Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

Ну шо... Хвилинка сюр реалізму і пісь пісь в очі .:umora:

Ну, дивує його місцева і що ж тут дивного?:rofl:

Що вас не влаштовує в цьому видиві?

33 хвилини тому, yu1986ra сказав:

Я вже накуплявся того ''непойми шо'' як жаба мулу. Хотілося б спочатку від нього трохи отримати результат - наблизитись до журналу форбс:rofl:

Це все гонка за міфічними 100 кг з зимувалої. А таке можливо тільки на Медовому Полюсі

Только что, yu1986ra сказал:

Що вас не влаштовує в цьому видиві?

Дивує. Талант пісяти в очі . :hi:. Буду вчитись в него :hi::umora::wave:

Пора вже . Бо ото як лох хожу...:hi::umora:

1 минуту назад, Oleksandr K. сказал:

Це все гонка за міфічними 100 кг з зимувалої

Та де бл..  

Осьо пасіка в яру розказував що 100 то ще мало :umora::al::rofl:

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Та де бл..  

В якому ригионі його яр знаходить ся?

От тільки що замовив один дядько пару кг. Голос і якість зв'язку дуже схожі на того, що телефонував пів години тому, хоч номер інший:umora:

4 хвилини тому, Oleksandr K. сказав:

Це все гонка за міфічними 100 кг з зимувалої. А таке можливо тільки на Медовому Полюсі

Я хочу 120, але постійно щось іде не так:rofl:

5 хвилин тому, Bee.P сказав:

Дивує. Талант пісяти в очі . :hi:. Буду вчитись в него :hi::umora::wave:

Пора вже . Бо ото як лох хожу...:hi::umora:

Та де бл..  

То він про окремі сім'ї говорив

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Брехун має перебрехати брехуна :umora:

Ситуйовіна смішна , бо... Трошки не розумний думає що баква щок брехун і починає "перебрезувать" , і це ріл смішно , але то ттаке ,:umora:. Навіть пропагандони в шоці від такого таланту перебрехувача :umora:. Ну і я трішки навчуся . Мож:umora:. Ситуація шизофренічна але ц ікава . Гебельс в ах...є :hi::umora:

Оформіть підпиську на телеграм-канал Гордона - там проводять на цю тему майстер-класи

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

То він про окремі сім'ї говорив

Нє ну " В" и то знаток їй богу :hi::umora:. От куди бл..

Пісь пісь в очі зовсім не видите ????

3 минуты назад, Oleksandr K. сказал:

Оформіть підпиську на телеграм-канал Гордона - там проводять на цю тему майстер-класи

Я питаю Вашу думку . Бачу маєте трохи речовини в коробці . Крайній Ваш тролінг мене дуже люю....:umora::hi:

Повага :hi:

Пишіть норм а не загадками , не всі розуміють !! Ок !! Кого боїтеся ???

8 хвилин тому, Oleksandr K. сказав:

По говору він ніби з Хмельницької обл:IMHO:

8 хвилин тому, Bee.P сказав:

Нє ну " В" и то знаток їй богу :hi::umora:. От куди бл..

Пісь пісь в очі зовсім не видите ????

Я там бачу лиш те, що він на напів пусті рамки каже повні. Все інше ніби норм.

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

Я там бачу лиш те, що він на напів пусті рамки каже повні. Все інше ніби норм.

Показує норм сімю і обзиває місцевою , бо так хоче і на то дроче , а по факту хто не глухий довб. То чудово розуміє що таке місцева помісь , і є таке що за 20 м вже розумієш що десь є пасіка;):umora:.  Таких оленев які множать ( бо не можуть вивести а іди її виведи ) агр бджолу тре пиз.ть. :umora: Драбиною по горбу . :IMHO:

Є бджолярі , є пасічники , є бджоловоди ..а є люди які випадково попали в бджільництво і трусять шизу. Має буть порядок :hi:

Тулько шо в дурну голову прийшла дурна ідея :umora:. Якщо зібрать ото в купу на роботу на пасіку у Флоріду , оцих нас всіх розумних , то що з того вийде :rofl:

4 години тому, yu1986ra сказав:

То 20 свищовиків наліпили?

Спеціально для вас перерахував, зробив 16 нуклеусів, і ще було пару невдалих маточників. Матку більше за все придавив бо всі маточники свищові на розплоді, але бджоли може на рамку другу менше стало...далеко улетіти вона не могла, якщо і намагалась. Все одно думав можливо їй дати шанс, аж на наступний рік...а раз так, то нахрен вони з рійливими генами мені треба....у мене місцева карпатака(відібрана) вже стільки свищів не закладає. Несподобалась вона мені, що гніздо залила а в магазин ні в яку не хотіла йти...до паспорта руки не дійшли, щоб подивитися 

7 минут назад, Макс_Скрипник сказал:

Спеціально для вас перерахував, зробив 16 нуклеусів, і ще було пару невдалих маточників. Матку більше за все придавив бо всі маточники свищові на розплоді, але бджоли може на рамку другу менше стало...далеко улетіти вона не могла, якщо і намагалась. Все одно думав можливо їй дати шанс, аж на наступний рік...а раз так, то нахрен вони з рійливими генами мені треба....у мене місцева карпатака(відібрана) вже стільки свищів не закладає. Несподобалась вона мені, що гніздо залила а в магазин ні в яку не хотіла йти...до паспорта руки не дійшли, щоб подивитися 

Дурниць наробили , але то таке , то так треба ..:umora:

То шлях...

Мож і трафить :umora:

16.06.2026 в 22:23, yu1986ra сказав:

Я собі купив від бівел кг. Думав буду масово обробляти відводки. Після проливу в двох контрольних знайшов 2 кліща. Всі обробляти вже не став.

IMG_20260616_222020.thumb.jpg.b8b6a47aaaf32e37a53e4c05bf193578.jpg

Пишуть термін придатності 2 роки.

А обкурюванням не пробували?! Ще на зорі виникнення Вароа не й для знищення браком якраз обкурювали. Я пару раз пробував та не сподобалося. Теж не побачив сильного ефекту.

А що там липа показує цьогоріч?!  Сиджу і думаю, що вже,мабуть, то й не варто кудись пертися ...

7 минут назад, ДобровоЛ сказал:

А що там липа показує цьогоріч?!  Сиджу і думаю, що вже,мабуть, то й не варто кудись пертися ...

Куди пертися ? Чого приїхали , ? Норм матеріал привезли з Нідер ? Ні ? То що Ви хочите почутии??  Видно що нікуди Ви на вкраїну не прїжєли 

Вибачайте.

1 година тому, ДобровоЛ сказав:

Широколиста відцвіла - навіть не помітив. Стабільно порожньо. Ночі холодні, вдень вітер північно-західний, прохолодно. Треба щоб піденно-західний, а нема

3 години тому, Bee.P сказав:

Шановний пан з Тальне , знаю що у Вас богато є збережених бажань і думок , пора рожать :hi:. А як нє то так і будете хАдить вагітним :umora:. Маю повагу:hi:

Маток треба завтра фарбувати - отака думка. Прийшли білі маркери, улюблений колір туркменбаші

Можливо, зроблю ще один підхід з вихователькою. Бо не всіх маток вдалося замінити

3 минуты назад, Oleksandr K. сказал:

Широколиста відцвіла - навіть не помітив. Стабільно порожньо. Ночі холодні, вдень вітер північно-західний, прохолодно. Треба щоб піденно-західний, а нема

Маток треба завтра фарбувати - отака думка. Прийшли білі маркери, улюблений колір туркменбаші

Був у мене два рази купець по одній матці , ну вже років 5 прошло , звати Іван , то дуже негативна людина , при зустрічі по спілк там на пасі ці біда , з того що я поЙняв , але якого х..  в мою сторону старт я не пойняв , ну є такі людов , так от . Я ще дурень намагався пояснити  тупому як розї... Ти . Трутовку . Весь наш спіч цей плуг дивився на мене криво , ну так норм люд себе не ведуть . Але х . Зним. 

Ота вище маячня з прштамт мупоштами то пусте порівняно з плугами якими ми поряд живем

6 годин тому, Bee.P сказав:

Показує норм сімю і обзиває місцевою , бо так хоче і на то дроче , а по факту хто не глухий довб. То чудово розуміє що таке місцева помісь , і є таке що за 20 м вже розумієш що десь є пасіка;):umora:.  Таких оленев які множать ( бо не можуть вивести а іди її виведи ) агр бджолу тре пиз.ть. :umora: Драбиною по горбу . :IMHO:

Є бджолярі , є пасічники , є бджоловоди ..а є люди які випадково попали в бджільництво і трусять шизу. Має буть порядок :hi:

В мене на лежаковому зараз тільки одна проявляє агресію. Два тижні тому усіх можна було без димаря.

По 15 травня працював в рукавичках, зараз вже і без норм.

Так, що місцева буває різна.

4 години тому, Макс_Скрипник сказав:

Може силушки богатирської не вистачило для магазину?

3 години тому, ДобровоЛ сказав:

А обкурюванням не пробували?! Ще на зорі виникнення Вароа не й для знищення браком якраз обкурювали. Я пару раз пробував та не сподобалося. Теж не побачив сильного ефекту.

То не моє. По пасіці і так ходжу в масці, а то ще й в протигазі треба буде ходити:rofl:

Місія: зібрати пилок

20260619_203336.thumb.jpg.c19c02c99e45f2a7c2149bdee070d3d1.jpg

1 година тому, ромео сказав:

Місія: зібрати пилок

20260619_203336.thumb.jpg.c19c02c99e45f2a7c2149bdee070d3d1.jpg

Місія не проґавити рій. Перший цього року, а може і не перший:dntknw: Треба заступати на чергування, тільки як розділилися мені

Screenshot_20260619_215705_Gallery.jpg

2 години тому, Макс_Скрипник сказав:

Місія не проґавити рій. 

Дасть Бог, липа допоможе!

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...