Перейти к содержанию

Пожелание модераторам форума

BioAmbrosia

Рекомендуемые сообщения

Сообщение отредактировал Паланочка - Сегодня, 23:01
Ех, вирізав найсмачнішу частину... Паланочка, це був тонкий гумор. Дай Боже, щоб у нас завжди були лише віртуальні війни, а в реалі тільки таке :az: .

P.S. Я то правила читаю, а Вы?
:dntknw: І багато Ви форумів знаєте де користувач може піти грюкнувши дверима забравши всі свої коментарі? Те що це не прописано в правилах ще не означає що це взагалі можливо.... хоча б з технічної сторони...

ktish, не пройшло й року, а ви вже мислите як справжній канадієць. Шаруда правий - дикий народ...Тікайте звідти, пока не пізно. :umora:
Нет, я так делал и мыслил еще в Украине. Всегда бил и буду бить бюрократов и коррупционеров их же оружием- знанием законов.

Прочитав некоторые посты со смартфона, уже готовясь ко сну, так хотелось написать коротко и категорично. "Господа, а непошли бы вы в жопу" Но решил что все таки статус не позволяет, да и неуважительно это будет, поэтому пришлось доставать ноутбук. Во-первых, о моей реакции - недалее как пару дней назад меня проукраинско настроенные пользователи пытались поставить к стенке с обвинениями, что на украинском форуме администрация позволяет писать ватникам, зрадныкам и вообще россиянам да еще и пропускает ихние провокационные сообщения, а вот сообщения с нужной информацией и правильным мнением удаляются. Сегодня посыпался град жалоб что мы вроде как не так относимся к гражданам, которые имеют личное мнение о том что происходит. Чесно - для меня неважно содержание поста, как только я или другой модератор/администратор оценивает его таким как провоцирующим скандаль - оно подлежит удалению. Владимир 22, хочешь сказать, что для тебя это было новостью? Конечно нет! Тогда твой пост в продолжение темы был просто плевок мне в лицо, провокация чтобы красиво уйти с форума, хлопнув дверью. В любом случае это было лишено какого-либо смысла. Администрация конечно много молча игнорирует в нашу сторуну, просто удаляя сообщения, но иногда прошибает. Если вас провоцируют - жмите кнопку "Жалоба". Если вы хотите поиграть в игру "Сам дурак" - так играйте, но не жалуйтесь, что вас банят или ваши сообщения удаляют. Помните, в этой игре нет победителей - вы вместе с собеседником будете два проигравших "дурака". Если вы хотите на форуме одобрямса полного какой-то линии партии - вы перепутали форумы. Петь диферамбы друг другу лучше в личке. У широкой аудитории это вызывает легкое чуство изжоги. И на конец, проясню ситуацию. Да, на форуме большинство пользователей украинцев, поэтому и форум можна считать украинским, но мы с радостью общаемся с людьми из других государств. Более того, костяк пользователей форума при его основании составляли многи граждане России. К сожалению, их успешно выдавили со временем из форума псевдопатриоты, видя в каждом несогласном злостного москаля. Да, форум проукраинский, потому что администрация состоит из жителей Украины. Но форум, не антироссийский, не антиеврейский и т.д. И в тоже время администрация будет предвзято относится к любому кто ставит под сомнение целосность страны и поддерживать терористов, отщепенцов и сепаратистов. Иными словами "Ты меня не трожь - я тебя не трону". Если кто-то находит такие условия неприемлимые - ну что уж. Всем любим не будешь. И всем не угодишь. особенно в такие тяжелые времена противоречий. Я считаю, что форум должен быть открыт для всех, кто готов к общению. Будьте терпимы и относитесь с уважением к собеседнику. А если кто-то считает себя более достойным, чем кто-либо другой на форуме - вам лучше сменить место общения. ИМХО. В общем, привет вам из Тель-Авива - я пошел спать - завтра еще один тяжелый день обсуждений с евреями. А это, поверьте мне - очень изматывающее занятие. :(

... хоча б з технічної сторони...
Как раз с технической стороны легко удалить пользователя вместе с его сообщениями.

Ех, вирізав найсмачнішу частину... Паланочка, це був тонкий гумор. Дай Боже, щоб у нас завжди були лише віртуальні війни, а в реалі тільки таке az.gif .

Дай Боже :az::wave:

Вопрос в том, почему администрация одним за меньшие грехи раздает баны, а другим за нецензурщину максимум удаляет его сообщения вместе со всей темой топикстартера?
Всё намного проще,как всем тут показалось.Дело в том ,что одного форумчанина который воюет в УА ,в течении 48 часов УБИВАЛИ, ,и это было известно администрации.Именно в эти 48 часов появилось это объявление,в котором УА ....... как бы это прилично назвать. У меня есть сводка МВД раненых и убитых пофамильно ,в которых я этого форумчанина искал :hi:
З одної сторони Вас Кузмич зрозуміти можна... з іншої :dntknw: Я сам два тижні тому поховав свого друга в цинковій труні.... так - його привезли з Донбасу... І мені ті слова про УА також дуже різанули - але треба тримати себе в руках і не піддаватись на провокаційні слова (неважливо чи спеціально вони написані чи випадково) - тим більш Ви - така помітна фігура на цьому форумі. :IMHO1:

Наконец-то реакция администрации. Ну другого я и не ожидал. Засим откланиваюсь навсегда. Но тем не менее всем удачных медосборов.....

в правилах форума нет пункта о том что сообщения форума являются его собственность!

Вам действительно станет проще, если такой пункт появится? К вашему сведению, в правилах нету пункта, что сообщения принадлежат пользователю также. Так что вот такая юридическая коллизия. Форуму ваши сообщения не принадлежат, но и вы не имеете права просить их удалить. :dntknw:

Да, на форуме большинство пользователей украинцев, поэтому и форум можна считать украинским, но мы с радостью общаемся с людьми из других государств. Более того, костяк пользователей форума при его основании составляли многи граждане России. К сожалению, их успешно выдавили со временем из форума псевдопатриоты, видя в каждом несогласном злостного москаля. Да, форум проукраинский, потому что администрация состоит из жителей Украины. Но форум, не антироссийский, не антиеврейский и т.д. И в тоже время администрация будет предвзято относится к любому кто ставит под сомнение целосность страны и поддерживать терористов, отщепенцов и сепаратистов. Иными словами "Ты меня не трожь - я тебя не трону".

Точки над і раставленни можно ити спать :ay::)

Прочитав некоторые посты со смартфона, уже готовясь ко сну, так хотелось написать коротко и категорично. "Господа, а непошли бы вы в жопу"

А не является ли это перебором по отношению ко всем участникам форума? Если уходят такие , как ktish, кто ж писать-то здесь будет?

Засим откланиваюсь навсегда.

Суїцид. А жаль, хотілось допомогти людині. Йому здавалось, що він вхопив Бога за бороду, а насправді то був чортів хвіст.
Если уходят такие , как ktish, кто ж писать-то здесь будет?

Ті, хто поважають присутніх, а значить дотримуються правил. І повірте, незамінимих немає, і ніщо так дорого не коштує, як гідність. А саме з прицілом на приниження гідності адміністрації і був затіяний шкандаль, точніше шантаж.

Мене теж видаляли, це вже, й коли був модератором. І я не ставав у позу, бо признаю,- заслужено. І з мене й питають набагата більше, ніж з інших, мабуть, й правильно. Але всі ми люди, тож і піддаємося емоціям і помилкам теж. Так щодо "недоторканних" чи ще, як там хто називаєте адмін, - не існує. Ну, а ktishа читав з великою цікавістю. Надіюсь, що може все ж одумається. Щодо видалень,- прочитайте Правила. Адмін має право це робити і без пояснень. І ми всі про це були добре ознайомлені, при регістрації.

Прочитав некоторые посты со смартфона, уже готовясь ко сну, так хотелось написать коротко и категорично. "Господа, а непошли бы вы в жопу"
Неприєний, дуже неприємний осадок від такого вислову. Ніколи не думав, що такою грубою буде відповідь. Ніби холодним душем облили. Та цікавить просто риторичне питання - А якби таку фразу написав я чи якийсь інший користувач. Чи не загримів би тоді в бан? Адже це пряме порушення правила:
2.4.Запрещены оскорбления в любой форме, будь то прямые («ты ***!»), косвенные («в вас есть некоторое сходство с ***») или заочные («Рутнер — ***»). Ответ на оскорбления также запрещается.
Не хочу обговорювати модератора, але вони постійно підкреслюють, що також і користувачі. То може правила для всіх...

виходить модераторам правила неписані. Недавно більше двох днів виясняли між собою в темі осінь-зима вміст жиру в сметані .виходить це був не флуд. а як простий користувач навіть по темі пише а модератору щось несподобалось так відразу попередження що це флуд. Читайте повільно і два рази. На цьому і покінчимо. Із непорозуміннями.

Неприєний, дуже неприємний осадок від такого вислову. Ніколи не думав, що такою грубою буде відповідь. Ніби холодним душем облили.
То Sanich переплутав форум зі своїми тель-авівськими жидами партнерами. :umora:
виходить модераторам правила неписані. Недавно більше двох днів виясняли між собою в темі осінь-зима вміст жиру в сметані .виходить це був не флуд. а як простий користувач навіть по темі пише а модератору щось несподобалось так відразу попередження що це флуд. Читайте повільно і два рази. На цьому і покінчимо. Із непорозуміннями.
А ще у вас є варіант гучно гупнути дверима. Зараз це модно. :blink:

А не является ли это перебором по отношению ко всем участникам форума?

А где я написал что ВСЕМ? Если кто воспринял это нас свой счет, то была на это причина, наверное.
Неприєний, дуже неприємний осадок від такого вислову. Ніколи не думав, що такою грубою буде відповідь. Ніби холодним душем облили. Та цікавить просто риторичне питання - А якби таку фразу написав я чи якийсь інший користувач. Чи не загримів би тоді в бан? Адже це пряме порушення правила:

Нікого образити не було на меті. Тому спеціально і закреслив. Це приклад, того, що виникає в голові у користувача форуму і що він має написати. І ЗВИЧАЙНО це не значить, що це приклад для наслідування як протягнути на форум матерщину. P.S. Якщо кого образила моя фраза - прошу вибачення. Хто хтів - той зрозумів. Хто налаштований негативно - що не пиши, а він буде в душі ненавидіти і зневажати адміністрацію.
Если уходят такие , как ktish, кто ж писать-то здесь будет?

Когда вам нужно сделать выбор - вы всегда платите цену. Как и форуму приходиться платить цену. Что я могу сделать с ktish? Упасть в колена и просить, чтобы не уходил с форума, с обещанием что его сообщения неприкосновенны? Послать гонцов со слезными извинениями? Что я могу сделать с пользователем, который считает нормальным надругательство над национальными символами моей Родины на ее же територии? "Нельзя служить двом Богам одновременно." Мне очень бы хотелось чтобы ktish остался на форуме, но в первую очередь он должен хотеть этого. В эти сложные времена очень важно чтобы мы умели идти на компромис, прощать друг другу и относится с уважением. Если вы видете в собеседнике врага - какой смысл в общении?
виходить модераторам правила неписані. Недавно більше двох днів виясняли між собою в темі осінь-зима вміст жиру в сметані .виходить це був не флуд. а як простий користувач навіть по темі пише а модератору щось несподобалось так відразу попередження що це флуд.

Звичайно ні, АЛЕ модератор це людина і рішення про те флуд це чи ні - суб"єктивне по совїй природі. Модератор, це не Святий, який має все робити правильно. Це навіть не професійний робітник. Це волонтер на форумі, який намагається підтримувати порядок на форумі з його суб"єктивної точки зору. Але пам"ятайте - СУБ"ЄКТИВНОЇ. Навіть якщо модератор намагається бути нейтральним, але суб"єктивізм - це наша природа.

• 4 weeks later...

на форумі потрібно віддати окремий розділ навчальним закладам де вчать спеціалістів по бджільництву і це обовязково щоб молоді люди могли з легкістю обговорити і визначитись з навчальним закладом адже в нас нехватає молодих спеціалістів а інформації про навчальі заклади дуже мало і тому ми втрачаємо молодих потенційних спеціалістів НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ДЕ ВЧАТЬ БДЖІЛЬНИЦТВУ ДЕ ВОНИ ???????????

на форумі потрібно віддати окремий розділ навчальним закладам де вчать спеціалістів по бджільництву і це обовязково щоб молоді люди могли з легкістю обговорити і визначитись з навчальним закладом адже в нас нехватає молодих спеціалістів а інформації про навчальі заклади дуже мало і тому ми втрачаємо молодих потенційних спеціалістів НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ДЕ ВЧАТЬ БДЖІЛЬНИЦТВУ ДЕ ВОНИ ???????????

Цілий розділ, кажете! А чим і хто його наповнювати? Зрозумійте правильно! Форум дозволяє ВСІМ не лише шукати і отримувати інформацію, але і викладати свою. Тож, якщо у Вас є певна інформація про учбові закладі і Ви вважаєте, що вона потрібна на форумі, то НІХТО Вам не забороняє такою поділитися. Розділ - це для початку занадто, але тему в Бджільництві України створити можна. Все у Ваших руках. Набереться БАГАТО тем на одну тематику, тоді і про гілку можна буде говорити. :IMHO:

• 3 months later...

Есть большое пожелание: если возможно сделайте более заметным обозначение новых личных сообщений !!! ЛС приходят очень редко и не обращаю внимания и уже не первый раз замечаю сообщение дней через 10 после отправки. Можно же добавить всплывающие окна, выделять цветом или еще что то в этом роде !!!

Якось я зарегиструвався років з 6 у сайті МЕДОЗБОР РУ,але ж приблизно і ФОРУМ ННА ТОЧКУ.З чого хочу сказати коли сайт про бджільницство загрязняють наполітизовані антиукраїнськими ...гадостями..це вже не сайт про бджільницство,...ЦЕ БАЗАР...в ролі бешеної кобили....Я довго читав,скачував,ділився думками,але після майдану там створили тему .... НОВОРОСІЯ КРИМСКАЯ РЕСПУБЛІКА..... і скильки гидоти там лилося на УКРАЇНУ.Тому рахую що ..хітри сарказми...модераторами мають керуватися,НА ТО ВОНИ І МОДЕРАТОРИ,а хто ж о крім них мають видаляти різни спори,непорозуміння.ЦЕ ВЖЕ БУДЕ НЕ ФОРУМ НА ТОЧКУ,так що мені тут подобається,а коли щось зауважать мене,стараюся розуміти.А антиукраїнська ..полеміка...вона мені на форумі геть не інтересна,буває модератори в приват нададуть зауваження щоб не обідити,одним словом УСІМ НАМ НЕ ПІЗНО НІКОЛИ ВЧИТИСЯ. :IMHO1::hi:;)

Да,в деяких сайта є кнопка видалення своєї писанини,іноді хочеться лишне видалити,а залишається модераторам видаляти ..мій мусор..Яб побажав би створити ..видалення...щоб не тратили час модератори,це можливо? :IMHO1::hi:

Да,в деяких сайта є кнопка видалення своєї писанини.....це можливо? :IMHO1::hi:
Ні. У Вас є можливість редагувати своє повідомлення протягом короткого часу після написання. (5-10 хв.)

Якось я зарегиструвався років з 6 у сайті МЕДОЗБОР РУ,але ж приблизно і ФОРУМ ННА ТОЧКУ.З чого хочу сказати коли сайт про бджільницство загрязняють наполітизовані антиукраїнськими ...гадостями..це вже не сайт про бджільницство,...ЦЕ БАЗАР...в ролі бешеної кобили....Я довго читав,скачував,ділився думками,але після майдану там створили тему .... НОВОРОСІЯ КРИМСКАЯ РЕСПУБЛІКА..... і скильки гидоти там лилося на УКРАЇНУ.Тому рахую що ..хітри сарказми...модераторами мають керуватися,НА ТО ВОНИ І МОДЕРАТОРИ,а хто ж о крім них мають видаляти різни спори,непорозуміння.ЦЕ ВЖЕ БУДЕ НЕ ФОРУМ НА ТОЧКУ,так що мені тут подобається,а коли щось зауважать мене,стараюся розуміти.А антиукраїнська ..полеміка...вона мені на форумі геть не інтересна,буває модератори в приват нададуть зауваження щоб не обідити,одним словом УСІМ НАМ НЕ ПІЗНО НІКОЛИ ВЧИТИСЯ. :IMHO1::hi:;)
це алогізм, дивіться: якщо вчитися ніколи не пізно :dntknw: - то для чого поспішати? ;) - ще навчимось. :umora::umora::umora::wave:

Звичайно ні, АЛЕ модератор це людина і рішення про те флуд це чи ні - суб"єктивне по совїй природі. Модератор, це не Святий, який має все робити правильно. Це навіть не професійний робітник. Це волонтер на форумі, який намагається підтримувати порядок на форумі з його суб"єктивної точки зору. Але пам"ятайте - СУБ"ЄКТИВНОЇ. Навіть якщо модератор намагається бути нейтральним, але суб"єктивізм - це наша природа.

Я не проти цього. Але мене вже два рази банили без найменших пояснень. Питався чому баните. Мовчите як сеператисти. Складаэться враження що банить саме сепаратист. Пыдпыльний. Так би мовити спывчуваючий.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...