Jump to content

Гриби

владек
 Share

Recommended Posts

6 часов назад, gardener сказал:

Варим... жарим...наливаєм...:umora:

а я сперва сушу ,потом рублю,  потом в дымарь

грибы 001.JPG

• Like 6

2 години тому, Мико сказав:

а я сперва сушу ,потом рублю,  потом в дымарь

грибы 001.JPG

Восени їздив з стареньким по опеньки. Відро опеньків і два мішки трутовиків:ay: на сезон вистачить..

2 години тому, Мико сказав:

а я сперва сушу ,потом рублю

Рекомендую спочатку порубати поки гриб не висохлий - набагато легше рубається:IMHO:

• Like 2

9 часов назад, Бджолопотам сказал:

Ось таке чудо в мене виросло на пасіці......, в когось є досвід вживання сморчків???

na_skolko_bezopasni_i_gde_rastut_gribi_s

мы сначала отвариваем (минут 20), потом жарим в кляре из яйца. Можно для кляра предварительно поджарить лук.

• Like 2

8 часов назад, Бджолопотам сказал:

Рекомендую спочатку порубати поки гриб не висохлий - набагато легше рубається:IMHO:

Рубщика отпустил на шабашку .Закончит плитку ложить ,приедет порубает и сухие 

• Like 2

В 03.05.2017 в 13:08, gardener сказав:

Варим...

Зварив

8f29e2d9008f.jpg

жарим...

Посмажив...

a9c27477df46.jpg

наливаєм...

Налив...;)

5920920b62b9.jpg

Будьмо...:az:

0daa38dd3402.jpg

• Like 20

І як на смак? Колись бачив але думав, що поганки.

Сьогодні на ринку бачив продавали маслючки.

• Like 1

22 хвилини тому, СЄРЖ сказав:

І як на смак? Колись бачив але думав, що поганки.

Сьогодні на ринку бачив продавали маслючки.

Має характерний грибний запах. На смак нормальний, нічого особливого але й не погане...   Якщо знайду ще, буду брати...

В нас також є маслюки, вчора старенький пів пакета назбирав, але багато червивих...

• Like 5

58 минут назад, Бджолопотам сказал:

Налив...;)

5920920b62b9.jpg

Будьмо...:az:

0daa38dd3402.jpg

Вкуснятина! :az: Настоящий профессионал! 667387259.gif?1493925383

С едой всё понятно, а налито что?;)

• Like 5

3 хвилини тому, Алёнка сказав:

а налито что?

Не знаю чи на жаль чи на щастя, але нічого крім медовухи (13-16 градусів) не вживаю..... В даному випадку залишок з 50 літрової бочечки....;)

• Like 4

2 минуты назад, Бджолопотам сказал:

Не знаю чи на жаль чи на щастя, але нічого крім медовухи (13-16 градусів) не вживаю..... В даному випадку залишок з 50 літрової бочечки....;)

Приятного вечера! :wave:

• Like 1

• 4 months later...

Сьогодні на годинку в молоденький самосівний лісок - 15-літрове відро маслюків:ay:

Грибів ну дуже багато, поки до посадки дійшов то на зустріч вийшло двоє людей і в кожного по два повних відра маслюків....

Потім півтори години чистили їх з дружиною, але воно того вартує - маслюк тушЕний на сковорідці з сметанкою - ням-ням....21.gif

• Like 8

Грибів повно, але немає часу, а от на пасіці пару пригорщ зібрав, раніше між вуликами росли поки брат курей туди не запустив але і косить тепер не потрібно. Бабки, маслята, решетняки.

IMG_20170905_114057.jpg

IMG_20170905_113301.jpg

IMG_20170905_113243.jpg

• Like 7

12 години тому, bosik2017 сказав:

В нас індюшки на них кажуть,  Їх промивають водою,  з обох сторін в кляр ( яйце. мука, сіль ,перець) Обжарити на сковородці до корочки з обох сторін. Косить під рибу. Досить смачні!!!

все вірно гриб-зонтик так і готується, а буває відварюють тоді потрібно як відбивну молоточком простукать і в клярі обжарити. але на вкус до ніжної курятини схоже, при наймі мені.

В 11.09.2017 в 17:45, Пчеломучитель_ua сказав:

Гриб-зонтик так и называется, у нас их еще курочками называют. Хорошие вкусные грибы, но те что на фото уже переростки, пойдут разве что на котлеты:hi:

я ніколи не звертаю уваги на розмір, чим більший тим кращий :IMHO: . а рецептик котлет з зонтика можна?

• Like 1

2 минуты назад, СЄРЖ сказал:

я ніколи не звертаю уваги на розмір, чим більший тим кращий :IMHO: . а рецептик котлет з зонтика можна?

Ну чем меньше,  тем более они плотные, сочнее и при жарке вкуснее.Та транспортировать их проще, не ломаются.

Я рецепт точно не знаю, раньше я только их собирал, а бабушка или мама готовили. Помню что их обжаривали, потом со свежим луком через мясорубку пропускали, затем смешивали с замочены  хлебом, солили-перчили, вроде яйца вбивали туда. Потом все перемешивали, в панировку и на сковороду. Если не забуду, то на выходных точно все спрошу:hi:

• Like 1

7 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав:

Ну чем меньше,  тем более они плотные, сочнее и при жарке вкуснее.Та транспортировать их проще, не ломаются.

Я рецепт точно не знаю, раньше я только их собирал, а бабушка или мама готовили. Помню что их обжаривали, потом со свежим луком через мясорубку пропускали, затем смешивали с замочены  хлебом, солили-перчили, вроде яйца вбивали туда. Потом все перемешивали, в панировку и на сковороду. Если не забуду, то на выходных точно все спрошу:hi:

я згідний з транспортуванням проблема, але мені краще смажити коли вони вже розкриті, ну то таке, як кажуть кожному своє. сьогодні трохи назбирав їх та польських пару відерець, лишив дружині на розтєрзаніє, а сам на роботу :umora:. допоміг правда поки вистачело часу. завтра пару фоток скину, забув телефон так спішив, а там і фото.

• Like 2

В 23.05.2015 в 22:39, gardener сказав:

Теж дуже люблю такі справи, але щось часу не вистачає... хіба шо соточку випити і то вдома. а пока думаю - де б кусочок сала підсмажити. Може тут получиться post-609-1432409950_thumb.jpg

пізніше як закінчите то скинете фотку тоді заціним чи получиться НО САЛО ЖАРИТИ ВЖЕ МОЖНА!!!!

42 хвилини тому, bosik2017 сказав:

пізніше як закінчите то скинете фотку тоді заціним чи получиться НО САЛО ЖАРИТИ ВЖЕ МОЖНА!!!!

по перше не та тема, а по друге мангал з коптільнею вже обкатаний, десь gardener вже показував. і сало теж.:ay:

• Like 1

Плюнув на все і зробив як бджоли, є взяток значить треба користуватися моментом. Поїхав в ближній ліс і гарно назбирав польських та трохи зонтиків. З'явилися літні опеньки, батько вирішив для різнобарв'я і їх пару жмень нарізати.

Партизан

IMG_20170912_085037.thumb.jpg.408cb3e2a7bfc893b02708774513273d.jpg

IMG_20170912_102052.jpg

IMG_20170912_102524.jpg

IMG_20170912_111837.jpg

IMG_20170912_091247.jpg

IMG_20170912_102436.jpg

IMG_20170912_140619.jpg

IMG_20170912_140644.jpg

IMG_20170912_140659.jpg

IMG_20170912_174239.jpg

• Like 13

5 часов назад, СЄРЖ сказал:

Плюнув на все і зробив як бджоли, є взяток значить треба користуватися моментом. Поїхав в ближній ліс і гарно назбирав польських та трохи зонтиків. З'явилися літні опеньки, батько вирішив для різнобарв'я і їх пару жмень нарізати.

Партизан

IMG_20170912_102524.jpg

Можно я немножко не по теме.

Вот меня всегда удивляло почему люди (украинцы) так тащатся от Украины, гордо заявляют: я люблю свою страну и т.д. И больше, по моему скромному мнению патриотов от центра и западней. Вы не подумайте, я здесь родился и это моя родина, в сердце навсегда :) 

С годами поездил, посмотрел, какие есть красивейшие места, просто захватывает дух. Города.... (Первый раз был в Киеве год назад, до сих пор хочется вернутся еще разок посмотреть :) ) И начинаешь понимать тех людей, патриотов, ведь есть за что любить нашу страну.

А у нас что, степь да степь. Промышленные города. 

Даже такого гриба как на фото я вжизни не видел.

Плюну на все и поеду путешествовать, хочется в живую посмотреть на все наши красоты. 

з.ы. Чет "накрыл" меня этот гриб:crazy:

• Like 10

Був сьгодні теж на грибочках народу купа.

Ну і грибів трохи є.

P1040748-min.JPG

• Like 5

Вчора і сьогодні також відривався на грибах, в загальній кількості приніс близько трьох відер, можна було і більше назбирати, але чомусь не взяв більше тари, та й набридло вже...Грибів дуже багато, в основному рижики і є трішки підберезників

a01e4b723706.jpg7f4dc76672a1.jpgb9381eedce92.jpge470fd7ac9c9.jpg

• Like 4

7 годин тому, Джаз сказав:

Чет "накрыл" меня этот гриб:crazy:

Повірте, це не самий кращий гриб....

Ось таке в лісі побачите і буде Вам грибне щастя...:IMHO:

Boletus-edulis-www_espacionatural_com.jp

• Like 9

Ось счастя підвалило.

P_20170908_152309_1_p.jpg

• Like 5

ребята кто может продать пару кг лисичек?

10 годин тому, Бджолопотам сказав:

рижики e470fd7ac9c9.jpg

рижики ароматні гриби :ay:

58 хвилин тому, ЖекаNL сказав:

ребята кто может продать пару кг лисичек?

зараз щось не видно їх, пару тижнів назад то теж було багато. але я не уявляю як їх вам переслати.:hmm:

• Like 1