wwlo Опубликовано 7 ноября, 2013 Share Опубликовано 7 ноября, 2013 підскажіть тираж УП в 2013 році Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sij Опубликовано 7 ноября, 2013 Share Опубликовано 7 ноября, 2013 №10 еще не получил,хотя сегодня уже 6 ноября. был на почте журнала еще нет. В чем дело редакция??? ← Я тільки вчора отримав, а ви вже хочете в Харкові, не зарано? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
timoncikk Опубликовано 9 ноября, 2013 Share Опубликовано 9 ноября, 2013 Я також сьогодні отримав 10 номер, журналу "УКРАЇНСЬКИЙ ПАСІЧНИК" Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dmyterko Опубликовано 16 февраля, 2014 Share Опубликовано 16 февраля, 2014 Отримав другий номер "Українського пасічника" Читаю залпом. Після річної перерви повернувся до улюбленого журналу. У 2013 виписував конкурента - "Бджоляр". Звичайно, "Український пасічник" потужніший. Цікаво, що було причиною утворення "Бджоляра"? Невже не можна було працювати на одне видання? Адже два пасічницькі видання в одному місці є ,на мою думку,згубним для обох журналів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 16 февраля, 2014 Share Опубликовано 16 февраля, 2014 Пасіка і Бджолярський круг виходжять у Києві тобто в одному місці і це не є згубним для обох журналів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ABC Опубликовано 26 февраля, 2014 Share Опубликовано 26 февраля, 2014 Український пасічник повноцінний журнал, а Бджоляр більше схожий на записну книжку і передруковує зарубіжні видання Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Осечкин Опубликовано 26 февраля, 2014 Share Опубликовано 26 февраля, 2014 Український пасічник повноцінний журнал, а Бджоляр більше схожий на записну книжку і передруковує зарубіжні видання ...подтверждаю.Слегка разочарован форматом этого издания... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
doctor Опубликовано 26 февраля, 2014 Share Опубликовано 26 февраля, 2014 Хлопці.Ахто вже бачив номер за лютий????? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
фом Опубликовано 26 февраля, 2014 Share Опубликовано 26 февраля, 2014 Хлопці.Ахто вже бачив номер за лютий????? Ось людина вже отримала: Отримав другий номер "Українського пасічника" Читаю залпом. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dmyterko Опубликовано 27 февраля, 2014 Share Опубликовано 27 февраля, 2014 Пасіка і Бджолярський круг виходжять у Києві тобто в одному місці і це не є згубним для обох журналів. Я кажу про "Український пасічник" та "Бджоляр". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 28 февраля, 2014 Share Опубликовано 28 февраля, 2014 Я кажу про "Український пасічник" та "Бджоляр". ? Журнал не будуть читати,якщо мета його видавців - заробити гроші. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
doctor Опубликовано 9 апреля, 2014 Share Опубликовано 9 апреля, 2014 Тільки що отримав 3-й номер журналу "Український пасічник". три тижні тому отримав так само 3-й номер. Це тільки мені принесли два однакових номера ,чи може хтось вже бачив №4.???? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
doctor Опубликовано 18 апреля, 2014 Share Опубликовано 18 апреля, 2014 Тільки що отримав 3-й номер журналу "Український пасічник". три тижні тому отримав так само 3-й номер. Це тільки мені принесли два однакових номера ,чи може хтось вже бачив №4.???? А крім мене ніхто більше не читає " УП"? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stalker Опубликовано 22 апреля, 2014 Share Опубликовано 22 апреля, 2014 я отримав №4 дублювання 3-го номеру не було Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 апреля, 2014 Share Опубликовано 22 апреля, 2014 А крім мене ніхто більше не читає " УП"? ? doctor Артур, Невже там уже можна щось нове прочитати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
doctor Опубликовано 16 мая, 2014 Share Опубликовано 16 мая, 2014 А крім мене ніхто більше не читає " УП"? ? doctor Артур, Невже там уже можна щось нове прочитати? в будь якому виданні можна прочитати щось нове. Як на мене то останнім часом журнал став цікавішим. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
captain Grey Опубликовано 18 июня, 2014 Share Опубликовано 18 июня, 2014 Хочу підписатись на журнал. Чи можливо це сьогодні і яким чином(бажано по інтернету)? Дякую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 13 августа, 2014 Share Опубликовано 13 августа, 2014 lddo 22.4.2014 doctor Артур 18.4.2014 А крім мене ніхто більше не читає " УП"? doctor Артур, Невже там уже можна щось нове прочитати? а що ви такий сильний пасічник що нічого нового не зможете прочитати в такому хорошому виданні а корисної інформації там дійсності багато і кожен може знайти статтю яка пригодиться при роботі і спілкуванні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 31 марта, 2015 Share Опубликовано 31 марта, 2015 в четвер 2квітня 2015 рокув 11.00 в місті Ів-Франківську в держадміністрації відбудеться засідання асоціації розвитку бджільництва "Галичина " на засіданні буде обговорюватись програма розвитку журнала "Український пасічник " свою позицію висловить головний редактор Микола Дмитрович Осташевський вхід вільний запрошуються всі бажаючі кому небайдужа доля видання Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 31 марта, 2015 Share Опубликовано 31 марта, 2015 в четвер 2квітня 2015 рокув 11.00 в місті Ів-Франківську в держадміністрації відбудеться засідання асоціації розвитку бджільництва "Галичина " на засіданні буде обговорюватись програма розвитку журнала "Український пасічник " свою позицію висловить головний редактор Микола Дмитрович Осташевський вхід вільний запрошуються всі бажаючі кому небайдужа доля видання ? Хороший журнал, редакция предупредила, что сократит количество страниц в следующих номерах. Для сохранения журнала это очень верно, главное свести концы с концами и сохранить старейшее издание. Интересно сколько будет стоить подписка в 2016 году думаю гривень 250-300. Думаю что при такой цене я еще смогу подписаться. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 1 апреля, 2015 Share Опубликовано 1 апреля, 2015 в 2016 році ціна явно буде вищою та я думаю що варто підтримати адже це найавторитетніше спеціалізоване видання для пасічників в Україні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 2 апреля, 2015 Share Опубликовано 2 апреля, 2015 в 2016 році ціна явно буде вищою та я думаю що варто підтримати адже це найавторитетніше спеціалізоване видання для пасічників в Україні ? Безумовно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 2 апреля, 2015 Share Опубликовано 2 апреля, 2015 на сьогоднішньому засіданні пасічників в м Ів-Франківську було прийнято рішення на добровільних умовах підтримати журнал на що погодились багато пасічників та що мене дуже вразило один дуже відомий пасічник про пасіку якого було надруковано досить велику статтю з великою кількістю ілюстрацій неоцінив діяльність журналу і сказав що підтримка виданню непотрібна а насправді потрібна і доля журнала залежить від свідомих пасічників передплатників які бажають отримувати дійсності достовірну провірену інформацію якої в виданні досить багато Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Василь Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Хтось отримував журнал в цьому місяці ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 17 апреля, 2015 Share Опубликовано 17 апреля, 2015 Хтось отримував журнал в цьому місяці? ? Сегодня получил, вместе с "Бджоляром"... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.