Перейти к содержанию

Ціна пакетів в наступному сезоні

Рекомендуемые сообщения

6 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Є такі ціни. Чим ближче до травня відчувається те, що через війну попит менший за пропозиції і є ціна починає трохи падати не дивлячись на ціну меду і погану зимівлю.

Знайомий поставив ціну 500грн за рамку, тобто 2000 4рр, черги немає, взагалі. 

В моїй місцевості за 2000-2500 можна знайти сім'ї.

5 минут назад, Конструктор сказал:

Якби Ви продавали своїх то яку б ціну виставили ?  Якби продавали ( наголошую) .

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Якби Ви продавали своїх то яку б ціну виставили ?  Якби продавали ( наголошую) .

Я не продаю і не купую. Просто написав що чув.:hi:

Якби продавав то з вуликом(корпус+2магаз) думаю +-100$ можна продати.:IMHO:

15 минут назад, Конструктор сказал:

Останні роки стандартно ціна падає у травні. Найвищі ціни у тих хто домовився раніше. 

15 минут назад, Конструктор сказал:

Я не продаю і не купую. Просто написав що чув.:hi:

Якби продавав то з вуликом(корпус+2магаз) думаю +-100$ можна продати.:IMHO:

На відео повний зпродаж- ліквідація пасіки,  тому така ціна , щоб точно все продати .  Тому така ціна . Це одиничний випадок , не масовий .:hi:

54 хвилини тому, Bee.P сказав:

Завдаток вже дав ???

Тож осінні отводки робилися . Які чомусь не перезимували :dntknw:, чого б це ???:hmm:

Не знаю. Домовлявся в кінці зими. Продавця знає.

То в Карпатах були відводки.

27 хвилин тому, Bee.P сказав:

На відео повний зпродаж- ліквідація пасіки,  тому така ціна , щоб точно все продати .  Тому така ціна . Це одиничний випадок , не масовий .:hi:

Є цих випадків і не мало. Мабуть Ви погано шукали.:hi:

Повний, чи не повний розпродаж, для покупця це нічого не міняє.

1 година тому, yu1986ra сказав:

Ви ж ніби слабких, кривих і горбатих на зиму витрушували? Чи не дотрусили осінню? А що ви з сильними сім'ями плануєте робити?

Не буде на 25 квітня, то буде на 5 травня - погода ж всіх тормознула. Іван Филипчук (Буковинський бджоляр) нещодавно викидав відео де переносив терміни відбору пакета з 25 квітня на початок травня. Казав сім'ї не готові, хоч він їх балує ентеронормінами і сиропами.

Я трохи напевно не правильно написав, пасіка 75% сильна там все ок. А ті 20% це сім'ї середні з яких планувалось продати пакети на 20-25квітня, як минулого і позаминулого року. Слабких, кривих і горбатих не маю, була частина пізніх відводків, яких не підрівняв бджлою восени, бо то як резервні матки. Але ті, що залишалися минулі роки самі в ріст йшли, а це просіли до жмені бджіл. 

Сильні сім'ї носили до 2кг нектару із садів поки погода була, але вже 3 день як на південь прийшов дубак...навіть сніг мокрий з дощем зараз. Що з ними робити все як завжди сильні сім'ї дорівнює багато меду з акації. У мене бджола запорізька не дурна, не роїться і не бакхфаст.

12 минут назад, Конструктор сказал:

Є цих випадків і не мало. Мабуть Ви погано шукали.:hi:

Повний, чи не повний розпродаж, для покупця це нічого не міняє.

А той інший блогер Вінницький що хоче купити пакети бакфаст обовязково щоб тіко "жовті" , не хоче купити цю пропозицію? 

40 хвилин тому, Bee.P сказав:

А той інший блогер Вінницький що хоче купити пакети бакфаст обовязково щоб тіко "жовті" , не хоче купити цю пропозицію? 

Як то кажуть: хотєть нє врєдно":umora:

Я теж багато чого хочу, наприклад кільо перги з сім'ї.:umora: 

57 минут назад, Макс_Скрипник сказал:

. У мене бджола запорізька не дурна, не роїться і не бакхфаст.

І чим той баКВАст такий поганий ?? 

3 хвилини тому, Bee.P сказав:

Та навпаки. В нього небаквастнероїться так само

1 годину тому, Bee.P сказав:

1 годину тому, gardener сказав:

Та навпаки. В нього небаквастнероїться так само

5 годин тому, Bee.P сказав:

Продавати треба ще з нового року, а для того треба скласти собі в голові якусь ціну. Період продажу пакетів і сімей дуже обмежений, а деякі продавці ще й досі не знають по чому будуть продавати:umora:. Звісно ж такі багато не продадуть.

5 годин тому, Макс_Скрипник сказав:

Я трохи напевно не правильно написав, пасіка 75% сильна там все ок. А ті 20% це сім'ї середні з яких планувалось продати пакети на 20-25квітня, як минулого і позаминулого року. Слабких, кривих і горбатих не маю, була частина пізніх відводків, яких не підрівняв бджлою восени, бо то як резервні матки. Але ті, що залишалися минулі роки самі в ріст йшли, а це просіли до жмені бджіл. 

Сильні сім'ї носили до 2кг нектару із садів поки погода була, але вже 3 день як на південь прийшов дубак...навіть сніг мокрий з дощем зараз. Що з ними робити все як завжди сильні сім'ї дорівнює багато меду з акації. У мене бджола запорізька не дурна, не роїться і не бакхфаст.

Не може бути!:umora:

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

Продавати треба ще з нового року, а для того треба скласти собі в голові якусь ціну. Період продажу пакетів і сімей дуже обмежений, а деякі продавці ще й досі не знають по чому будуть продавати:umora:. Звісно ж такі багато не продадуть.

Продавати треба дорого :hi:, щоб не лізли в голову дурні сумніви :hi::umora:

4 години тому, Bee.P сказав:

Йому їх не продадуть:IMHO:

Только что, yu1986ra сказал:

Йому їх не продадуть:IMHO:

Чому ? Бо таких не має ???:umora:

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Продавати треба дорого :hi:, щоб не лізли в голову дурні сумніви :hi::umora:

Дорого чи ні, то діло десяте. Треба щоб була ціна, оголошення і реклама. Набирати попередні замовлення. Брати аванси. А пакетчики клювом щолкали до квітня місяця з цим всим.

Який дебіл зробить попереднє замовлення якщо не знає ціни?

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

Чому ? Бо таких не має ???:umora:

Бо він вже всіх задовбав своїм бажанням купити супер дешево:rofl:, але з супер чіткими вимогами. Посилав своїх глядачів не одноразово в  відео і коментах. Такому продай, то ще винен будеш. Без притензій не обійдеться:IMHO:

8 минут назад, yu1986ra сказал:

Посилав своїх глядачів не одноразово в  відео і коментах.

Вас хоч в цьому списку не було ?:hi::umora:

53 хвилини тому, Bee.P сказав:

Вас хоч в цьому списку не було ?:hi::umora:

Ні, я в срачі за пакет не входив.

20.04.2026 в 14:47, yu1986ra сказав:

Може ваш колега за 3500 ще які інтимні послуги надавати збирається:rofl:?

Не певен, можу тільки здогадуватись(дещо з слів самого продавця), чи можна до інтимного віднести наступне: вислуховування просторікувань потенційних покупців, підтримка розмови з ними, при особистих зустрічах підтримання позитивної атмосфери в спілкуванні, консультації по телефону щасливих але недосвічених власників куплених пакетів. Напування кавою чи чаем.З мого досвіду купівлі пригадую обід (швидче вечеря), випивкою, оскільки за столом було двое то можна віднести до інтимної розмови, ба послуга була взаемна, приемна і може корисна(збагатив свій життевий досвід, побачив як живуть люди на Буковині, що собою уявляють).

Днями продавались сім'ї, по 4т гр., покупці здавались задоволеними.  Тут бачиться деяка невідповідність, бо відводки в діхтовому ящику будуть в другій декаді травня силою 4рр і 1-1,2 кг бджіл по 3,5тис. гр.,а сім'ї в яких на 5-7 р розплід днів чотирі тому по 4тис. гр. Сім'я  яка здаеться більш вартістною продаеться тільки на 500гр. дорожче. Чому так? Відводки продавались минулого року за трохи менші гроші і продались всі, тому при гіршому стані пасіки і меншій (гіпотетично) кількості відводків можна трохи підняти ціну. Сім'ї на ринку України продаються в меншій кількості(так здаеться) і ціна на них менш усталена, продати по вищій ніж 4т. складніше, покупцю витрачатись на більші гроші важче психологічно, ризикованіше з погляду повернення вкладених грошей. Серед профі склалось "мненіе", що витрачені на купівлю гроші потрібно повернути це як мінімум, а зазвичай мати прибуток від реалізації меду який буде помітно(рідко хто рахуе витрати достеменно) перевищувати витрачені кошти. І часто так бувае, якщо поталанить  і накачаешь акаціевого меду і продаси його в роздріб по верхній ціні ринка. Витрати на купівлю повернеш,  а попереду надійний соняшник.

3 години тому, Винодел сказав:

Не певен, можу тільки здогадуватись(дещо з слів самого продавця), чи можна до інтимного віднести наступне: вислуховування просторікувань потенційних покупців, підтримка розмови з ними, при особистих зустрічах підтримання позитивної атмосфери в спілкуванні, консультації по телефону щасливих але недосвічених власників куплених пакетів. Напування кавою чи чаем.З мого досвіду купівлі пригадую обід (швидче вечеря), випивкою, оскільки за столом було двое то можна віднести до інтимної розмови, ба послуга була взаемна, приемна і може корисна(збагатив свій життевий досвід, побачив як живуть люди на Буковині, що собою уявляють).

Днями продавались сім'ї, по 4т гр., покупці здавались задоволеними.  Тут бачиться деяка невідповідність, бо відводки в діхтовому ящику будуть в другій декаді травня силою 4рр і 1-1,2 кг бджіл по 3,5тис. гр.,а сім'ї в яких на 5-7 р розплід днів чотирі тому по 4тис. гр. Сім'я  яка здаеться більш вартістною продаеться тільки на 500гр. дорожче. Чому так? Відводки продавались минулого року за трохи менші гроші і продались всі, тому при гіршому стані пасіки і меншій (гіпотетично) кількості відводків можна трохи підняти ціну. Сім'ї на ринку України продаються в меншій кількості(так здаеться) і ціна на них менш усталена, продати по вищій ніж 4т. складніше, покупцю витрачатись на більші гроші важче психологічно, ризикованіше з погляду повернення вкладених грошей. Серед профі склалось "мненіе", що витрачені на купівлю гроші потрібно повернути це як мінімум, а зазвичай мати прибуток від реалізації меду який буде помітно(рідко хто рахуе витрати достеменно) перевищувати витрачені кошти. І часто так бувае, якщо поталанить  і накачаешь акаціевого меду і продаси його в роздріб по верхній ціні ринка. Витрати на купівлю повернеш,  а попереду надійний соняшник.

В другій декаді травня вже пакет вже не по 3,5 тис. Грн буде, а по 1,7.

4000 за сім'ю то добра ціна.

В 23.04.2026 в 17:24, yu1986ra сказал:

В другій декаді травня вже пакет вже не по 3,5 тис. Грн буде, а по 1,7.

Ціна по Кіровоградскій обл до 10того травня 2400 - 2500

Кривий Ріг до 10 травня 2300 після 10того 2100.

6 хвилин тому, Віталій.В сказав:

Ціна по Кіровоградскій обл до 10того травня 2400 - 2500

Кривий Ріг до 10 травня 2300 після 10того 2100.

Сьогодні в фейсбуці оголошення вискочило 60 пакетів, 5 травня, 1950 грн.. Місцевість не уточнював, бо вони мені не потрібні.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...