Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

41 минуту назад, gardener сказал:

Вам вони для чого?

Раніше нквд робили розстрільні списки в Україні , тепер їхні діти це роблять , історія циклічна , але і є корисні ідіоти які їм підтявкують ...:dntknw:

3 хвилини тому, Bee.P сказав:

Вже писали в новинах місяць назад що цукор виросте в ціні бо солярка під час посівної була по 90 грн ,  і тд...:hi:

Але гичка зараз в того буряка після всіх цих дощів :ay:

Що вселяє надію

11 хвилин тому, Bee.P сказав:

Раніше нквд робили розстрільні списки в Україні , тепер їхні діти це роблять , історія циклічна , але і є корисні ідіоти які їм підтявкують ...:dntknw:

чому відразу ідіоти? можливо, в них є своя мотивація. Наприклад, помста або заздрість, або просто на опохмелитись не вистачає. Чи раніще було якось по іншому? Незрозуміла тільки Ваша цікавість до "бази". Що за дані Ви там хочете звірити

На сьогодні ... Осьо думав качну перед липою трохи медку з акації і свидини , а х... там ночував :dntknw:, тож був і бачив його .. той мед в магазинах , правда не печатний ... А немає. , і бджоли поменьшало , ці холода ... Але розплоду по 9 р.  До соняха відновляться , ще три -чортири тижні є в них часу. 

17 минут назад, Oleksandr K. сказал:

Незрозуміла тільки Ваша цікавість до "бази

Ви не зрозуміли зміст діалогу ;)

1 година тому, Bee.P сказав:

Ви не зрозуміли зміст діалогу ;)

З часом починаєш сприймати інформацію по своєму. Як раніше центральні газети читали

3 часа назад, Bee.P сказал:

На сьогодні ... Осьо думав качну перед липою трохи медку з акації і свидини , а х... там ночував :dntknw:, тож був і бачив його .. той мед в магазинах , правда не печатний ... А немає. , і бджоли поменьшало , ці холода ... Але розплоду по 9 р.  До соняха відновляться , ще три -чортири тижні є в них часу. 

Я 2 дні тому закінчив викачку. По 12 кг на круг вийшло. Було б більше, але у  всі верхні корпуси зайшли матки і понасівали там. 

8 минут назад, mits сказал:

Я 2 дні тому закінчив викачку. По 12 кг на круг вийшло. Було б більше, але у  всі верхні корпуси зайшли матки і понасівали там. 

Бо у Вас тепло було ,  а в нас дві неділі а то і три  ..  вітер дощ і+15 вдень ,   я також би мав 12 кг на круг , якби погода була норм :dntknw:.  Атак.... Ну хоть бжоли норм поїли в задоволення :dntknw::umora:

Сьогодні навіть не треба було принюхуватися. Пасіка пахне липою. На воді бджоли практично нема, хоча ше вчора повно було. А я ваги не маю. Хоча правильно вже в тазіках важити. Тут розказують шо свидина поки вивітрилася, то ше й акацію прихватила з собою.

44 хвилини тому, mits сказав:

По 12 кг на круг вийшло.

Пристойний результат, це позиціонуеться як "Акаціевий"?

2 хвилини тому, gardener сказав:

Пасіка пахне липою.

То е надія на дрібний опт для посполитих?

Їм треба ше до соняха дотягнути. матки молоді якраз розігналися в червлінні

Знайшов дві сімї які відроїлися , одна мала матку 2025 , інша 2024(рекордистка) ,   але глюкануло їх в один час , то вже сіють молоді ф2 , вже є печатний на пару рамках ,  розмір матки ну не менше любого пальця , :hi:, це щоб не брехать ,  :hi::umora:.  От шо воно таке  ройовий той бакваст :hi::umora:

30 хвилин тому, gardener сказав:

принюхуватися. Пасіка пахне липою...

То десь поблизу є дерево липи...:al:

Пошукайте ;)

44 хвилини тому, gardener сказав:

Сьогодні навіть не треба було принюхуватися. Пасіка пахне липою. На воді бджоли практично нема, хоча ше вчора повно було. А я ваги не маю. Хоча правильно вже в тазіках важити. Тут розказують шо свидина поки вивітрилася, то ше й акацію прихватила з собою.

принесли 1,5 кг.... і пішов дощ

8 годин тому, Oleksandr K. сказав:

В часи, коли я експериментував з виховательками, мені вдалось добитися такого ефекту. Так що практично це можливо

Як ви ті матки замордували? По скільки кліщів було?

7 годин тому, Конструктор сказав:

Не далеко від мене є пасічник який постійно продавав пакети, ну і чув я від нього схожі слова:

Цієї зими вийшло зовсім не так, з 100сімей майже нічого не залишилось, якось так.:hi:

Певно, високопродуктивні і до нього добрались:rofl:

6 годин тому, Oleksandr K. сказав:

Але гичка зараз в того буряка після всіх цих дощів :ay:

Що вселяє надію

Зараз ціна цукру більше залежить від спроможності вивезти його за кордон ніж від ціни на паливо чи розміру гички:IMHO:

6 годин тому, Bee.P сказав:

Свидина лютує. Цього разу забрала бджіл разом з медом:rofl:

Шось у мене трутні в пішоходи записались. Доволі багато ходять поміж вуликами... такого ше не було

В минулому році багато було трутнів пішоходів, цьогоріч менше на очі попадались.

12 минут назад, yu1986ra сказал:

Свидина лютує. Цього разу забрала бджіл разом з медом:rofl:

Безпощадна :dntknw:Свидийна 

Та щей бузина цвіла , :hmm:

І стрекози по полям рельси прокладали ,  випалювали лишнє. Але бджоли зменьшилось десь на магазин :dntknw:. Та і 20 днів прошло після викачки ріпаку ,  20 × 500/600 г = от і 10-12 кг:hi:

6 хвилин тому, Bee.P сказав:

Безпощадна :dntknw:Свидийна 

Та щей бузина цвіла , :hmm:

І стрекози по полям рельси прокладали ,  випалювали лишнє. Але бджоли зменьшилось десь на магазин :dntknw:. Та і 20 днів прошло після викачки ріпаку ,  20 × 500/600 г = от і 10-12 кг:hi:

Вчорашні стрикози мене оминули. Може дощу злякались, а може кудись далі чкурнули.

4 часа назад, Bee.P сказал:

розмір матки ну не менше любого пальця

Уменшіть хоча б наполовину, а то не повірю:please:

32 минуты назад, Гурович сказал:

Уменшіть хоча б наполовину, а то не повірю

це ще дивлячись до якого пальця він її міряв, якщо до "того" то мабуть і матці стало смішно :crazy:

8 часов назад, Винодел сказал:

Пристойний результат, це позиціонуеться як "Акаціевий"? 

Так. Трохи жовтуватий, але прозорий як вода.

Перестали рамки в корпусах торохтіти і навіть корпуси важчі стали (забігаючи на перед, дощів немає, жара, корпус не розбух :umora:) трохи дістають до лісової липи за 3+ км. також по селі є кілька десятків соток фацелії.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...