Перейти к содержанию

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду

Рекомендуемые сообщения

5 минут назад, Конструктор сказал:

Думаєте що вже було настільки якісне зволоження яке компенсує минулорічну посуху?

На сьогодні там досить якісне зволоження навіть краще ніж у моїх краях.

12 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

На сьогодні там досить якісне зволоження навіть краще ніж у моїх краях.

opady_05_02.thumb.png.ed971c5f921a76b92f28f5ebfd04dedc.pngzapasu_yruna_0-20_05_02.png.43548981182db1adac20199bb6257a29.png

А ось саме цікаве:zapasu_ozumuna_0-100_05_02.thumb.png.0a83f7465d940e59acd6cee70c94bbdf.png

Якщо вірити цим даним, то мабуть в мене буде ще один рік без меду.

Той самий ріпак рекордно швидко відцвів, думаю що це теж через малий запас вологи.:IMHO:

1 час назад, Wladimir_K сказал:

А яке виділення соняшника при якісному зволоженні на півдні України? 

Квоти на 2026 р. лишилося мене 16 тис. т. до кінця року. 

З вологою, поки все ок. А от бджіл у нас перезимували, дуже мало.

39 минут назад, mits сказал:

З вологою, поки все ок. А от бджіл у нас перезимували, дуже мало.

Кабінетним аналітикам то невідомо , вони "думкою багатіють". :hi:.  Але їхня наівність це цікаво :umora:

1 час назад, Конструктор сказал:

opady_05_02.thumb.png.ed971c5f921a76b92f28f5ebfd04dedc.pngzapasu_yruna_0-20_05_02.png.43548981182db1adac20199bb6257a29.png

А ось саме цікаве:zapasu_ozumuna_0-100_05_02.thumb.png.0a83f7465d940e59acd6cee70c94bbdf.png

Той самий ріпак рекордно швидко відцвів, думаю що це теж через малий запас вологи.:IMHO:

Через погодні умови. Запас вологи в грунті є, але у верхніх вже нестача. Бачу по канавах на  торфовищах.

3 години тому, Wladimir_K сказав:

Бачу по канавах на  торфовищах.

І що ж там видно?

6 годин тому, Wladimir_K сказав:

А яке виділення соняшника при якісному зволоженні на півдні України? 

Квоти на 2026 р. лишилося мене 16 тис. т. до кінця року. 

Та заспокойтеся вже з тими квотами. Вони хоч якось впливають на ціну коли мед в надлишку.

6 годин тому, Конструктор сказав:

Інфа по цих картах для моєї місцевості ніби вірна.

22 хвилини тому, Js_ сказав:

І що ж там видно?

Рівень води.

45 минут назад, yu1986ra сказал:

Рівень води.

:ay::umora:

Шкода що це не має ніякого відношення до територій які дають основну частину меду на опт .:hi:

Бажаю здоров'я, колеги!!! Ніхто не чув яку ціну заготівельники дають за акацію? Мені вже дзвонили, пропонували 200 грн , об'єм від 300 кг, після пилкового аналізу. Подякував за пропозицію, сказав що до качки ще  днів 10-14. Як у вас з акацією, може чули щось про ціни на неї?

Вчора бачив відео в тік-тоці де дід продає сади з акацією (коли встиг викачати акацію - не знаю) по 1500 за 3л.

1 година тому, Сергій-апі сказав:

Вчора бачив відео в тік-тоці де дід продає сади з акацією (коли встиг викачати акацію - не знаю) по 1500 за 3л.

В тік-тоці можна продавати

Гуртова ріпакового-130.

Мати акаціевий цьогорічний в банках- ніякого дива. Качай, наливай, пропонуй на продаж. Тільки в багатьох він буде з ріпаковим, спробуй відділити, доведи без лабораторних досліджень , що акація чиста і не закристалізуеться.  Хіба що забожися, але це може подіяти тільки на пенсіонерів, які пам'ятають хто такий Бог.

16 годин тому, пасічник Ігор сказав:

Бажаю здоров'я, колеги!!! Ніхто не чув яку ціну заготівельники дають за акацію? Мені вже дзвонили, пропонували 200 грн , об'єм від 300 кг, після пилкового аналізу. Подякував за пропозицію, сказав що до качки ще  днів 10-14. Як у вас з акацією, може чули щось про ціни на неї?

З акацією стандарт 10л, а є і по 3л з вулика. Сезон по акації провальний дивлячись на силу сімей і кількість цвіту. По 1500грн за бутиль на ульот. Шкода не так багато того меду, але він чистий, ідеальний.

Гурт на мою думку на акацію 270грн за 1кг. має бути.

10 годин тому, Макс_Скрипник сказав:

Гурт на мою думку на акацію 270грн за 1кг. має бути.

Ви готові за такою ціною купувати чи продавати?:hmm:

8 минут назад, asaltan сказал:

270 то взагалі не ціна. Потрібно з круглої цифри починати скажімо 300.

17 хвилин тому, asaltan сказав:

Вітаю! Готовий купити якісний мед з акації, щоб закрити свої замовлення, якщо не переконаю замовників, що в мене будуть кращі меди. Меду з акації спираючись на покази контральних вагів на своїх точках і друзів можу зробити висновок, що меду недостатньо.

1 годину тому, Макс_Скрипник сказав:

Готовий купити якісний мед з акації

Хто повинен платити за перевірку на якість меду - пасічник чи торговець? Які показники, на Вашу думку треба перевірити?:hi:

2 часа назад, asaltan сказал:

Хто повинен платити за перевірку на якість меду - пасічник чи торговець? Які показники, на Вашу думку треба перевірити?:hi:

Кому потрібен мед певної якості , для чого й робляться дані аналізи, той ,відповідно,аналізи і оплачує!!! Хіба що Ви дасте надціну за якість, тоді пасічник буде зацікавлений довести її(якість) свого меду та може взяти половину розходів за аналізи на себе. А Ви повірите аналізам інших лабараторій? В кожного покупця за бугром можуть бути свої вимоги, і Вас , як посередникам, потрібно знати , на які показники робити аналізи!

3 години тому, asaltan сказав:

Якщо пасічник хоче продати свій мед дорожче за "просто мед" то пасічник, а торговець, якщо хоче купити якісний мед, що потім не колупати загуслий мед і топити його бо купував, як чисту акацію.

Я Вам повністю довіряю, ви професіонал в питанні перевірок меду.  Для мене пилковий аналіз і ф/г. Але для лабораторії треба доповнити палінологічні бази.

13 часов назад, asaltan сказал:

Яка ,на даний час , у Вас закупівельна ціна чистої акації ?і скільки коштують аналізи?

12 годин тому, пасічник Ігор сказав:

Яка ,на даний час , у Вас закупівельна ціна чистої акації ?

Ціна різнотрав'я з акацією (на нашому складі) залежить від співвідношення фруктози і глюкози (ф/г) і може бути від 145 до 220 грн/кг. Те, що пасічники називають чистою акацією - від 180 до 220 грн/кг. Наші витрати на доставку меду на наш склад враховуємо окремо.:hi:

12 годин тому, пасічник Ігор сказав:

скільки коштують аналізи?

Ви за свій рахунок надсилаєте 1 чи більше зразків по 50-100г меду на нашу адресу (НП, Кривий Ріг, відд.1, ТОВ Меганом-АП, тел. 067 5683379).

Якщо Ви хочете продати нам мед, то ми ми просто перевіряємо і називаємо закупівельну ціну, самі аналізи - безоплатні. Показники Вам не повідомляємо.

Якщо Ви хочете узнати показники меду, то це коштує від 60 до 800 грн. за показник (всього до 12).

Визначення вмісту антибіотиків 900грн/аналіз, всього до 8 антибіотиків.:hi:

2 години тому, asaltan сказав:

Яка оптова ціна на ріпак на сьогодні.

В наших краях ріпак по 130.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...