Ворон Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 4 хвилини тому, nibond сказав: Ну давай підем, від мене це не так далеко. Приїжджай, отак прямо з прапорцем. По ходу скупись амуніцією - шоломи, бронежилети, каріматори і таке інше. Так, не забуть теплик, дуже потрібний. Раз на ти, давай на ти, тобі написав, мене скоріш посадять, як кудись візьмуть, я тобі пояснив, чи написав на незрозумілій мові для тебе, приїхати можу, бо на двох пересуватись важко, ну що, питаю горе експерта в останнє, ти чому не на передку? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 июля, 2022 3 години тому, nibond сказав: І що перевіряється? Особиста сторінка фейсбук і дописи, які можна редагувати коли завгодно і в довж, і в поперек - добавляти, видаляти, вставляти. Кому ви впарюєте? Чомусь цього не було в перші дні війни і всі питали де ярмак, а відповіді ніц. Якби це було, то обов'язково пройшло б новинах зарубіжних світових інформ агенств. Де воно там? Я те відео особисто бачив на другий день війни, як і мільйони інших людей. На сторінці президента в фейсбуці - самі переконайтеся. В фейсбуці історія змін є до кожного допису і у даного відео є лише редакції лише від 25-го лютого. Чи то Єрмак такий всесильний, що умовив Цукенберга підмінити відео? Хоча, факт-чекінг, це ж складно. А неперевірену брехню поширювати так легко. Адже вона така мила для вуха. Я не адвокат ні Єрмака, ні, тим більше, його посіпак. Але брехня є брехнею. І варто вже задуматися хто вам її нав"язує і хто розхитує ситуацію в країні. І чого б це Єрмак мав бути на перших полосах інформ агенств в перший день війни? Його б ніхто й не слухав би. Гаразд. Не буду далі ображати почуття віруючих. Хіба що хтось вибачиться, що поширив очевидну брехню, на якій його піймали. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 9 хвилин тому, Ворон сказав: Раз на ти, давай на ти, тобі написав, мене скоріш посадять, як кудись візьмуть, я тобі пояснив, чи написав на незрозумілій мові для тебе, приїхати можу, бо на двох пересуватись важко, ну що, питаю горе експерта в останнє, ти чому не на передку? Та через воєнкомат і у мене також не вийде, бо вже 20 років як з обліку зняли. Але це нічого не значить, бити ворога можна і костилями. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 Тільки що, nibond сказав: Та через воєнкомат і у мене також не вийде, бо вже 20 років як з обліку зняли. Але це нічого не значить, бити ворога можна і костилями. Мені костилями не треба, маю руки, але з координацією проблеми, розсіяний склероз, комісований давно,але мовчки сижу і читаю, ане розказую колегам, на пасічному форумі, що, коли, і як робити, не говори, що кому і як робити, і тобі нескажуть куди іти, тобіш, за руським кораблем. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 июля, 2022 3 години тому, nibond сказав: Не знаю який з Карасика вояка зараз Ось це - суть порохоботська. Чи то порохоскотська? Похєр, що ти на передовій. Головне - кого ти підтримуєш. Отакі ви "патріоти". Я ж кажу - сєкта, яка доводить, що бог є лише один, а всі інші - саомзванці та віроотступники, гої. Просто гидко від такої оцінки справжніх патріотів. 3 години тому, nibond сказав: Але в 14 році в самий критичний момент Майдану він втік А де ви були в 14му році, щоб його засуджувати? І дайте посилання, де можна почитати як він втік. 1 годину тому, venchyk сказав: Можу помилятись ,але здається Ви не говорите нічого негативного проти діючої влади,іншими словами не критикуєте людей які при владі .Порошенко ніколи не говорив про ,,контрнаступальну'' операцію.Процитуйте його слова про операцію по тилах кацапських військ Та ладно, хлопці. Невже все так погано? https://www.pravda.com.ua/news/2014/12/29/7053691/ 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 июля, 2022 53 хвилини тому, nibond сказав: А Зеленському пробачили все? А у нас уже вибори? Чи вам вкотре повторити, що виборів під час війни не буває і іншого президента до кінця віни НЕ БУДЕ. Отакими великими буквами собі напишіть і повішайте напроти ліжка - "ЗЕЛЕНСЬКИЙ - ПРЕЗИДЕНТ ДО ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ." І всі міжнародні перемовини можливі лише за його участі. А підігравання консервам чи корисним ідіотам, які своїми, нічим не підкріпленими здогадками та видумками, можуть зірвати поставки військової допомоги Україні - гра на стороні путіна. 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 46 минут назад, nibond сказал: 2 часа назад, asaltan сказал: Порошенку за великим рахунком я не можу пробачити 2 події А Зеленському пробачили все? Людину, яка критикує Порошенка автоматично приписуєте до зелених фанатів?... Пороху 14 рік тре' простити, а Карасику пригадаємо грішки?... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 8 хвилин тому, Sanich сказав: Ось це - суть порохоботська. Чи то порохоскотська? До речі, наратив "порохоботи" придуманий і підкинутий з мордору. І диво, він напрочуд сподобався і припав до душі лжепатріотам, яких медом не корми, а дай помочити прихильників сивочолого. Чи я не правий. От для прикладу ця тема, "Війна". Якщо порохоботи мовчать і тема німа, ніби війни немає. Нема бідним про що говорити. І тільки порохобот вставить слово......і понеслось. Скабєєва відпочиває Але, як кажуть, собаки гавкають, а караван іде. Якщо відверто, то мені подобається, коли відносять до порохоботів. Це почесно і цього ще треба досягти. Дякую, продовжуйте. 1 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 июля, 2022 10 хвилин тому, nibond сказав: лжепатріотам Правильно писати - гої або віровідступники. Цікаво, що у людей рівень патріотизму вимірюється рівнем любові до Бога Порошенка. Не любиш Порошенка - от ти й вже зрадник. Добре, що ще не палять таких. Хоча в 19му деякі "реєстрові патріоти" і до такого закликали. 10 хвилин тому, nibond сказав: Але, як кажуть, собаки гавкають, а караван іде. Ну. наразі, ви сидете на дивані, а "карасик" воює. А справжній патріот - ви. Ато, дійсно, ще невідомо де був той "Карасик" - може на Закарпатті відосики пиляє. Недаремно відео чорно-біле - щось приховує. 10 хвилин тому, nibond сказав: Якщо відверто, то мені подобається, коли відносять до порохоботів. Кожен щирий вірянин щиро гордиться своєю вірою. Ви тут нічого нового не розкрили. 10 хвилин тому, nibond сказав: Дякую, продовжуйте. Не завжди є час. Потрібно працювати, щоб мати що донатити. В тому числі, інколи, і Бірюкову і Туці. Щоб вони потім фоточки постили "Порошенко везе". 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 24 хвилини тому, Sanich сказав: А у нас уже вибори? Чи вам вкотре повторити, що виборів під час війни не буває і іншого президента до кінця віни НЕ БУДЕ. Отакими великими буквами собі напишіть і повішайте напроти ліжка - "ЗЕЛЕНСЬКИЙ - ПРЕЗИДЕНТ ДО ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ." І всі міжнародні перемовини можливі лише за його участі. А підігравання консервам чи корисним ідіотам, які своїми, нічим не підкріпленими здогадками та видумками, можуть зірвати поставки військової допомоги Україні - гра на стороні путіна. Ніхто ідола до кінця війни і не збирається трогати. Сам по собі він безвредний. А от кодло навколо нього А стосовно поставок зброї, то киньте розповсюджувати недолугі виправдання. Ніякі блогери і форуми поставок зброї не зірвуть. Це можуть зробити тільки ті чиновники, посадові особи, структури які за це відповідають. Це що стосовно зі сторони України. Якщо звичайно влада в своїх діях буде керуватись Конституцією і законами, а не перейматись і заміряти рейтинги під час війни. 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 19 июля, 2022 Share Опубликовано 19 июля, 2022 20 хвилин тому, Sanich сказав: Цікаво, що у людей рівень патріотизму вимірюється рівнем любові до Бога Порошенка. Не любиш Порошенка - от ти й вже зрадник. Добре, що ще не палять таких. Хоча в 19му деякі "реєстрові патріоти" і до такого закликали. Ні, ну це вже діагноз - порохофобія Як вас переключити на злободенні проблеми..... Давайте, все ж про війну. А, ось добра новина - Порошенко з Мариною закупили в Естонії 300 крутих дронів для штурмових підрозділів. Ну що вгодив? Порадіємо? Десь же і ваша копієчка там. 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 5 годин тому, nibond сказав: Ні, ну це вже діагноз - порохофобія Як вас переключити на злободенні проблеми..... Давайте, все ж про війну. А, ось добра новина - Порошенко з Мариною закупили в Естонії 300 крутих дронів для штурмових підрозділів. Ну що вгодив? Порадіємо? Десь же і ваша копієчка там. Нарешті зрозумів, ти проста балаболка, яка вкажзує на недостатки інших, але забуваєш глянути на себе патріота, який тільки уміє видавати гасла сидячи в своїй будці і тиснувши на клаву, бувай лжепатріот. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 як в приказці-розділяй і владарюй.Нічого дивного-навіть козаки воювали між собою. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 7 часов назад, nibond сказал: До речі, наратив "порохоботи" придуманий і підкинутий з мордору Доведень, звичайно ж, не маєте? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 1 годину тому, Ворон сказав: ти проста балаболка, Ти ба, навіть флагшток заговорив. Ні, ми непереможні. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 19 минут назад, nibond сказал: Ти ба, навіть флагшток заговорив. Ні, ми непереможні. Сказати, що я здивований - нічого не сказати... Був про Вас кращої думки... 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 17 хвилин тому, ромео сказав: Доведень, звичайно ж, не маєте? Доведення цього тут в кожному другому дописі. А от докази, нажаль, не зафіксував. Хто ж знав тоді, що вони будуть потрібні. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 9 хвилин тому, nibond сказав: Доведення цього тут в кожному другому дописі. А от докази, нажаль, не зафіксував. Хто ж знав тоді, що вони будуть потрібні. Диваний експерт, погавкав, і сховався в будку, на привязі херой. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=90pm8Y85S-M Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 4 хвилини тому, ромео сказав: Сказати, що я здивований - нічого не сказати... Був про Вас кращої думки... Мені також не зрозуміла логіка нашої дискусії. Я весь час говорю і зачіпаю питання суто політичні, а мені у відповідь, як контраргумент, оцінка моєї персони. То чому дивуєтесь, коли отримуєте отвєтку? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 8 минут назад, nibond сказал: То чому дивуєтесь, коли отримуєте отвєтку Яка отвєтка? Отой пост, де Ви радили мені з'їсти клавіатуру і прочєє - отвєтка на що? 28 минут назад, nibond сказал: А от докази, нажаль, не зафіксував. Хто ж знав тоді, що вони будуть потрібні. Ну то скажіть просто власними словами... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 19 минут назад, Mihail-ves сказал: https://www.youtube.com/watch?v=90pm8Y85S-M Фентезі... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 Любителі персон закривайте тему. Навіть персони так не люблять себе як Ви їх. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 20 июля, 2022 Share Опубликовано 20 июля, 2022 1 годину тому, ромео сказав: Отой пост, де Ви радили мені з'їсти клавіатуру і прочєє - отвєтка на що? Ну тут вже звиняйте, став в один стрій - будь готов розділити його долю. Хоч особисто проти Вас це не було. Загалом тактика моїх опонентів вдалась - перевести обговорення принципових для країни і незручних питань на собачник і звинуватити опонента в порушенні морально-етичних норм. Але цю "війну", на відміну від реальної, дійсно можна легко закінчити - "просто надо перестать стрелять". Так що, панове, кому дякую, кому звиняйте Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 20 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 20 июля, 2022 1 годину тому, Лавр сказав: Любителі персон закривайте тему. Навіть персони так не люблять себе як Ви їх. У них немає таких прав на форумі. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения