Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

19 хвилин тому, Bee.P сказав:

А йому нашо ваші мертві матки ??? :blink::umora:

Може яку настойку лічебну робить.:hmm:

43 хвилини тому, Bee.P сказав:

А йому нашо ваші мертві матки ??? :blink::umora:

Деякі були живучі, з першого разу не вмерли:umora:

38 хвилин тому, Bee.P сказав:

А Шо ? Ходите в тапочках і даже без носків ???:hi::umora: щей може у шортах ?? і в шапці ?

В мене не такі волохаті ноги як в Конструктора, то капці не взуваю.

39 хвилин тому, gardener сказав:

Шось вона мені не подобається. Пропадає швидко. Сохне через 3-4 роки.

Як не треба, то воно і саме звідкілясь візьметься, а як треба, то заморишся пересаджувати:umora:

@Пахомич, якщо Ви і надалі публікуватимете невідредаговані пости (створені ШІ), які займають 10м в довжину, і з них більше половини порожній простір, то видалятиму всі без розбору.

Вносьте правки, поважайте інших користувачів

54 минуты назад, yu1986ra сказал:

пару десятків продати

А шо по чому ? Які ціни ?

37 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Спочатку цвіте козяча, потім попеляста, біла і компанія. В кінці цвітіння попелястої бджоли йдуть на енергетичну. Після енергетичної, вже під акацію зацвітає кілька дерев п'ятитичинкової.

Козяча, через 3-4 дні енергетична, ще через день-два попеляста. Проміжок між попелястою і білою перекриває ось ця, назви не знаю, росте деревом, але меншим за білу.

IMG_20210425_143016.thumb.jpg.b272b967ce80ac1fd31a9842d36589b6.jpg

1 година тому, yu1986ra сказав:

Те що ви бачите котики не означає, що вона вже зацвіла.

Я знаю що я телепень, але ж не на стільки...

За тиждень-два будуть свіжі фото, подивимося як воно буде цьогоріч.

9 хвилин тому, ромео сказав:

@Пахомич, якщо Ви і надалі публікуватимете невідредаговані пости (створені ШІ), які займають 10м в довжину, і з них більше половини порожній простір, то видалятиму всі без розбору.

Видаляйте пропуски, поважайте інших користувачів

От не вмієте ви читати між рядків. Там же ж прихована вся суть:rofl:

10 хвилин тому, Bee.P сказав:

А шо по чому ? Які ціни ?

Пакети не менше як по 5000.

55 хвилин тому, gardener сказав:
3 години тому, Олексій Кременчук сказав:

Посадіть гектар-другий енергетичної верби.

Шось вона мені не подобається. Пропадає швидко. Сохне через 3-4 роки.

В мене ваша вже 5 років буяє, пропадати наче не збирається. Ще раз дякую!

10 минут назад, yu1986ra сказал:

$ ?????:blink:

10 минут назад, yu1986ra сказал:

не вмієте ви читати між рядків

Ви реально читали ту всю маячню від  ші :umora: і Пахомича ?

14 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав:

Козяча, через 3-4 дні енергетична, ще через день-два попеляста. Проміжок між попелястою і білою перекриває ось ця, назви не знаю, росте деревом, але меншим за білу.

IMG_20210425_143016.thumb.jpg.b272b967ce80ac1fd31a9842d36589b6.jpg

Я знаю що я телепень, але ж не на стільки...

За тиждень-два будуть свіжі фото, подивимося як воно буде цьогоріч.

Може в нас різні енергетичні? В мене така:

IMG_20260319_155218.thumb.jpg.20122be8d854841ac078cec3fb323b60.jpgIMG_20250330_130834.thumb.jpg.0bf721ed34fe51195c3135d6c9e1f8dd.jpg

Фото від 25 березня, тільки перші бджоли на неї пішли.

Козяча 15 березня вже  за половиною цвіту була IMG_20250314_145427.thumb.jpg.9751cc692e0c884d0f5e7546e375a488.jpg

Останнє фото трохи темнить.

Он ходив біля пасіки знайшов перші котики попелястої (принаймні я її так називаю), також підморожені, але бджоли присутні.

IMG_20260319_151323.thumb.jpg.cbe4fabda2af28ed73eeb701130c903f.jpgIMG_20260319_151333.thumb.jpg.61df099a94cb066015363dc8557d5151.jpg

Козяча цьогоріч ще більш коричнева.

11 хвилин тому, Bee.P сказав:

$ ?????:blink:

8 хвилин тому, Bee.P сказав:

Ні

30 минут назад, yu1986ra сказал:

:ay: і не дорого ,:hi:, а шо,  тепер скрізь така ціна :hi:. Нє ну є там шо просять по 8000  за 3+1 і одна струс ,  але то ніби дорого , аможе...:hmm:

18 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Наче схожа

IMG_20250322_105740.thumb.jpg.3796f757b063c2be866100639c7c587c.jpg

IMG_20250322_110029.jpg

25 минут назад, yu1986ra сказал:

IMG_20260319_155218.thumb.jpg.20122be8d854841ac078cec3fb323b60.jpgIMG_20250330_130834.thumb.jpg.0bf721ed34fe51195c3135d6c9e1f8dd.jpg

Фото від 25 березня, тільки перші бджоли на неї пішли.

Козяча 15 березня вже  за половиною цвіту була IMG_20250314_145427.thumb.jpg.9751cc692e0c884d0f5e7546e375a488.jpg

Останнє фото трохи темнить.

Он ходив біля пасіки знайшов перші котики попелястої (принаймні я її так називаю), також підморожені, але бджоли присутні.

IMG_20260319_151323.thumb.jpg.cbe4fabda2af28ed73eeb701130c903f.jpgIMG_20260319_151333.thumb.jpg.61df099a94cb066015363dc8557d5151.jpg

Козяча цьогоріч ще більш коричнева.

Ні

Ще 2 тижні з такою погодою.

59 хвилин тому, Олексій Кременчук сказав:

Наче схожа

IMG_20250322_105740.thumb.jpg.3796f757b063c2be866100639c7c587c.jpg

IMG_20250322_110029.jpg

Так, ніби вона. В мене дуже стара, загущена посадка. Дерева самі себе душать. По факту добре цвітуть лиш краї і трохи вершки.

58 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Ще 2 тижні з такою погодою.

До чого?

1 час назад, Bee.P сказал:

Пахомич давав запитання і показав ,що чикає всіх нас в недалекому майбутньому,  зараз ШІ  ходить в памперсах, а як стане парубком то буде аяяй.  

3 години тому, yu1986ra сказав:

то капці не взуваю.

босяком?

3 години тому, Bee.P сказав:

Він тільки там читав де пусте місце

3 години тому, yu1986ra сказав:

між рядків.

4 часа назад, ромео сказал:

Вносьте правки, поважайте інших користувачів

Принято до уваги,

5 годин тому, yu1986ra сказав:

Я їх пожалів і сьогодні вперше за всю нашу історію почепив прилітні дошки

Не робіт половинчатих дій, прижалінні також.Поналивайте бджолам води, щоб не було потреби літати в несприятливих умовах. Давно було діло, при Ющенкові, полетіли наші "Братчики" в Південну Корею до пасічників(вівідати буржуїнські таемниці, нажаль таких не виявили), по поверненні розповідали, показували фото, в приватних росмовах жалілись(принаймі один), що мало не захляли на їхніх ресторанних харчах. Як зразу бачу це фото, зроблене в Кореї, під навесом стоять приставлені впритул один до одного вулики накриті чорним покривалом(думаю в агроволокнову трубу затягнуто сіптепон), з заду до кожного вулика трубочки і провідки, як вияснилось це підігрів, контроль темп. і вологості, сироп і питна вода. Під час відвідування нашими поодинокі бджоли вилітали і випорожнялись рідким( не бачив не досліджував але думаю що це звичайний стан калових масс).Отак колеги дбають про опікуваних, нам поталанило з кліматом, природними умовами і ми це сприймаемо як належне, як і факт народження, існування. Вода внесена в рамки мае користь, в обмежених умовах ранньої весни. Ось потепліе до 15*С подивлюсь скільки поменшало за тиждень холодної погоди, бджіл і корму.

49 хвилин тому, Винодел сказав:

Не робіт половинчатих дій, прижалінні також.Поналивайте бджолам води, щоб не було потреби літати в несприятливих умовах. Давно було діло, при Ющенкові, полетіли наші "Братчики" в Південну Корею до пасічників(вівідати буржуїнські таемниці, нажаль таких не виявили), по поверненні розповідали, показували фото, в приватних росмовах жалілись(принаймі один), що мало не захляли на їхніх ресторанних харчах. Як зразу бачу це фото, зроблене в Кореї, під навесом стоять приставлені впритул один до одного вулики накриті чорним покривалом(думаю в агроволокнову трубу затягнуто сіптепон), з заду до кожного вулика трубочки і провідки, як вияснилось це підігрів, контроль темп. і вологості, сироп і питна вода. Під час відвідування нашими поодинокі бджоли вилітали і випорожнялись рідким( не бачив не досліджував але думаю що це звичайний стан калових масс).Отак колеги дбають про опікуваних, нам поталанило з кліматом, природними умовами і ми це сприймаемо як належне, як і факт народження, існування. Вода внесена в рамки мае користь, в обмежених умовах ранньої весни. Ось потепліе до 15*С подивлюсь скільки поменшало за тиждень холодної погоди, бджіл і корму.

Воду ще ніколи не наливав:umora:. Надіюсь і не доведеться. Тут на корпусному точку тільки просохло, але відразу за огорожею теплі мілкі калюжі на темній землі. Далеко літати їм не доводиться. Та й температури в мене зараз +/- 15°.

Одним словом, хай радіють приліткам:umora:

15 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Воду ще ніколи не наливав:umora:. Надіюсь і не доведеться. Тут на корпусному точку тільки просохло, але відразу за огорожею теплі мілкі калюжі на темній землі. Далеко літати їм не доводиться. Та й температури в мене зараз +/- 15°.

Одним словом, хай радіють приліткам:umora:

Я налив тиждень тому, завтра долю до повного. 

49 хвилин тому, Ворон сказав:

Я налив тиждень тому, завтра долю до повного. 

В мене за огорожею канава і ставочок за 30м. От як висьорбають, тоді й буду щось наливати:rofl:

17 часов назад, yu1986ra сказал:

О, то в вас зима вже 7-й місяць йде:rofl:.

В мене з 7.09 по 19.03 контрольний мінуснув на 7.7 кг. Але в мене вже були дні з легким + і розплоду менше (може на 2 рамки назбирається).

Мне без разницы сколько зима . Главное что как обработал их от клеща и оставил корма в зиму что бы этого хватило как минимум до весны . Чаще и на дольше .

Есть семьи что расплода 6 рамок , ну и что? 

17 часов назад, Конструктор сказал:

Каже що таки була потрава, поскорочував на 3р. Правда жодної сім'ї не показав.

Думаю что вряд-ли дело в потравах . Скорее первое : Пчёлы почистили подмор,  второе в связи с холодом пчёлы ,просто замёрзли не попав в леток . 

https://youtu.be/3IG-KzA4W6E?si=eXKTt-Hg0-_RW9mr

Не дивився, але тільки одна назва відео чого варта:umora:

16 часов назад, Конструктор сказал:

Може яку настойку лічебну робить.:hmm:

Колись один роєлов розповідав наче настоянка спиртова на бджоломатках з прополісом типу класна річ рої приваблювати.... але я не перевіряв... :dntknw:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...