artemishe Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 13 минут назад, язичник сказал: Це про те, що при Порошенку не було повномасштабної війни? Чи про те, що його вже більше трьох років януковські прокурори і менти пробують посадити і не можуть, бо нема за що? Чи про гріхи нинішнього, за які в цивілізованих країнах вже б давно засадили і надовго? Якщо вам досі не зрозуміло шо таке порошенко то я зараз не поясню 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 40 минут назад, язичник сказал: Це про те, що при Порошенку не було повномасштабної війни? Тобто це також заслуга Пороха? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 36 хвилин тому, artemishe сказав: Якщо вам досі не зрозуміло шо таке порошенко то я зараз не поясню І шо у вас не вистачає, щоб пояснити зараз? 8 хвилин тому, ромео сказав: Тобто це також заслуга Пороха? На сильних бояться нападати. Нападають на слабких і не дуже інтелектуальних 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 37 хвилин тому, ромео сказав: Тобто це також заслуга Пороха? Ні це заслуга зе,тому що він хотів перестать стрєлять.Взагалі не розумію як можна звеличувати зе .Ну розумію підняв зарплату вчителям до 4 тис доларів,але гроші це не все.Згадайте стадіон що тоді говорив ,кого звинувачував за Іловайськ.А зараз за Марік ,Бучу ,Ірпінь ,Оленівку ,хто відповідати буде,хто винен ?Якщо тоді винен був винен верховний ,то логічно що і зараз винен верховний,якщо минулому була вигідна війна то і теперішньому вигідна. 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 38 хвилин тому, язичник сказав: 1 година тому, artemishe сказав: Якщо вам досі не зрозуміло шо таке порошенко то я зараз не поясню І шо у вас не вистачає, щоб пояснити зараз? А ніхто з противників Порошенка не наведе внятних аргументів проти нього. Так, набір заяложених ярликів, який зводиться до п'яти слів - шоколадний, сива матня, сєкта, пастор. І усьо... У Елочки людоєдки словарний запас був ширший. Він просто для них поганий і все. Чому так? Основне, це несприйняття розумної, успішної, патріотичної і порядної людини. Хочеться схожого на себе. Хоч є й такі, хто ненавидить свідомо - політичні суперники, комусь наступив на мозоль, недаром всі олігархи об'єднались проти нього, ультра націоналісти - бо зайшов на їх царину де вони вважають себе "єдино правильними" патріотами. 2 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 38 хвилин тому, язичник сказав: На сильних бояться нападати. Нападають на слабких і не дуже інтелектуальних Україна напередодні маштабної війни в 2022 була значно сильніша ніж Україна у 2019му. Хоча б а. завдяки маштабним поставкам зброї напередодні вторгнення. б. завдяки маштабним безпрецендентим навчанням, які проводилися в 2021-22му. в. завдяки, з моєї точки зору, найпрофесіональнішій парі, за всі часи незалежності України, в лиці міністра оборони та головнокомандуючого та найкращого, за останні років 15 точно, міністра закордонних справ. 7 хвилин тому, venchyk сказав: Взагалі не розумію як можна звеличувати зе Покажіть мені хоча б одне місце де його звеличують. Чому кожне зауваження про пройоб порошенка сприймається як захист чи звеличення зе? 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 6 хвилин тому, Sanich сказав: Україна напередодні маштабної війни в 2022 була значно сильніша ніж Україна у 2019му. Хоча б а. завдяки маштабним поставкам зброї напередодні вторгнення. б. завдяки маштабним безпрецендентим навчанням, які проводилися в 2021-22му. в. завдяки, з моєї точки зору, найпрофесіональнішій парі, за всі часи незалежності України, в лиці міністра оборони та головнокомандуючого та найкращого, за останні років 15 точно, міністра закордонних справ. Покажіть мені хоча б одне місце де його звеличують. Чому кожне зауваження про пройоб порошенка сприймається як захист чи звеличення зе? Кожне зауваження про пройоб ,або приниження минулого президента, і є звеличенням зе ,зелені постійно наголошують на національній згоді ,на єдності , і притому постійно мусолять тему ,,бариги'',треба забути про Порошенко,він вже не президент.Потрібно звертати увагу на пройоб зе на сотні безневинно вбитих в Оленівці ,яким гарантували життя зі слів зе.На те що ми не знали,а потім знали ,але не могли сказать бо усі втікли б крім зе,на те що я втрачав би 7 мільярдів щомісяця.На закриття каналів.До речі і в підоросії і в бульбашів все починалось з закриття вільної преси. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 58 хвилин тому, язичник сказав: І шо у вас не вистачає, щоб пояснити зараз? Освновні проблеми Порошенка - це, брехня, маніпуляція і жадібність, брехня, маніпуляція і жадібність, брехня, маніпуляція і жадібність. Це якщо коротко його охарактеризувати. А якщо кокретизувати, то це тотальне злиття реформ, які він мав і повинен був зробити на хвилі майдану та патріотичного піднесення в 2014-15му. Мене досі тіпає від висловів "політична доцільність" та "немає повноважень", які так вдало підхопили провладні політичні сили. А насправді тоді Україні мала унікальний шанс змінити судову та правоохоронні системи, зробити їх чесними та прозорими у дуже короткий термін часу. Будь яке вагання парламенту можна було подолати одним закликом вийти людей до Верхоної Ради зі сторони Порошенка. Замість цього вони сіли на потоки та очолили корумповану державну систему. Ні суди, ні прокуратура, ні поліція не були вичищені від старих корумпованих кадрів. Все обмежилося фасадними "реформами", які, по-суті, нічого не міняли. Це при тому, що, на відміну, від Зе, Порошенко відмінно розумів з першого дня як працює система і як і де потрібно ламати та зачищати. Я цього ніколи не пробачу ні порошенку, ні його поплічникам. Вони просто злили в унітаз кров загиблих на Майдані та на Донбасі. Замість чесних судів та чесної правоохоронної системи нас вже четвертий рік поспіль кормлять Томосом, як великим досягненням. А мені не потрібен Томос - мені потрібна впевненість, що моя дитина буде жити в правовій державі, в першу чергу, де вона може знайти захист. 4 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 39 хвилин тому, nibond сказав: А ніхто з противників Порошенка не наведе внятних аргументів проти нього. Так, набір заяложених ярликів, який зводиться до п'яти слів - шоколадний, сива матня, сєкта, пастор. І усьо... У Елочки людоєдки словарний запас був ширший. Він просто для них поганий і все. Чому так? Основне, це несприйняття розумної, успішної, патріотичної і порядної людини. Хочеться схожого на себе. Хоч є й такі, хто ненавидить свідомо - політичні суперники, комусь наступив на мозоль, недаром всі олігархи об'єднались проти нього, ультра націоналісти - бо зайшов на їх царину де вони вважають себе "єдино правильними" патріотами. Тема вини пороха, зе та ,,іжеснімі,, взагалі ні про що. Якщо винний, з гріхами - суд - тюрма. Немає суду - не винний. Біда, що суд в нашій країні ще той... Інше питання, що кожен з них зробив, перебуваючи на посаді президента. Ось тут можна обговорювати. І є про що говорити. Бо кожен з них зробив щось позитивне для держави. Але були і промахи, недбалість, байдужість, які межують з кримінальною відповідальністю. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 Тільки що, venchyk сказав: Кожне зауваження про пройоб ,або приниження минулого президента, і є звеличенням зе Яким чином!? Так давайте мовчати про правду. 10 хвилин тому, venchyk сказав: зелені постійно наголошують на національній згоді ,на єдності , і притому постійно мусолять тему ,,бариги'',треба забути про Порошенко,він вже не президент Проблема, що викрашуєте всю країну в два кольори - зелений та малиновий. Але навіть попри це, як на мене, порошенковські ЛОМи перші почали через 2 тижні після початку війни хитати ситуацію. 14 хвилин тому, venchyk сказав: Потрібно звертати увагу на пройоб зе на сотні безневинно вбитих в Оленівці ,яким гарантували життя зі слів зе. розганяючи тему про Оленівку, ви чітко працюєте по кацапським планам. Саме кацапи організували Оленівку рівно з тою метою, щоб можна було звинуватити в цьому Зе і хитати ситуація в країні. У вас, я так розумію, був кращий план по спасінню військ в Маріуполі. 16 хвилин тому, venchyk сказав: На те що ми не знали,а потім знали ,але не могли сказать бо усі втікли б Так і втікли б. Ви бачили, що на кордонах робилося? Скільки зараз ловлять нелегалів. А ловлять, в кращому випадку, одного зі ста, якщо не із тисячі. Але частина залишилась би в самих небезпечних місцях. Як зараз люди не виїзжають з Донбасу і не виїзжали с Сіверодонецька, хоча вже всім було зрозуміло до чого йде. 20 хвилин тому, venchyk сказав: На закриття каналів. І я б їх закрив. І Портнікова посадив ще й тюрму. Так як такі як він "журналісти" йдуть по тонкому лезу, яке розділяє правду та брехню, і маніпулюючи фактами, додаючи здогадки, спотворюють картину того, що відбувається. І грають вони явно не на стороні України. Повторю знову ту саму річ. Запам"ятайте - виборів під час війни не буде просто тому, що так прописана Конституція. Але, якщо впаде центральна влада, через втрату легітимності в очах народу, і, відповідно, в очах західних партнерів, то Україні. як державі - кінець. В очах усього світу ми перетворимося на державу, якою керує хунта. Про міжнародну підтримку можна буде забути. Це буде крах, хаос та розвал держави на окремі князівства. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 3 години тому, язичник сказав: І що поганого зробив Порошенко для України? Це про Іловайськ: https://suspilne.media/58872-ilovajska-tragedia-hronologia-podij/. І де там Порошенко? Звісно що там де і повинен бути - на параді в Києві, треба якось себе піарити було. Ось так він все життя - на піарі. Що парад був важніший ніж життя добровольців? Треба було тримати в Києві всю техніку для свого піару, чи краще б вона виконувала свою роль на полі війни яка вже була в повному розгарі. Тільки сліпі вірильщики попу цього всього не хочуть бачити. Зате в іншого в очах все бачать. Як вище писав ПОП все робить так як путін. Вже частина народу тільки і повторює парашенко армію підняв, парашенко віру в голову всунув, парашенко за мову. Знайдіть різницю між парашенко та хуйлом!!!! Ви її не побачите. Ось таке майбутнє було б за парашенка, якби він виграв другий термін. УЗУрпаток та деспот. Армію підняв НАРОд, який прямо на собі переносив через границю бронежилети для своїх добровольців, купляв тепловізори, штани, та майки. Все це робили волонтери, але поп все це приписав на свою лохмату руку. Я маю добру память. І на останок я не за Зелених, я проти парашенко-диктатора. 4 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 32 хвилини тому, Sanich сказав: Яким чином!? Так давайте мовчати про правду. розганяючи тему про Оленівку, ви чітко працюєте по кацапським планам. Саме кацапи організували Оленівку рівно з тою метою, щоб можна було звинуватити в цьому Зе і хитати ситуація в країні. У вас, я так розумію, був кращий план по спасінню військ в Маріуполі. Це навіть не обговорюється кожна притомна людина знає ,що Оленівка,Іловайськ,моряки в керченській протоці це справа лап кацапських,але ще раз нагадаю про стадіон ,тоді був винен ,,барига'',а зараз хуйло.Оскільки ми пасічники то ситуація з агресією роісі щодо України нагадує бджолине злодійство, як відомо його краще попередити ніж з ним боротися.Що стосується виборів ,я можу помилятися ,але здається на форумі згадуєте їх лиш Ви.Але хто і щоб не говорив Україна переможе в цій війні,навіть тому що у нас не один центр прийняття рішень як в кацапів, а більше 40 мільйонів 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 2 часа назад, язичник сказал: І шо у вас не вистачає, щоб пояснити зараз? Якшо коротко, то це гівнюк, який так і не зміг поставити державні інтереси вище своїх 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 2 часа назад, язичник сказал: На сильних бояться нападати. Нападають на слабких і не дуже інтелектуальних Це коли нападаючий адекватний... А не росєя... 1 час назад, venchyk сказал: Кожне зауваження про пройоб ,або приниження минулого президента, і є звеличенням зе Умовиводи просто шикарні ... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 час назад, Sanich сказал: я б їх закрив. І Портнікова посадив ще й тюрму. На щастя таким рішення президент не має права скористуватись... В державі, якщо вона позиціонує себе як правова, рішення приймають інституції і на них не повинні мати вирішального впливу особи. Бо інакше... 1 час назад, Sanich сказал: В очах усього світу ми перетворимося на державу, якою керує хунта. Мене тривожать окремі рішення нинішньої влади у внутрішній політиці. Є ознаки зародження авторитаризму... 3 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 6 хвилин тому, ромео сказав: На щастя таким рішення президент не має права скористуватись... Звичайно. Я висловив свою думку до цього "журналіста". 6 хвилин тому, ромео сказав: Мене тривожать окремі рішення нинішньої влади у внутрішній політиці. Є ознаки зародження авторитаризму... Режим військового часу і є авторитаризм. Почитайте, що цей стан передбачає. Мені особисто багато чого не подобається із того, що відбувається, але є велике АЛЕ. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 8 минут назад, Sanich сказал: Режим військового часу і є авторитаризм. Почитайте, що цей стан передбачає. Мені особисто багато чого не подобається із того, що відбувається, але є велике АЛЕ Ви помиляєтесь... Військовий стан не означає порушення законів... Навіть війна має йти законно... 2 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 годину тому, Mihail-ves сказав: Як вище писав ПОП все робить так як путін. Вже частина народу тільки і повторює парашенко армію підняв, парашенко віру в голову всунув, парашенко за мову. Знайдіть різницю між парашенко та хуйлом!!!! Ви її не побачите. Ось таке майбутнє було б за парашенка, якби він виграв другий термін. УЗУрпаток та деспот. Дякую, нагадали. Є ще одна категорія, яка проти Порошенка - дурні. Який же диктатор і узурпатор проводить демократичні вибори і позбавляється влади? Та в нього була безліч можливостей не довести до виборів взагалі. Як не згадати довоєнні тези Арестовича: "Не треба боятись війни. Війна це природній стан існування людства. Війна це спосіб розв'язання конфліктів і протиріч, нові перспективи і можливості". Хочеться вірити, що ці ідеї не оволоділи широкими масами, в першу чергу на олімпі. Бо бачив одного тіктокера-вояку, який щасливий, що йому випала можливість брати участь в цій війні і що така можливість випадає раз на століття. Каже, що він весь час у пеклі, хоч за цей час всі хто там вже щонайменше пройшли госпіталя, а на ньому ні подряпини. Чудеса. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 28 хвилин тому, ромео сказав: Ви помиляєтесь... Військовий стан не означає порушення законів... Навіть війна має йти законно... Де я написав, що закони можна чи потрібно порушувати? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 Цікаве відео від "тік-токерів" про будні війни. Без поранень. Мабуть, вигадують все. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 1 година тому, nibond сказав: Бо бачив одного тіктокера-вояку, який щасливий, що йому випала можливість брати участь в цій війні і що така можливість випадає раз на століття. Каже, що він весь час у пеклі, хоч за цей час всі хто там вже щонайменше пройшли госпіталя, а на ньому ні подряпини. Чудеса. Дякую що нагадали про кума ПОПа - Юру Луценка. Кажуть що це був самий кращий і самий правильно поставлений генеральний прокурор, а не те що Венедиктова. Також дякую що нагадали як ПОП тримався за владу всіма доступними методами, навіть після того як вибори програв, але з кабінету прийшлось виставляти "силою" Це не не узурпація влади, це просто "я так хочу". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 3 години тому, artemishe сказав: Якшо коротко, то це гівнюк, який так і не зміг поставити державні інтереси вище своїх Щось схоже чув у держдумі на ПаРаші. Це шо, при Порошенку створювалися антикорупційний суд, антикорупційна прокуратура, почалися реформи поліції, освіти, адміністрації, медицини, юстиції, судів, армії. Це все шкурні інтереси Порошенка, чи Україні теж щось перепало? А до Європи впевнено крокували при Порошенку чи як? Натомість нинішній протизаконно звільняє і призначає суддів Верховного Суду, прокурорів, міністрів, чиновників. Більшість з них не пройшли елементарного чистилища на чесність і порядність- громадські ради і громадську раду доброчесності. Це або люди шефа нинішнього Коломойського, або ,,колишні'' януковскі, шо в принципі одне й те ж. А якщо під тиском європейців прозоро обрали антикорупційного прокурора, то нинішній два роки його не затверджував, бо той прокурор міг оголосити Коломойського у розшук і видати американцям з перспективою років на 20 нюхати парашу 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 5 годин тому, nibond сказав: недаром всі олігархи об'єднались проти нього, ультра націоналісти - бо зайшов на їх царину де вони вважають себе "єдино правильними" патріотами. Націоналісти розділилися у виборі. Більш мислячі, зокрема добровольці, обирали Порошенка. А недалекі голосували за тупі жарти і жлобські приколи. Українські олігархи, крім коломойського і юльки, погодилися до поступового переходу до цивілізованого світу. Це було разючим контрастом з путлерівською системою на ПаРаші 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 24 августа, 2022 15 хвилин тому, язичник сказав: Більш мислячі, зокрема добровольці, обирали Порошенка. А недалекі голосували за тупі жарти і жлобські приколи. Ви проводили опитування та аналіз їх IQ? Чи просто написали, бо так зручніше для себе думати? 27 хвилин тому, язичник сказав: Це шо, при Порошенку створювалися антикорупційний суд, антикорупційна прокуратура Ви, мабуть, забулися з яким позором це відбувалося, коли нам кілька разів відкладали безвіз, аж поки не заставили створити ці інституції. Невже не пам"ятаєте? 29 хвилин тому, язичник сказав: почалися реформи Ключове слово - почалися. Реформи, на які не вистачило 5 років - це не реформи, а показуха. Ще раз - цілих 5! років. 30 хвилин тому, язичник сказав: А до Європи впевнено крокували при Порошенку чи як? Яким чином? Назвіть хоч щось, що сигналізувало наше наближення до членства в ЄС. 31 хвилину тому, язичник сказав: Натомість нинішній протизаконно звільняє і призначає суддів Верховного Суду, прокурорів, міністрів, чиновників. Яких саме? Я знаю лише про спірне звільнення Тупицького. Але це - агент кремля. Але тут я можу згадати як Порошенко звільняв та призначав посадовців. Чого лише призначення його кума на посаду генпрокурора варте, коли під нього закон переписали за два дні. 32 хвилини тому, язичник сказав: Більшість з них не пройшли елементарного чистилища на чесність і порядність- громадські ради і громадську раду доброчесності. Отут згоден і підтримую на 100%. Кадрові призначення, часто, викликають іспанський сором і відразу. І знову ж - в ряд із ним стоїть Петро Олексійович, чия кадрова політика була ще більш провальна, на мій погляд. 37 хвилин тому, язичник сказав: А якщо під тиском європейців прозоро обрали антикорупційного прокурора, то нинішній два роки його не затверджував, Це реальний пиздець, який ще аукнеться зеленим. 37 хвилин тому, язичник сказав: бо той прокурор міг оголосити Коломойського у розшук і видати американцям з перспективою років на 20 нюхати парашу А американці шукають коломойського? Я не в курсі. 27 хвилин тому, язичник сказав: Українські олігархи, крім коломойського і юльки, погодилися до поступового переходу до цивілізованого світу. Це було разючим контрастом з путлерівською системою на ПаРаші Ой да ладно. Погодилися на перехід, це коли усунули свій вплив на політичну діяльність. Наразі, я таких не знаю. Всі олігархи хочуть впливати на владу. Олігархи - це зло, яке має бути знищене і декласоване. Всі без винятку. Гарних олігархів не буває, як не буває гарних москалів. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 августа, 2022 Share Опубликовано 24 августа, 2022 32 хвилини тому, Sanich сказав: Ви проводили опитування та аналіз їх IQ? Чи просто написали, бо так зручніше для себе думати? Ви, мабуть, забулися з яким позором це відбувалося, коли нам кілька разів відкладали безвіз, аж поки не заставили створити ці інституції. Невже не пам"ятаєте? Ключове слово - почалися. Реформи, на які не вистачило 5 років - це не реформи, а показуха. Ще раз - цілих 5! років. Яким чином? Назвіть хоч щось, що сигналізувало наше наближення до членства в ЄС. Яких саме? Я знаю лише про спірне звільнення Тупицького. Але це - агент кремля. Але тут я можу згадати як Порошенко звільняв та призначав посадовців. Чого лише призначення його кума на посаду генпрокурора варте, коли під нього закон переписали за два дні. Отут згоден і підтримую на 100%. Кадрові призначення, часто, викликають іспанський сором і відразу. І знову ж - в ряд із ним стоїть Петро Олексійович, чия кадрова політика була ще більш провальна, на мій погляд. Це реальний пиздець, який ще аукнеться зеленим. А американці шукають коломойського? Я не в курсі. Ой да ладно. Погодилися на перехід, це коли усунули свій вплив на політичну діяльність. Наразі, я таких не знаю. Всі олігархи хочуть впливати на владу. Олігархи - це зло, яке має бути знищене і декласоване. Всі без винятку. Гарних олігархів не буває, як не буває гарних москалів. Маючи великий досвід спілкування з людьми і знаючи достовірно їхню мотивацію, неважко логічно оцінювати їхні вчинки. Важко швидко приймати правильні рішення, коли казнокради вносять по кілька тисяч правок до проектів правильних законів. А де взяти порядних і патріотичних, якщо всі фахівці зі стажем більше десяти років не проходять люстрацію. А у вимогах європейців для фахівців обов'язковий фаховий стаж. Наголовніше- безвіз. Це не просто запросто шлятися через кордон. Це рівень довіри європейців до країни, якій надають безвіз. Також багато законів про нові європейські стандарти, відкритість і прозорість економіки, початок реформ, вихід економіки з тіні. Про Луценка: це екстраординарне рішення через дефіцит фахівців, яким можна довіряти. З цим гостро стикнувся Ющенко і програв. На жаль. Можливо війни б не було. Олігархи не зло, а наслідок перехідної економіки. Олігархи були у повоєнних європейських країнах і менше в Америці. В певний період їм поставили умови- або працюєте в правовому руслі, або вам законодавчо не дадуть змоги розвиватися. В Німеччині вже 77 років проходять реформи. І це не понти сумного сьогодення України Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения