Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 4 часа назад, yu1986ra сказал: Натрапив на міжблогерський мортал комбат Пару місяців тому тут на форумі мені один дядько (що любить часто змінювати нікнейми) доводив, що цей дід ще той гуру в бджільництві. Бачу він ще й маркетолог від бога Звичайний " вентилятор ", або " воздухан " , як тепер молодь каже . Там взагалі якесь загострення пішло між блоХерами , намічається якась масова гризня . Короче дурним нема покою як завжди . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 37 хвилин тому, Bee.P сказав: Там взагалі якесь загострення пішло між блоХерами , намічається якась масова гризня . Короче дурним нема покою як завжди Ці брати, як я розумію вже в Молдові пасічникують. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 5 годин тому, yu1986ra сказав: Натрапив на міжблогерський мортал комбат Пару місяців тому тут на форумі мені один дядько (що любить часто змінювати нікнейми) доводив, що цей дід ще той гуру в бджільництві. Бачу він ще й маркетолог від бога Добре його зачепило 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 17 часов назад, yu1986ra сказал: У вас плечі на рівні метра чи півтора? Маю зріст 178 см. В мене, трошки кращий сонях за Ваш. Це фото, зроблене 10 днів тому. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 29 минут назад, Конструктор сказал: Добре його зачепило Ситтуація проста , Волущук накидав лапши що в нього сама краща зі всіх степовиків степовичка , ну це притаманно степовикам , . Пошу замітити що наприклад бакфащики ніколи один на одного не серуть . Далі пасіка в яру повівся на його лапшу і купив в нього маток , і почав з них виводити матки , і почався разнобой , ну а що там могло бути коли йому продали звичайну місцеву дворову намішану . Тому тут скоріше всього шарлотан саме Волощук , але і бомбануло його . А рівень культури .... Ну пасіка в яру або не розбирається що таке ф0 , і від якої можна виводить маток , або має велику віру в незрозуміло що. По факту що той що інший в бджолах не тямлять ніц . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 16 хвилин тому, Bee.P сказав: Ситтуація проста , Волущук накидав лапши що в нього сама краща зі всіх сеповиків степовичка , ну це притаманно степовикам , . Пошу замітити що наприклад бакфащики ніколи один на одного не серуть . Далі пасіка в яру повівся на його лапшу і купив в нього маток , і почав з них виводити матки , і почався разнобой , ну а що там могло бути коли йому продали звичайну місцеву дворову намішану . Тому тут скоріше всього шарлотан саме Волощук , але і бомбануло його . А рівень культури .... Опасна, я вам скажу, ця професія - матководство... Нє, майбуть, все таки в комбайнери краще 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 42 хвилини тому, Конструктор сказав: Добре його зачепило Як вихвалятися, то всі молодці. А як відповідати за свій товар, то всі кругом винні. Це просто шалена антиреклама, яку він сам собі зробив. Я бачив те відео Пасіка в яру, реакція була нейтральна - не вийшло з тими матками, та й не вийшло. А виправдовувальне відео цього генія торгівлі викликає відразу. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 31 хвилину тому, Bee.P сказав: Ситтуація проста , Волущук накидав лапши що в нього сама краща зі всіх степовиків степовичка , ну це притаманно степовикам , . Пошу замітити що наприклад бакфащики ніколи один на одного не серуть . Далі пасіка в яру повівся на його лапшу і купив в нього маток , і почав з них виводити матки , і почався разнобой , ну а що там могло бути коли йому продали звичайну місцеву дворову намішану . Тому тут скоріше всього шарлотан саме Волощук , але і бомбануло його . А рівень культури .... Ну пасіка в яру або не розбирається що таке ф0 , і від якої можна виводить маток , або має велику віру в незрозуміло що. По факту що той що інший в бджолах не тямлять ніц . І як колись жили без тих ф0? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня Вчора мітив останніх маток від шаленої італійки - вони по екстер'єру через одну як карніка. Оце я розумію різнобій, а не ваше оте все. Спробую поспостерігати чи відрізнятимуться характеристики сімей на темних і світлих матках. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Вчора мітив останніх маток від шаленої італійки - вони по екстер'єру через одну як карніка. Оце я розумію різнобій, а не ваше оте все. Спробую поспостерігати чи відрізнятимуться характеристики сімей на темних і світлих матках. Італійки облітувались на точку де в основном баки ?? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 6 годин тому, yu1986ra сказав: Натрапив на міжблогерський мортал комбат Там паралельно ще один поєдинок... на відому блогерку замахнулися... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 7 минут назад, yu1986ra сказал: І як колись жили без тих ф0? Димаєте оте все що сіють на полях то сіється з того що вони самі в минулому році зібрали ??? В посівному матеріалі також є своя градація , і такі саме приколи з ф0 і фе1 .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 23 минуты назад, yu1986ra сказал: Як вихвалятися, то всі молодці. А як відповідати за свій товар, то всі кругом винні. Це просто шалена антиреклама, яку він сам собі зробив. Я бачив те відео Пасіка в яру, реакція була нейтральна - не вийшло з тими матками, та й не вийшло. А виправдовувальне відео цього генія торгівлі викликає відразу. Там воопше біда з тими " степовиками" , є які їздять на острови ну і іоьзаймаються і вони просто зашіті мовчать як німці на допросі ,типу закрита група , типу їхня степовичка тіко їхня і тіко для них , думаю там розлади психіки , ну то таке... Є ще друга каста степовиків які тримають дворнягу бють себе в груди і завідують сильно першим , короче ніяк не можуть поділити корито , думаю то така наша національна біда . Але краще з розумним щось згубити , ніж з дурним щось знайти . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 14 годин тому, ДобровоЛ сказав: Зроїтися ? То я точно вже хоч одну ловушку на Сирець завезу, раніше ніяк не виходило.. Це як спортивна рибалка. Є там у мене мічений дуб в паковій зоні на садибі приватній , на який щороку раніше рої чіплялися. Видно, в якомусь сприятливому місці для них він росте... Рояться зараз так як ніколи (минулий рік в мене вилетів через дурну роботу на дурного пана, тому маток не виводив. І погоди не було аж до кінця червня). Навіть коли ділиш їх на три рівні купи - все одно примудряються 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 1 година тому, Bee.P сказав: Італійки облітувались на точку де в основном баки ?? Де тільки вони не облітувались. В мене таких точків нема. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 1 година тому, ромео сказав: Там паралельно ще один поєдинок... на відому блогерку замахнулися... Я бачив. Пасіка хелп, то худоба ще та. Він хайпує на більш відомих блогерах. 1 година тому, Bee.P сказав: Димаєте оте все що сіють на полях то сіється з того що вони самі в минулому році зібрали ??? В посівному матеріалі також є своя градація , і такі саме приколи з ф0 і фе1 .. Я знаю, але гречку в мене сіють з того що зібрали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: А я в бігуді завжди мед кладу - там навіть місце під це придумане то дурниця, матка при виході гризе маточник і так присипає його крихтою що потім туди і дістатися не може. а якщо вийде дві, три матки то що після кожної міняти, довбатися-добрий кусок роботи. здорова матка може цілий день бути без корму і не помре, буде доїдати залишки молочка в маточнику. в моїх обох випадках матки загинули від кліща 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 4 минуты назад, arki сказал: то дурниця, матка при виході гризе маточник і так присипає його крихтою що потім туди і дістатися не може. а якщо вийде дві, три матки то що після кожної міняти, довбатися-добрий кусок роботи. здорова матка може цілий день бути без корму і не помре, буде доїдати залишки молочка в маточнику. в моїх обох випадках матки загинули від кліща Ще багато граблів чекає Вас . Тепер розумію звідки беруться такі дивні питання 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 июня Автор Share Опубликовано 22 июня 52 хвилини тому, arki сказав: то дурниця, матка при виході гризе маточник і так присипає його крихтою що потім туди і дістатися не може. а якщо вийде дві, три матки то що після кожної міняти, довбатися-добрий кусок роботи. здорова матка може цілий день бути без корму і не помре, буде доїдати залишки молочка в маточнику. в моїх обох випадках матки загинули від кліща Це я чи не вперше почув, що матка в маточнику від кліща загибла. Раніше до Вароа їх браули діставали. А кліщ полюбляє трутневий розплід. Він інкубується найдовше. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 июня Автор Share Опубликовано 22 июня 3 години тому, Oleksandr K. сказав: Рояться зараз так як ніколи (минулий рік в мене вилетів через дурну роботу на дурного пана, тому маток не виводив. І погоди не було аж до кінця червня). Навіть коли ділиш їх на три рівні купи - все одно примудряються Надіюсь , що то не баки. Бо я пока від них жодного роя ще не бачив із 2014 року... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 1 годину тому, arki сказав: то дурниця, матка при виході гризе маточник і так присипає його крихтою що потім туди і дістатися не може. а якщо вийде дві, три матки то що після кожної міняти, довбатися-добрий кусок роботи. здорова матка може цілий день бути без корму і не помре, буде доїдати залишки молочка в маточнику. в моїх обох випадках матки загинули від кліща Просто були не здорові. Мої всі розгризали маточник збоку. В бігуді обмежений простір, не всі змогли розгризти. Тому вони й вмирають з голоду. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня Ось такий, за км від пасіки. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 1 година тому, gardener сказав: З рамок капає свіжий набризк Ну, і... 17 годин тому, gardener сказав: Завтра попробую полизати. Шо показав аналіз? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 9 хвилин тому, ромео сказав: Ну, і... Шо показав аналіз? Шось рецептори забилися. Але більше нічого крім липи не цвіте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 22 июня Share Опубликовано 22 июня 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: Це я чи не вперше почув, що матка в маточнику від кліща загибла. матки не в маточнику загинули а після виходу з нього. 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: А кліщ полюбляє трутневий розплід. Він інкубується найдовше. у виховательці майже немає росплоду тому кліщ і бігає по бджолах, матках і тд. коли я перевіряв загиблих маток в бігудях, котрі лежали на дні то навіть один кліщ з неживої матки переліз мені на палець і бігав по пальцю. вчора вечером пролив всіх амітразом, кліща майже не було1-2 а в цій сімї-виховательці про яку йдеться лежало на контрольці(А4) штук 15 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.