ромео Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 46 минут назад, Бджолопотам сказал: Листя як в акації, але цвіт схожий як в бузини... Можливо софора... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 1 хвилину тому, ромео сказав: Можливо софора... Гугла видає різні варіанти - серед них є і схожі на те що я бачив, тому можливо і так Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 6 годин тому, Винодел сказав: . В ловушку товариша залетів рій, не було можливості забрати зразу ж, через деякий час ловушки нестало, потім з'явилась але вже без бджіл. Так це ще й порядний попався , раз роєловку повернув . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 14 хвилин тому, Конструктор сказав: Так це ще й порядний попався , раз роєловку повернув . Насправді майже всі вони порядні. Хтось проходив, побачив і ніби якесь затьмарення розуму, або біси почали нашіптувати, або просто якийсь глибоко захований бидло-ген раптом спрацював. А насправді хороша людина, хоч до рани прикладай. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 12 часов назад, Олександр Коваль сказал: в цьому році прополісу менше десь в два рази порівняно з попереднім. За все годы не было у меня еще так много прополиса.... Задолбался скоблить... А вот подсолнуха маловато для такого потенциала... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 1 час назад, Бджолопотам сказал: За 11 днів +8 кг. Малувато. Щось цього року залотарник пробуксовує... Вирішив викачувати магазини і хай заносять в гнізда, щоб не підгодовувати... Рамки забрав в п'яти вуликах - нападу не має, злодійок не видно... На жаль поламалась медогонка - тому продовжу завтра. Розплоду в сім'ях - хоч пакети продавай.... P.S. В неділю повертався з Затоки в Одеській області - то бачив багато дерев на узбіччі які вкриті білим цвітом - нажаль не було змоги зупинитись і сфотографувати з близька. Листя як в акації, але цвіт схожий як в бузини... Як для цього року це досить нормальний показник. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 4 часа назад, Сергей Тюркин сказал: Один фермер убрал ячмень и посадил 160 га гречки. сейчас её немного примочило но вид у неё печальнинький. тоненькая и чахленькая и как раз начинает зацветать. вот я и думая или сделать ещё один переезд на эту гречку или домой.. если бы конкретно залило но у нас дожди да ещё и в августе не очень... Перевез один точек на поздний подсолнух...поставил возле складов фермера....а он говорит оставайся я 90 гектар горчицы посеял на сидерат в октябре мед будешь качать))))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Абсолютный максuмум Опубликовано 19 августа, 2021 Share Опубликовано 19 августа, 2021 3 минуты назад, ved сказал: Перевез один точек на поздний подсолнух...поставил возле складов фермера....а он говорит оставайся я 90 гектар горчицы посеял на сидерат в октябре мед будешь качать))))) Років 10 назад з подібної площі бджоли за вересень принесли меду. Скажімо, собі в зиму. Але все залежить від погодних умов, звичайно. А ще більше від агрономних здібностей. Бо на сидерат гірчицю по технології треба валити не після відцвітання, а на початку цвітіння Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Витя Опубликовано 20 августа, 2021 Share Опубликовано 20 августа, 2021 11 часов назад, ved сказал: 90 гектар горчицы 11 часов назад, Абсолютный максuмум сказал: в зиму Як на гірчиці перезимували? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Абсолютный максuмум Опубликовано 20 августа, 2021 Share Опубликовано 20 августа, 2021 5 часов назад, Витя сказал: Як на гірчиці перезимували? 16 часов назад, Абсолютный максuмум сказал: ....... Скажімо, собі в зиму Звісно, на гірчиці їх ніхто в зиму не пускав. Хоча це була поліська бджола, і зимувала вона взагалі непогано Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 21 августа, 2021 Share Опубликовано 21 августа, 2021 19.08.2021 в 20:17, Бджолопотам сказав: За 11 днів +8 кг. Малувато. Щось цього року залотарник пробуксовує... Вирішив викачувати магазини і хай заносять в гнізда, щоб не підгодовувати... Рамки забрав в п'яти вуликах - нападу не має, злодійок не видно... На жаль поламалась медогонка - тому продовжу завтра. Розплоду в сім'ях - хоч пакети продавай.... P.S. В неділю повертався з Затоки в Одеській області - то бачив багато дерев на узбіччі які вкриті білим цвітом - нажаль не було змоги зупинитись і сфотографувати з близька. Листя як в акації, але цвіт схожий як в бузини... Ха, сафора. Та вона в цьому році не виділяє, сухо у мене. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергiйко Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 20 часов назад, Лавр сказал: сафора. Та вона в цьому році не виділяє, сухо Та й у нас не виділяє, у прошлому роцi, видiляла, кажуть люди що софора виділяє через рiк. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 21 хвилину тому, Сергiйко сказав: Та й у нас не виділяє, у прошлому роцi, видiляла, кажуть люди що софора виділяє через рiк. ні, тільки при відповідній вологості. Буде дощ то і виділить Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 Сьогодні завершив основну викачку меду... За три дні ні нападки ні злодійок не було - в хату взагалі двері не зачинялись... Того року спробуй двері не зачини при відкачці, за 5 хвилин бджіл налетить - замахаєшся виганяти. В порівнянні з попереднім роком (який був рекордним за мою пасічну кар'єру) - цього року не добрав літрів 200 меду... Але маємо що маємо - дякуємо Богу за все Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 5 минут назад, Бджолопотам сказал: Сьогодні завершив основну викачку меду... За три дні ні нападки ні злодійок не було - в хату взагалі двері не зачинялись... Того року спробуй двері не зачини при відкачці, за 5 хвилин бджіл налетить - замахаєшся виганяти. В порівнянні з попереднім роком - цього року не добрав літрів 200 меду... Але маємо що маємо - дякуємо Богу за все Сезон пролетів якось швидко,навіть супер швидко. А по меду то за рахунок акації ми проскочили. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asot Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 40 минут назад, Женя Циба сказал: А по меду то за рахунок акації ми проскочили. А я не догнав навіть того ,що того року продані хвости наносили Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
САНЯ88 Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 У меня мёда только на зиму принесли себе. Я буду зимовать на бобах, хотел капусты прикупить,но говорят что какие-то люди с Харьковской области всю выкупили, теперь вот дефицит. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
пчеловод1 Опубликовано 22 августа, 2021 Share Опубликовано 22 августа, 2021 9 минут назад, САНЯ88 сказал: с Харьковской области мы тут везде, раньше донецкие а теперь мы Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 12 часов назад, пчеловод1 сказал: мы тут везде, раньше донецкие а теперь мы А "Мы" , это чьих будете Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 13 часов назад, САНЯ88 сказал: У меня мёда только на зиму принесли себе. Я буду зимовать на бобах, хотел капусты прикупить,но говорят что какие-то люди с Харьковской области всю выкупили, теперь вот дефицит. Это чтоб потом продать дороже как дефицитный товар.. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 2 години тому, Мико сказав: А "Мы" , это чьих будете зроблю припущення криворожські Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
katran54 Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 Почав ставити полоски від кліща. Залишилось кілька пачок Варофарм з того року і пів пачки ворожих. То своі рідні рівненські вже сухі хоч пачки не відкриті а руські ще вологі. Як не вміють робити то чого беруться. Думаю що з сухих діла не буде, дарма викинув гроші. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 2 хвилини тому, katran54 сказав: Думаю що з сухих діла не буде, дарма викинув гроші Варостоп і варофлу теж сухі, але по відгуках - працюють добре. В товариша кліщ сиплеться нормально, пластини працюють, у мене ж підозріло малий осип - по 2-3 кліща, в одній сім'ї впало штук 6... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 6 хвилин тому, katran54 сказав: Почав ставити полоски від кліща. Залишилось кілька пачок Варофарм з того року і пів пачки ворожих. То своі рідні рівненські вже сухі хоч пачки не відкриті а руські ще вологі. Як не вміють робити то чого беруться. Думаю що з сухих діла не буде, дарма викинув гроші. Ніколи полоски варостопу не були вологі. Тут ще питання чому москальські вологі. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
katran54 Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 1 минуту назад, Sanich сказал: Ніколи полоски варостопу не були вологі. Тут ще питання чому москальські вологі. Фумісан мені завжди попадав вологим Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.