Мико Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 6 часов назад, gardener сказал: Варим... жарим...наливаєм... а я сперва сушу ,потом рублю, потом в дымарь 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 2 години тому, Мико сказав: а я сперва сушу ,потом рублю, потом в дымарь Восени їздив з стареньким по опеньки. Відро опеньків і два мішки трутовиків на сезон вистачить.. 2 години тому, Мико сказав: а я сперва сушу ,потом рублю Рекомендую спочатку порубати поки гриб не висохлий - набагато легше рубається 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siverit Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 9 часов назад, Бджолопотам сказал: Ось таке чудо в мене виросло на пасіці......, в когось є досвід вживання сморчків??? мы сначала отвариваем (минут 20), потом жарим в кляре из яйца. Можно для кляра предварительно поджарить лук. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 8 часов назад, Бджолопотам сказал: Рекомендую спочатку порубати поки гриб не висохлий - набагато легше рубається Рубщика отпустил на шабашку .Закончит плитку ложить ,приедет порубает и сухие 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав: Варим... Зварив В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав: жарим... Посмажив... В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав: наливаєм... Налив... Будьмо... 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 І як на смак? Колись бачив але думав, що поганки. Сьогодні на ринку бачив продавали маслючки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 22 хвилини тому, СЄРЖ сказав: І як на смак? Колись бачив але думав, що поганки. Сьогодні на ринку бачив продавали маслючки. Має характерний грибний запах. На смак нормальний, нічого особливого але й не погане... Якщо знайду ще, буду брати... В нас також є маслюки, вчора старенький пів пакета назбирав, але багато червивих... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 58 минут назад, Бджолопотам сказал: Налив... Будьмо... Вкуснятина! Настоящий профессионал! С едой всё понятно, а налито что? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 3 хвилини тому, Алёнка сказав: а налито что? Не знаю чи на жаль чи на щастя, але нічого крім медовухи (13-16 градусів) не вживаю..... В даному випадку залишок з 50 літрової бочечки.... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 2 минуты назад, Бджолопотам сказал: Не знаю чи на жаль чи на щастя, але нічого крім медовухи (13-16 градусів) не вживаю..... В даному випадку залишок з 50 літрової бочечки.... Приятного вечера! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Сьогодні на годинку в молоденький самосівний лісок - 15-літрове відро маслюків Грибів ну дуже багато, поки до посадки дійшов то на зустріч вийшло двоє людей і в кожного по два повних відра маслюків.... Потім півтори години чистили їх з дружиною, але воно того вартує - маслюк тушЕний на сковорідці з сметанкою - ням-ням.... 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Грибів повно, але немає часу, а от на пасіці пару пригорщ зібрав, раніше між вуликами росли поки брат курей туди не запустив але і косить тепер не потрібно. Бабки, маслята, решетняки. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 12 години тому, bosik2017 сказав: В нас індюшки на них кажуть, Їх промивають водою, з обох сторін в кляр ( яйце. мука, сіль ,перець) Обжарити на сковородці до корочки з обох сторін. Косить під рибу. Досить смачні!!! все вірно гриб-зонтик так і готується, а буває відварюють тоді потрібно як відбивну молоточком простукать і в клярі обжарити. але на вкус до ніжної курятини схоже, при наймі мені. В 11.09.2017 в 17:45, Пчеломучитель_ua сказав: Гриб-зонтик так и называется, у нас их еще курочками называют. Хорошие вкусные грибы, но те что на фото уже переростки, пойдут разве что на котлеты я ніколи не звертаю уваги на розмір, чим більший тим кращий . а рецептик котлет з зонтика можна? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 2 минуты назад, СЄРЖ сказал: я ніколи не звертаю уваги на розмір, чим більший тим кращий . а рецептик котлет з зонтика можна? Ну чем меньше, тем более они плотные, сочнее и при жарке вкуснее.Та транспортировать их проще, не ломаются. Я рецепт точно не знаю, раньше я только их собирал, а бабушка или мама готовили. Помню что их обжаривали, потом со свежим луком через мясорубку пропускали, затем смешивали с замочены хлебом, солили-перчили, вроде яйца вбивали туда. Потом все перемешивали, в панировку и на сковороду. Если не забуду, то на выходных точно все спрошу 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 7 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав: Ну чем меньше, тем более они плотные, сочнее и при жарке вкуснее.Та транспортировать их проще, не ломаются. Я рецепт точно не знаю, раньше я только их собирал, а бабушка или мама готовили. Помню что их обжаривали, потом со свежим луком через мясорубку пропускали, затем смешивали с замочены хлебом, солили-перчили, вроде яйца вбивали туда. Потом все перемешивали, в панировку и на сковороду. Если не забуду, то на выходных точно все спрошу я згідний з транспортуванням проблема, але мені краще смажити коли вони вже розкриті, ну то таке, як кажуть кожному своє. сьогодні трохи назбирав їх та польських пару відерець, лишив дружині на розтєрзаніє, а сам на роботу . допоміг правда поки вистачело часу. завтра пару фоток скину, забув телефон так спішив, а там і фото. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosik2017 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 В 23.05.2015 в 22:39, gardener сказав: Теж дуже люблю такі справи, але щось часу не вистачає... хіба шо соточку випити і то вдома. а пока думаю - де б кусочок сала підсмажити. Може тут получиться пізніше як закінчите то скинете фотку тоді заціним чи получиться НО САЛО ЖАРИТИ ВЖЕ МОЖНА!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 42 хвилини тому, bosik2017 сказав: пізніше як закінчите то скинете фотку тоді заціним чи получиться НО САЛО ЖАРИТИ ВЖЕ МОЖНА!!!! по перше не та тема, а по друге мангал з коптільнею вже обкатаний, десь gardener вже показував. і сало теж. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Плюнув на все і зробив як бджоли, є взяток значить треба користуватися моментом. Поїхав в ближній ліс і гарно назбирав польських та трохи зонтиків. З'явилися літні опеньки, батько вирішив для різнобарв'я і їх пару жмень нарізати. Партизан 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 5 часов назад, СЄРЖ сказал: Плюнув на все і зробив як бджоли, є взяток значить треба користуватися моментом. Поїхав в ближній ліс і гарно назбирав польських та трохи зонтиків. З'явилися літні опеньки, батько вирішив для різнобарв'я і їх пару жмень нарізати. Партизан Можно я немножко не по теме. Вот меня всегда удивляло почему люди (украинцы) так тащатся от Украины, гордо заявляют: я люблю свою страну и т.д. И больше, по моему скромному мнению патриотов от центра и западней. Вы не подумайте, я здесь родился и это моя родина, в сердце навсегда С годами поездил, посмотрел, какие есть красивейшие места, просто захватывает дух. Города.... (Первый раз был в Киеве год назад, до сих пор хочется вернутся еще разок посмотреть ) И начинаешь понимать тех людей, патриотов, ведь есть за что любить нашу страну. А у нас что, степь да степь. Промышленные города. Даже такого гриба как на фото я вжизни не видел. Плюну на все и поеду путешествовать, хочется в живую посмотреть на все наши красоты. з.ы. Чет "накрыл" меня этот гриб 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosik2017 Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Був сьгодні теж на грибочках народу купа. Ну і грибів трохи є. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Вчора і сьогодні також відривався на грибах, в загальній кількості приніс близько трьох відер, можна було і більше назбирати, але чомусь не взяв більше тари, та й набридло вже...Грибів дуже багато, в основному рижики і є трішки підберезників 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 7 годин тому, Джаз сказав: Чет "накрыл" меня этот гриб Повірте, це не самий кращий гриб.... Ось таке в лісі побачите і буде Вам грибне щастя... 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Ось счастя підвалило. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЖекаNL Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 ребята кто может продать пару кг лисичек? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 10 годин тому, Бджолопотам сказав: рижики рижики ароматні гриби 58 хвилин тому, ЖекаNL сказав: ребята кто может продать пару кг лисичек? зараз щось не видно їх, пару тижнів назад то теж було багато. але я не уявляю як їх вам переслати. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.