Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: В вас вже по 6 рам розплоду чи поки ще по 5? По 8 Крайні медові, середні з розплодом. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Шо оце значить , ??? Синій, червоний , зелений . Фарбую щоб не темніли від вологи. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 хвилини тому, Конструктор сказав: По 8 Крайні медові, середні з розплодом. Для підвищення яйцекладки треба в Косте проконсультуватись. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Для підвищення яйцекладки треба в Косте проконсультуватись. Там ще зима не кінчилась . Там до червня . З августа по червень зима . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 54 хвилини тому, yu1986ra сказав: Для підвищення яйцекладки треба в Косте проконсультуватись. Он подивився молдаванів, то теж не густо з розплодом. Враховуючи що в них має бути тепліше і вже з'їли білкової 1кг то і слабувато. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 16 хвилин тому, Конструктор сказав: Он подивився молдаванів, то теж не густо з розплодом. Враховуючи що в них має бути тепліше і вже з'їли білкової 1кг то і слабувато. Схоже молдаванам додають в кандi протеïн з люцерни 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 2 хвилини тому, Stol сказав: Схоже молдаванам додають в кандi протеïн з люцерни Що тут скажеш, малдавські технології. Нам їх не понять. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 31 хвилину тому, Конструктор сказав: Он подивився молдаванів, то теж не густо з розплодом Та ніби ше й зарано... Он на ставках ще й лід не зійшов... навіть із зимівника ше рано виносити... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 48 минут назад, Конструктор сказал: Он подивився молдаванів, то теж не густо з розплодом. Враховуючи що в них має бути тепліше і вже з'їли білкової 1кг то і слабувато. То така білкова... як непонятно шо . Жовтий харчовий барвник закінчився то влупили зелений , . Як в тому кіно коли технолог дальтонік наробив зеленого портвейну 20 тонн. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 38 минут назад, Bee.P сказал: То така білкова... як непонятно шо . Жовтий харчовий барвник закінчився то влупили зелений , . Як в тому кіно коли технолог дальтонік наробив зеленого портвейну 20 тонн. Казав шо спирулина 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 42 хвилини тому, Bee.P сказав: То така білкова... як непонятно шо . Жовтий харчовий барвник закінчився то влупили зелений , . Як в тому кіно коли технолог дальтонік наробив зеленого портвейну 20 тонн. Жовту вони самі роблять, зелену як і зрозумів теж. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 20 минут назад, kroxaru сказал: Казав шо спирулина Вона там нах ? Та спіруліна . І осьо ... Як у воду глядів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 3 часа назад, yu1986ra сказал: То ваша сітка дуже густа, що й кристал не проскочить. Вся фішка що крошка воску прилипає до сітки, потім уже кристали Я ж не буду бігати чистити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта В 18.03.2026 в 15:07, Bee.P сказал: У Вас баків не було ??? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 49 минут назад, Bee.P сказал: Вона там нах ? Та спіруліна . І осьо ... Як у воду глядів Це ще фігня, що буде в кінці літа саме інтересно Мед , з такою ціною викачають увесь, а потім на повну цукром будуть заливати Скільки бджоли витримають такого закорму і що буде до весни Хотя кажуть і по 15-20л вливають Тільки це думаю на дуже вжате гніздо, в не розміщати на 10 рамок Не знаю не пробував Ну думаю треба і собі думати трохи 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 32 хвилини тому, Bee.P сказав: Вона там нах ? Та спіруліна . http://youtube.com/post/UgkxGc73V0qwoRDN6ALo63QqvEpxlzvdoEOb?si=01pXen1dxaVdKrtj 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 1 час назад, Bee.P сказал: То така білкова... як непонятно шо . Жовтий харчовий барвник закінчився то влупили зелений , . Як в тому кіно коли технолог дальтонік наробив зеленого портвейну 20 тонн. Пилок з коноплі хтось бачив Я бачив на лапках бджл правда Ну корір такий як у пакеті 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 5 минут назад, Конструктор сказал: http://youtube.com/post/UgkxGc73V0qwoRDN6ALo63QqvEpxlzvdoEOb?si=01pXen1dxaVdKrtj Спіруліна по білку краще але немає амінокислот як в пилку і не так просто ще дати бо випадає в осадок.Так собі заміна як на мене одне що вона зі старту стерильна йде Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 10 минут назад, Конструктор сказал: http://youtube.com/post/UgkxGc73V0qwoRDN6ALo63QqvEpxlzvdoEOb?si=01pXen1dxaVdKrtj Та там ціна на сім'ю виходить . як пів пакета купити 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 11 минут назад, AVA сказал: ще фігня, що буде в кінці літа саме інтересно Вони до середини травня не дотянуть . Яке нах літо , там рамки всі порожні . 12 минут назад, AVA сказал: Хотя кажуть і по 15-20л вливають Можна і 20л вляти це італійкам тільки , і то якщо без потрав серед сезону. Всім іншим 7-9 л максимум . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 7 минут назад, Bee.P сказал: Вони до середини травня не дотянуть . Яке нах літо , там рамки всі порожні . Я про наших в серпні, якщо буде мед по 2.5 долара У весь викачають деякі , потім будуть питатися цукор назад залити У молдован спірулін допоможе 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 6 минут назад, AVA сказал: Та там ціна на сім'ю виходить . як пів пакета купити Развод індєйцев на буси . В мене сім'і осьо мають більше печатного розпл без спіруліни , чим в нього з спірулінами і баклажанами 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 8 минут назад, AVA сказал: Я про наших в серпні, якщо буде мед по 2.5 долара У весь викачають деякі , потім будуть питатися цукор назад залити У молдован спірулін допоможе Во 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 23 минуты назад, AVA сказал: Пилок з коноплі хтось бачив Я бачив на лапках бджл правда Ну корір такий як у пакеті Я бачив і не тільки.Старий розказував в державі де виконували інтернаціональний долг,встав зранку роздівся по пояс обмазався маслом і по полях.Пилок збирати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 20 марта Share Опубликовано 20 марта 4 минуты назад, Йося сказал: Я бачив і не тільки.Старий розказував в державі де виконували інтернаціональний долг,встав зранку роздівся по пояс обмазався маслом і по полях.Пилок збирати. Я в Дніпрі у 2008 році на озерці купив насіння, відкрито продавали, пів мішка стояло Дома посадив, бджоли було капець, кишіло , пилок ішов Правда два куща інше жінка сполола , два випросив Що воно за конопля , що відкрито продавали насіння, я не знаю Так і засохла Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.