Иван Иваныч Опубликовано 4 декабря, 2018 Share Опубликовано 4 декабря, 2018 14 минут назад, Роман Бакун сказал: Я б не сказав що шум сильний...Ну я завтра ще раз послухаю.І доречі то сама крупна сімейка 7 рамочок. А не перестарались Вы просто с утеплением этой семейки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Иван Иваныч Опубликовано 4 декабря, 2018 Share Опубликовано 4 декабря, 2018 10 минут назад, Роман Бакун сказал: А прослухав я їх випадково,просто лід з снігом згортав з дашків,то і прийшла думка послухати як жужать. Ну блин даете,еще бы лопатой с размаху перед прослушкой.А нельзя было сразу написать,что сначала потревожили,а потом слушали,чтобы не ломали голову почему одна шумит сильней. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Роман Бакун Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 6 годин тому, Иван Иваныч сказав: А не перестарались Вы просто с утеплением этой семейки Сім'я без утеплення. 5 годин тому, Иван Иваныч сказав: Ну блин даете,еще бы лопатой с размаху перед прослушкой.А нельзя было сразу написать,что сначала потревожили,а потом слушали,чтобы не ломали голову почему одна шумит сильней. Якраз то навпаки!Спочатку я їх слухав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 перестаньте розвивати тему, ще нема мінус 25, а коли буде тих -25градусів о тоді вскриваєте гніздо, робите 20 хвилиний ролик ,як сидить клуб, все це обовязково в HD якості і сюди в тєму. ПС. ось так і зявляється пролісковий мед, лише в тих хто не нехтує зимою, в - 25 градусний мороз, на якихось півгодинки вскрити вулик 3 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 11 хвилину тому, miro сказав: перестаньте розвивати тему, ще нема мінус 25, а коли буде тих -25градусів о тоді вскриваєте гніздо, робите 20 хвилиний ролик ,як сидить клуб, все це обовязково в HD якості і сюди в тєму. ПС. ось так і зявляється пролісковий мед, лише в тих хто не нехтує зимою, в - 25 градусний мороз, на якихось півгодинки вскрити вулик Пане Михайле, Ви так нежартуйте, бо обов'язково знайдеться хтось, хто жартів нерозуміє, і побіжить робити в мороз селфі на фоні розібраного гнізда, а потім скаже, жи то Міро так радив... 2 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 1 час назад, miro сказал: перестаньте розвивати тему, ще нема мінус 25, а коли буде тих -25градусів о тоді вскриваєте гніздо, робите 20 хвилиний ролик ,як сидить клуб, все це обовязково в HD якості і сюди в тєму. ПС. ось так і зявляється пролісковий мед, лише в тих хто не нехтує зимою, в - 25 градусний мороз, на якихось півгодинки вскрити вулик чекаєм на флеш моб 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 5 годин тому, davolodya сказав: Пане Михайле, Ви так нежартуйте, бо обов'язково знайдеться хтось, хто жартів нерозуміє, і побіжить робити в мороз селфі на фоні розібраного гнізда, а потім скаже, жи то Міро так радив... а позаминулої зими варятам які вскривали вулики в -25 ніхто нічого неказав, ще й відео на форумі викладали, то вже минулої зими зменшилась кількість екстрималів бо немают ,що вже показувати, всьо "повзлітало". То я лише людям тайну повідав звідки варяти викачують пролісковий мед.Ютуб таким відео аж кишить, це і є природній відбір правда не бджіл , а пасічників 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 19 часов назад, davolodya сказал: Щось Ви зарано страсті накаляєте, зими посуті ще небуло, умене ще тижні 3 тому бджоли літали, зимівка тільки почалася Тема зветься "ЗИМОВІ огляди" А зима тільки но почалася... Так що вже пора починати... Як кажуть "Вперед і з піснею..." Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 14 хвилини тому, ромео сказав: Тема зветься "ЗИМОВІ огляди" А зима тільки но почалася... Так що вже пора починати... Як кажуть "Вперед і з піснею..." Що, вжеНе зарано підгодовувати зібралися? Мої зимують лише на кормових запасах в сотах, тому мені подібні знущання з бджіл виглядають щонайменше дико. Канді підкормка аварійна, всяко буває, але давати всім підряд, ще й заздалегідь, в моїй голові це невкладається 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 4 минуты назад, davolodya сказал: Що, вжеНе зарано підгодовувати зібралися? То не я... Повірили? 7 часов назад, davolodya сказал: Пане Михайле, Ви так нежартуйте, бо обов'язково знайдеться хтось, хто жартів нерозуміє, і побіжить робити в мороз селфі на фоні розібраного гнізда, а потім скаже, жи то Міро так радив... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 4 минуты назад, ромео сказал: То не я... Повірили? А я здогадувався що то не Ви. Думаю - ну не може зараз ромео таке витворяти. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 4 хвилини тому, ромео сказав: То не я... Повірили? За Вас я і несумнівався, подібними дурницями займатися небудете Але багатьом подібні відео стануть в пригоді в плані селекції, природнього відбору, 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 18 минут назад, davolodya сказал: Але багатьом подібні відео стануть в пригоді в плані селекції, природнього відбору, Ви перейдіть на Ютуб і почитайте коментарі під цим відео... Всі ось в такому дусі... Цитата Спасибо за видео, начинающим пасечникам очень поучительное и интересное!? І жодного... ЖОДНОГО!!! коменту з критикою. Один лише коментатор здивувався, що клуб на початку грудня сидить вгорі... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 1 час назад, ромео сказал: Тема зветься "ЗИМОВІ огляди" А зима тільки но почалася... Так що вже пора починати... Як кажуть "Вперед і з піснею..." Що люди робили осінню 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 6 хвилин тому, ромео сказав: Ви перейдіть на Ютуб і почитайте коментарі під цим відео... Всі ось в такому дусі... І жодного... ЖОДНОГО!!! коменту з критикою. Один лише коментатор здивувався, що клуб на початку грудня сидить вгорі... Ютуб велика сила, одні дійсно почерпнуть там багато корисного, а іншим навпаки, допомое позбутися бджіл... Тільки бджілок дуже шкода, вони невинні... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 2 минуты назад, targal сказал: Що люди робили осінню Картоплю копали. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 Нет, канди замешивали 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 1 година тому, davolodya сказав: Ютуб велика сила, одні дійсно почерпнуть там багато корисного, а іншим навпаки, допомое позбутися бджіл... Тільки бджілок дуже шкода, вони невинні... коли початківець бджоляр каже про свій намір зробити те , чи інше говорячи що бачив таке в ютубі, ніколи не заперечуйте його наміру, нехай пізнає силу дурусті яка порою буває в ютубі. є багато бджолярів з досвідом і знаннями, їх цінні розповіді є порою короткими, але в практичному застосуванні цінні і необхідні, таким треба вчитись. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 кажуть за своє життя Прокопович знищив до 300 бджолосімей......., ніяк не зрозумію, як то годен було без ютуба 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 2 часа назад, ромео сказал: І жодного... ЖОДНОГО!!! коменту з критикою. Тому що цей майстер кандi повидаляв всю критику А похвали собi сам пише . Зареестрував з десяток клонiв 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 2 хвилини тому, Мико сказав: А похвали собi сам пише . Зареестрував з десяток клонiв Таке буває? Навіщо те людям? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 1 минуту назад, Sanich сказал: Таке буває? Навіщо те людям? Грощi заробляе на ютубi .бо бджоли мало дають доходу 1 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 44 минуты назад, miro сказал: коли початківець бджоляр каже про свій намір зробити те , чи інше говорячи що бачив таке в ютубі, ніколи не заперечуйте його наміру, нехай пізнає силу дурусті яка порою буває в ютубі. Ось свiженьке вiдео Прaвда до розборки гнiзда з димарем не дiйшло дiло Але ранiше таке вiдео було 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 4 хвилини тому, Sanich сказав: Таке буває? Навіщо те людям? а х.....(хто) його знає,напевне так цікавіше жити, хвалиш себе хвалиш, лєпота, а інші слухають і роблять дурниці через йолупів. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 декабря, 2018 Share Опубликовано 5 декабря, 2018 5 хвилин тому, Мико сказав: Ось свiженьке вiдео Прaвда до розборки гнiзда з димарем не дiйшло дiло Але ранiше таке вiдео було буде в чоловіка пролісковий мед. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.