Ivan Ivanovich Опубликовано 25 апреля, 2010 Share Опубликовано 25 апреля, 2010 в нашому селі близько 3000 тисяч жителів, а от бджіл утримує всього близько 30 чоловік. Так от спеціальну бджільницьку літературу виписує всього двоє пасічників(в тому числі я). Раніше виписував Пасіку, Український пасічник, Пасічник та Бдж. круг. В цьому році виписав лише Український пасічник та Бдж. круг, лише в цих журналах є хоч якась корисна інформація. Найгіршим вважаю Пасіку за 2009 рік не памятаю ні однієї толкової статті, ще й фотооформлення не витримує жодної критики. P.S. В цьому році "попався ще на один крючок" - "Полезная колекция. Все о медоносных пчелах" на вітер викинуті гроші Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 1 мая, 2010 Share Опубликовано 1 мая, 2010 в нашому селі близько 3000 тисяч жителів, а от бджіл утримує всього близько 30 чоловік. Так от спеціальну бджільницьку літературу виписує всього двоє пасічниківБагато бід від невігладства. Проблема не в відсутності знань, а у небажанні їх набувати. Завжди згадую слова Ногайця - "Не боюсь выглядеть глупым - боюсь таким быть". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
skibarman Опубликовано 2 мая, 2010 Share Опубликовано 2 мая, 2010 Читаючи літературу завжди находиш щось для себе,а ті що вважають- знань достатньо, роблять помилку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 5 мая, 2010 Share Опубликовано 5 мая, 2010 Читаючи літературу завжди находиш щось для себе ← А перечитуючи - завжди щось нове... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sewerby Опубликовано 5 мая, 2010 Share Опубликовано 5 мая, 2010 А перечитуючи - завжди щось нове... ? В старі добрі часи нас в школі вчили хорошу книгу читати мінімум тричі. Лише тоді щось із неї зрозумієш і візьмеш корисне. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mr.sam Опубликовано 24 мая, 2010 Share Опубликовано 24 мая, 2010 Я не отримав УП №4. То пошта так працює,чи в редакції? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 25 мая, 2010 Share Опубликовано 25 мая, 2010 Я не отримав УП №4. То пошта так працює,чи в редакції? ← Напевно пошта - я ще минулого тижня отримав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 25 мая, 2010 Share Опубликовано 25 мая, 2010 Напевно пошта - я ще минулого тижня отримав. ← І напевне уже №5, а не №4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 27 мая, 2010 Share Опубликовано 27 мая, 2010 номер 5 вже з тиждень як отримав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 27 мая, 2010 Share Опубликовано 27 мая, 2010 І напевне уже №5, а не №4 Атож... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mr.sam Опубликовано 28 мая, 2010 Share Опубликовано 28 мая, 2010 Та №5 я теж отримав тиждень тому,просто питав нашу поштарку чому не було 4№,то вона сказала що не прийшов.Я подумав може і в інших підпищиків нема 4№. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 29 мая, 2010 Share Опубликовано 29 мая, 2010 може і в інших підпищиків нема 4№. Є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сабур Опубликовано 22 июня, 2010 Share Опубликовано 22 июня, 2010 По моим данным журнал опубликовал материал о Съезде в Белоруссии. Как отнеслись ТАЧКОВЦЫ к данному мероприятию. Хотелось бы видеть их на съезде. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Anatoliypasichnyk Опубликовано 29 июля, 2010 Share Опубликовано 29 июля, 2010 Шановна редакція, читав у 2002році про пасічника Паливоду М.В. з Богородчанського району його методи пасічникування. кочівлю. Дуже цікавий матеріал, але від того часу нічого про нього не друкувалось. Прохання розповісти про подальшу його роботу. новини, плани. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Панас Опубликовано 29 июля, 2010 Share Опубликовано 29 июля, 2010 Безобразие с доставкой. После № 5 пришел № 7. Где № 6?? Спрашивал у почтальенки сказала что уточнит и больше на глаза не показывается а сейчас ушла в отпуск. Такая же история была и в прошлом году. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 21 сентября, 2010 Share Опубликовано 21 сентября, 2010 Сьогодні отримав "УП" №9 . А як працює пошта в інших областях? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
einar Опубликовано 21 сентября, 2010 Share Опубликовано 21 сентября, 2010 Ко мне пока не доехал... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 4 января, 2011 Share Опубликовано 4 января, 2011 http://www.tochok.info.com/ сайт і форум журналу "Український пасічник" ? Оце справді новорічний подарунок! Дякую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 8 января, 2011 Share Опубликовано 8 января, 2011 Завдяки відкритому під новий рік сайту : http://www.tochok.info.com/ маємо змогу ознайомитись з матеріалами публікацій в журналі УП за минулі роки. Із задоволенням прочитав статтю автора п.Чечевицького (Херсон) "Досвід використання слабкого раннього взятку" (№3, 2010р). І хоча мій регіон та Херсон це можна сказати зовсім різні кліматичні зони, та із здивуванням побачив, що способи ведення справи у ранньовесняний період майже не відрізняться. Тобто я хочу сказати, що роблю все саме так, як описав автор. І я повністю поділяю його погляди в цьому. Мабуть це через те, що весна вона однакова як на півдні, так і на заході (на відміну від літа). І медодаї подібні. І нарешті і вулики подібні. У мене такі є і дадани і українці, що діляться навпіл решіткою або глухою перегородкою. Тому рекомендую усім хто веде справу у лежаках познайомитись зі статтею. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 10 января, 2011 Share Опубликовано 10 января, 2011 Тому рекомендую усім хто веде справу у лежаках познайомитись зі статтею. ? А я рекомендую підтримати журнал і оформити підписку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Струк Опубликовано 10 января, 2011 Share Опубликовано 10 января, 2011 http://www.tochok.info.com/ сайт і форум журналу "Український пасічник" ? Я вже зареєструвався. Дякую за інформацію. Мав розмову з Осташевським М.Д. - переживає, чи не вплине на тираж журналу відкриття сайту? Тому ще раз закликаю - підпишіться на пасічницькі журнали, якщо хочете їх читати і в майбутньому! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
djun Опубликовано 19 января, 2011 Share Опубликовано 19 января, 2011 Редакція журналу "Український пасічник" відкрила свій сайт www.tochok.info.com Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 19 января, 2011 Share Опубликовано 19 января, 2011 Редакція журналу "Український пасічник" відкрила свій сайт www.tochok.info.com Це вже не новина. Вже 20-ь днів користуємось. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 19 января, 2011 Share Опубликовано 19 января, 2011 Щось не видно обіцяної Гурманом статті. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
владек Опубликовано 19 января, 2011 Share Опубликовано 19 января, 2011 Щось не видно обіцяної Гурманом статті. ? Вибачаюсь. Знайшов у "Пасічнику". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.