Владимир Иванович Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 6 часов назад, GREEN BEE сказал: Насколько я понимаю на березе - чага. А это и есть с березы, судя по картинке. Так почему не чага? А , що Вам не дає загуглити і не задавати питань . До речі вільха для трутовика теж не є проблемою , росте як і на березі . А тепер ще уявіть таку картину , людина яка начитавшись , чи наслухавшись про лікувальні властивості Чаги назбирає трутовика і почне ним лікуватись. Якось не дуже смішно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREEN BEE Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 О природе березового гриба-чаги до самого последнего времени было много толкований. После всестороннего анализа, проведенного доктором биологических наук А. С. Бондарцевым (1959), было установлено, что чагой, или березовым грибом, называются грибные образования на стволах живых, чаще взрослых берез, имеющих вид неправильных желвакообразных наростов с сильно изрытой и растрескивающейся поверхностью, достигающих одного и более килограммов. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Кажуть таке На Черкащині жінка знайшла гриби-велетні (ФОТО) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Это достаточно обычные дождевики, к тому же съедобные. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Хай вам насниться... 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 3 часа назад, Бджолопотам сказал: Хай вам насниться... Якбиж то. Мені таке навіть і не присниться 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САХНЮК Posted September 24, 2018 Share Posted September 24, 2018 Вчора з дітворою прогулялися по лісочку дві годинки.. Результат - було чим зайнятися цілий вечір... 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 у нас також гриби, хоча по-тихеньку проходять Дощ періодично падає, а в лісі сухо, вчора ходив, усі гриби наче посохли 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САМ Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 В нас теж сухо, грибники більше двох годин в лісі не витримують. Але хто шукає той знаходить. В двох з батьком. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Підкажіть, шановні що за гриб. Є така думка що "рядовка голубина", але є сумніви. Росте на галявині в траві Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САМ Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САХНЮК Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 22 хвилини тому, САХНЮК сказав: Червноненькі для тещі, а боровички для себе 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 І нам пощастило 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 У моєї половини усі гриби поділяються на дві породи: білі і песиголовці. Якби я ій щось подібне приніс то летів би з порога обдертою куркою. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 18 часов назад, Сенчук Таня сказал: І нам пощастило чудесно. 43 минуты назад, Маркіян сказал: У моєї половини усі гриби поділяються на дві породи: білі і песиголовці. Якби я ій щось подібне приніс то летів би з порога обдертою куркою. Ну не всі жє такі балувані.)) У нас теж трохи песиголовців є)) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Цього року і в Карпатах козарів було багато. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сенчук Таня Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 1 година тому, Маркіян сказав: У моєї половини усі гриби поділяються на дві породи: білі і песиголовці. Якби я ій щось подібне приніс то летів би з порога обдертою куркою. Авжеж, в Карпатах вибір не великий Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маркіян Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Ні. Це в мене нема вибору. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Десь в Карпатах... 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Гриби, які в нас недавно збирали, які я не ризикнув збирати і просто цікаві гриби 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 1 година тому, Роман Кременчук сказав: Трохи надибав грибів)): 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 Малий сьогодні приніс додому, каже що опеньок коричневий. Каже що в минулому році вже збирав і вся сім'я їла. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
САМ Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 2 часа назад, Серж 82 сказал: Малий сьогодні приніс додому, каже що опеньок коричневий. На фото не дуже добре видно,але це і є опеньок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts