AntonUa Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 После полосок варолом ( как я понял от компании милиса 93), клещ таки начал сыпаться. Подкормка уходит словно в бездонную яму, только в двух семьях увидел результат, остальные видать очень много и плотно кушают. Но самое интересно, это то что до пяти вечера пчела сидит дома, а потом начинает массово куда-то летать, словно где-то есть большой массив медоносных растений. Ну блин в пять вечера Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 23 августа, 2021 Share Опубликовано 23 августа, 2021 40 минут назад, katran54 сказал: Почав ставити полоски від кліща. Залишилось кілька пачок Варофарм з того року і пів пачки ворожих. То своі рідні рівненські вже сухі хоч пачки не відкриті а руські ще вологі. Як не вміють робити то чого беруться. Думаю що з сухих діла не буде, дарма викинув гроші. Тут головне гарно хлорамфеніколом "віру посмачити". Скільки вже раз писалося переписалося, а так і нічого не змінилося. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 вологі - сухі, то не показник якості. Різні траплялись, москальські чомусь завжди мокрі. У нас тут в товаристві завжди їх вароодез пропонують, а потім знову що- контрольний амітраз? Якось не воно, та і не беру з принципу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 Ставил варолом работает хорошо и цена приятная.. А так сезон закончил остался закорм и обработка и все.... Странно но у меня взяток начался уже три дня что-то носят отдельные семьи даже кормушки побрасали... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 47 минут назад, Александр К. сказал: Странно но у меня взяток начался уже три дня что-то носят отдельные семьи даже кормушки побрасали... В мене зранку, десь до 11, йде маленький принос. А також несуть яскраво жовту обніжку... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 12 минут назад, ромео сказал: В мене зранку, десь до 11, йде маленький принос. А також несуть яскраво жовту обніжку... Золотарник пилок дає. У мене зранку йде дощ Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 +25 сонячно та вітряно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 2 часа назад, ромео сказал: В мене зранку, десь до 11, йде маленький принос. А також несуть яскраво жовту обніжку... У меня носят втечении дня весь день... с утра больше но до обеда есть активный лет... Три дня назад прошол дождь и понеслось... Лень весы доставать только приехал с кочевки все на них сложил до следующего года.. Пыльца разная желтая белая и золотарник... Просто не всегда у нас есть осенний взяток ... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Роман Бережний Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 1 година тому, Александр К. сказав: У меня носят втечении дня весь день... с утра больше но до обеда есть активный лет... Три дня назад прошол дождь и понеслось... Лень весы доставать только приехал с кочевки все на них сложил до следующего года.. Пыльца разная желтая белая и золотарник... Просто не всегда у нас есть осенний взяток ... Так,пилочок ловко,зранку,несуть.Вдень перекур,ну по воду.Вечором трохи.Зранку льоту вистачає,для підлиття рамок на осушці.Корпус над гніздом.Навіть,через ГР та плівку на ній,з загнутим вуголком.Пізніше,тре буде крутнути.З чого принос хз.Золотарників не має.Питав у колег в селі,чи не має нападу.Казали,що така ж ситуація.Ну,от і стимуляція.Пішла справа після дощику. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 1 час назад, Роман Кременчук сказал: Так,пилочок ловко,зранку,несуть.Вдень перекур,ну по воду.Вечором трохи.Зранку льоту вистачає,для підлиття рамок на осушці.Корпус над гніздом.Навіть,через ГР та плівку на ній,з загнутим вуголком.Пізніше,тре буде крутнути.З чого принос хз.Золотарників не має.Питав у колег в селі,чи не має нападу.Казали,що така ж ситуація.Ну,от і стимуляція.Пішла справа після дощику. У меня тоже рамки не сушат... Пару лет назад тоже так резко взяток начался потом оказалось что сосед рамки сушил в открытую... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макарыч57 Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 Хтось мед качає, а Макарыч вулыкы збырає, до нового сезону готується. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 16 минут назад, Макарыч57 сказал: Макарыч вулыкы збырає, до нового сезону готується. Щось Ви рано почали... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макарыч57 Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 12 минут назад, ромео сказал: Щось Ви рано почали... Балкон не резиновый. Скоро яблоки на зиму ставить, а там еще куча рамок, Алюминий на крышки и такэ iншэ. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
katran54 Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 17 годин йшов сильний дощ до 13год. сьогодні. На наших болотах завтра мабуть піде вода в підвал. Листя помідор різко почорніло. Зірвав зелені, може щось дозріє в ящиках Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ved Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 Сегодня ездил посмотреть тех что на позднем соняхе....меда практически не принесли.... Зря жо....пу рвал ради 5 копеек)))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 17 минут назад, katran54 сказал: 17 годин йшов сильний дощ до 13год. сьогодні. На наших болотах завтра мабуть піде вода в підвал. Листя помідор різко почорніло. Зірвав зелені, може щось дозріє в ящиках У мене завжди постає питання, навіщо їх садити і мучитися біля них. Кожен раз дивлюсь на тещу і матір і дивуюсь. Можливо я на старості таким буду... Напевне потрібно подивитися зі сторони. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 6 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Кожен раз дивлюсь на тещу і матір і дивуюсь. але їсте? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 4 хвилини тому, Wladimir_K сказав: У мене завжди постає питання, навіщо їх садити і мучитися біля них. Кожен раз дивлюсь на тещу і матір і дивуюсь. Можливо я на старості таким буду... Напевне потрібно подивитися зі сторони. Цього року з помідорами в профі рік не легкий , в любителів взагалі важкий , але для себе вистачить... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
katran54 Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 15 минут назад, Wladimir_K сказал: 34 минуты назад, katran54 сказал: 17 годин йшов сильний дощ до 13год. сьогодні. На наших болотах завтра мабуть піде вода в підвал. Листя помідор різко почорніло. Зірвав зелені, може щось дозріє в ящиках У мене завжди постає питання, навіщо їх садити і мучитися біля них. Кожен раз дивлюсь на тещу і матір і дивуюсь. Можливо я на старості таким буду... Напевне потрібно подивитися зі сторони. Не можно навіть порівняти смак зірваного червоного помідора з грядки і купленого твердого. Їх же зривають зеленими недозрілими а вже в дорозі почервоніють обо ще й побризкають щоб почервоніли Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Роман Бережний Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 1 година тому, Конструктор сказав: Цього року з помідорами в профі рік не легкий , в любителів взагалі важкий , але для себе вистачить... Вже всі банки використали на помідори.І те,і се,і аджички тре.По банки завтра та тару під мед. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 12 минут назад, katran54 сказал: Не можно навіть порівняти смак зірваного червоного помідора з грядки і купленого твердого. Їх же зривають зеленими недозрілими а вже в дорозі почервоніють обо ще й побризкають щоб почервоніли Скільки їх потрібно. Можна купити у більш успішного сусіда, а вільний час потратити на те, що виходить більш краще. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 1 хвилину тому, Wladimir_K сказав: Скільки їх потрібно. Можна купити у більш успішного сусіда, а вільний час потратити на те, що виходить більш краще. А процес? 16 хвилин тому, Роман Кременчук сказав: Вже всі банки використали на помідори.І те,і се,і аджички тре.По банки завтра та тару під мед. Тари вистачить , що року вистачає. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 2 минуты назад, Конструктор сказал: А процес? Тари вистачить , що року вистачає. В своєму житті з роками я прийшов до висновку "процес заради процесу" або це тоді коли це можеш дозволити, або зайва трата часу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 1 хвилину тому, Wladimir_K сказав: "процес заради процесу" Це в мене так з картоплею , але Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 августа, 2021 Share Опубликовано 24 августа, 2021 Только что, Конструктор сказал: Це в мене так з картоплею , але Це у мене і з помідорами і картоплею у батьків. Зато бджоли їм не те. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.