Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

4 часа назад, yu1986ra сказал:

Натрапив на міжблогерський мортал комбат

Пару місяців тому тут на форумі мені один дядько (що любить часто змінювати нікнейми:umora:) доводив, що цей дід ще той гуру в бджільництві. Бачу він ще й маркетолог від бога:rofl:

Звичайний " вентилятор ", або  " воздухан " , як тепер молодь каже :hi: .   Там взагалі якесь загострення пішло між блоХерами , намічається якась масова гризня . Короче дурним нема покою як завжди :umora:.

37 хвилин тому, Bee.P сказав:

Там взагалі якесь загострення пішло між блоХерами , намічається якась масова гризня . Короче дурним нема покою як завжди :umora:

Ці брати, як я розумію вже в Молдові пасічникують.

5 годин тому, yu1986ra сказав:

Пару місяців тому тут на форумі мені один дядько (що любить часто змінювати нікнейми:umora:) доводив, що цей дід ще той гуру в бджільництві. Бачу він ще й маркетолог від бога:rofl:

Добре його зачепило:umora:

17 часов назад, yu1986ra сказал:

У вас плечі на рівні метра чи півтора?:umora:

Маю зріст 178 см.

В мене, трошки кращий сонях за Ваш.

Це фото, зроблене 10 днів тому.

Screenshot_2026-06-22-07-34-54-985_com.miui.mediaviewer.jpg

29 минут назад, Конструктор сказал:

Ситтуація проста , Волущук накидав лапши що в нього сама краща зі всіх степовиків степовичка , ну це притаманно степовикам , :umora:.  Пошу замітити що наприклад бакфащики ніколи один на одного не серуть :hi:

Далі пасіка в яру повівся на його лапшу і купив в нього маток , і почав з них виводити матки , і почався разнобой , ну а що там могло бути коли йому продали звичайну місцеву дворову намішану . Тому тут скоріше всього шарлотан саме Волощук , але і бомбануло його :umora:. А рівень культури ...:at:.   

Ну пасіка в яру або не розбирається що таке ф0 , і від якої можна виводить маток  , або має велику  віру в незрозуміло що.

По факту що той що інший в бджолах не тямлять ніц :dntknw:

16 хвилин тому, Bee.P сказав:

Ситтуація проста , Волущук накидав лапши що в нього сама краща зі всіх сеповиків степовичка , ну це притаманно степовикам , :umora:.  Пошу замітити що наприклад бакфащики ніколи один на одного не серуть :hi:

Далі пасіка в яру повівся на його лапшу і купив в нього маток , і почав з них виводити матки , і почався разнобой , ну а що там могло бути коли йому продали звичайну місцеву дворову намішану . Тому тут скоріше всього шарлотан саме Волощук , але і бомбануло його :umora:. А рівень культури ...:at:.   

Опасна, я вам скажу, ця професія - матководство...

Нє, майбуть, все таки в комбайнери краще

42 хвилини тому, Конструктор сказав:

Як вихвалятися, то всі молодці. А як відповідати за свій товар, то всі кругом винні.:rofl:

Це просто шалена антиреклама, яку він сам собі зробив. Я бачив те відео Пасіка в яру, реакція була нейтральна - не вийшло з тими матками, та й не вийшло. А виправдовувальне відео цього генія торгівлі викликає відразу.

31 хвилину тому, Bee.P сказав:

Ситтуація проста , Волущук накидав лапши що в нього сама краща зі всіх степовиків степовичка , ну це притаманно степовикам , :umora:.  Пошу замітити що наприклад бакфащики ніколи один на одного не серуть :hi:

Ну пасіка в яру або не розбирається що таке ф0 , і від якої можна виводить маток  , або має велику  віру в незрозуміло що.

По факту що той що інший в бджолах не тямлять ніц :dntknw:

І як колись жили без тих ф0?:rofl:

Вчора мітив останніх маток від шаленої італійки - вони по екстер'єру через одну як карніка:umora:. Оце я розумію різнобій:ay:, а не ваше оте все:umora:.

Спробую поспостерігати чи відрізнятимуться характеристики сімей на темних і світлих матках.

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

Вчора мітив останніх маток від шаленої італійки - вони по екстер'єру через одну як карніка:umora:. Оце я розумію різнобій:ay:, а не ваше оте все:umora:.

Спробую поспостерігати чи відрізнятимуться характеристики сімей на темних і світлих матках.

Італійки облітувались на точку де в основном баки ??  

6 годин тому, yu1986ra сказав:

Там паралельно ще один поєдинок...

на відому блогерку замахнулися...

7 минут назад, yu1986ra сказал:

І як колись жили без тих ф0?:rofl:

Димаєте оте все що сіють на полях то сіється з того що вони самі в минулому році зібрали ???:dntknw:

В посівному матеріалі також є своя градація , і такі саме приколи з ф0 і фе1 .:wave:

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

Як вихвалятися, то всі молодці. А як відповідати за свій товар, то всі кругом винні.:rofl:

Це просто шалена антиреклама, яку він сам собі зробив. Я бачив те відео Пасіка в яру, реакція була нейтральна - не вийшло з тими матками, та й не вийшло. А виправдовувальне відео цього генія торгівлі викликає відразу.

Там воопше біда з тими " степовиками" ,  є які їздять на острови ну і іоьзаймаються  і вони просто зашіті мовчать як німці на допросі ,типу закрита група , типу їхня степовичка тіко їхня і тіко для них , думаю  там розлади психіки , ну то таке...

Є ще друга каста степовиків які тримають дворнягу бють себе в груди і завідують сильно першим , короче ніяк не можуть поділити корито , думаю то така наша національна біда .

Але  краще з розумним щось згубити , ніж з дурним щось знайти .

14 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Зроїтися ? То я точно вже хоч одну ловушку на Сирець завезу, раніше ніяк не виходило.. Це як спортивна рибалка.

Є там у мене мічений дуб в паковій зоні на садибі приватній , на який щороку раніше рої чіплялися. Видно, в якомусь сприятливому місці для них він росте...:ah:

Рояться зараз так як ніколи (минулий рік в мене вилетів через дурну роботу на дурного пана, тому маток не виводив. І погоди не було аж до кінця червня). Навіть коли ділиш їх на три рівні купи - все одно примудряються

1 година тому, Bee.P сказав:

Італійки облітувались на точку де в основном баки ??  

Де тільки вони не облітувались:rofl:.

В мене таких точків нема.

1 година тому, ромео сказав:

Там паралельно ще один поєдинок...

на відому блогерку замахнулися...

Я бачив. Пасіка хелп, то худоба ще та:umora:. Він хайпує на більш відомих блогерах.

1 година тому, Bee.P сказав:

Димаєте оте все що сіють на полях то сіється з того що вони самі в минулому році зібрали ???:dntknw:

В посівному матеріалі також є своя градація , і такі саме приколи з ф0 і фе1 .:wave:

Я знаю, але гречку в мене сіють з того що зібрали.

10 часов назад, ДобровоЛ сказал:

А я в бігуді завжди мед кладу - там навіть місце під це придумане

то дурниця, матка при виході гризе маточник і так присипає його крихтою що потім туди і дістатися не може. а якщо вийде дві, три матки то що після кожної міняти, довбатися-добрий кусок роботи. здорова матка може цілий день бути без корму і не помре, буде доїдати залишки молочка в маточнику. в моїх обох випадках матки загинули від кліща

4 минуты назад, arki сказал:

то дурниця, матка при виході гризе маточник і так присипає його крихтою що потім туди і дістатися не може. а якщо вийде дві, три матки то що після кожної міняти, довбатися-добрий кусок роботи. здорова матка може цілий день бути без корму і не помре, буде доїдати залишки молочка в маточнику. в моїх обох випадках матки загинули від кліща

Ще багато граблів чекає Вас .  Тепер розумію звідки беруться такі дивні питання 

52 хвилини тому, arki сказав:

Це я чи не вперше почув, що матка в маточнику від кліща загибла.  Раніше до Вароа їх браули діставали.
А кліщ полюбляє трутневий розплід. Він інкубується найдовше.:dntknw:

3 години тому, Oleksandr K. сказав:

Рояться зараз так як ніколи (минулий рік в мене вилетів через дурну роботу на дурного пана, тому маток не виводив. І погоди не було аж до кінця червня). Навіть коли ділиш їх на три рівні купи - все одно примудряються

Надіюсь , що то не баки. Бо я пока від них жодного роя ще не бачив із 2014 року...

1 годину тому, arki сказав:

Просто були не здорові:rofl:.

Мої всі розгризали маточник збоку. В бігуді обмежений простір, не всі змогли розгризти. Тому вони й вмирають з голоду.

Ось такий, за км від пасіки.

Screenshot_2026-06-22-13-25-05-347_com.miui.gallery.jpg

1 година тому, gardener сказав:

З рамок капає свіжий набризк

Ну, і...

17 годин тому, gardener сказав:

Завтра попробую полизати.

Шо показав аналіз?:hmm:

9 хвилин тому, ромео сказав:

Ну, і...

Шо показав аналіз?:hmm:

Шось рецептори забилися. Але більше нічого крім липи не цвіте

3 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Це я чи не вперше почув, що матка в маточнику від кліща загибла.

матки не в маточнику загинули а після виходу з нього.

3 часа назад, ДобровоЛ сказал:

А кліщ полюбляє трутневий розплід. Він інкубується найдовше.:dntknw:

у виховательці майже немає росплоду тому кліщ і бігає по бджолах, матках і тд. коли я перевіряв загиблих маток в бігудях, котрі лежали на дні то навіть один кліщ з неживої матки переліз мені на палець і бігав по пальцю.

вчора вечером пролив всіх амітразом, кліща майже не було1-2 а в цій сімї-виховательці про яку йдеться лежало на контрольці(А4) штук 15 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...