Конструктор Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 43 хвилини тому, Stol сказав: Я в нього 20рр тому купив 4матки,Так вiн мене попередив -на зиму треба дати сироп з полином.Зараз я не памятаю Чи загодовував пасiку сиропом з полином Але всi 4 ciмï зйого матками опоносились i загинули Решта пасiки норм.перезимувала А сам ще на бакфаста жене. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 6 часов назад, Stol сказал: Вугликислий газ,вентиляцiя,утеплення- все це на другому мicцi на першому для зимiвлi це великий запас кормiв i молода матка У Вас баків не було ??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 1 година тому, Bee.P сказав: У Вас баків не було ??? Є десяток Але нема бажання годувати на зиму окремi экземпляри якщо буде сотня. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта В цього взагалі порожні рамки. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 5 годин тому, Stol сказав: Я в нього 20рр тому купив 4матки,Так вiн мене попередив -на зиму треба дати сироп з полином.Зараз я не памятаю Чи загодовував пасiку сиропом з полином Але всi 4 ciмï зйого матками опоносились i загинули Решта пасiки норм.перезимувала У вас чудова пам'ять. Ви якось перевірили ті 4 сім'ї на нозематоз? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 49 хвилин тому, Конструктор сказав: В цього взагалі порожні рамки. От вам і теплий пінопластовий вулик. Я чогось дуже сумніваюсь, що він формував на рамках хоч по 2 кг. Перша сім'я з'їла 4 рамки повністю. Це мінімум 8 кг меду. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 35 хвилин тому, yu1986ra сказав: От вам і теплий пінопластовий вулик. Я чогось дуже сумніваюсь, що він формував на рамках хоч по 2 кг. Перша сім'я з'їла 4 рамки повністю. Це мінімум 8 кг меду. Там він вставив відрізок з осені, де каже що на 5р з яких три повномедки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта Трохи злі Але такі бджоли теж можуть бути корисні, наприклад: при тренуванні бігу на швидкість, чи пірнання під воду на час. В сфері охорони теж підійдуть. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 34 минуты назад, yu1986ra сказал: От вам і теплий пінопластовий вулик. Я чогось дуже сумніваюсь, що він формував на рамках хоч по 2 кг. Перша сім'я з'їла 4 рамки повністю. Це мінімум 8 кг меду. Я бы сказал что это вполне возможно. У меня один улей стоит на весах , за зиму они сьели 10кг семья нормальной сили . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 50 хвилин тому, Конструктор сказав: Там він вставив відрізок з осені, де каже що на 5р з яких три повномедки. Видно, то такі повномедки були Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 42 хвилини тому, koste сказав: Я бы сказал что это вполне возможно. У меня один улей стоит на весах , за зиму они сьели 10кг семья нормальной сили . За зиму це за скільки? 3 чи 6 місяців? Нормальна сила це в один корпус влізли б чи ні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 1 час назад, yu1986ra сказал: За зиму це за скільки? 3 чи 6 місяців? Нормальна сила це в один корпус влізли б чи ні? Это где-то с августа месяца. В августе понятно что в один не поместятся зимовали в двух Рута. Сейчас это корпус пчёлы где-то. Ну и расплода 3 +рамки сейчас. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 марта Share Опубликовано 18 марта 14 хвилин тому, koste сказав: Это где-то с августа месяца. В августе понятно что в один не поместятся зимовали в двух Рута. Сейчас это корпус пчёлы где-то. Ну и расплода 3 +рамки сейчас. Розплоду три рамки, чи на трьох рамках? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Каже що таки була потрава, поскорочував на 3р. Правда жодної сім'ї не показав. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 7 годин тому, koste сказав: Это где-то с августа месяца. В августе понятно что в один не поместятся зимовали в двух Рута. Сейчас это корпус пчёлы где-то. Ну и расплода 3 +рамки сейчас. О, то в вас зима вже 7-й місяць йде. В мене з 7.09 по 19.03 контрольний мінуснув на 7.7 кг. Але в мене вже були дні з легким + і розплоду менше (може на 2 рамки назбирається). Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 10 минут назад, yu1986ra сказал: О, то в вас зима вже 7-й місяць йде. В мене з 7.09 по 19.03 контрольний мінуснув на 7.7 кг. Але в мене вже були дні з легким + і розплоду менше (може на 2 рамки назбирається). Там 18 рамок розплоду !!!! Вже є !!!!. Скоро буде фотка легендарна . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 29 минут назад, Конструктор сказал: Правда жодної сім'ї не показав. І не покаже , то такий хід " коньом" Зря потрачений час на перегляд . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Тільки що, Bee.P сказав: І не покаже , то такий хід " коньом" Зря потрачений час на перегляд . Покаже, але то буде тема для слідуючих відосіків. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 минуты назад, Конструктор сказал: Покаже, але то буде тема для слідуючих відосіків. Навіть дивитися не буду 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 36 хвилин тому, Конструктор сказав: Каже що таки була потрава, поскорочував на 3р. Правда жодної сім'ї не показав. Як же ж важко його дивитись. Я не поборов і половину відео. 17 хв ходить між вуликами, матиляє камерою і повторює як мантру кілька речень (так нічого толком не сказавши). ''Організація'' господарства в нього просто космос. Я впевнений, що той його сироп на бджіл не вплинув, але чи була, то потрава не впевнений, бо ж він вже в двох відео по 15 хв нічого по суті не сказав і не показав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 10 часов назад, Конструктор сказал: Трохи злі Але такі бджоли теж можуть бути корисні, наприклад: при тренуванні бігу на швидкість, чи пірнання під воду на час. В сфері охорони теж підійдуть. Це шедевр , . Тут цікаво глянуть і згадать молодість . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Мене ось ці дядьки цікавлять , як вони ото зі всіма пустими рамками далі будуть існувати , як ?????? Це мабуть вищій пілотаж в пром бджільництві . Це скільки вони залишили кормів в зиму якщо вже два місяці годують канді , і все в пусту ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 15 хвилин тому, Bee.P сказав: Це шедевр , . Тут цікаво глянуть і згадать молодість . Готове племінне ядро 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Мене ось ці дядьки цікавлять , як вони ото зі всіма пустими рамками далі будуть існувати , як ?????? Це мабуть вищій пілотаж в пром бджільництві . Це скільки вони залишили кормів в зиму якщо вже два місяці годують канді , і все в пусту ... Він же ж ніби казав: дальше тільки сироп Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 минуты назад, gardener сказал: Готове племінне ядро Таке золото не вкрадуть 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 21 хвилину тому, Bee.P сказав: Це шедевр , . Тут цікаво глянуть і згадать молодість . Зате меду буде море від таких сімей 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.