yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 3 години тому, svberez68 сказав: Потрібна порада. Центр Одеської області. Після зимівлі ще не розширював. На рамках лишилося канді(нозема). Чи варто його залишити чи краще зробити з нього ситу для підгодівлі. Хоча в гніздах і меду достатньо й сади квітнуть.... Одним словом - чи є зараз користь від залишеного канді? Толку з того канді вже нема, але навіщо вам робити дурну роботу? Хай лежить, бджоли його самі розсмокчуть. 2 години тому, Пахомич сказав: Вам що не зроуміло? По ваших зимувалих матках дзвіночок задзвонив. Ті всі дзвіночки у вашій голові. 2 години тому, Конструктор сказав: Гніздо два на 300 і далі будуть магазини. Рекомендую йому якісь стовпчики ставити і прив'язувати, бо будуть вони на тих скатах через день лягати. На скати таке ставити не можна 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 7 хвилин тому, yu1986ra сказав: Шестирамочники для любителів часто качати. Їх високими не зробиш. Відцвів клен - відкачав. відцвіла алича - знову. Потім черешня, вишня, всякі там груші яблуні. Ексклюзив. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Ті всі дзвіночки у вашій голові. Таж не в вашій, бо ви їх не чуєте. 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: На скати таке ставити не можна На скати можна тільки ті лежаки шо Ворон продав 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: На скати таке ставити не можна Ага, їх зараз вже вітер хитає. В подальшому планує по 4 на піддон. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля Заглянув через плівку в кілька дохляків, що тиждень тому міняв з більш нормальними. До них злетіло більше бджоли ніж очікував, почали язики тягнути. Два довелось розширити. Душок з вуликів дуже гидотний - груша і можливо ірга колосиста (їх довкола не багато, але смердять вони чортом). На вагах -0.2 кг за сьогодні. Виходить тільки сморід принесли 7 хвилин тому, gardener сказав: Відцвів клен - відкачав. відцвіла алича - знову. Потім черешня, вишня, всякі там груші яблуні. Ексклюзив. Грушку краще не качати 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 5 хвилин тому, gardener сказав: Таж не в вашій, бо ви їх не чуєте. На скати можна тільки ті лежаки шо Ворон продав В мене якось нормальний 10-и рамковий вулик на скаті стояв. Не розумію, навіщо цей екстрим? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: В мене якось нормальний 10-и рамковий вулик на скаті стояв. Не розумію, навіщо цей екстрим? Я колись поставив пару - то капець 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Заглянув через плівку в кілька дохляків, що тиждень тому міняв з більш нормальними. До них злетіло більше бджоли ніж очікував, почали язики тягнути. Два довелось розширити. Душок з вуликів дуже гидотний - груша і можливо ірга колосиста (їх довкола не багато, але смердять вони чортом). На вагах -0.2 кг за сьогодні. Виходить тільки сморід принесли Я своїх що міняв розширив сушняками, деяким навіть вощину дав. На мій погляд +три рамки бджоли точно налетіло. За тиждень в сильних які мінялись посадки не побачив, було багато печатного, швидко відновились, на розширення отримали по 2 вощини. Як на мене цей ледачий метод досить ефективний і саме головне швидкий і легкий. Головне підібрати вдалий час для його виконання. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 27 хвилин тому, Конструктор сказав: Я своїх що міняв розширив сушняками, деяким навіть вощину дав. На мій погляд +три рамки бджоли точно налетіло. За тиждень в сильних які мінялись посадки не побачив, було багато печатного, швидко відновились, на розширення отримали по 2 вощини. Як на мене цей ледачий метод досить ефективний і саме головне швидкий і легкий. Головне підібрати вдалий час для його виконання. Що швидкий, то швидкий. Сильні після такого точно роїтись не будуть три тижні. Побачимо скільки розплоду ці здихляки наженуть після похолодання. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля Вощина, взяток... А я сьогодні всім ставив медову рамку... бо шось якось з кормами-взятками не жирно... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 час назад, yu1986ra сказал: Ті всі дзвіночки у вашій голові. Скільки з зими маток ялових стало? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 час назад, gardener сказал: Таж не в вашій, бо ви їх не чуєте. Все він чує, тільки не знає чому Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 апреля Автор Share Опубликовано 19 апреля 15.04.2026 в 18:28, gardener сказав: То було ще за царя Панька, чи як там його звали. Частіше кажуть "За царя гороха". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 44 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Частіше кажуть "За царя гороха". За Панька ше була земля тонка, а за гороха вже була грубша троха 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 годину тому, ромео сказав: Вощина, взяток... А я сьогодні всім ставив медову рамку... бо шось якось з кормами-взятками не жирно... Нехай затягнуть пояски тугіше 1 година тому, Пахомич сказав: Скільки з зими маток ялових стало? Я не знаю, що це в вас означає? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 година тому, Пахомич сказав: Все він чує, тільки не знає чому Ви телевізора передивились? Про що ви? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля Хто спати не любить можете переглянути розширення від професіонала: Бляха, а я ж його колись часто дивився. Він же ж нормальні речі говорив і показував ще 3-5 років тому. От що ютуб окаянний з людьми робить Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 40 хвилин тому, yu1986ra сказав: Я не знаю, що це в вас означає? Та то він з коровами попутав 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 10 годин тому, gardener сказав: Скільки корпусів зараз в рутах? Два гніздові, і магазин. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 6 годин тому, gardener сказав: Таж не в вашій, бо ви їх не чуєте. На скати можна тільки ті лежаки шо Ворон продав В мене на скатах вулики не стояли ніколи, погана підставка. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 1 час назад, Ворон сказал: В мене на скатах вулики не стояли ніколи, погана підставка. Скати різні бувають , самі круті це низько профільна резіна , але її мало на шиномонтажах , понятне діло що якщо поставити на скат від таврії то буде капець. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 37 хвилин тому, Bee.P сказав: Скати різні бувають , самі круті це низько профільна резіна , але її мало на шиномонтажах , понятне діло що якщо поставити на скат від таврії то буде капець. Мені скати не цікаві, любі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 5 годин тому, gardener сказав: Та то він з коровами попутав Буває Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 41 хвилину тому, Bee.P сказав: Скати різні бувають , самі круті це низько профільна резіна , але її мало на шиномонтажах , понятне діло що якщо поставити на скат від таврії то буде капець. Всі вони різні, нема стандартизації, не знаєш, що очікувати від наступної, але всі вони хрінові. Прогинаються і в самий не відповідний момент та Пізанська вежа може перетворитись в розсипаний конструктор лего. І живність там постійно всяка живе. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 апреля Share Опубликовано 20 апреля 20 минут назад, Ворон сказал: Мені скати не цікаві, любі. Це тому Ви зняли їх з прицепчика ? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.