Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

6 часов назад, Макс_Скрипник сказал:

Купує чи не купує не знаю, але на днях десь він говорив, що 1900грн 

Він ще той фантазьор :rofl:.  Скоро його почнуть посилати " вслід за відром "©:hi::umora:.  Ота наівність це щось з чимось :umora:. Але то таке ..:hi::umora:

9 годин тому, Олександр К сказав:

Так наложкою але розкидую по 4 наложки в місяць на всих родичів то вже родичи закінчились а у мене родина велика.... намагаюсь з клієнтом домовитись так що я відправлю а клієнт в день відправки на пряму кине на карту... якщо не виходить тоді наложка... тільки укр поштой не відправляю взагалі...

У нової пошти там треш з цими наложками... я фоп хотів відкрити фоп рахунок в нова пей так відмовили квед їм не сподобався... там така дурна і довга історія в моєму випадку легше на всих розкинути та і все...

Відкривати ФОП тільки через те що цього хоче НП не дуже розумно:IMHO:

1 годину тому, Конструктор сказав:

В нього ніколи і не була ціна найвища. Бачив оголошення 2000-2100. За гарну якість і об'єм, думаю можна по торгуватися в більшу сторону.

Де ж той об'єм взяти:umora:?

50 минут назад, yu1986ra сказал:

Відкривати ФОП тільки через те що цього хоче НП не дуже розумно:IMHO:

Ні фоп у мене відкритий вже років 20 це основна справа, а бджоли то так для душі... як кажуть маленьке хоббі..:ah:

Я просто працюю в готівковому полі і рахунок фоп мені не потрібен ось я і вирішив відкрити його тільки через відправки маток але нова пей не дає мені такої змоги щось їм там не подобається в моїх кведах.. тому і не вийшло... а моно банк рахунок фоп не можна підв'язати без фоп рахунка від нова пей.... дурість...

52 хвилини тому, Олександр К сказав:

Ні фоп у мене відкритий вже років 20 це основна справа, а бджоли то так для душі... як кажуть маленьке хоббі..:ah:

Я просто працюю в готівковому полі і рахунок фоп мені не потрібен ось я і вирішив відкрити його тільки через відправки маток але нова пей не дає мені такої змоги щось їм там не подобається в моїх кведах.. тому і не вийшло... а моно банк рахунок фоп не можна підв'язати без фоп рахунка від нова пей.... дурість...

Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу. Кажуть відкриєш фоп тоді й приходь, ми тобі після плату зробимо:rofl:.

24 минуты назад, yu1986ra сказал:

Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу. Кажуть відкриєш фоп тоді й приходь, ми тобі після плату зробимо:rofl:.

То яка альтернатива :hi:????

1 час назад, yu1986ra сказал:

Мені навпаки сказали кведи позакривати...:umora::umora:

Так вони там хворі трошки... капець як трошки... там вся проблема що вони не встигають фін моніторити і відсікають всих хто хоч трошки не підходить...

Хворі люди що поробишь...:dntknw:

12 часов назад, Олександр К сказал:

Так наложкою але розкидую по 4 наложки в місяць

там вже не від кількості залежить а взагалі не зрозумілий алгоритм фінмоніторингу.

12 часов назад, Олександр К сказал:

намагаюсь з клієнтом домовитись так що я відправлю а клієнт в день відправки на пряму кине на карту...

я з минулого року взагалі відправляю по передоплаті. в тому сезоні всього кілька чол. відмовилося. щоправда в мене не сотні маткомісць а десятки...:ah:

1 час назад, yu1986ra сказал:

Ту бідну новапей зашугали конкретно. Мені в минулому році обмежили можливість відправки після платою. Досі нічого зробити не можу.

памятаю минулий рік як обговорювали цю тему і як ви ставилися до цього поверхносно і з насмішкою але коли торкнулось саме вас то вже в словах ваших далеко не та оптимістична нота...

1 годину тому, Bee.P сказав:

То яка альтернатива :hi:????

Працювати з покупцем по безналу.

31 хвилину тому, arki сказав:

памятаю минулий рік як обговорювали цю тему і як ви ставилися до цього поверхносно і з насмішкою але коли торкнулось саме вас то вже в словах ваших далеко не та оптимістична нота...

А що ви там песимістичного прочитали:rofl:? Так, є проблема, яку вони поки не можуть чи не хочуть вирішити. Конкуренція все виправить.

Для мене та проблема, не сильно вже й проблема.

Горів сарай гори і хата :umora:

У всьому винні новапей і Баскевич , ну і шайтан відро :hi::umora:( алеценеточно) :umora:

Мед густий шо капець. Добре шо хоч мало.

39 минут назад, gardener сказал:

Мед густий шо капець. Добре шо хоч мало.

Чекаю поки бджуль висмердять ту свидину :hi:. Далі перед липоу відкачєю :hi:. Мож..:umora:

1 час назад, gardener сказал:

Добре шо хоч мало

Також пережіваю .. ну Іванович ті рамки норм зробить , а той мужик в окулярах і з бородов .. то походу якийсь лєвий тіп :hi::umora:

12 хвилин тому, Bee.P сказав:

а той мужик в окулярах і з бородов .. то походу якийсь лєвий тіп :hi::umora:

підкинули, блін

13 минут назад, gardener сказал:

підкинули, блін

Та х.. з ним . Аби Івановича вусатого не обіжав :hi::umora:.  Бачу Іванович норм камандує тим чоловіком щоб норм за вуйликами сі дивив :hi::umora:

Цвіту на липі цього року, як на диво, багато

39 минут назад, gardener сказал:

підкинули, блін

То Вам мож і вулики підкинули ? :umora:  ну щоб мож по деревам не лазєли ??:hi:

1 година тому, ромео сказав:

так холодно ж, в куртці сиджу. Прівєси на вагах отріцатєльні

1 час назад, ромео сказал:

Була відповідна осінь і зима. Як не дивно звучить, але цього року може бути гарне нектаровиділення. 

1 годину тому, ромео сказав:

В мене на домашній нема зовсім. Недалеко є одна стара - там зовсім мало. Але сьогодні з обіду масово поперли на ліс. Мабуть таки цвіте. Треба буде сходити.

1 годину тому, Bee.P сказав:

Вам під.дкинеш

то не мені, то Іванові підкинули майже 70 років назад.

1 минуту назад, gardener сказал:

Хто такий Івпн ?? Це той що цар ь?

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Хто такий Івпн ?? Це той що цар ь?

Це той від кого я Іванович

3 минуты назад, gardener сказал:

Мене одне цікавить . Коли вони наїдяться???????????? Бля

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...