владек Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 А що в банячку? ? Посудина пластмасова, всередині мабуть трохи зацвівшої води. Чесно, не хотілось бруднити руки, тому і не подивився. Але зрозуміло, що як іде дощ то, хоча зверху і дашок, та повинен засікати і по лійкам туди буде сходити вода. Може, то щось метеорологічне. Тоді чому один з пристроїв у глухомані з буреломами? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Представляє собою систему лійок, знизу банячок а зверху дашок. ← Це вимірювач косості дощу, чим косіший дощ, тим більше води в нижній посудині, при абсолютно рівному дощі посудина буде пуста, дашок не дасть каплям дощу туди попадати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Це потрібно питати лісників та лісничих, може вони щось знають. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Представляє собою систему лійок, знизу банячок а зверху дашок. ? Це вимірювач косості дощу, чим косіший дощ, тим більше води в нижній посудині, при абсолютно рівному дощі посудина буде пуста, дашок не дасть каплям дощу туди попадати. Може воно й так. Та чому тоді розташоване не на відкритому місці а в гущавині? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Може воно й так. Та чому тоді розташоване не на відкритому місці а в гущавині? ← Тут все зрозуміло - щоб не вкрали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Може воно й так. Та чому тоді розташоване не на відкритому місці а в гущавині? ? Тут все зрозуміло - щоб не вкрали А, ось у чому причина - в нашій ментальності. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Перші пішли, вчора вареники з грибами їв, а завтра буде макорон з грибами Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Кажуть на Вінничині білі пруть мішками .А наші вінничани,щось мовчать Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Кажуть на Вінничині білі пруть мішками .А наші вінничани,щось мовчать←Не знаю, грибами не интересовался. Может на выходные проверим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Кажуть на Вінничині білі пруть мішками .А наші вінничани,щось мовчать?Не знаю, грибами не интересовался. Может на выходные проверим. Мабуть не дуже хочуть зеленого туризму з других регіонів Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Мабуть не дуже хочуть зеленого туризму з других регіонів ←Особисто мені - не жалко. Так що приїзжайте. Аби тільки знати де ті гриби, оскільки білих біля пасіки я ніколи не зустрічав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolyan Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Мабуть не дуже хочуть зеленого туризму з других регіонів ?Особисто мені - не жалко. Так що приїзжайте. Аби тільки знати де ті гриби, оскільки білих біля пасіки я ніколи не зустрічав. Дякую.Та ми вже підождем своіх .Полісссся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Федір Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 А не зарано для грибів білих? Щось я такого неможу згадати. На поліссі, де в мене Батьківщина, гриби під осінь збирають щось я неможу повірити в те що зараз є. Хіба сморчки. Доречі пару днів я к приїхав звідти нечув про гриби нічого... А в Вінниці та околицях і лісу нормального нема(хіба то ліс ---лісосмуги якісь убогі) тож точно щось розказують, небилиці- по типу добре там де нас нема... Про Калинівку хто знає де там грибні місця? - напишіть, десь в кінці тижня поїду може пошукаю. Живу на Шевченівці. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Грибной сезон открыт. Позавчера ведерко белых и три ведра моховиков с маслятами. Попался моей маме один “поляк“, знач осень рано наступит.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Сьогодні 2 відра польських,відро маслюків, 25 білих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Теж сьогодні несподівано вибрався з колегою на гриби. Білих 18 шт, маслюків - 3 відра по 20 л, трохи й польських поміж ними. Грибів в лісі - море. Ми просто й часу не мали і ходили переважно по тричі "прочесаній" території - прямо в кількох метрах позаду "конкурентів". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Грибів в лісі - море ? Океан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Тягнибан, где ж Вы раньше был? Позавчера закрыл грибной сезон. Удивился наличию рыжиков в лесу и ради спортивного интереса собрали пару ведер зеленух... Эх, уже всё оприходовано и расфасовано.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolog Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Тягнибан, где ж Вы раньше был? Позавчера закрыл грибной сезон. Удивился наличию рыжиков в лесу и ради спортивного интереса собрали пару ведер зеленух... А у нас пошли осенние опята, много, точнее очень много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Меняю банку 0,5 литра самого лучшего мёда, на банку 0,5 литра консервированых грибов (любых с вашего погреба) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рудник Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Меняю банку 0,5 литра самого лучшего мёда, на банку 0,5 литра консервированых грибов (любых с вашего погреба) Разместите это обьявление на форуме грибников и будет вам счастье! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Меняю банку 0,5 литра самого лучшего мёда, на банку 0,5 литра консервированых грибов (любых с вашего погреба) Разместите это обьявление на форуме грибников и будет вам счастье! Мне нужны проверенные люди, конкуренты по бизнесу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рудник Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Меняю банку 0,5 литра самого лучшего мёда, на банку 0,5 литра консервированых грибов (любых с вашего погреба) Разместите это обьявление на форуме грибников и будет вам счастье! Мне нужны проверенные люди, конкуренты по бизнесу Что Вы!!! Не давайте конкурентам шанс! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Что Вы!!! Не давайте конкурентам шанс! Да я же говорю проверенным Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Меняю банку 0,5 литра самого лучшего мёда, на банку 0,5 литра консервированых грибов (любых с вашего погреба) Я угощу и без меда, просто так. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts