Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

15 хвилин тому, nibond сказав:

Перш за все, це збройні сили, які здатні бути ефективними на всіх рівнях не тільки завдяки вмілому керівництву зверху, а й в супереч.

Ніяке військо не може ефективно воювати в повномаштабній війній всупереч невмілому центральному керівництву, за виключенням окремих локальних операцій, які погоди не роблять. 

• Подобається 2

1 година тому, nibond сказав:

Власне, я б взагалі зараз дозволив піаритись тільки тим, хто створив батальйон за власний кошт:ah:

Наприклад, Дніпро-1 та Дніпро-2. :umora:

1 година тому, nibond сказав:

Власне, я б взагалі зараз дозволив піаритись тільки тим, хто створив батальйон за власний кошт:ah:

Ствоив батальйон повністю за свій влашний кошт. Правильно? 

1 час назад, nibond сказал:

А Петя взагалі йобнув....я на тих батальйонах. Все їх формує і формує, пре без кінця ті броніки, шоломи, тепловізорами взагалі вже задовбав. Дійшов вже до безпоедєла і купує кулемети, навіть до госпіталів у Чернігові свої пазурі запустив. Не встиг ще пил від вибухів осісти, а він вже там зі своїми генераторами і медикаментами.  Нє щоб як Коля-котлета виїхати в Закарпаття і скромно собі втихаря  воювати звідти з супостатом і рятувати бєженок, так ні, йому подавай передок, бліндажі, вибухи і серени. Піарщик ще той.

Можна детальніше про батальйони?

Звідки дані черпаєте? 

• Подобається 2

3 години тому, шаруда сказав:

Но он говорит правду, доказывая ее фактами

:umora: Ніколи не знав, що чорновол сидить в генштабі. :umora: Чи факти у нього - це те, що озвучили на му каналі? 

• Подобається 1

1 година тому, Sanich сказав:

Всю повноту інформації про ситуації на фроні, наші сили, наші можливості, наші розвіддані, позицію міжнародної спільноти, можливості та плани ворога найповніше знають лише в Генеральному Штабі та Ставці головнокомандуюча

То хіба це головне. До 24 також всю інформацію мали, але готувались до шашликів..

Звісно, я довіряю і надіюсь тільки на ЗСУ і на міжнародну підтримку.

І не будьте наївними. Не уря-уря робить нас сильними. Чи думаєте наші вояки вмирають, а мільйони жертвують  за Зе? Чи думаєте правда зробить нас слабкішими?

Зовсім ні, навпаки, ми воюємо і жертвуємо  за те, щоб мати можливість завжди, коли потрібно, дати піджопник і Зе, і Пе, і любому іншому. Болванчики, на яких намагається перетворити нас Арестович, зручні для того, щоб повернутись до того, від чого ми ми зараз відчайдушно відбиваємось. 

• Подобається 3
  • Дякую 2
  • Переможемо 1

Знайшов дуже цікаву цитату:

російська мова, як повія - кожному доступна,

кожен може нею користуватися,

але порядні люди гидують.

• Подобається 4
  • Переможемо 3

26 хвилин тому, nibond сказав:

То хіба це головне. До 24 також всю інформацію мали, але готувались до шашликів..

тут така справа. На словах готувалися до шашликів, а за тиждень до того ВСУ проводили навчання по бомбуванню колон супротивника на марші. 

На словах готувалися до шашликів. а більшість літаків та сил ППО вивили з під першого удару. 

Чи ви, дійсно, вважаєте, що вже на перший день війни можна було нанести таких втрат супротивнику без підготовки? 

29 хвилин тому, nibond сказав:

Звісно, я довіряю і надіюсь тільки на ЗСУ і на міжнародну підтримку.

Немає ніяких ЗСУ без вищого військово-політичного керівництва. Досить повторяти ці мантри з 5го аналу. Без управляємості армія перетворюється на одинокі групи дезорієнтованих озброєних людей, які здаються в полон. 

30 хвилин тому, nibond сказав:

І не будьте наївними. Не уря-уря робить нас сильними. Чи думаєте наші вояки вмирають, а мільйони жертвують  за Зе? Чи думаєте правда зробить нас слабкішими?

Ви взагалі поїхали головою зі своїм Зе? Де я таке писав чи хоча б натякав, що хтось за нього має воювати?Всі воюють за Батьківщину і свою Країну. В тому числі і Зе. 

Я дивлюся, недаремно 5й і Еспрессо виключили. Сподіваюся, що їх взагалі заборонят на період війни - помийки рівня каналів медведчука.

• Подобається 11
  • Переможемо 4

12 хвилин тому, Sanich сказав:

Ви взагалі поїхали головою зі своїм Зе?

:) ну якщо від цього вам полегшало, а ба більше, це допоможе перемогти ворога, то я згоден пожертвувати власним честолюбством :hi:

• Подобається 2

06.04.2022 в 13:33, nibond сказав:

Хтось знає причину чому відключили ефірне і кабельне мовлення трьох проукраїнських ТВ каналів - Прямий, 5 канал, Espreso TV.

Ось був такий лист: 

IMG_20220407_133401_374.jpg

• Подобається 2

5 часов назад, nibond сказал:

, по прикладу Петі за власний кошт 

Ага.. ещё скажите своими мозолями заработанные..   

• Подобається 10

20 хвилин тому, Sanich сказав:

Я дивлюся, недаремно 5й і Еспрессо виключили. Сподіваюся, що їх взагалі заборонят на період війни - помийки рівня каналів медведчука.

Взагалі після війни потрібно поставити питання прозорості власності засобів масової інформації та відповідним чином впровадити законодавство хто може володіти ЗМІ, особливо такі речи як телеканали.

28 хвилин тому, Sanich сказав:

Ну і хто тоді б сказав, що Сивоху треба їб..лом на землю класти? Уже б давно кричали - віват штанмайєр?

Ви мабуть не помічаєте в своїх судженнях помітний крен вліво і почервоніння. Я ще раз попереджаю, старі болячки небезпечні для молодого покоління.

• Подобається 3

14 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

Ага.. ещё скажите своими мозолями заработанные..   

Та в нас вже є і пасічники, які мозолі натирають тільки на клаві. Навіщо далеко ходити.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

3 минуты назад, nibond сказал:

Та в нас вже є і пасічники, які мозолі натирають тільки на клаві. Навіщо далеко ходити.

Поіменно, будь ласка...

• Подобається 4

5 хвилин тому, ромео сказав:

Поіменно, будь ласка...

Я перший.:umora:

Інші не дають згоди на розголошення персональних данних.

Хто користується рабами хай сам зізнається.

• Ха-Ха 6

А як вам таке?

Российские солдаты будут воевать за Украину в легионе "Свобода России"

Российские военные перешли на сторону Украины и будут воевать против режима Путина
Перешедшим на сторону Украины российским военным выдали форму и шевроны. Также на их амуниции пришит обновленный флаг России: без красной полосы внизу.

Целью  этих военных является смена правящего режима в России. Они задекларировали свое желание отстранить от власти действующего президента Российской Федерации Владимира Путина. Легион сформирован из солдат, которые добровольно сложили оружие и сдались вместе с военной техникой во время боев на территории Украины.

54a42b29-516169e08455fbfe45d6c9216c733b98.jpg

Джерело https://focus.ua/voennye-novosti/511607-rossiyskie-soldaty-budut-voevat-za-ukrainu-v-legione-svoboda-rossii-foto

• Подобається 2

58 хвилин тому, Sanich сказав:

Я дивлюся, недаремно 5й і Еспрессо виключили. 

Правильно, ліпше хай всі Арестовича слухають

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

37 хвилин тому, nibond сказав:

Ну і хто тоді б сказав, що Сивоху треба їб..лом на землю класти? Уже б давно кричали - віват штанмайєр?

Якби ви читали, а не фантазували, то побачили б в моїх словах "на період війни". 

2 хвилини тому, gardener сказав:

Правильно, ліпше хай всі Арестовича слухають

Теж варіант. :umora:

• Подобається 3
  • Переможемо 1

5 хвилин тому, Sanich сказав:

Якби ви читали, а не фантазували, то побачили б в моїх словах "на період війни". 

Теж варіант. :umora:

В нас кажуть простіше, - "якщо не допомагаєш, то не заважай". :UA:

• Подобається 3
  • Дякую 1

хлопці (досить вас багато) ваше ставлення до дій влади (теперішньої і минулої) формується здебільшого на симпатіях і антипатіях до конкретних осіб. Спробуйте пояснювати і формувати своє ставлення діями цих персон.  ПС. По можливості не впадайте в крайнощі в відносинах між собою.  І на останок, мене не ліпіть ні до кого, бо я бандерівець.

• Подобається 6
  • Дякую 2
  • Переможемо 1

24 хвилини тому, Лавр сказав:

І на останок, мене не ліпіть ні до кого, бо я бандерівець.

Ви не один, я з Вами.

P.S. Тому що я дійсно з тих країв де родився Степан і де воював. Я навіть кожного року збирав гриби в тих окопах, біля нашої хати.

• Подобається 2

4 години тому, nibond сказав:

До 24 також всю інформацію мали, але готувались до шашликів..

Можливо ви просто не бачили , але підготовка до війни велась , було розосередження військових по всій території , формування стратегічних запасів , навчальні польоти теж були як і дені так і нічні , спец служби теж працювали , і багато іншого ... - це з того що я побачив , хоча живу в звичайному райцентрі де немає навіть в-частини.

• Подобається 4

3 години тому, nibond сказав:

Та які ж то пасічники .:umora::umora::umora:

• Подобається 1

3 години тому, Ворон сказав:

В нас кажуть простіше, - "якщо не допомагаєш, то не заважай". :UA:

Друзі, якщо по чоловічому, то я всіх вас поважаю як істинних "арійців", точніше, патріотів. Ми знаємо хто наш ворог і  наша  мета - перемога. Запорука цьому  - єдність.

Але українці протягом більш ніж тисячолітньої історії, відомої нам, зазнали безліч як перемог так і поразок, як вдалого так і невмілого керівництва, як героїчних подвигів так і ганебних зрад у боротьбі з мордором.

Люба влада, яка виходить з під контролю народу, здатна на дії, які не відповідають інтересам цього народу.

Тому в мене було єдине зауваження, що я й хотів донести, пильнуйте за тими, кому ви довірились.

Про історичну сутність  цієї війни в розповіді О.Палія  "Чому росія агресивна"

• Подобається 1

1 година тому, Конструктор сказав:

Та які ж то пасічники .:umora::umora::umora:

Є досить успішні і авторитетні.

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...