wwlo Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 слова матеріальні і путін проклятий до 7 коліна,але на нього працює ціла армія мольфарів.які захищають його біополе.До пори і до часу. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 6 часов назад, kroxaru сказал: Это выглядит так Вы вломились в чужой дом Ограбили его Убили хозяина и изнасиловали его дочь и жену Чтобы скрыть это вы сжигаете дом с телами Потом пиаретесь на холодильниках стиралках и унитазах стыренных из этого дома Но понимая что вас могут достать начинаете волать, что если бы мы так не поступили они бы на нас напали Волания приграничных граждан аквофреша о том что мы не при делах после хлопков с задымлениями выглядят как то не убидительно а если выражаться на более понятном русскому уху наречии то Это все стремно.... Кто МЫ Я никуда не вламывался Обращайтесь по адресу Москва Кремль ВВ Смысл вешать на меня то против чего я сам ..... Глупо и не по адресу 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 6 часов назад, Сергей Тюркин сказал: НУ так оно так и есть. Америка и Европа вооружила Украину Абрамсами. Наймерсами по 1000 штук .. пару сотнями самолётов Ф-16. сотней Ф-35 ... и Украина вторглась в южные областя росии спасать этнических Украинцев и заодно вернуть свои законные земли вплоть с Кубанью и Азовским морем ... и это первый этап. а далее после проведения референдума в этих областях и спустя так лет 8 пойдём освобождать этнических Украинцев вплоть до дальнего севера и будем денацифицировать росию по примеру Мариуполя и Бучи ... ... И кто сказал что я категорически против выступаю? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 7 годин тому, Сергей Тюркин сказав: спустя так лет 8 пойдём освобождать этнических Украинцев В оптимістичному варіанті протягом десяти років після війни Україна зможе ледь досягнути рівня ВНП довоєнного року. В песимістичному- Китай почне війну з Тайванем, і нас буде очікувати ,,недай боже'' Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 4 години тому, wwlo сказав: слова матеріальні і путін проклятий до 7 коліна,але на нього працює ціла армія мольфарів.які захищають його біополе.До пори і до часу. Чуже біополе, тобто долю, неможливо захистити чи змінити. Оптимістично путлєра закопають двадцятого листопада, але на все воля божа і можливості злих сил 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 2 години тому, Рудаков Юрий сказав: Кто МЫ Я никуда не вламывался Обращайтесь по адресу Москва Кремль ВВ Смысл вешать на меня то против чего я сам ..... Глупо и не по адресу "Бойся равнодушных! Это с их молчаливого согласия совершается все зло на земле! " Німці також після поразки у ІІ світовій казали - ми не при чому, то все Гітлер. 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 9 минут назад, Троян сказал: "Бойся равнодушных! Это с их молчаливого согласия совершается все зло на земле! " Німці також після поразки у ІІ світовій казали - ми не при чому, то все Гітлер. В чем равнодушие? Вы меня знаете? Не думаете же вы что я в открытом доступе сам себя посажу. Нашли равнодушного.... 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 8 хвилин тому, Рудаков Юрий сказав: ....Нашли равнодушного.... Я лиш про те, що кожен має визначитись. Але в тому, що ви в себе вже не можете щось змінити, винні всі, бо допустили до цього. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 26 июля, 2022 28 хвилин тому, Троян сказав: Я лиш про те, що кожен має визначитись. Але в тому, що ви в себе вже не можете щось змінити, винні всі, бо допустили до цього. Так само, як і винуваті українці, які допустили розпродаж найбільшого військового угруповування в Європі (Нам ще в 90х розказували, які ми красавчики, так як знаходимося в ТОП-10 по торгівлі зброєю, притому, що більшість тієї торгівлі - то була торгівля нашими запасами), винуваті українці, які до 2014го року дозволили понизити статус армії та військового до мусорного, винуваті українці, які не могли 20 років визначитися між тим, куди нам іти - на Захід чи на Схід, винуваті українці, які вибирали між двома кандидатами, які один поперед одного вистрибували, щоб довести, що саме він буде краще дружити із росією. Винуваті українці, які всі 30 років незалежності вибирали владу (ще й за неї чуби рвали один одному) яка толерувала брехню, корупцію, олігархію, відсутність судової системи, кумівство, продажну правоохоронну систему. Все це призвело до того, де ми є. Зрозуміло, що все це відбувалося не без впливу хуйла та його агентів. Але поки вони нас розбещували, розколювали та грабували, то у себе вони закручували помаленьку гайки. Зараз на московії неможливо висловити ніякої альтернативної думки публічно без того, щоб не попасти на швабру. Дивний, в такому випадку, пошук "правильних" росіян. Всі хто проти - або тихенько сидять по домам, або на бутилці пишуть пояснення товаріщу майору. Особливо, цікава реакції старшого покоління. Хочеться їх завжди запитати - скільки із вас вийшло на мітинг проти вторгнення в Афганістан? 10 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 1 час назад, Троян сказал: Я лиш про те, що кожен має визначитись. Але в тому, що ви в себе вже не можете щось змінити, винні всі, бо допустили до цього. Я за Путина не помню голосовал ли.. Было пару раз за Зюганова в 90 е, за Потанина ещё. Потом да, перестал ходить на выборы, когда самостоятельно проверить экзит пол.. То есть опрос на выходе после выборов за кого голосовали. И гиганское итоговое расхождение между тем, что говорили люди и тем кому нарисовали голоса. Разница была гиганская... Это сельская местность. После этого перестал ходить на выборы, стало противно. Не голосовал за власть так и не стал этого делать. Моя позиция доносить до людей при общении, глаза в глаза, всю эту инфу. Кто то может и проникнится. Всё, что вы от меня, диабетика и гипертоника с раздавленной спиной хотите.. Хожу ногами и то хорошо. Говорить могу и то хорошо. Х стоит и слава богу. Я владею интонациями, владею более менее языком, не стесняюсь беседовать с малознакомыми людьми. Свою функцию выполняю разьяснительно развлекательную 4 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 1 година тому, Рудаков Юрий сказав: Всё, что вы от меня хотите.. Особисто я хочу що Ви не робили ніяких порівнянь козаків чи ще щось, а то дуже сильно воно зачіпає, особливо зараз. Вашу позицію бджолярі форуму знають, тому давайте з Вами говорити тільки про бджіл і мед. 2 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 2 години тому, Рудаков Юрий сказав: Потом да, перестал ходить на выборы, когда самостоятельно проверить экзит пол.. Вибори це гра, в якій сторону переможця вибрали ще до початку ставок, і там не головне хто буде на фініші, так звана вилка правди. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 добрий день, everybody! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 1 година тому, Mihail-ves сказав: Особисто я хочу що Ви не робили ніяких порівнянь козаків В одному храмі в Індії є настінні малюнки козаків, дослідження яких набагато старіші за історично відомі нам факти, тому враховуючи географічні моменти і сучасні методи "підрахунку часу" виникає ще більше запитань ніж просто порівняння яке по суті справи нічого спільного не має 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рудаков Юрий Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 1 час назад, Mihail-ves сказал: Особисто я хочу що Ви не робили ніяких порівнянь козаків чи ще щось, а то дуже сильно воно зачіпає, особливо зараз. Вашу позицію бджолярі форуму знають, тому давайте з Вами говорити тільки про бджіл і мед. Знака равенства между казаками и украинцами я не ставил. Тем более с русскими Но Так как казачество распространилось по всей Россимперии с краю на край, это факт. Вспомним Ермака, Хабарова, Дежнёва и ещё многих казаков, которые как нож масло прошли до Калифорнии.. И по другим территориям Ну и казачество щедро делилось семенем с местными народами, независимо от степени узости или наоборот выпуклости глаз, и других важных человеческих органов... А закрыть рот и молчать, это конечно можно. . Только что это изменит . . . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 2 години тому, Рудаков Юрий сказав: Моя позиция доносить до людей при общении, глаза в глаза, всю эту инфу. Тримайтесь. Мені і, думаю, всім українцям хочеться, перш за все, щоб росіяни самі вирішили проблему влади, яка б не затівала війн. Але, очевидно, таких як Ви дуже мало, тому й відповідно- "Каждый народ имеет ту власть, на которую заслуживает" 5 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 26 июля, 2022 Share Опубликовано 26 июля, 2022 4 години тому, Sanich сказав: ....Дивний, в такому випадку, пошук "правильних" росіян. Всі хто проти - або тихенько сидять по домам, або на бутилці пишуть пояснення товаріщу майору. Але за них це ніхто не вирішить. Доведеться все одно визначатись - або з цивілізованим світом, або в маргінес. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 9 годин тому, Рудаков Юрий сказав: Так как казачество распространилось по всей Россимперии с краю на край, это факт. Вспомним Ермака, Хабарова, Дежнёва и ещё многих казаков, которые как нож масло прошли до Калифорнии.. И по другим территориям Не хотів я продовжувати, але ви як всі рашисти не розумієте коли треба зупинитись. Ось знову хвалебні оди захватчикам, в цьому вся суть ваших. Думав я довго, В чому тут героїзм? А потім читаю нижче і тут Ви самі дали відповідь. 9 годин тому, Рудаков Юрий сказав: Ну и казачество щедро делилось семенем с местными народами, независимо от степени узости или наоборот выпуклости глаз, и других важных человеческих органов... А героїзм як і в теперішній війні проти українців, гвалтування дітей, жінок. Щоб побільше залишити свого "семени" в інших людях. Ви такий самий рашист, як і ті що зараз знищують мій Миколаїв, квартиру моєї дочки в ньому, та і всю Україну. Смерть рашиськийм окупантам! 3 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 Асвабадитєли почали замість нашого всепереможного гаранта видавати пенсії інвалідам в рублях замість Укрпошти. Тут питань виникає ну дуже багато. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 Хлопці , давайте будимо толєрантнішими Людина написала що не підєржує тупінськиї рєжим , а Ви цькуєте . Він пише , я не знаю як , я пишу через закриті канали бо буде біда Трішки скажу за козаків , бо сам з цого роду . Чоловік не зна що козак в переводі значє (вільний чоловік) , в нас і зараз ходить слово ( козакує) Зомбо ящик робе своє діло , бо люди не хочуть думать , а по дєкуди тернету не має і альтернативи теж . Ось приклад , показують Щастя і розказують що (нацисти українскі ) розбили город . Відкіль ці росіяни знають де цє те Щастья і що воно перщє зі Станице-ЛуганськоЇ ще до 24 лютого в жє обстрілювались гондурасією і руйнувались , ось они і чєшуть всякий брєд . А ось наші зрадники що вони дивилсь ? А таких у нас і я знаю дєяких які вислужуються перед цією владою гандураською дуже добрє , раніше вони носили форму українську , а тепер засранську . Другий день їдуть , за вчора десь два батал"они виїхали в сторону росії з буквю V а заїджали з Z. Согодні щє виїджають . 4 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 31 минуту назад, Лавр сказал: Асвабадитєли почали замість нашого всепереможного гаранта видавати пенсії інвалідам в рублях замість Укрпошти. Тут питань виникає ну дуже багато. Нічого в нас вжє і гривнь катьма , по дєкуди тільки і банк луган... ілі на почті тії самії по 4 часика а черзі , союз вєрнувсь 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 4 години тому, Mihail-ves сказав: Ви такий самий рашист Будьмо об'єктивними...Якби всі на ПаРаші були такі, як ваш опонент, то й війни би не було. А те, що за козацьких часів зрусифіковані українські козаки давали нащадків сибірськім племенам, то завдяки місцевим звичаям- шамани добре знають, що без свіжої крові племя вироджується і зникає. Навіть до недавнього часу серед ескімосів, якутів, алеутів і інших напівзакритих племен існував звичай- іноземцю пропонували секс з найкращими молодими дівчатами і дякували за це. Для нас це злочин, а для них це було питання виживання 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 11 хвилин тому, язичник сказав: Будьмо об'єктивними...Якби всі на ПаРаші були такі, як ваш опонент, то й війни би не було. Я це знаю і на це наголошував, і просив зупинитись і говорити про бджіл та мед. Але мабуть мене там не почули. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 4 минуты назад, Mihail-ves сказал: Я це знаю і на це наголошував, і просив зупинитись і говорити про бджіл та мед. Але мабуть мене там не почули. Може я і помиляюсь, но простим людям в рф і так закрили роти, ще й ми їм закриваєм роти. Навіщо? 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 июля, 2022 Share Опубликовано 27 июля, 2022 2 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Може я і помиляюсь, но простим людям в рф і так закрили роти, ще й ми їм закриваєм роти. Навіщо? 24.07.2022 в 11:45, Рудаков Юрий сказав: Чем отличались запорожские казаки например от Яицких (р. Урал) Или сибирских.... 24.07.2022 в 11:45, Рудаков Юрий сказав: Хрен знает Где то генетика и обличье сохраняются, где то меняются. А суть как правило та же. Тут наших козаків прирівняли до якихось руских кізяків і назвали окупантами та насильниками. Мабуть тих кізяків, що в 14 році захоплювали Крим та Донбас також треба поважати та бути толерантними. Ось це мене і заділо. Запорізькі козаки завжди захищали свою землю, іноді могли піти в Туреччину, дати по морді султану, але завжди повертались тільки до своєї домівки. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения