Ілюха Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Mapet, ,пробачте не можу ніяк відкрити карту. Що робити? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mapet, ,пробачте не можу ніяк відкрити карту. opr06KXR.gif Що робити? opr06K93.gif ← Прийдеться до Вас їхати... Яким переглядачем користуєтеся? Що Вам говорить при спробі відкрити карту? Як підключені до Інтернету і чи стоїть на комп'ютері Java ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 Mapet, , немаю нічого проти приїзжайте. У мене опера, на комп`ютері взагалі дві опері. Підключений через мобільний модем ІТ,(Інтертелеком). А взагалі я мало у цім петраю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 У мене опера, ? Вибачте, що втручаюсь, але свого часу теж мав багато проблем з Оперою. Все наладилось, коли поставив Firefox. Цілком безкоштовна, часто поновлюється і коректно працює. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mapet, , немаю нічого проти приїзжайте. ← В житті всяке буває, може колись обнаглію і приїду... А наразі спробуйте як радить sewerby,або і Internet Explorer - ом(бажано хоча б 6-й, а ще краще 7-й, чи 8-й). Java можна скачати ТУТ, а потім поставити по підказках. Спробуйте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Я користуюсь Оперою, рідше Експлоером. А пишу ось чому: До сьогоднішнього дня нормально користувався кнопкою "Цитата". А Сьогодні вона перестала працювати. Чому? Можливо хтось знає відповідь. Ну а писати все одно треба. То я тепер роблю так: тисну "Ответить". У віконці відкриває все повідомлення, а тоді я вручну видаляю зайве, і вже опісля пишу своє. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Я користуюсь Оперою, рідше Експлоером. ← Опера не завжди коректно працює. В мене з цитуванням все гаразд, значить збоїть Ваша Опера. Екплорер останіх весій(7, 8) досить нормальний. В Мозілі мене приваблює велика кількість цікавих розширень. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Mapet, ,пробачте не можу ніяк відкрити карту. opr06KXR.gif Що робити? opr06K93.gif ? Прийдеться до Вас їхати... Яким переглядачем користуєтеся? Що Вам говорить при спробі відкрити карту? Як підключені до Інтернету і чи стоїть на комп'ютері Java ? можете скористатить програмою TeamViewer -віддалене керування компютером і їхати нікуди не потрібно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 можете скористатить програмою TeamViewer -віддалене керування компютером і їхати нікуди не потрібно) ← Таких засобів є не один, втім його налаштувати можливо теж треба буде їхати... skif, ви перебиваєте мені похїздку!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Все не нравилась мне конструкция дна, из за отсутствия быстрого ограничения летка. Или ограничил на две пчелы, а вентиляции нет. Вот нашел конструкцию дна в которое можно вставить стандартный ограничитель летка. Emile_Warre_Technische_Zeichnungen_engl.pdf Кому интересно полная версия книги (8 мб) Аббат Э.Варрэ Пчеловодство для всех / Beekeeping For All http://www.users.callnetuk.com/~heaf/beekeeping_for_all.pdf А у мене обидві зсилки не працюють? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abv Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Все ссылки рабочие. Проверил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 А у мене обидві зсилки не працюють? ? "Я користуюсь Оперою, рідше Експлоером" Чи не тут причина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 А у мене обидві зсилки не працюють? ← Це прямі посилання, вони завантажують самі файли. Можливо у Вас не встановлено Акробата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Всім доброго Дня! Я людина нова в даному оточенні хоча зареєстрований більше року. ← Оточення в нас одне і більше року, це вже не новачок на форумі. Відвідуючи форум, Ви також вносите свою частку, а буде що написати, то думаю не змовчите . Щодо троянів. Який антивірус у Вас на них реагує і коли - на самій сторінці, чи вже при завантаженні фільму? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirtan Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Всім доброго Дня! Я людина нова в даному оточенні хоча зареєстрований більше року. ? Оточення в нас одне і більше року, це вже не новачок на форумі. Відвідуючи форум, Ви також вносите свою частку, а буде що написати, то думаю не змовчите . Щодо троянів. Який антивірус у Вас на них реагує і коли - на самій сторінці, чи вже при завантаженні фільму? Доброго дня Mapet! Антивірус Avast (версію скачав з нету) + Outpost Firewall Pro (детектор атак) дуже зручне поєднання. Outpost Firewall Pro Зупиняє та інформує про несанкціоноване сканування системи, а Avast блокує заражену сторінку. В жодному разі це не є рекламою даних продуктів і сам я пересічний користувач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ракетин Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Наконец-то зашёл на форум! Правда с чужого компьютера...Свой не пускает. Чем-то провинился, однако! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Наконец-то зашёл на форум! ? Штрафная! Ждём отчет!!! Скока! Где! По чём! Заодно и вину загладишь! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Наконец-то зашёл на форум! Правда с чужого компьютера...Свой не пускает. Чем-то провинился, однако! Однако долгонько ж кочевничал или прохлаждался на багамах,сердешный!Конечно,штрафную ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Наконец-то зашёл на форум! opr06KBF.gif Правда с чужого компьютера...Свой не пускает. Чем-то провинился, однако! sad.gif ← Унікальний випадок... Все що могли спробували. Напевно щось на компі наш сайт блокує, якась служба захисту, чи фаєрвол(якщо є). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Всім доброго Дня! Я людина нова в даному оточенні хоча зареєстрований більше року. ← Оточення в нас одне і більше року, це вже не новачок на форумі. Відвідуючи форум, Ви також вносите свою частку, а буде що написати, то думаю не змовчите . Щодо троянів. Який антивірус у Вас на них реагує і коли - на самій сторінці, чи вже при завантаженні фільму? Доброго дня Mapet! Антивірус Avast (версію скачав з нету) + Outpost Firewall Pro (детектор атак) дуже зручне поєднання. Outpost Firewall Pro Зупиняє та інформує про несанкціоноване сканування системи, а Avast блокує заражену сторінку. В жодному разі це не є рекламою даних продуктів і сам я пересічний користувач. Реклама антивірусів в нас не заборонена. Я також користуюся таким набором. Так Ви таки не сказали коли сварться антивірус - на сайт, чи на фільм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Сайт Gismeteo часто тормозить інші. Навіть до зависання. Буває, що тільки закриєш Gismeteo, зразу ж "оживають" інші. Я думаю, що це не єдиний сайт, що "тягне ковдру на себе." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Сайт Gismeteo часто тормозить інші. ← В Мозілі видно - цей сайт постійно дає запит на зовнішнє джерело. Хто платить за трафік, тому просто западляна від такого сайту... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Мапет! Може порадите, як відкривати файли : "Opera Wep Docum" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Мапет! Може порадите, як відкривати файли : "Opera Wep Docum" ? А "Опера" хіба не відкрває? Я з такими не стикався, проте Гугл каже, що є програми перетворювачі. Мо скиньте мені один такий файл на пошту - побавлюся і може зрозумію що з ним краще робити... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Чомусь не відображаються правильно власні смайли - тільки букви. Чужі нормально.java script:emoticon('',%20'smid_16') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts