Панас Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Добрий день, поважне товариство! Так вже сталося у житті, що землю рідну окупували кляті рашисти. Довелося полишити все. Пасіку теж. Нині є внутрішньо переміщеною особою. Тимчасово прихистили у Борщагівці на Київщині. Чи не підкаже хтось чи можу знайти недалеко підробіток на пасіці? Чи може є варіанти оренди пасіки чи щось на зразок цього. Загалом шукаю варіанти застосування власного пасічного досвіду для того, щоб забезпечити себе та родину. Дякую! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 22.04.2022 в 11:58, Панас сказав: Добрий день, поважне товариство! Так вже сталося у житті, що землю рідну окупували кляті рашисти. Довелося полишити все. Пасіку теж. Нині є внутрішньо переміщеною особою. Тимчасово прихистили у Борщагівці на Київщині. Чи не підкаже хтось чи можу знайти недалеко підробіток на пасіці? Чи може є варіанти оренди пасіки чи щось на зразок цього. Загалом шукаю варіанти застосування власного пасічного досвіду для того, щоб забезпечити себе та родину. Дякую! Один з варіантів. Пасічники західних областей не можуть цього року збути бджолопакети. Для них, як вихід, можуть бути різні варіанти використання цих пакетів в лізинг. Десь зустрічав подібні пропозиції від них. Проблема в довірі і, головне, щоб це був не прифронтовий регіон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koste Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 В 22.04.2022 в 11:58, Панас сказал: Добрий день, поважне товариство! Так вже сталося у житті, що землю рідну окупували кляті рашисти. Довелося полишити все. Пасіку теж. Нині є внутрішньо переміщеною особою. Тимчасово прихистили у Борщагівці на Київщині. Чи не підкаже хтось чи можу знайти недалеко підробіток на пасіці? Чи може є варіанти оренди пасіки чи щось на зразок цього. Загалом шукаю варіанти застосування власного пасічного досвіду для того, щоб забезпечити себе та родину. Дякую! Так возможно пасека сохранилась ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Панас Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 А ви думаєте, що її можна звідти вивезти??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koste Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 27 минут назад, Панас сказал: А ви думаєте, що її можна звідти вивезти??? Если територи еще окупирована то нет . Но их нужно сохранить . Лучше просить по групам в вайбере ...что бы посмотрели . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Панас Posted April 26, 2022 Author Share Posted April 26, 2022 Панове! Територія окупована! Там орків більше ніж мешканців. Я ж не прошу дати щось мені задурно. Я питаю чи немає десь поблизу роботи для пасічника на різноманітних умовах: як найманий працівник чи оренда пасіки. От і все. Дякую 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Термообработчик Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 31 минуту назад, Панас сказал: як найманий працівник чи оренда пасіки. Я б пошукав контакти сільгосппідріємств - бувших радгоспів. На деяких з них збереглись пасіки, і запропонував свої послуги. В нашому бувшему радгоспі нещодавно була така сітуація - шукали грамотного пасічника, бо той хто там працював, був не кваліфікований. А також великі тепличні господарства - деякі з них використовують бджіл на запиленні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koste Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 3 часа назад, Термообработчик сказал: Я б пошукав контакти сільгосппідріємств - бувших радгоспів. На деяких з них збереглись пасіки, і запропонував свої послуги. В нашому бувшему радгоспі нещодавно була така сітуація - шукали грамотного пасічника, бо той хто там працював, був не кваліфікований. А також великі тепличні господарства - деякі з них використовують бджіл на запиленні. Я таких не знаю . Год назад на Голосеевскую пасеку искали пчелавода , с бумажкой . Оплата минимальна ,и с обезаловкой находитс в первой половине дня там . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 11 часов назад, Термообработчик сказал: Я б пошукав контакти сільгосппідріємств - бувших радгоспів. На деяких з них збереглись пасіки, і запропонував свої послуги. В нашому бувшему радгоспі нещодавно була така сітуація - шукали грамотного пасічника, бо той хто там працював, був не кваліфікований. А також великі тепличні господарства - деякі з них використовують бджіл на запиленні. Это где такое аж интересно стало у нас в области или где-то? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts