Перейти к содержанию

Ціна пакетів в наступному сезоні

Рекомендуемые сообщения

10 часов назад, Олександр К сказал:

То мабуть дешеві пакети з Закарпаття.. :dntknw::umora:

Screenshot_20260316-213501_Viber.jpg

Виходить що я свої по 2500 пообіцяв і прогадав.... :dntknw:

Вибачте , ми не знаємо , бо не продаєм . :dntknw:

(такдешевонепродаєм):umora:

40 минут назад, Bee.P сказал:

- Степане , ти чого знов на драбину поліз ? знов будеш ті рої знімати ???

- та ні , Марічко , я тіко дискоїдальне зміщення гляну , і всьо , їйбогу. :vinny:

:umora::rofl::umora:

Я вам вірю , що ви не знаєте для чого потрібно знати дискоїдальне зміщення в трутнів від дочок племіної матки, а тим більш матки ІО.

10 минут назад, Пахомич сказал:

Я вам вірю , що ви не знаєте для чого потрібно знати дискоїдальне зміщення в трутнів від дочок племіної матки, а тим більш матки ІО.

В баків не міряють дискоїдальне зміщення  , бо бакмени не расісти ;):wave:. Але то вам нідочого , :dntknw:

Коли зможите мені розказати чим між собою відрізняються штами карніки , тоді може поговоримо , а поки фантазуйте:wave:

41 хвилину тому, Пахомич сказав:

Якщо чесно , то ви для мене зовсім не інтересний співрозмовник і слабенький  знавець в бджільництві, Балабольте краще з дятлами на драбині

Не треба бути мега розумом, щоб розуміти прості речі. Якщо ви просто хочете купити молока, то не телефонуйте за оголошенням ''продам корову'' з подальшим допитом продавця про підтвердження породистості корови через дороговартісний генетичний аналіз.

1 час назад, Пахомич сказал:

ви не знаєте для чого потрібно знати дискоїдальне зміщення в трутнів від дочок племіної матки,

Знов прохвесор сів у баюру :umora:Так це ж я і росказував тут давно що треба міряти трутнів від F1 щоб мати підтвердження . Не уважні трішки :umora::wave:.  Склероз :umora:

• 4 weeks later...

Миколаїв стартанув: ціна пакетів 3000.:hmm:

09.04.2026 в 22:31, Павло Михайлович сказав:

Місцеві, чи привезені з закарпаття і на яку дату ?

Не знаю....Вискочило мені таке...:dntknw:

Продам бджолопакети карніка F1 - F2 80шт . Миколаїв. З тарою або без по домовленності.

ID: 918541760                   OLX

В 09.04.2026 в 22:31, Павло Михайлович сказал:

У нас дешевше в середньому по 2500...

2 часа назад, Олександр К сказал:

Нічого страшного - підтягнуться:ah:.

09.04.2026 в 22:31, Павло Михайлович сказав:

Це Ви продали чи купили?

2 години тому, Олександр К сказав:

У нас привозні дві неділі назад були під запис по 2500 вже по 2100 десь так. 

Он Юра трохи розповів про реалії торгівлі пакетами на Вінниччині.:rofl:

Можу ще трохи добавити: пакети за вищою ціною в більшості випадків купують начинаючі пасічники. В ти продавши їм пакети автоматично стаєш їхнім консультантом.:umora: Замість того щоб робити біля своїх, ти відповідаєш на питання: скільки солі у воду, коли вощину ставити, куди ставити, як сироп зварити, як дати, як роя зняти,,, і тп....:umora:

11 минут назад, Конструктор сказал:

Можу ще трохи добавити: пакети за вищою ціною в більшості випадків купують начинаючі пасічники. В ти продавши їм пакети автоматично стаєш їхнім консультантом.:umora: Замість того щоб робити біля своїх, ти відповідаєш на питання: скільки солі у воду, коли вощину ставити, куди ставити, як сироп зварити, як дати, як роя зняти,,, і тп....:umora:

Самі " елітні" покупці це ті які хочуть один пакет і самі за ним приїдуть за 100 км :umora:. Пришлось "послать"  , а шо робить :umora:

1 годину тому, Николай77 сказав:

Це Ви продали чи купили?

У нас привозні дві неділі назад були під запис по 2500 вже по 2100 десь так. 

Ви встигли записатись по 2500?:umora:

49 хвилин тому, Конструктор сказав:

Мені здається, що він їх цьогоріч не купить.

58 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Ви встигли записатись по 2500?:umora:

Ні! якщо буде потреба то сам їду. Так набагато дешевше. 

На сьогодні у нас-пакет 60$, сімья 100$. Забрать можна на початку Травня. Порода Бакфаст.  Це місцеві так продають.

На сьогодні по 2500 + ящик розписано все було б бажання продав би 100 штук...  якось так у нас....

53 хвилини тому, Олександр К сказав:

На сьогодні по 2500 + ящик розписано все було б бажання продав би 100 штук...  якось так у нас....

Бажання треба Ваше, чи покупців?

Північ Дніпропетровщини. Колега назівае ціну 3,5 т гр. за пакет породних українських. Відчуваю, що продасть все,що побажае. В цілому багато відгуків про поганий стан сімей на сьогодні.

6 годин тому, Винодел сказав:

Північ Дніпропетровщини. Колега назівае ціну 3,5 т гр. за пакет породних українських. Відчуваю, що продасть все,що побажае. В цілому багато відгуків про поганий стан сімей на сьогодні.

Дядько домовився в Хмельницькій області: 20 пакетів, 15 травня, 1700 грн без ящика, самовивіз.

Може ваш колега за 3500 ще які інтимні послуги надавати збирається:rofl:?

18 годин тому, Винодел сказав:

Північ Дніпропетровщини. Колега назівае ціну 3,5 т гр. за пакет породних українських. Відчуваю, що продасть все,що побажае. В цілому багато відгуків про поганий стан сімей 

Сім'ї середні(після обльоту 5р) просіли. У людей(та і мої резервні нуклеуси - одні сльози) слабаки відійшли, а середні в розряд слабаків. Нуклеуси на повну рамку треба буде заселяти наново. Були плани продати із середніх сімей пакети...тепер планів не має, бо якісного пакета на 25 квітня не буде. Запоріжжя. По знайомим весняний відхід від 20%+зимовий=50%+ сімей пропало. 

3 години тому, Макс_Скрипник сказав:

Сім'ї середні(після обльоту 5р) просіли. У людей(та і мої резервні нуклеуси - одні сльози) слабаки відійшли, а середні в розряд слабаків. Нуклеуси на повну рамку треба буде заселяти наново. Були плани продати із середніх сімей пакети...тепер планів не має, бо якісного пакета на 25 квітня не буде. Запоріжжя. По знайомим весняний відхід від 20%+зимовий=50%+ сімей пропало. 

Ви ж ніби слабких, кривих і горбатих на зиму витрушували? Чи не дотрусили осінню? А що ви з сильними сім'ями плануєте робити?

Не буде на 25 квітня, то буде на 5 травня - погода ж всіх тормознула. Іван Филипчук (Буковинський бджоляр) нещодавно викидав відео де переносив терміни відбору пакета з 25 квітня на початок травня. Казав сім'ї не готові, хоч він їх балує ентеронормінами і сиропами.

16 часов назад, yu1986ra сказал:

Дядько домовився в Хмельницькій області: 20 пакетів, 15 травня, 1700 грн без ящика, самовивіз

Завдаток вже дав ???

10 минут назад, yu1986ra сказал:

Ви ж ніби слабких, кривих і горбатих на зиму витрушували?

Тож осінні отводки робилися . Які чомусь не перезимували :dntknw:, чого б це ???:hmm:

16 часов назад, yu1986ra сказал:

Дядько домовився в Хмельницькій області: 20 пакетів, 15 травня, 1700 грн без ящика, самовивіз.

Може ваш колега за 3500 ще які інтимні послуги надавати збирається:rofl:?

Є такі ціни. Чим ближче до травня відчувається те, що через війну попит менший за пропозиції і є ціна починає трохи падати не дивлячись на ціну меду і погану зимівлю.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...