Jump to content

Проблемы, связанные с компьютером

Ілюха
 Share

Recommended Posts

Mapet, ,пробачте не можу ніяк відкрити карту. :helpme: Що робити? :hi:

Mapet, ,пробачте не можу ніяк відкрити карту. opr06KXR.gif Що робити? opr06K93.gif

Прийдеться до Вас їхати... :umora: Яким переглядачем користуєтеся? Що Вам говорить при спробі відкрити карту? Як підключені до Інтернету і чи стоїть на комп'ютері Java ?

Mapet, , немаю нічого проти приїзжайте. У мене опера, на комп`ютері взагалі дві опері. Підключений через мобільний модем ІТ,(Інтертелеком). :hi: А взагалі я мало у цім петраю.

У мене опера,

Вибачте, що втручаюсь, але свого часу теж мав багато проблем з Оперою. Все наладилось, коли поставив Firefox. Цілком безкоштовна, часто поновлюється і коректно працює. :ay:

Mapet, , немаю нічого проти приїзжайте.

В житті всяке буває, може колись обнаглію і приїду... :umora: А наразі спробуйте як радить sewerby,або і Internet Explorer - ом(бажано хоча б 6-й, а ще краще 7-й, чи 8-й). Java можна скачати ТУТ, а потім поставити по підказках. Спробуйте. :hi:

Я користуюсь Оперою, рідше Експлоером. А пишу ось чому: До сьогоднішнього дня нормально користувався кнопкою "Цитата". А Сьогодні вона перестала працювати. Чому? Можливо хтось знає відповідь. Ну а писати все одно треба. То я тепер роблю так: тисну "Ответить". У віконці відкриває все повідомлення, а тоді я вручну видаляю зайве, і вже опісля пишу своє.

Я користуюсь Оперою, рідше Експлоером.

Опера не завжди коректно працює. В мене з цитуванням все гаразд, значить збоїть Ваша Опера. Екплорер останіх весій(7, 8) досить нормальний. В Мозілі мене приваблює велика кількість цікавих розширень.

Mapet, ,пробачте не можу ніяк відкрити карту. opr06KXR.gif Що робити? opr06K93.gif

Прийдеться до Вас їхати... :umora: Яким переглядачем користуєтеся? Що Вам говорить при спробі відкрити карту? Як підключені до Інтернету і чи стоїть на комп'ютері Java ?
можете скористатить програмою TeamViewer -віддалене керування компютером і їхати нікуди не потрібно)

можете скористатить програмою TeamViewer -віддалене керування компютером і їхати нікуди не потрібно)

Таких засобів є не один, втім його налаштувати можливо теж треба буде їхати... :ah: skif, ви перебиваєте мені похїздку!!! :af::umora:

Все не нравилась мне конструкция дна, из за отсутствия быстрого ограничения летка. Или ограничил на две пчелы, а вентиляции нет. Вот нашел конструкцию дна в которое можно вставить стандартный ограничитель летка. Emile_Warre_Technische_Zeichnungen_engl.pdf Кому интересно полная версия книги (8 мб) Аббат Э.Варрэ Пчеловодство для всех / Beekeeping For All http://www.users.callnetuk.com/~heaf/beekeeping_for_all.pdf
А у мене обидві зсилки не працюють?

Все ссылки рабочие. Проверил.

"Я користуюсь Оперою, рідше Експлоером" Чи не тут причина?

Це прямі посилання, вони завантажують самі файли. Можливо у Вас не встановлено Акробата.

Всім доброго Дня! Я людина нова в даному оточенні хоча зареєстрований більше року.

Оточення в нас одне і більше року, це вже не новачок на форумі. Відвідуючи форум, Ви також вносите свою частку, а буде що написати, то думаю не змовчите ;) . Щодо троянів. Який антивірус у Вас на них реагує і коли - на самій сторінці, чи вже при завантаженні фільму?

Всім доброго Дня! Я людина нова в даному оточенні хоча зареєстрований більше року.

Оточення в нас одне і більше року, це вже не новачок на форумі. Відвідуючи форум, Ви також вносите свою частку, а буде що написати, то думаю не змовчите ;) . Щодо троянів. Який антивірус у Вас на них реагує і коли - на самій сторінці, чи вже при завантаженні фільму?
Доброго дня Mapet! Антивірус Avast (версію скачав з нету) + Outpost Firewall Pro (детектор атак) дуже зручне поєднання. Outpost Firewall Pro Зупиняє та інформує про несанкціоноване сканування системи, а Avast блокує заражену сторінку. В жодному разі це не є рекламою даних продуктів і сам я пересічний користувач. :ah:

Наконец-то зашёл на форум! :ole_ole: Правда с чужого компьютера...Свой не пускает. Чем-то провинился, однако! :(

Наконец-то зашёл на форум!

Штрафная! Ждём отчет!!! :) Скока! Где! По чём! Заодно и вину загладишь! :az:

Наконец-то зашёл на форум! :ole_ole: Правда с чужого компьютера...Свой не пускает. Чем-то провинился, однако! :(
Однако долгонько ж кочевничал или прохлаждался на багамах,сердешный!Конечно,штрафную !:umora:

Наконец-то зашёл на форум! opr06KBF.gif Правда с чужого компьютера...Свой не пускает. Чем-то провинился, однако! sad.gif

Унікальний випадок... Все що могли спробували. Напевно щось на компі наш сайт блокує, якась служба захисту, чи фаєрвол(якщо є). :dntknw:

Доброго дня Mapet! Антивірус Avast (версію скачав з нету) + Outpost Firewall Pro (детектор атак) дуже зручне поєднання. Outpost Firewall Pro Зупиняє та інформує про несанкціоноване сканування системи, а Avast блокує заражену сторінку. В жодному разі це не є рекламою даних продуктів і сам я пересічний користувач. :ah:
Реклама антивірусів в нас не заборонена. :umora: Я також користуюся таким набором. Так Ви таки не сказали коли сварться антивірус - на сайт, чи на фільм?

Сайт Gismeteo часто тормозить інші. Навіть до зависання. Буває, що тільки закриєш Gismeteo, зразу ж "оживають" інші. Я думаю, що це не єдиний сайт, що "тягне ковдру на себе."

Сайт Gismeteo часто тормозить інші.

В Мозілі видно - цей сайт постійно дає запит на зовнішнє джерело. Хто платить за трафік, тому просто западляна від такого сайту...

Мапет! Може порадите, як відкривати файли : "Opera Wep Docum" ?

Мапет! Може порадите, як відкривати файли : "Opera Wep Docum" ?
А "Опера" хіба не відкрває? Я з такими не стикався, проте Гугл каже, що є програми перетворювачі. Мо скиньте мені один такий файл на пошту - побавлюся і може зрозумію що з ним краще робити... :hi:

Чомусь не відображаються правильно власні смайли - тільки букви. Чужі нормально.java script:emoticon(':helpme:',%20'smid_16')

• Алёнка changed the title to Проблемы, связанные с компьютером