Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

9 часов назад, Sanich сказал:

Було б добре. Це чмо швидко сховало свої відео, як тільки зрозумів що поспішив з прославлянням армії окупантів. Я лише уривок побачив у іншого пасічника, який встиг вставити у своє відео. 

Часом не на каналі Олексія Медяника? Бо він якось говорив свою думку, що до цього "кадра" та публіковав уривок з його ролику 

• Переможемо 1

6 часов назад, Konstantin_77 сказал:

Уже и сепар Дончик крайнее видео про "мухи и котлеты" на своем канале убрал, - понял наверное, что могут на два метра под землю закопать.

Что и Дончик тоже??? Как-то я пропустил этот момент...

Да не видел я этот ролик.. Жаль было бы любопытно глянуть...

• Подобається 1
  • Переможемо 1

10 часов назад, Sanich сказал:

Було б добре. Це чмо швидко сховало свої відео, як тільки зрозумів що поспішив з прославлянням армії окупантів. Я лише уривок побачив у іншого пасічника, який встиг вставити у своє відео. 

Я так жалкую, що не скачав останнє відео від початку війни, де він хвалив путлєра, називаючи його "вєлікім чєловєком". 

Хотів зробити кубіка і виставити його в тікток. Шоб народ довго пам'ятав хто є хто.

Але поки я отямився, то воно швидше зорієнтувалось і видалило ролики.

• Сумно 1
  • Переможемо 1

17 хвилин тому, ромео сказав:

Я так жалкую, що не скачав останнє відео від початку війни, де він хвалив путлєра, називаючи його "вєлікім чєловєком". 

Хотів зробити кубіка і виставити його в тікток. Шоб народ довго пам'ятав хто є хто.

Але поки я отямився, то воно швидше зорієнтувалось і видалило ролики.

в чому проблєма?? СБУ телефон дати?? вони розберуться, та навчать любити Україну!

• Переможемо 1

39 минут назад, Александр К. сказал:

Что и Дончик тоже??? Как-то я пропустил этот момент...

Да не видел я этот ролик.. Жаль было бы любопытно глянуть...

Да там ничего интересного не было. Он просто сказал, что его канал сугубо про пчел, а не про политику. И типа нефиг в комментариях писать про политику. 

• Подобається 3
  • Здивований 1

3 часа назад, AntonUa сказал:

Да там ничего интересного не было. Он просто сказал, что его канал сугубо про пчел, а не про политику. И типа нефиг в комментариях писать про политику. 

Так да не так..  там было оскарбление в сторону воинов..  и он говорит Вы (потом оскорбление) себе воюйте ..  в бщем всё дословно не помню но как то так...

• Подобається 4
  • Переможемо 1

57 хвилин тому, AntonUa сказав:

Ну да, щасливий такий собі бджоляр, коли поряд війна, смерть і розруха. Йому не приємно чути про ненависть до ворога, і всіх підписників, хто про це наголошує, він банить. А в коментах  навпаки,  в нього суцільні обнімашки з расєйськими чмошниками. 

Якби за цією логікою діяв весь світ, то не було б ні санкцій проти рашистського агресора, ні підтримки і допомоги нам. Сотні світових знаменитостей підтримали Україну і відкрито заявили про це, я вже не говорю про пожертви.

А він це вважає "мухами", що заважає займатись любимою справою. Якщо навіть і боягуз, то міг би не банити людей з патріотичною позицією. А так він однозначно колаборант, який сприяє агресору, хоч і робить це приховано.

Хотілось би почути від нього, що він робить по захисту країни від агресії. Адже це конституційний обов'язок кожного громадянина.

• Подобається 5
  • Переможемо 4

33 минуты назад, Сергей Тюркин сказал:

Так да не так..  там было оскарбление в сторону воинов..  и он говорит Вы (потом оскорбление) себе воюйте ..  в бщем всё дословно не помню но как то так...

Хм...значит или прослушал или выключил до этой фразы.

• Подобається 1

5 минут назад, nibond сказал:

Ну да, щасливий такий собі бджоляр, коли поряд війна, смерть і розруха. Йому не приємно чути про ненависть до ворога, і всіх підписників, хто про це наголошує, він банить. А в коментах  навпаки,  в нього суцільні обнімашки з расєйськими чмошниками. 

Якби за цією логікою діяв весь світ, то не було б ні санкцій, ні допомоги нам. Сотні світових знаменитостей підтримали Україну і відкрито заявили про це, я вже не говорю про пожертви.

А він це вважає "мухами", що заважає займатись любимою справою. Якщо навіть і боягуз, то міг би не банити людей з патріотичною позицією. А так він однозначно колаборант, який сприяє агресору, хоч і робить це приховано.

Хотілось би почути від нього, що він робить по захисту країни від агресії. Адже це конституційний обов'язок кожного громадянина.

Так в нього дуже велика кількість глядачів з мордору + він непогано так продавав туди свій шпатель.

І чомусь мені здається, що він не як не долучився до допомоги 

• Подобається 3
  • Переможемо 3

1 час назад, AntonUa сказал:

А зараз політика у нас чи війна йде? Взагалі не можу зрозуміти тих хто пише, "що це все політика".

Це коли хату розбомбить власну снаряд і бац це "політика" мені здається, що цей діагноз по іншому називається.

В 1932-1933 р. те ж політика була? Доречі тоді досить багато так думали. Та й в 1944 р. у моїх краях те ж політики була. На мій погляд це якісь відхилення. Народився в місцевості, де німці спалили більшість сіл і мій один родич дійшов до Берліна, бо було в 1944 всього 17 р, а інших 3, яким було за 40 за 2 тижні похоронили в братській могилі під Тернополем, по причині того, що не встигли мобілізувати в 1941 р., оце така "політика" тоді і зараз далеко не пішла.

А бджоли на тій стороні гарантовано на х ... нікому не потрібно, хто мене читає. Все "телевізор" замінить.

• Подобається 8
  • Переможемо 3

38 минут назад, AntonUa сказал:

Так в нього дуже велика кількість глядачів з мордору + він непогано так продавав туди свій шпатель.

І чомусь мені здається, що він не як не долучився до допомоги 

Та ні, то такий сорт, який "дивиться правильний телевізор" і у нього "політика" зараз.

• Подобається 8

41 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Та ні, то такий сорт, який "дивиться правильний телевізор" і у нього "політика" зараз.

Да есть такие у которых идет операция...

• Подобається 2
  • Переможемо 2

1 година тому, Wladimir_K сказав:

А зараз політика у нас чи війна йде? Взагалі не можу зрозуміти тих хто пише, "що це все політика".

Це коли хату розбомбить власну снаряд і бац це "політика" мені здається, що цей діагноз по іншому називається.

В 1932-1933 р. те ж політика була? Доречі тоді досить багато так думали. Та й в 1944 р. у моїх краях те ж політики була. На мій погляд це якісь відхилення. Народився в місцевості, де німці спалили більшість сіл і мій один родич дійшов до Берліна, бо було в 1944 всього 17 р, а інших 3, яким було за 40 за 2 тижні похоронили в братській могилі під Тернополем, по причині того, що не встигли мобілізувати в 1941 р., оце така "політика" тоді і зараз далеко не пішла.

А бджоли на тій стороні гарантовано на х ... нікому не потрібно, хто мене читає. Все "телевізор" замінить.

Війна і є концетрований, кровавий , найзлочинний  вияв політики.:IMHO:

9 годин тому, Konstantin_77 сказав:

Уже и сепар Дончик крайнее видео про "мухи и котлеты" на своем канале убрал, - понял наверное, что могут на два метра под землю закопать.

Ніколи не дививвся його каналу, але по наводці також написав йому коментаря, що доволі забавно дивитися як під звук сирен він записує відео, що його канал не про політику і що, мабуть, зміне свою думку, коли окупанти почнуть бомбити його населений пункт. 

Що цікаво, що в коментарях були суцільні одобрямс від москалів. Його це не наводило на думку, що він щось робить не так? Гидко самому не було? 

Згадав, що на початку відео, там ще жіночка його підпиздювала - направляла думку. Видно, що сєпарка. 

4 години тому, AntonUa сказав:

Часом не на каналі Олексія Медяника? Бо він якось говорив свою думку, що до цього "кадра" та публіковав уривок з його ролику 

Якийсь дідусь, а імені я не пам"ятаю. 

• Подобається 5
  • Переможемо 2

9 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Війна і є концетрований, кровавий , найзлочинний  вияв політики.:IMHO:

Це те ж хибна думка. У на  під словом "політика" визначається те на що не маєш впливу і конкретно "тебе не стосується" іншими словами виправдання і прикриття своїх "поглядів".

• Подобається 1

*Американський актор Шон Пенн звернувся до мільярдерів світу із закликом придбати для України 12 винищувачів, які би переважали за технічними характеристиками російську військову авіацію.*

pen-0e3cf428a986a42e5ec74ded63976838.thumb.jpeg.53581f8714b44463fd846b6507fd2a5c.jpeg

Пенн просить мільярдерів витратити 300 мільйонів доларів і придбати для України дві ескадрильї винищувачів F-15 чи F-16, які би мали якісну перевагу над російськими винищувачами Су та МіГ.

Також він закликає придбати для України системи для протиракетної оборони на 200 мільйонів доларів, що разом би склало півмільярда доларів.

Водночас актор визнає, що, окрім придбання самих винищувачів, знадобляться додаткові витрати на утримання цих літаків та їхній ремонт.*

Позиція відомої людини достойна поваги.  Не те, що підар з шпателями.

• Подобається 9
  • Дякую 1
  • Переможемо 5

1 година тому, nibond сказав:

*Американський актор Шон Пенн звернувся до мільярдерів світу із закликом придбати для України 12 винищувачів, які би переважали за технічними характеристиками російську військову авіацію.*

pen-0e3cf428a986a42e5ec74ded63976838.thumb.jpeg.53581f8714b44463fd846b6507fd2a5c.jpeg

Пенн просить мільярдерів витратити 300 мільйонів доларів і придбати для України дві ескадрильї винищувачів F-15 чи F-16, які би мали якісну перевагу над російськими винищувачами Су та МіГ.

Також він закликає придбати для України системи для протиракетної оборони на 200 мільйонів доларів, що разом би склало півмільярда доларів.

Водночас актор визнає, що, окрім придбання самих винищувачів, знадобляться додаткові витрати на утримання цих літаків та їхній ремонт.*

Позиція відомої людини достойна поваги.  Не те, що підар з шпателями.

Тут не лише в грошах проблема , а в тому де чи в кого їх купити . Поки не буде політичних рішень ніхто їх  не продасть.:IMHO:

• Подобається 2

5 хвилин тому, Конструктор сказав:

Тут не лише в грошах проблема , а в тому де чи в кого їх купити . Поки не буде політичних рішень ніхто їх  не купить.:IMHO:

ТОчніше - ніхто не продасть. :(

23 хвилини тому, Конструктор сказав:

Поки не буде політичних рішень ніхто їх  не продасть.

Чому? Мені здається, що Шон Пенн саме це і має на увазі - поки уряди бояться, мільярдери можуть приватним чином продати потрібне озброєння - адже саме вони це озброєння і виробляють.:IMHO:

• Подобається 2
  • Переможемо 1

5 часов назад, AntonUa сказал:

а ставлення класа +підписки під відео свинособаки який закликає нас знищувати? Це теж нічого цікавого?

• Подобається 9

2 часа назад, Sanich сказал:

Ніколи не дививвся його каналу, але по наводці також написав йому коментаря, що доволі забавно дивитися як під звук сирен він записує відео, що його канал не про політику і що, мабуть, зміне свою думку, коли окупанти почнуть бомбити його населений пункт. 

Що цікаво, що в коментарях були суцільні одобрямс від москалів. Його це не наводило на думку, що він щось робить не так? Гидко самому не було? 

Згадав, що на початку відео, там ще жіночка його підпиздювала - направляла думку. Видно, що сєпарка. 

Якийсь дідусь, а імені я не пам"ятаю. 

ми писали йому коментарі, він все побанив.  Також розмовляли з деякими інтернет магазинами що реалізують його шпателя, вони обіцяли що знімуть з продажу.

• Подобається 12

відповідь Дончика

c3e3bb3a16bd6809c2e147f74a4f5258.m4a

кому цікаво послухайте

14 минут назад, Taras NTG сказал:

а ставлення класа +підписки під відео свинособаки який закликає нас знищувати? Це теж нічого цікавого?

Вибачте, але я рідко коментарі під відео читаю. 

7 минут назад, Taras NTG сказал:

відповідь Дончика

c3e3bb3a16bd6809c2e147f74a4f5258.m4aНедоступно

кому цікаво послухайте

Нажаль запис недоступний 

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...