Oleksandr K. Опубликовано 26 июня Share Опубликовано 26 июня 1 годину тому, arki сказав: Ще такого непамятаю щоб так рясно липа цвіла а виділення немає. пахне добре і бджоли є але збирають тільки пилок, вчора бачив в старий лежак з кількома рамками суши пхалися бджоли. каже товариш 800грам за 2 дні привісу Вітер не в ту сторону, треба щоб він був південно-західний, а він холодний північний. Добре що не сухий східний - бо тоді б всьо було 7 годин тому, Bee.P сказав: Ваша місцина особлива , знаєте переклад з німецької як буде ???? Немає нічого, вирізали все на дрова. Ходять всі в чорно-білому і вивісили біло-чорний прапор 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня Ну шо... походу липа теж іде вслід за акацією 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня 8 хвилин тому, ромео сказав: Ну шо... походу липа теж іде вслід за акацією Та ні, принаймні в мене вчора почався взяток. Хоча далі жара, то не факт що на довго. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня 1 година тому, ромео сказав: Ну шо... походу липа теж іде вслід за акацією Так у Вас не має акацii Як липа може йти за тим чого немає 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня 50 хвилин тому, Stol сказав: Так у Вас не має акацii Як липа може йти за тим чого немає тут головне шоби соняшник за ними не підтягнувся 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня 2 години тому, Конструктор сказав: Та ні, принаймні в мене вчора почався взяток. Хоча далі жара, то не факт що на довго. Та почався, да. Але, шось якось вяло... Ну, хоч вощину почали відбудовувати... вже позитив... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня 34 хвилини тому, ромео сказав: Ну, хоч вощину почали відбудовувати... вже позитив... Поставив по дві рамки, але ше не дивився шо там Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня 23 хвилини тому, gardener сказав: Поставив по дві рамки, але ше не дивився шо там Я тут кілька сімей на вощину перетрусив. Тягнуть добре. Є якийсь мінімальний набризк прозорого меду. Навряд чи то липа. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня Нє, бджоли на липі гудуть, запах липи присутній майже скрізь. З рамок, коли їх трусиш - ллється. Може й качнем цього року липу. Ще два дні до жари А соняшник, до речі, вже маяки показав 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 27 июня Share Опубликовано 27 июня Сьогодні доставляв деяким треті магазини. Здається липа. З рамок гарно тече як струсити... Але дощу не вистачає. В 10 годин вечора був на пасіці то ще багатенько вертались у вулик з лісу.... 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 11 годин тому, ромео сказав: Та почався, да. Але, шось якось вяло... Ну, хоч вощину почали відбудовувати... вже позитив... Краще хоч в'ялий, ніж годувати. 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 19 хвилин тому, Конструктор сказав: Краще хоч в'ялий, ніж годувати. В мене вже 4 тижні мега в'ялий взяток. Бджоли кудись літають, періодично з гніздових рамок щось мінімально крапає, але магазини підсушують. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 9 часов назад, Oleksandr K. сказал: Нє, бджоли на липі гудуть, запах липи присутній майже скрізь. З рамок, коли їх трусиш - ллється. Може й качнем цього року липу. Ще два дні до жари А соняшник, до речі, вже маяки показав Качати мабуть вже будемо з соняшником, бджоли магазини підляпали,то буде добре. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 1 година тому, Конструктор сказав: Краще хоч в'ялий, ніж годувати. То мови навіть нема. Матки вже й у світлі рамки почали сіяти... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня у нас липа "бє рекорди" позавчора було аж цілий кг в день а вчора 300грам почалася спека, за день-два цвіт порудіє. на підході гречка... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 6 хвилин тому, arki сказав: у нас липа "бє рекорди" позавчора було аж цілий кг в день а вчора 300грам почалася спека, за день-два цвіт порудіє. на підході гречка... В мене позавчора майже 2.5кг. завтра думаю поїду, буду знати за два дні. Але насувається спека, тож можна себе не омріювати сильним медозбором. Ех, не хватає тих gsm ваг. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 5 минут назад, Конструктор сказал: В мене позавчора майже 2.5кг в нас вона один раз в 5-10років більш-менш виділяє. я на неї вже і не розраховую. це товариш тільки щороку возить без толку... чогось таке відчуття що і гречка так само дасть як і липа бо і в минулому сезоні гречка нічого не дала, мабуть сорт такий 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 9 хвилин тому, arki сказав: це товариш тільки щороку возить без толку... правильно робить. Колись йому той 5 й, чи 10 й рік таки випаде 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 3 минуты назад, gardener сказал: Колись йому той 5 й, чи 10 й рік таки випаде і шо...? принесуть по 4-5кг липового меду. а скільки він витратить за ці роки пального та іншіх росходів? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 2 хвилини тому, arki сказав: і шо...? А Вам то шо? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня Только что, gardener сказал: А Вам то шо? а Вам то шо до мого шо? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 10 хвилин тому, arki сказав: і шо...? принесуть по 4-5кг липового меду. а скільки він витратить за ці роки пального та іншіх росходів? А скільки тратять на всякі снасті і приманку рибалки, щоб піймати того нещасного коропа чи карася. Не кажучи про роєловів по посадкам. Це такий спеціфічний взяток, що на ньому більше не заробиш, аніж заробиш. А от якщо якщо його візьмеш в умовах бідної кормової бази та оцих постійних стресів, то самооцінка і повага від колег відразу піднімається 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 2 минуты назад, Oleksandr K. сказал: А скільки тратять на всякі снасті і приманку рибалки, щоб піймати того нещасного коропа чи карася рибалка це відпочинок на природі, захоплення... а який відпочинок вночі вставати вантажити вулики а потім розвантажувати, шукати хто допоможе(теперішнього часу дуже важко) долаючі різні вкрай неприємні перешкоди по дорогах... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 4 хвилини тому, arki сказав: рибалка це відпочинок на природі, захоплення... а який відпочинок вночі вставати вантажити вулики а потім розвантажувати, шукати хто допоможе(теперішнього часу дуже важко) долаючі різні вкрай неприємні перешкоди по дорогах... Не повірите, в мене знайомий такий. Я не не знаю причини того всього, але я догадуюся, що може жінка надміру уваги хоче і він таким чином тікає від того всього Я знаю що це труд каторжний і навантаження на спину (без навантажувача на колесах). В йутубі є тому живий приклад 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 28 июня Share Опубликовано 28 июня 2,5 кг за сьогодні. Не знаю, може вже де суперранній сонях зацвів або різнотрав'я яке. Але такого величезного буркуну як в цьому році я не бачив ще 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.