Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, Mihail-ves сказал:

Тут наших козаків прирівняли до якихось руских кізяків і назвали окупантами та насильниками. Мабуть тих кізяків, що в 14 році захоплювали Крим та Донбас також треба поважати та бути толерантними. Ось це мене і заділо. Запорізькі козаки завжди захищали свою землю, іноді могли піти в Туреччину, дати по морді султану, але завжди повертались тільки до своєї домівки.

Михаил, всё я покидаю дискуссию.. 

Ваше право считать меня кем угодно 

• Подобається 2

Навіть не знаю сюди цю фоточку постити чи в тему Ги. Хто помітив, що тут не так? 

Якщо що, на фото чи той якийсь окупант чи колаборант біля Антонівського мосту сьогодні. Каже, що "всьо нормально. Мі пантонніє пєрєправі навєдьом".

image.png

• Ха-Ха 9

13 минут назад, Sanich сказал:

Навіть не знаю сюди цю фоточку постити чи в тему Ги. Хто помітив, що тут не так? 

Якщо що, на фото чи той якийсь окупант чи колаборант біля Антонівського мосту сьогодні. Каже, що "всьо нормально. Мі пантонніє пєрєправі навєдьом".

image.png

Моя думка монтаж. Ну не можна бути таким дибілом, щоб перед камерами з таким світитися.

• Подобається 2

13 хвилин тому, Sanich сказав:

image.png

Позивний у нього файний :umora::umora::umora:

• Ха-Ха 5

6 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Моя думка монтаж. Ну не можна бути таким дибілом, щоб перед камерами з таким світитися.

не монтаж. Цей надпис видно на двох відео із різного ракурсу. :) 

• Ха-Ха 5

2 часа назад, Mihail-ves сказал:

Тут наших козаків прирівняли до якихось руских кізяків 

В 24.07.2022 в 11:45, Рудаков Юрий сказал:

Хотя я видел тюркского казака 

Взагалі, тема про козаків дуже цікава. Наприклад, оті деякі "рускі казакі" практично ідентичні іспанським конкістадорам. Ну а наші, запорожці шось підозріло шо носили шаровари, а озброєні були карабелами... А звідки і що таке чуби - то й досі загадка. 

29 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Взагалі, тема про козаків дуже цікава. Наприклад, оті деякі "рускі казакі" практично ідентичні іспанським конкістадорам. Ну а наші, запорожці шось підозріло шо носили шаровари, а озброєні були карабелами... А звідки і що таке чуби - то й досі загадка. 

Теркского.... Река Терек 

Сев Кавказ

2 часа назад, Wladimir_K сказал:

Може я не добачаю,  але бачу "тихий", а не те, що Ви подумали

• Подобається 1

Доктор Комаровский о войне и людях

Даю посилання на відео із таймкодом про гризню фашиків на росТВ. Рідко коли вони дозволяють собі таке на публіку. А можна і все відео подивитися - Піонтковський дуже цікавий аналітик, хоча через старість, інколи, заговорюються, путаючи слова. 

• 2 weeks later...

щось досить потужне гурчало та брязкало на об*їздній цієї ночі. Нажаль визначить напрямок не виходить. Напевно здичавілі не полишили мрій про Миколаїв.

• Переможемо 5

1 годину тому, Лавр сказав:

щось досить потужне гурчало та брязкало на об*їздній цієї ночі.

Кажуть, що наші відстрелили яйця у кількох С-300, то з ПаРаші везуть свіжих дебілів, які захотіли здохнути в Україні. Ну здихали би як всі нормальні кацапи- з пляшкою ханьки під огорожою. Так ні ж- захотілося в пекло з феєрверком

• Подобається 3
  • Переможемо 2

1 година тому, язичник сказав:

Кажуть, що наші відстрелили яйця у кількох С-300, то з ПаРаші везуть свіжих дебілів, які захотіли здохнути в Україні. Ну здихали би як всі нормальні кацапи- з пляшкою ханьки під огорожою. Так ні ж- захотілося в пекло з феєрверком

С-300 те за Дніпром, це щось ближнього бою гуркотіло. Про пляшку це:ay:, - в канаві з кропивою.

• Подобається 1

2 часа назад, язичник сказал:

везуть свіжих дебілів

Так жигуль новенький для родини потрiбен же :UA:

• Подобається 1

У них мняса до..я вони і донецких гарно закидають. Таке відчуття,що одного забили,а на його місці зразу двоє зявилось.

Вітаю всіх Українців. Ми почали звільняти Крим, поки що від рашиських аеродромів та літаків. Дальше буде

• Подобається 4
  • Переможемо 4

1 годину тому, Mihail-ves сказав:

Вітаю всіх Українців. Ми почали звільняти Крим, поки що від рашиських аеродромів та літаків. Дальше буде

Новина, справді, обнадійлива. Але я почитав дописи в даному телеграм каналі і видалив на нього посилання. І вам не рекомендую його читати. Занадто багато не підтвердженної ура-пропаганди. Хіба що вам подобається. 

• Подобається 1

1 годину тому, Sanich сказав:

Новина, справді, обнадійлива. Але я почитав дописи в даному телеграм каналі і видалив на нього посилання. І вам не рекомендую його читати. Занадто багато не підтвердженної ура-пропаганди. Хіба що вам подобається. 

Я туди попав з виноградного форуму, саме там вперше було повідомлено про Крим. Зайшов почитав і вийшов. А Ви ще і встигли в ньому поритись;)

image.png.7c0adf4a6344a2f2eab2475f6e1d79b0.png.bbaf1a8676cc84bee57e48a4856ead53.png

• Подобається 5
  • Ха-Ха 1

1 година тому, Mihail-ves сказав:

Я туди попав з виноградного форуму, саме там вперше було повідомлено про Крим. Зайшов почитав і вийшов. А Ви ще і встигли в ньому поритись;)

Там на одній сторінці були повідомлення, типу "знищили авіабазу" та "У ВСУ є ATACAMS". :dntknw: Мені цього достатньо, щоб зрозуміти, що це канал для домогосподарок, яким потрібні "перемоги", яких може й немає.

• Подобається 1

3 часа назад, Sanich сказал:

Там на одній сторінці були повідомлення, типу "знищили авіабазу" та "У ВСУ є ATACAMS". :dntknw: Мені цього достатньо, щоб зрозуміти, що це канал для домогосподарок, яким потрібні "перемоги", яких може й немає.

Незнаю про який канал ви говорите , але аеропорт явно не з рогатки дістали , якщо просто прикинути відстань на карті то все стає зрозуміло. 

4 години тому, uam_63 сказав:

Незнаю про який канал ви говорите , але аеропорт явно не з рогатки дістали , якщо просто прикинути відстань на карті то все стає зрозуміло. 

Вже є інформація про те що дістали нашою зброєю і це мене більше радує чим чужі снаряди. 

• Подобається 1

10 минут назад, Mihail-ves сказал:

Вже є інформація про те що дістали нашою зброєю і це мене більше радує чим чужі снаряди. 

Казки діда панаса.

Хто зна 

3 години тому, Mihail-ves сказав:

За нашу зброю платимо ми. За іноземну зброю ми не платимо.

Іноземну зброю спочатку привозять в Україну, а потім повідомляють, що домовилися про постачання зброї в Україну. Це, щоб ПаРаша не роздовбала іноземну зброю по дорозі до фронту

• Подобається 1
  • Дякую 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...