Jump to content

Гриби


владек
 Share

Recommended Posts

6 часов назад, gardener сказал:

Варим... жарим...наливаєм...:umora:

а я сперва сушу ,потом рублю,  потом в дымарь

грибы 001.JPG

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

2 години тому, Мико сказав:

а я сперва сушу ,потом рублю,  потом в дымарь

грибы 001.JPG

Восени їздив з стареньким по опеньки. Відро опеньків і два мішки трутовиків:ay: на сезон вистачить..

2 години тому, Мико сказав:

а я сперва сушу ,потом рублю

Рекомендую спочатку порубати поки гриб не висохлий - набагато легше рубається:IMHO:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 часов назад, Бджолопотам сказал:

Ось таке чудо в мене виросло на пасіці......, в когось є досвід вживання сморчків???

na_skolko_bezopasni_i_gde_rastut_gribi_s

мы сначала отвариваем (минут 20), потом жарим в кляре из яйца. Можно для кляра предварительно поджарить лук.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 часов назад, Бджолопотам сказал:

 

Рекомендую спочатку порубати поки гриб не висохлий - набагато легше рубається:IMHO:

Рубщика отпустил на шабашку .Закончит плитку ложить ,приедет порубает и сухие 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав:

Варим...

Зварив

8f29e2d9008f.jpg

В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав:

жарим...

Посмажив...

a9c27477df46.jpg

В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав:

наливаєм...

Налив...;)

5920920b62b9.jpg

Будьмо...:az:

0daa38dd3402.jpg

  • Like 20
Link to comment
Share on other sites

І як на смак? Колись бачив але думав, що поганки.

Сьогодні на ринку бачив продавали маслючки.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

22 хвилини тому, СЄРЖ сказав:

І як на смак? Колись бачив але думав, що поганки.

Сьогодні на ринку бачив продавали маслючки.

Має характерний грибний запах. На смак нормальний, нічого особливого але й не погане...   Якщо знайду ще, буду брати...

В нас також є маслюки, вчора старенький пів пакета назбирав, але багато червивих...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

58 минут назад, Бджолопотам сказал:

Налив...;)

5920920b62b9.jpg

Будьмо...:az:

0daa38dd3402.jpg

Вкуснятина! :az: Настоящий профессионал! 667387259.gif?1493925383

С едой всё понятно, а налито что?;)

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

3 хвилини тому, Алёнка сказав:

а налито что?

Не знаю чи на жаль чи на щастя, але нічого крім медовухи (13-16 градусів) не вживаю..... В даному випадку залишок з 50 літрової бочечки....;)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 минуты назад, Бджолопотам сказал:

Не знаю чи на жаль чи на щастя, але нічого крім медовухи (13-16 градусів) не вживаю..... В даному випадку залишок з 50 літрової бочечки....;)

Приятного вечера! :wave:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Сьогодні на годинку в молоденький самосівний лісок - 15-літрове відро маслюків:ay:

Грибів ну дуже багато, поки до посадки дійшов то на зустріч вийшло двоє людей і в кожного по два повних відра маслюків....

Потім півтори години чистили їх з дружиною, але воно того вартує - маслюк тушЕний на сковорідці з сметанкою - ням-ням....21.gif

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Грибів повно, але немає часу, а от на пасіці пару пригорщ зібрав, раніше між вуликами росли поки брат курей туди не запустив але і косить тепер не потрібно. Бабки, маслята, решетняки.

IMG_20170905_114057.jpg

IMG_20170905_113301.jpg

IMG_20170905_113243.jpg

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

12 години тому, bosik2017 сказав:

В нас індюшки на них кажуть,  Їх промивають водою,  з обох сторін в кляр ( яйце. мука, сіль ,перець) Обжарити на сковородці до корочки з обох сторін. Косить під рибу. Досить смачні!!!

все вірно гриб-зонтик так і готується, а буває відварюють тоді потрібно як відбивну молоточком простукать і в клярі обжарити. але на вкус до ніжної курятини схоже, при наймі мені.

В 11.09.2017 в 17:45, Пчеломучитель_ua сказав:

Гриб-зонтик так и называется, у нас их еще курочками называют. Хорошие вкусные грибы, но те что на фото уже переростки, пойдут разве что на котлеты:hi:

я ніколи не звертаю уваги на розмір, чим більший тим кращий :IMHO: . а рецептик котлет з зонтика можна?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 минуты назад, СЄРЖ сказал:

я ніколи не звертаю уваги на розмір, чим більший тим кращий :IMHO: . а рецептик котлет з зонтика можна?

Ну чем меньше,  тем более они плотные, сочнее и при жарке вкуснее.Та транспортировать их проще, не ломаются.

Я рецепт точно не знаю, раньше я только их собирал, а бабушка или мама готовили. Помню что их обжаривали, потом со свежим луком через мясорубку пропускали, затем смешивали с замочены  хлебом, солили-перчили, вроде яйца вбивали туда. Потом все перемешивали, в панировку и на сковороду. Если не забуду, то на выходных точно все спрошу:hi:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав:

Ну чем меньше,  тем более они плотные, сочнее и при жарке вкуснее.Та транспортировать их проще, не ломаются.

Я рецепт точно не знаю, раньше я только их собирал, а бабушка или мама готовили. Помню что их обжаривали, потом со свежим луком через мясорубку пропускали, затем смешивали с замочены  хлебом, солили-перчили, вроде яйца вбивали туда. Потом все перемешивали, в панировку и на сковороду. Если не забуду, то на выходных точно все спрошу:hi:

я згідний з транспортуванням проблема, але мені краще смажити коли вони вже розкриті, ну то таке, як кажуть кожному своє. сьогодні трохи назбирав їх та польських пару відерець, лишив дружині на розтєрзаніє, а сам на роботу :umora:. допоміг правда поки вистачело часу. завтра пару фоток скину, забув телефон так спішив, а там і фото.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

В 23.05.2015 в 22:39, gardener сказав:

Теж дуже люблю такі справи, але щось часу не вистачає... хіба шо соточку випити і то вдома. а пока думаю - де б кусочок сала підсмажити. Може тут получиться post-609-1432409950_thumb.jpg

пізніше як закінчите то скинете фотку тоді заціним чи получиться НО САЛО ЖАРИТИ ВЖЕ МОЖНА!!!!

Link to comment
Share on other sites

42 хвилини тому, bosik2017 сказав:

пізніше як закінчите то скинете фотку тоді заціним чи получиться НО САЛО ЖАРИТИ ВЖЕ МОЖНА!!!!

по перше не та тема, а по друге мангал з коптільнею вже обкатаний, десь gardener вже показував. і сало теж.:ay:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Плюнув на все і зробив як бджоли, є взяток значить треба користуватися моментом. Поїхав в ближній ліс і гарно назбирав польських та трохи зонтиків. З'явилися літні опеньки, батько вирішив для різнобарв'я і їх пару жмень нарізати.

Партизан

IMG_20170912_085037.thumb.jpg.408cb3e2a7bfc893b02708774513273d.jpg

 

IMG_20170912_102052.jpg

IMG_20170912_102524.jpg

IMG_20170912_111837.jpg

IMG_20170912_091247.jpg

IMG_20170912_102436.jpg

IMG_20170912_140619.jpg

IMG_20170912_140644.jpg

IMG_20170912_140659.jpg

IMG_20170912_174239.jpg

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

5 часов назад, СЄРЖ сказал:

Плюнув на все і зробив як бджоли, є взяток значить треба користуватися моментом. Поїхав в ближній ліс і гарно назбирав польських та трохи зонтиків. З'явилися літні опеньки, батько вирішив для різнобарв'я і їх пару жмень нарізати.

Партизан

IMG_20170912_102524.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Можно я немножко не по теме.

Вот меня всегда удивляло почему люди (украинцы) так тащатся от Украины, гордо заявляют: я люблю свою страну и т.д. И больше, по моему скромному мнению патриотов от центра и западней. Вы не подумайте, я здесь родился и это моя родина, в сердце навсегда :) 

С годами поездил, посмотрел, какие есть красивейшие места, просто захватывает дух. Города.... (Первый раз был в Киеве год назад, до сих пор хочется вернутся еще разок посмотреть :) ) И начинаешь понимать тех людей, патриотов, ведь есть за что любить нашу страну.

А у нас что, степь да степь. Промышленные города. 

Даже такого гриба как на фото я вжизни не видел.

Плюну на все и поеду путешествовать, хочется в живую посмотреть на все наши красоты. 

з.ы. Чет "накрыл" меня этот гриб:crazy:

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Був сьгодні теж на грибочках народу купа.

Ну і грибів трохи є.

P1040748-min.JPG

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Вчора і сьогодні також відривався на грибах, в загальній кількості приніс близько трьох відер, можна було і більше назбирати, але чомусь не взяв більше тари, та й набридло вже...Грибів дуже багато, в основному рижики і є трішки підберезників

a01e4b723706.jpg7f4dc76672a1.jpgb9381eedce92.jpge470fd7ac9c9.jpg

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

7 годин тому, Джаз сказав:

Чет "накрыл" меня этот гриб:crazy:

Повірте, це не самий кращий гриб....

Ось таке в лісі побачите і буде Вам грибне щастя...:IMHO:

Boletus-edulis-www_espacionatural_com.jp

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Ось счастя підвалило.

P_20170908_152309_1_p.jpg

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

ребята кто может продать пару кг лисичек?

Link to comment
Share on other sites

10 годин тому, Бджолопотам сказав:

 рижики e470fd7ac9c9.jpg

рижики ароматні гриби :ay:

58 хвилин тому, ЖекаNL сказав:

ребята кто может продать пару кг лисичек?

зараз щось не видно їх, пару тижнів назад то теж було багато. але я не уявляю як їх вам переслати.:hmm:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...