Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

4 хвилини тому, nibond сказав:

Ну давай підем, від мене це не так далеко. Приїжджай, отак прямо з прапорцем. По ходу скупись амуніцією - шоломи, бронежилети, каріматори і таке інше. Так, не забуть теплик, дуже потрібний.

Раз на ти, давай на ти, тобі написав, мене скоріш посадять, як кудись візьмуть, я тобі пояснив, чи написав на незрозумілій мові для тебе, приїхати можу, бо на двох пересуватись важко, ну що, питаю горе експерта в останнє, ти чому не на передку? :hmm:

3 години тому, nibond сказав:

І що перевіряється? Особиста сторінка фейсбук і дописи, які можна редагувати коли завгодно і в довж, і в поперек - добавляти, видаляти, вставляти.  Кому ви впарюєте? Чомусь цього не було в перші дні війни і всі питали де ярмак, а відповіді ніц. Якби це було, то обов'язково пройшло б новинах зарубіжних світових інформ агенств. Де воно там?

:umora::umora::umora:

Я те відео особисто бачив на другий день війни, як і мільйони інших людей. На сторінці президента в фейсбуці - самі переконайтеся. В фейсбуці історія змін є до кожного допису і у даного відео є лише редакції лише від 25-го лютого. Чи то Єрмак такий всесильний, що умовив Цукенберга підмінити відео? :umora:

Хоча, факт-чекінг, це ж складно. А неперевірену брехню поширювати так легко. Адже вона така мила для вуха. 

Я не адвокат ні Єрмака, ні, тим більше, його посіпак. Але брехня є брехнею. І варто вже задуматися хто вам її нав"язує і хто розхитує ситуацію в країні. 

І чого б це Єрмак мав бути на перших полосах інформ агенств в перший день війни? Його б ніхто й не слухав би. 

Гаразд. Не буду далі ображати почуття віруючих. 

Хіба що хтось вибачиться, що поширив очевидну брехню, на якій його піймали. ;) 

• Переможемо 2

9 хвилин тому, Ворон сказав:

Раз на ти, давай на ти, тобі написав, мене скоріш посадять, як кудись візьмуть, я тобі пояснив, чи написав на незрозумілій мові для тебе, приїхати можу, бо на двох пересуватись важко, ну що, питаю горе експерта в останнє, ти чому не на передку? :hmm:

Та через воєнкомат і у мене також не вийде, бо вже 20 років як з обліку зняли.

Але це нічого не значить, бити ворога можна і костилями. 

Тільки що, nibond сказав:

Та через воєнкомат і у мене також не вийде, бо вже 20 років як з обліку зняли.

Але це нічого не значить, бити ворога можна і костилями. 

Мені костилями не треба, маю руки, але з координацією проблеми, розсіяний склероз, комісований давно,але мовчки сижу і читаю, ане розказую колегам, на пасічному форумі, що, коли, і як робити, не говори, що кому і як робити, і тобі нескажуть куди іти, тобіш, за руським кораблем. :UA:

• Подобається 3

Не знаю який з Карасика вояка зараз

Ось це - суть порохоботська. Чи то порохоскотська? Похєр, що ти на передовій. Головне - кого ти підтримуєш. Отакі ви "патріоти". Я ж кажу - сєкта, яка доводить, що бог є лише один, а всі інші - саомзванці та віроотступники, гої. Просто гидко від такої оцінки справжніх патріотів. 

Але в 14 році в самий критичний момент Майдану він втік

А де ви були в 14му році, щоб його засуджувати? І дайте посилання, де можна почитати як він втік.

1 годину тому, venchyk сказав:

Можу помилятись ,але здається Ви не говорите нічого негативного проти діючої влади,іншими словами не критикуєте людей які при владі .:IMHO:Порошенко ніколи не  говорив про ,,контрнаступальну'' операцію.Процитуйте його слова про операцію по тилах кацапських військ 

Та ладно, хлопці. Невже все так погано? 

https://www.pravda.com.ua/news/2014/12/29/7053691/ 

• Подобається 3
  • Дякую 1

53 хвилини тому, nibond сказав:

А Зеленському пробачили все?

А у нас уже вибори? 

Чи вам вкотре повторити, що виборів під час війни не буває і іншого президента до кінця віни НЕ БУДЕ. Отакими великими буквами собі напишіть і повішайте напроти ліжка - "ЗЕЛЕНСЬКИЙ - ПРЕЗИДЕНТ ДО ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ." І всі міжнародні перемовини можливі лише за його участі. А підігравання консервам чи корисним ідіотам, які своїми, нічим не підкріпленими здогадками та видумками, можуть зірвати поставки військової допомоги Україні - гра на стороні путіна. 

• Подобається 6

46 минут назад, nibond сказал:
2 часа назад, asaltan сказал:

Порошенку за великим рахунком я не можу пробачити 2 події

А Зеленському пробачили все?

Людину, яка критикує Порошенка автоматично приписуєте до зелених фанатів?...

Пороху 14 рік тре' простити, а Карасику пригадаємо грішки?...

;)

8 хвилин тому, Sanich сказав:

Ось це - суть порохоботська. Чи то порохоскотська?

До речі, наратив "порохоботи" придуманий і  підкинутий з мордору. І диво, він напрочуд сподобався і припав до душі лжепатріотам, яких медом не корми, а дай помочити  прихильників сивочолого. 

Чи я не правий. От для прикладу ця тема, "Війна".  Якщо порохоботи мовчать і тема німа, ніби війни немає. Нема бідним про що говорити. І тільки порохобот вставить слово......і понеслось. Скабєєва відпочиває:umora:

Але, як кажуть, собаки гавкають, а караван іде.  Якщо відверто, то мені подобається, коли відносять до порохоботів. Це почесно і цього ще треба досягти.

Дякую, продовжуйте.:hi:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3
  • Переможемо 1

10 хвилин тому, nibond сказав:

лжепатріотам

Правильно писати - гої або віровідступники.

Цікаво, що у людей рівень патріотизму вимірюється рівнем любові до Бога Порошенка. Не любиш Порошенка - от ти й вже зрадник. :umora: Добре, що ще не палять таких. Хоча в 19му деякі "реєстрові патріоти" і до такого закликали. 

Але, як кажуть, собаки гавкають, а караван іде. 

Ну. наразі, ви сидете на дивані, а "карасик" воює. А справжній патріот - ви. Ато, дійсно, ще невідомо де був той "Карасик" - може на Закарпатті відосики пиляє. Недаремно відео чорно-біле - щось приховує. 

Якщо відверто, то мені подобається, коли відносять до порохоботів.

Кожен щирий вірянин щиро гордиться своєю вірою. Ви тут нічого нового не розкрили. :dntknw:

Дякую, продовжуйте.:hi:

Не завжди є час. Потрібно працювати, щоб мати що донатити. В тому числі, інколи, і Бірюкову і Туці. Щоб вони потім фоточки постили "Порошенко везе". :umora:

• Подобається 2

24 хвилини тому, Sanich сказав:

А у нас уже вибори? 

Чи вам вкотре повторити, що виборів під час війни не буває і іншого президента до кінця віни НЕ БУДЕ. Отакими великими буквами собі напишіть і повішайте напроти ліжка - "ЗЕЛЕНСЬКИЙ - ПРЕЗИДЕНТ ДО ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ." І всі міжнародні перемовини можливі лише за його участі. А підігравання консервам чи корисним ідіотам, які своїми, нічим не підкріпленими здогадками та видумками, можуть зірвати поставки військової допомоги Україні - гра на стороні путіна. 

Ніхто ідола до кінця війни і не збирається трогати. Сам по собі він безвредний. А от кодло навколо нього:hmm:

А стосовно поставок зброї, то киньте розповсюджувати недолугі виправдання. Ніякі блогери і форуми поставок зброї не зірвуть. Це можуть зробити тільки ті чиновники, посадові особи, структури які за це відповідають. Це що стосовно зі сторони України. Якщо звичайно влада в своїх діях буде керуватись Конституцією і законами, а не перейматись і заміряти рейтинги під час війни.

• Ха-Ха 2
  • Переможемо 2

20 хвилин тому, Sanich сказав:

Цікаво, що у людей рівень патріотизму вимірюється рівнем любові до Бога Порошенка. Не любиш Порошенка - от ти й вже зрадник. :umora: Добре, що ще не палять таких. Хоча в 19му деякі "реєстрові патріоти" і до такого закликали. 

Ні, ну це вже діагноз - порохофобія :dntknw:

Як вас переключити на злободенні проблеми.....

Давайте, все ж про війну.

А, ось добра новина - Порошенко з Мариною закупили в Естонії 300 крутих дронів для штурмових підрозділів. Ну що вгодив? Порадіємо? Десь же і ваша копієчка там.

• Ха-Ха 2
  • Переможемо 2

5 годин тому, nibond сказав:

Ні, ну це вже діагноз - порохофобія :dntknw:

Як вас переключити на злободенні проблеми.....

Давайте, все ж про війну.

А, ось добра новина - Порошенко з Мариною закупили в Естонії 300 крутих дронів для штурмових підрозділів. Ну що вгодив? Порадіємо? Десь же і ваша копієчка там.

Нарешті зрозумів, ти проста балаболка, яка вкажзує на недостатки інших, але забуваєш глянути на себе патріота, який тільки уміє видавати гасла сидячи в своїй будці і тиснувши на клаву, бувай лжепатріот. :UA:

як в приказці-розділяй і владарюй.Нічого дивного-навіть козаки воювали між собою.

• Подобається 1

7 часов назад, nibond сказал:

До речі, наратив "порохоботи" придуманий і  підкинутий з мордору

Доведень, звичайно ж, не маєте?

• Подобається 1

1 годину тому, Ворон сказав:

ти проста балаболка,

Ти ба, навіть флагшток заговорив. :umora:    Ні,  ми непереможні.

19 минут назад, nibond сказал:

Ти ба, навіть флагшток заговорив. :umora:    Ні,  ми непереможні.

Сказати, що я здивований - нічого не сказати...

Був про Вас кращої думки...

• Подобається 5

17 хвилин тому, ромео сказав:

Доведень, звичайно ж, не маєте?

Доведення цього тут в кожному другому дописі.

А от докази, нажаль, не зафіксував. Хто ж знав тоді, що вони будуть потрібні. 

9 хвилин тому, nibond сказав:

Доведення цього тут в кожному другому дописі.

Диваний експерт, погавкав, і сховався в будку, на привязі херой. :umora:

• Подобається 1

4 хвилини тому, ромео сказав:

Сказати, що я здивований - нічого не сказати...

Був про Вас кращої думки...

Мені також не зрозуміла логіка нашої дискусії.

Я весь час говорю і зачіпаю  питання суто політичні, а мені у відповідь, як контраргумент, оцінка моєї персони.

То чому дивуєтесь, коли отримуєте отвєтку?

• Ха-Ха 1

8 минут назад, nibond сказал:

То чому дивуєтесь, коли отримуєте отвєтку

Яка отвєтка?

Отой пост, де Ви радили мені з'їсти клавіатуру і прочєє - отвєтка на що?

28 минут назад, nibond сказал:

Ну то скажіть просто власними словами... 

• Подобається 1

19 минут назад, Mihail-ves сказал:

Фентезі...

• Подобається 1

Любителі персон закривайте тему. Навіть персони так не люблять себе як Ви їх.

• Подобається 2

1 годину тому, ромео сказав:

Отой пост, де Ви радили мені з'їсти клавіатуру і прочєє - отвєтка на що?

Ну тут вже звиняйте, став в один стрій - будь готов розділити його долю.

Хоч особисто проти Вас це не було.

Загалом тактика моїх опонентів вдалась - перевести обговорення принципових для країни і незручних питань на собачник і звинуватити опонента в порушенні морально-етичних  норм.

Але цю "війну", на відміну від реальної, дійсно можна легко закінчити - "просто надо перестать стрелять". 

Так що, панове, кому дякую, кому звиняйте :hi:

1 годину тому, Лавр сказав:

Любителі персон закривайте тему. Навіть персони так не люблять себе як Ви їх.

У них немає таких прав на форумі. :ae:

• Дякую 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...