davolodya Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Вітаю усіх з наступаючим Новим Роком! Нехай всі нещастя і незгоди залишаться в старому році, а 2018 рік принесе нам усім мирне небо над головою, щастя та успіх у всіх починаннях! 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Вітаю друзі з Новим Роком !!! 16 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Руслан К. Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 І трошки гумору. Вовком хай завиють Москалі, Хай жиди заверещать як свині.Свято нині на моїй землі,Новий Рік на УКРАЇНІ! 16 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Просто Саша Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 З Новим Роком колеги, з оновленим щастям! Хай минають гріхи і напасті. Рік Новий хай дарує прибуток. Хай пощезнуть невдачі і смуток. Хай успішними будуть всі справи, і хай мирною буде держава. Також успіхів, сил, довголіття. Не на рік, а на цілі століття! 18 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Микола135 Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 1 година тому, davolodya сказав: Вітаю усіх з наступаючим Новим Роком! Нехай всі нещастя і незгоди залишаться в старому році, а 2018 рік принесе нам усім мирне небо над головою, щастя та успіх у всіх починаннях! 28 хвилин тому, Ворон сказав: 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Всех форумчан с Новым Годом .Счастья здоровья Вам и вашим Пчелосемьям. 14 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Вітаю всіх з Новим 2018 Роком!!! Всім Здоров'я та успіхів, миру і злагод в нашій країні 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
etg Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Вітаю вас з Новим роком, нових успіхів та нових можливостей вам всім, шануймося. 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Приєднуюсь до всіх вищесказаних слів, і також хочу побажати всім в Новому 2018 Році Миру, Любові, Щастя, Добробуту і головне Здоров'я Нам та нашим Трудівницям 14 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Граніт Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Новый год начался символично. 23 минута Нового года - пришло сообщение с вопросом буду ли я продавать пчеломаток в 2018 году. Спасибо, коллега, для меня это знак. Утром проснулся и первое что увидел в окне, это собаку, которая радуется появлению человека. Ожидаю в этом году много гостей, много новых друзей. С Новым годом , с Новым счастьем дорогие.! 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Валодька Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Шановні форумчани, всіх вітаю з новим роком! Нехай це буде рік успіхів і процвітань для кожного з нас! 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Херсонец Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Хай поможе вам ВсевишнійТак примножить свої статки,Щоб були в сім"ї достатки!В сейфах-злитки, в погребах-вино і сало.Щоб у хаті і коморі те, що треба, тей стояло!День за днем, і крок за кроком...З новим щастям, З Новим Роком!Щоб у хаті все булоі грошики й баблоЩоб шампанське відкривали,кожен день гостей стрічали. 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор60 Posted December 27, 2018 Share Posted December 27, 2018 Шановне товариство! Хочу всіх Вас привітати з наступаючим 2019 роком,Бажаю щастя,здоров'я,миру,злагоди і всього,що кожен сам бажає.Також бажаю вдалої зимівлі бджолам і прекрасної ціни на продукцію бджільництва в наступному році.Всім веселих свят. 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 З Новим 2019 роком вас, з новим щастям, шановні колеги! Міцного здоров"я вам і усій вашій родині, гарного матеріального статку і успіхів завжди і довкола! І хай ваші бджілки зроблять усе так, як ви про те мрієте! 16 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 22 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: З Новим 2019 роком вас, з новим щастям, шановні колеги! Міцного здоров"я вам і усій вашій родині, гарного матеріального статку і успіхів завжди і довкола! І хай ваші бджілки зроблять усе так, як ви про те мрієте! С радостью присоединяюся! 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Всех форумчан с Новым Годом. 11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svitaliy735@gmail.com Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Шановні форумчани,колеги вітаю усіх з наступаючим новим роком. Бажаю усім міцного здоров я щастя мирного неба, гарних медозборів, хорошоі ціни на мед. та, щоб наші бджілки радували нас а ми їх. . Бажаю всім бджолярам здоровья , сил , наснаги та мирного неба над головою.Пусть рабочий дружный рой Не берет ни мор, ни хворь! Пчелки весело жужжат, Опыляя майский сад. И уж скоро сладкий мед Речкой в бочки потечет! Будем есть его — тогда Не страшны и холода, Так что, пасечник, трудись! Мед твой — сила, радость, жизнь! 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FES Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Вітаю Колег з Новим Роком 2019. Бажаю успіхів, Здоров'я, достатку, задуманих бажань і щоб 2019 рік, буде трішки кращий ніж попередній. 12 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 19 годин тому, ДобровоЛ сказав: З Новим 2019 роком вас, з новим щастям, шановні колеги! Міцного здоров"я вам і усій вашій родині, гарного матеріального статку і успіхів завжди і довкола! І хай ваші бджілки зроблять усе так, як ви про те мрієте! Приєднуюсь до побажань!З прийдешніми святами колеги!Додам,перемог по всим фронтам! 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Бурлака Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paseznik2013 Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Колеги Всіх з Новим 2019 роком. 15 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лозко Василий Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 КОЛЕГИ всіх з Новим роком! Миру, добробуту, здоров*я всім. 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
дьома Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Товариство з прийдешнім 2019 Вас. Щастя, радості від кожної секунди життя, здоров'я вам та вашим сім'ям (тим що у домі та тим що у вуликах). Миру, достатку, хай все задумане здійсниться. Хорошої зимівлі та щедрих модозборів!!! 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 С Новым годом, дорогие форумчане! 14 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts