Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 19 хвилин тому, Bee.P сказав: А йому нашо ваші мертві матки ??? Може яку настойку лічебну робить. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 43 хвилини тому, Bee.P сказав: А йому нашо ваші мертві матки ??? Деякі були живучі, з першого разу не вмерли 38 хвилин тому, Bee.P сказав: А Шо ? Ходите в тапочках і даже без носків ??? щей може у шортах ?? і в шапці ? В мене не такі волохаті ноги як в Конструктора, то капці не взуваю. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 39 хвилин тому, gardener сказав: Шось вона мені не подобається. Пропадає швидко. Сохне через 3-4 роки. Як не треба, то воно і саме звідкілясь візьметься, а як треба, то заморишся пересаджувати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта @Пахомич, якщо Ви і надалі публікуватимете невідредаговані пости (створені ШІ), які займають 10м в довжину, і з них більше половини порожній простір, то видалятиму всі без розбору. Вносьте правки, поважайте інших користувачів 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 54 минуты назад, yu1986ra сказал: пару десятків продати А шо по чому ? Які ціни ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 37 хвилин тому, yu1986ra сказав: Спочатку цвіте козяча, потім попеляста, біла і компанія. В кінці цвітіння попелястої бджоли йдуть на енергетичну. Після енергетичної, вже під акацію зацвітає кілька дерев п'ятитичинкової. Козяча, через 3-4 дні енергетична, ще через день-два попеляста. Проміжок між попелястою і білою перекриває ось ця, назви не знаю, росте деревом, але меншим за білу. 1 година тому, yu1986ra сказав: Те що ви бачите котики не означає, що вона вже зацвіла. Я знаю що я телепень, але ж не на стільки... За тиждень-два будуть свіжі фото, подивимося як воно буде цьогоріч. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 9 хвилин тому, ромео сказав: @Пахомич, якщо Ви і надалі публікуватимете невідредаговані пости (створені ШІ), які займають 10м в довжину, і з них більше половини порожній простір, то видалятиму всі без розбору. Видаляйте пропуски, поважайте інших користувачів От не вмієте ви читати між рядків. Там же ж прихована вся суть 10 хвилин тому, Bee.P сказав: А шо по чому ? Які ціни ? Пакети не менше як по 5000. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 55 хвилин тому, gardener сказав: 3 години тому, Олексій Кременчук сказав: Посадіть гектар-другий енергетичної верби. Шось вона мені не подобається. Пропадає швидко. Сохне через 3-4 роки. В мене ваша вже 5 років буяє, пропадати наче не збирається. Ще раз дякую! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 10 минут назад, yu1986ra сказал: Пакети не менше як по 5000. $ ????? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 10 минут назад, yu1986ra сказал: не вмієте ви читати між рядків Ви реально читали ту всю маячню від ші і Пахомича ? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 14 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Козяча, через 3-4 дні енергетична, ще через день-два попеляста. Проміжок між попелястою і білою перекриває ось ця, назви не знаю, росте деревом, але меншим за білу. Я знаю що я телепень, але ж не на стільки... За тиждень-два будуть свіжі фото, подивимося як воно буде цьогоріч. Може в нас різні енергетичні? В мене така: Фото від 25 березня, тільки перші бджоли на неї пішли. Козяча 15 березня вже за половиною цвіту була Останнє фото трохи темнить. Он ходив біля пасіки знайшов перші котики попелястої (принаймні я її так називаю), також підморожені, але бджоли присутні. Козяча цьогоріч ще більш коричнева. 11 хвилин тому, Bee.P сказав: $ ????? € 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Ви реально читали ту всю маячню від ші і Пахомича ? Ні 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 30 минут назад, yu1986ra сказал: Пакети не менше як по 5000. і не дорого ,, а шо, тепер скрізь така ціна . Нє ну є там шо просять по 8000 за 3+1 і одна струс , але то ніби дорого , аможе... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 18 хвилин тому, yu1986ra сказав: Може в нас різні енергетичні? В мене така: Наче схожа 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 25 минут назад, yu1986ra сказал: Може в нас різні енергетичні? В мене така: Фото від 25 березня, тільки перші бджоли на неї пішли. Козяча 15 березня вже за половиною цвіту була Останнє фото трохи темнить. Он ходив біля пасіки знайшов перші котики попелястої (принаймні я її так називаю), також підморожені, але бджоли присутні. Козяча цьогоріч ще більш коричнева. € Ні Ще 2 тижні з такою погодою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 59 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав: Наче схожа Так, ніби вона. В мене дуже стара, загущена посадка. Дерева самі себе душать. По факту добре цвітуть лиш краї і трохи вершки. 58 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Ще 2 тижні з такою погодою. До чого? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 1 час назад, Bee.P сказал: Ви реально читали ту всю маячню від ші і Пахомича ? Пахомич давав запитання і показав ,що чикає всіх нас в недалекому майбутньому, зараз ШІ ходить в памперсах, а як стане парубком то буде аяяй. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 години тому, yu1986ra сказав: то капці не взуваю. босяком? 3 години тому, Bee.P сказав: Ви реально читали ту всю маячню від ші і Пахомича ? Він тільки там читав де пусте місце 3 години тому, yu1986ra сказав: між рядків. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 часа назад, ромео сказал: @Пахомич, якщо Ви і надалі публікуватимете невідредаговані пости (створені ШІ), які займають 10м в довжину, і з них більше половини порожній простір, то видалятиму всі без розбору. Вносьте правки, поважайте інших користувачів Принято до уваги, 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 5 годин тому, yu1986ra сказав: Я їх пожалів і сьогодні вперше за всю нашу історію почепив прилітні дошки Не робіт половинчатих дій, прижалінні також.Поналивайте бджолам води, щоб не було потреби літати в несприятливих умовах. Давно було діло, при Ющенкові, полетіли наші "Братчики" в Південну Корею до пасічників(вівідати буржуїнські таемниці, нажаль таких не виявили), по поверненні розповідали, показували фото, в приватних росмовах жалілись(принаймі один), що мало не захляли на їхніх ресторанних харчах. Як зразу бачу це фото, зроблене в Кореї, під навесом стоять приставлені впритул один до одного вулики накриті чорним покривалом(думаю в агроволокнову трубу затягнуто сіптепон), з заду до кожного вулика трубочки і провідки, як вияснилось це підігрів, контроль темп. і вологості, сироп і питна вода. Під час відвідування нашими поодинокі бджоли вилітали і випорожнялись рідким( не бачив не досліджував але думаю що це звичайний стан калових масс).Отак колеги дбають про опікуваних, нам поталанило з кліматом, природними умовами і ми це сприймаемо як належне, як і факт народження, існування. Вода внесена в рамки мае користь, в обмежених умовах ранньої весни. Ось потепліе до 15*С подивлюсь скільки поменшало за тиждень холодної погоди, бджіл і корму. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 49 хвилин тому, Винодел сказав: Не робіт половинчатих дій, прижалінні також.Поналивайте бджолам води, щоб не було потреби літати в несприятливих умовах. Давно було діло, при Ющенкові, полетіли наші "Братчики" в Південну Корею до пасічників(вівідати буржуїнські таемниці, нажаль таких не виявили), по поверненні розповідали, показували фото, в приватних росмовах жалілись(принаймі один), що мало не захляли на їхніх ресторанних харчах. Як зразу бачу це фото, зроблене в Кореї, під навесом стоять приставлені впритул один до одного вулики накриті чорним покривалом(думаю в агроволокнову трубу затягнуто сіптепон), з заду до кожного вулика трубочки і провідки, як вияснилось це підігрів, контроль темп. і вологості, сироп і питна вода. Під час відвідування нашими поодинокі бджоли вилітали і випорожнялись рідким( не бачив не досліджував але думаю що це звичайний стан калових масс).Отак колеги дбають про опікуваних, нам поталанило з кліматом, природними умовами і ми це сприймаемо як належне, як і факт народження, існування. Вода внесена в рамки мае користь, в обмежених умовах ранньої весни. Ось потепліе до 15*С подивлюсь скільки поменшало за тиждень холодної погоди, бджіл і корму. Воду ще ніколи не наливав. Надіюсь і не доведеться. Тут на корпусному точку тільки просохло, але відразу за огорожею теплі мілкі калюжі на темній землі. Далеко літати їм не доводиться. Та й температури в мене зараз +/- 15°. Одним словом, хай радіють приліткам Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 15 хвилин тому, yu1986ra сказав: Воду ще ніколи не наливав. Надіюсь і не доведеться. Тут на корпусному точку тільки просохло, але відразу за огорожею теплі мілкі калюжі на темній землі. Далеко літати їм не доводиться. Та й температури в мене зараз +/- 15°. Одним словом, хай радіють приліткам Я налив тиждень тому, завтра долю до повного. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 49 хвилин тому, Ворон сказав: Я налив тиждень тому, завтра долю до повного. В мене за огорожею канава і ставочок за 30м. От як висьорбають, тоді й буду щось наливати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 17 часов назад, yu1986ra сказал: О, то в вас зима вже 7-й місяць йде. В мене з 7.09 по 19.03 контрольний мінуснув на 7.7 кг. Але в мене вже були дні з легким + і розплоду менше (може на 2 рамки назбирається). Мне без разницы сколько зима . Главное что как обработал их от клеща и оставил корма в зиму что бы этого хватило как минимум до весны . Чаще и на дольше . Есть семьи что расплода 6 рамок , ну и что? 17 часов назад, Конструктор сказал: Каже що таки була потрава, поскорочував на 3р. Правда жодної сім'ї не показав. Думаю что вряд-ли дело в потравах . Скорее первое : Пчёлы почистили подмор, второе в связи с холодом пчёлы ,просто замёрзли не попав в леток . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта https://youtu.be/3IG-KzA4W6E?si=eXKTt-Hg0-_RW9mr Не дивився, але тільки одна назва відео чого варта Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 16 часов назад, Конструктор сказал: Може яку настойку лічебну робить. Колись один роєлов розповідав наче настоянка спиртова на бджоломатках з прополісом типу класна річ рої приваблювати.... але я не перевіряв... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.