WolfMessing Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 21 час назад, ded50 сказал: Це ви десь почули, чи самі придумали? То банальна психологія поведінки людини , вищу освіту не за сало купував. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 6 часов назад, WolfMessing сказал: вищу освіту не за сало купував. Чим докажете? Можна із вищою освітою, і на самій високій посаді. Щось таке зморозити. Особливо в психологічному питанні. Шей по відношенню до кацапського. Після крилатої фрази "умом росію не понять". 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
WolfMessing Опубликовано 15 сентября, 2023 Share Опубликовано 15 сентября, 2023 В 14.09.2023 в 19:13, ded50 сказал: Чим докажете? Можна із вищою освітою, і на самій високій посаді. Щось таке зморозити. Особливо в психологічному питанні. Шей по відношенню до кацапського. Після крилатої фрази "умом росію не понять". Що ж, діло ваше, проте доводити я вам нічого не збираюсь, не бачу в цьому сенсу. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 20 сентября, 2023 Share Опубликовано 20 сентября, 2023 в очакові було не спокійно 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 22 сентября, 2023 Share Опубликовано 22 сентября, 2023 після обстрілу загорілась балка 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Только - мед Опубликовано 29 сентября, 2023 Share Опубликовано 29 сентября, 2023 Друзі, я вибачаюсь, що не в тему, але мимо цього "шедевру" не міг пройти)). Вообщем, діло було так , один журналіст европейський брав інтерв'ю у Віталіка Кличка, Тай питає в нього чому той не на фронті... «Я не готов умирать за Украину, я готов жить ради Украины. Это сложнее, чем умереть», — Владимир Кличко ответил журналисту на вопрос, почему он не на фронте и не в Украине Як то кажуть ЗАНАВЕС. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 29 сентября, 2023 Share Опубликовано 29 сентября, 2023 40 хвилин тому, Анатолий Сергеевич сказав: Друзі, я вибачаюсь, що не в тему, але мимо цього "шедевру" не міг пройти)). Вообщем, діло було так , один журналіст европейський брав інтерв'ю у Віталіка Кличка, Тай питає в нього чому той не на фронті... «Я не готов умирать за Украину, я готов жить ради Украины. Это сложнее, чем умереть», — Владимир Кличко ответил журналисту на вопрос, почему он не на фронте и не в Украине Як то кажуть ЗАНАВЕС. Мова мабуть про брата Володимира, а не про Віталія 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Только - мед Опубликовано 29 сентября, 2023 Share Опубликовано 29 сентября, 2023 1 минуту назад, Троян сказал: Мова мабуть про Володимира, а не про Віталія Да, я вибачаюсь, помилився, думав про Володю, але втрутився Віталя)) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 октября, 2023 Share Опубликовано 6 октября, 2023 Щодо Баскевича й дрона. А давайте від учасників "На Точку" збиремо на бойовий нічний дрон! І щоб не одна бджілка там була, а цілий рій і не бджіл, а шершнів на проклятущі голови фашистських окупантів із підарашки! Бо он люди переживають чи встигли ? Цим хлопцям не одним таке потрібно. Мій товариш вдруге он попав у госпіталь. Після такого поранення вже демобілізовують. В останнє був командиром роти. То казав, що саме з дронами й у них були проблеми. То може наш @Sanich візьметься за це? Кому-кому, а йому можна вірити.Тільки вкажіть банк і реквізити. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 октября, 2023 Share Опубликовано 6 октября, 2023 Слушно там на Ютубі хтось зауважив, що не на один зарубіжний дрон потрібно збирати, а на власний УКРАЇНСЬКИЙ завод по їх виробництву. А я ще і додавив би - та не на поверхні його спорудити, як деякі наші склади, а у закритому й засекреченому підземеллі збирати ті дрони. А саме виробництво розкидати по різних об"єктах. Але це моя диванна думка. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 7 октября, 2023 Share Опубликовано 7 октября, 2023 30.09.2023 в 00:50, Анатолий Сергеевич сказав: Да, я вибачаюсь, помилився, думав про Володю, але втрутився Віталя)) Це Ви перед нами вибачаєтесь (навіщо воно нам?), а перед Віталієм як вибачитесь? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 7 октября, 2023 Share Опубликовано 7 октября, 2023 8 годин тому, ДобровоЛ сказав: А саме виробництво розкидати по різних об"єктах. Може один із заводів в Алмере побудуєте, поки бджоли далеко? 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 9 октября, 2023 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2023 06.10.2023 в 23:31, ДобровоЛ сказав: Щодо Баскевича й дрона. А давайте від учасників "На Точку" збиремо на бойовий нічний дрон! І щоб не одна бджілка там була, а цілий рій і не бджіл, а шершнів на проклятущі голови фашистських окупантів із підарашки! Бо он люди переживають чи встигли ? Цим хлопцям не одним таке потрібно. Мій товариш вдруге он попав у госпіталь. Після такого поранення вже демобілізовують. В останнє був командиром роти. То казав, що саме з дронами й у них були проблеми. То може наш @Sanich візьметься за це? Кому-кому, а йому можна вірити.Тільки вкажіть банк і реквізити. Навіть не уявляю, що там "Щодо Баскевича й дрона.". Я за ним не слідкую. Проте, на те, що я досі задонатив та продовжую донатити - куплений уже не один дрон. І доначу я, в освновному, перевіреному фонду, який працює безперервно з 2014го року. А робити особистий збір заради одного дрону та піару - не моє. Якщо у когось є муки вибору куди донатити - я може надати реквізити перевірених людей. Але це не заважає комусь розпочати збір в межах Точка, правда, щось ваш допис зібрав 0 лайків, тож боюся, що і збір буде з такою ж результативністю. В значно кращі часи по кількості активнив учасників в 2014-15му році форум зі скрипом збирав відносно невеликі суми. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2023 Share Опубликовано 9 октября, 2023 07.10.2023 в 07:03, asaltan сказав: Може один із заводів в Алмере побудуєте, поки бджоли далеко? Та вже літній я для перекваліфікацій. Та й не мій то профіль, дякую. А Нідерланди й без того входять у трійку "найдонатіших" країн щодо броні й амуніцій нам. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 11 октября, 2023 Share Опубликовано 11 октября, 2023 Навіть не знаю куди це. Ох, щож з ними не так? Коротше, з'явилися партнери-конкуренти. Передзамовлення відкрито! 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 октября, 2023 Share Опубликовано 11 октября, 2023 11 хвилин тому, shersand сказав: Навіть не знаю куди це. Ох, щож з ними не так? Коротше, з'явилися партнери-конкуренти. Передзамовлення відкрито! якщо це не фейк, чи недолугий жарт, чи іпсо... то долбодятли... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
shersand Опубликовано 11 октября, 2023 Share Опубликовано 11 октября, 2023 58 минут назад, ромео сказал: якщо це не фейк, чи недолугий жарт, чи іпсо... то долбодятли... Не фейк, сам перевіряв, новина на каналі у Телеграм. Проект "шалена бджілка" (скажена білка) набуває нового смислу. Та за ШО? https://www.kmu.gov.ua/news/proekt-med-minnykh-poliv-dopomahatyme-zbyraty-koshty-na-rozminuvannia-ukrainy 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 18 ноября, 2023 Share Опубликовано 18 ноября, 2023 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 25 ноября, 2023 Share Опубликовано 25 ноября, 2023 25 листопада 2023 року в Україні вшановують пам'ять жертв масових голодів 1921—1923 та 1946—1947 років та Голодомору-геноциду 1932—1933 років. В день пам'яті жертв голодоморів ставлять символічні горщики з зерном і свічки до пам'ятників загиблим та біля вікон своїх осель. Також 25 листопада приспустять державні прапори та оголосять загальнонаціональну хвилину мовчання о 16:00. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 28 ноября, 2023 Share Опубликовано 28 ноября, 2023 вночі були прильоти 10 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 декабря, 2023 Share Опубликовано 3 декабря, 2023 02.12.2023 в 10:28, Stol сказав: Cкажiть,а в роздрiб Ви голландський Бакфаст як скоро почнети продавати? Якщо здоров'я не підведе то - після ПЕРЕМОГИ ! І це не тому, що я не в Україні. Бо до того душа не на місці. Днями брата дружини мого племінника на передовій збирали по частинах після ракетного обстрілу- запросили зразок ДНК. То після такого думки мої в іншому місці. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 3 декабря, 2023 Share Опубликовано 3 декабря, 2023 18.11.2023 в 08:33, Пахомич сказав: Що це саме фашистська підарасія, вже в 2014 стало ясно багатьом. А я ще в 1992-му під Кошницею у Придністров"ї зрозумів це, коли над моєю головою, беззбройного фотожурналіста, розрядив "козачок" з рашки майже півмагазина з АКМ за те, що я на бруствері - позиції "народного ополченія" так званого "Придністровія" - зазняв "муху" - одноразового гранатомета, що могло слугувати як доказ участі 14-ї армії рашки у конфлікті. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 4 декабря, 2023 Share Опубликовано 4 декабря, 2023 3 часа назад, ДобровоЛ сказал: Якщо здоров'я не підведе то - після ПЕРЕМОГИ ! І це не тому, що я не в Україні. Бо до того душа не на місці. Днями брата дружини мого племінника на передовій збирали по частинах після ракетного обстрілу- запросили зразок ДНК. То після такого думки мої в іншому місці. Спiвчуваю 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 6 декабря, 2023 Share Опубликовано 6 декабря, 2023 1 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 6 декабря, 2023 Share Опубликовано 6 декабря, 2023 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения