Перейти к содержанию

Проблемы, связанные с компьютером

Ілюха

Рекомендуемые сообщения

Чомусь не відображаються правильно власні смайли - тільки букви. Чужі нормально.java script:emoticon(':helpme:',%20'smid_16')
Важко сказати. Спробував 4-ма браузерами, начебто все гаразд. :dntknw: Хіба в Google Chrome не проходить цитування виділеного фрагменту. Яким переглядачем користуєтеся? Яка java у Вас стоїть. Спробуйте встановити останню , Скачати можна ТУТ.

Чомусь не відображаються правильно власні смайли - тільки букви. Чужі нормально.java script:emoticon(':helpme:',%20'smid_16')
Яким переглядачем користуєтеся? Яка java у Вас стоїть. Спробуйте встановити останню , Скачати можна ТУТ.

Яким переглядачем користуєтеся? Яка java у Вас стоїть. Спробуйте встановити останню

Стоїть остання версія. Спробую перевстановити.

• 1 month later...
:hi: Видео як выставить? :helpme: ОБНАРУЖЕНЫ СЛЕДУЮЩИЕ ОШИБКИ Ошибка загрузки. У вас нет прав для загрузки файла с таким расширением.

Видео як выставить?

Виклади на YouTube, а нам посилання(URL).

Відео з яким розширенням? Відеофайли дуже громіздкі, краще викласти на YouTube, а тут чи вставку, чи посилання. :hi:

Модератори пробачте. Хто знае де апостраф на українській клаві?

Нема такого. В латинській розкладці одиночні лапки. В Ворді можна вставити як символ, або занести слова з апострофом в автозаміну. А в Мозілі(FireFox) працює виправлення орфографії - правою кнопкою відкриваєте контекстне меню - там варіанти написання побачите. Простіше звичайні лапки...

• 2 weeks later...

1. Не хоче працювати клавіша "Цитата" - як побороти. 2. Як вставити декілька цитат в одну відповідь? :dntknw:

1. Не хоче працювати клавіша "Цитата" - як побороти. 2. Як вставити декілька цитат в одну відповідь? :dntknw:
Спочатку те що хочете зробити цитатою - треба виділити за допомогою лівої кнопки мишки - потім клавіша "цитата" , потім "бистрий ответ" - цитата вже буде у полі повідомлення Наступну цитату - так само

. Як вставити декілька цитат в одну відповідь? opr06K94.gif

Нажимаете клавишу быстрый ответ и выделяете предложение потом жмёте на кнопку цитата :dntknw:
2. Як вставити декілька цитат в одну відповідь?

2. Як вставити декілька цитат в одну відповідь?

лучше потринироваться на полигоне :hi:

потім "бистрий ответ"
Наступну цитату - так само
В розділі "Помощь", "Цитирование" не упоминается клавиша "Быстрый ответ" - я її і не використовував. Дякую. :az::hi:

Модератори пробачте. Хто знае де апостраф на українській клаві?

Нема такого. В латинській розкладці одиночні лапки. В Ворді можна вставити як символ, або занести слова з апострофом в автозаміну. А в Мозілі(FireFox) працює виправлення орфографії - правою кнопкою відкриваєте контекстне меню - там варіанти написання побачите. Простіше звичайні лапки...
У мене є кнопка з літерою Ё зліва зверху під Esc, там є такий знак (') і ще знак (~). (') ставиться без переключення мови. Сам знайшов це не відразу.

• 5 weeks later...

Здравствуйте. Требуется помощь со вчерашнего (1.02.) вечера перестали открываться фотки на страницах форума, не пойму от чего. На кануне всё было нормально. Помогите пожалуйста.

У мене є кнопка з літерою Ё зліва зверху під Esc, там є такий знак (')

Працює якщо вибрана англійська мова...Я ним також користуюсь, правда трохи надокучає міняти розкладки. :)
Сайт Gismeteo часто тормозить інші. Навіть до зависання. Буває, що тільки закриєш Gismeteo, зразу ж "оживають" інші. Я думаю, що це не єдиний сайт, що "тягне ковдру на себе."

Мабуть не вистачає швидкості на завантаження всіх сторінок одночасно...
Здравствуйте. Требуется помощь со вчерашнего (1.02.) вечера перестали открываться фотки на страницах форума, не пойму от чего. На кануне всё было нормально. Помогите пожалуйста.

Может из-за переезда форума?..У меня всё нормально работает(Опера)... :dntknw:

• 1 year later...
Обратите внимание, тема называется "Медовик из пакетов", а не просто "Создание медовика". В данном случае рассматриваем только одно обстоятельство ИЗ ПАКЕТОВ!!!
так втом и вопрос.....я создал тему "как создать медовик", а ее обьеденили с этой - сказали что это одно и тоже..... получаеться зачем содержать пчел, купил 5-6 пакетов, сделал медовик и все. А вопрос состоял в том, как из одной или двух семей сделать медовик.... Koss_ дуже раджу відвідати Полігон та навчитись вставляти цитати. При ігноруванні зауважень повідомлення з невірним цитуванням просто видалятимуться - часу виправляти все немає
у меня кнопка цитата не работает(((

у меня кнопка цитата не работае

А правельно ли вы используете эту кнопку :dntknw: Для того что бы работала ( цитата) кнопка , надо сначала выделить нужные слова или предложения потом нажать цитата-(кнопка) и потом быстрый ответ и давать можно ответ на данную реплику :hi: Если и так не работает то надо в настройках в личных включит быстрый ответ . Для проверки есть соответственная тема полигон там и потренироваться можно :hi:

• 3 months later...

Добрий вечір шановні колеги. Може хтось підкаже, чим заняті мої трудівниці? :hmm: Не знаю чи зможу приєднати відео зняте на мобілку. Не знаю, що робити-приприєднанні відео дає повідомлення: "Ошибка загрузки. У вас нет прав для загрузки файла с таким расширением." Що робити?

Не знаю чи зможу приєднати відео зняте на мобілку. Не знаю, що робити-приприєднанні відео дає повідомлення: "Ошибка загрузки. У вас нет прав для загрузки файла с таким расширением." Що робити?

Так виложіть на youtube а нам тільки посилання :hi:

• 2 months later...

Сегодня ночью и пол дня не мог зайти на форум.

Сегодня ночью и пол дня не мог зайти на форум.
Ось відповідь :wave:http://tochok.info/forum/index.php?showtop...mp;#entry117425

• 1 year later...

Нужна помощь :hi: Ютуб полностью не открывается ( на весь экран) . Если не большое окно работает , а вот если на весь экран :dntknw: . Звук есть , а изображения нет :ah: Кто что подскажет ?

Нужна помощь :hi: Ютуб полностью не открывается ( на весь экран) . Если не большое окно работает , а вот если на весь экран :dntknw: . Звук есть , а изображения нет :ah: Кто что подскажет ?
Пробували побродити? ютуб не на весь экран

Пробували побродити? ютуб не на весь экран
Спасибо :az::az::az: Был на пасеке и вот только увидел . Четыре шага и всё сделано :hi:

• 1 year later...

blek-269,Появилось повідомлення про блокування антивіросною системою сторінки файла. Що робити?

blek-269,Появилось повідомлення про блокування антивіросною системою сторінки файла. Що робити?
Не знаю :dntknw: Может зайти с другого поисковика , опера , мозила или ещё какой .

• Алёнка changed the title to Проблемы, связанные с компьютером

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...