Перейти к содержанию

Журнал "Український пасічник"

Рекомендуемые сообщения

На форумі стає звичкою , в розмові зі мною вказувати на моє священство
Не звертайте уваги. Це як в тому анекдоті: - Дікій, знаєтє лі, народ, дікіє нрави.... А по темі додам що передплачував я колись геть усі пасічні видання України... Але зупинився на БК та “Пасічнику“ серед журналів, газети передплачую. Бо стало нецікаво читати...

...На форумі стає звичкою , в розмові зі мною вказувати на моє священство ...
Паланочка, та не переймайтеся! Було б за що... На інтернет-форумах мені, здається, гірше, як що на Ваші пости взагалі не звертатимуть уваги. Щодо ситуації на нашому Форумі - то ця "звичка" простежується у ду-у-уже небагатьох форумчан, які у дитинстві були неслухняними хлопчиками, але так і не виросли. Мені, наприклад, по роботі доводиться вислуховувати (на зроблене зауваження) фразу "Сидите там у кабінетах під кондиціонерами!", Бортніку (теж наприклад) доводиться читати про себе "Адмін видалив мої пости", "А мене за таке саме забанили!". А скільки разів на нашому ж Форумі згадувалося, що Krim_pchel не лише "Прокурор" а ще й "Полковник"... Щиро бажаю Вам успіхів - і у Вашому служінні, і у активності на Форумі і у медоварінні!

Не звертайте уваги.

Паланочка, та не переймайтеся!

Хлопці дякую за підтримку . :wave:

Паланочка, та не переймайтеся! Було б за що...

:az:

Нормальный журнал, ничем не хуже остальных. А кому неинтересно, попробуйте издавать свой, делайте его содержательным итд, сами увидите, как это. Критиковать легко, работать тяжело. Желаю редакции успехов в дальнейшем и много подписчиков!

• 1 month later...
Ще досі немає 9 номера, на поштове відділення не надходив. Дивна ситуація

Я так и не получил не 8 номера не последующих. почтальен морозится говарит что привезли то и принёс. я вообще не пойму журнал есть или "разроился" на смерть? :hi:

Я так и не получил не 8 номера не последующих. почтальен морозится говарит что привезли то и принёс. я вообще не пойму журнал есть или "разроился" на смерть? :hi:
Мені поприходили всі номери. Треба виясняти на пошті...

Ще досі немає 9 номера, на поштове відділення не надходив. Дивна ситуація * Я так и не получил не 8 номера не последующих. почтальен морозится говарит что привезли то и принёс. я вообще не пойму журнал есть или "разроился" на смерть? opr06K93.gif Мені поприходили всі номери. Треба виясняти на пошті...

Хочу выписать на следующий год, все же все номера приходили?

хоч і з запізненням, але приходять всі номери!

Почтальен не морозиться должен, а выяснять почему не доставили выписанное издание в отделение. В моем случае жалобы хватала, приносили больше, чем я просил.

Почтальен не морозиться должен, а выяснять почему не доставили выписанное издание в отделение. В моем случае жалобы хватала, приносили больше, чем я просил.

Рад за Вас у нас сточностью но наоборот. На почте бардак хуже некуда. Посылка с габоном от Гайдара шла ровно месяц. Такуюже посылку знакомого отправили в другое село и он два дня потратил чтобы её разыскать. Жена дважды с райцентра с главпочтампа отправляла заказное письмо. Нам извещение о доставке приходит а письма исчезают! :dntknw: Благо ничего ценного там не было. Но обидно отправить поздравления заказным письмом заплатить по 15гр. А потом ещё и узнать что человек обиделся подумав что мы про него забыли. :hi:

...у нас сточностью но наоборот. На почте бардак хуже некуда...
Після ряду подій (крадіжка у поштовому відділенні моїх грошей, внесених як плата за комунальні послуги за 2 місяці - загалом близько 880 гривень; неотримання адресатом мого відправлення до Києва; інформація у пресі про крадіжку замовлень з інтернет-магазину) спілкуюся з Укрпоштою лише ОФІЦІЙНО - зберігаю квитанції, пам'ятаю про встановлені терміни доставлення, терміни не дотримані - офіційна заява на Головпоштамті про початок процедури розшуку, у випадку з грошима - офіційна заява до райвідділу міліції з вимогою проведення розслідування... Інакше не розуміють. Щодо Вашого випадку - ми з Вами з однієї області; порядки, напевне, теж одні ж ті самі. Раджу звернутися офіційно. Думаю, допоможе. Хоча журнали на домашню адресу передплачувати не ризикую - у мене є абонована поштова скринька; бажаючі отримують журнали у моєму поштовому відділені особисто (хоча на яких умовах це робиться - не знаю.

Ще досі немає 9 номера, на поштове відділення не надходив. Дивна ситуація * Я так и не получил не 8 номера не последующих. почтальен морозится говарит что привезли то и принёс. я вообще не пойму журнал есть или "разроился" на смерть? opr06K93.gif Мені поприходили всі номери. Треба виясняти на пошті...

Виписую 6 років Отримую регулярно.тиждень тому прийшов 11-й номер. Останніх півроку журнал став цікавішим.

Останніх півроку журнал став цікавішим.
Не так все однозначно у цьому питанні...

Хоча журнали на домашню адресу передплачувати не ризикую - у мене є абонована поштова скринька; бажаючі отримують журнали у моєму поштовому відділені особисто (хоча на яких умовах це робиться - не знаю.

Я с села, почтовое отделение далеко. В райцентре абонящиков свободных нет. Попробую договорится чтобы знакомый на себя выписал. :hi:

Не так все однозначно у цьому питанні..

Однозначно! :IMHO1:Виписую постійно 12 років.

для УП стає традицією приходити в перших числах за минулий місяць. Хтось вже отримував номер 12 - гадаю вже пора б. :dntknw:

Виписую постійно 12 років.

Вчера выписал журнал Украинский пасечник на 2013 год, но выписал только с февраля, январский номер прозевал. Где можно заказать январский номер?

для УП стає традицією приходити в перших числах за минулий місяць. Хтось вже отримував номер 12 - гадаю вже пора б.

Сьгодні отримав. №12 підписано до друку 21.12 2012р. Побачив свого побратима Сашу Гриценка з Миколоївщини і Сергія Волика з Донецька. Хтось казав, що "УП" пише тільки про "западенців." ;)

• 2 weeks later...

Ще й досі не отримав №12,в чому справа,хтось ще не отримав?

тоже ещё небыло №12

тоже ещё небыло №12
Отримав в суботу 05.01.2013. номер цікавий :) на 2013 рік також оформив підписку.

Також отримав. От тільки цікавого нічого не знайшов. :dntknw: Після того, як пішов з журналу Коцюмбас, :ak: стало менше зявлятися практичної інформації. :IMHO1: А мені, як початківцю. це було дуже цікаво.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...