Перейти к содержанию

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду

Рекомендуемые сообщения

Виникло таке запитання: Чи всі купляють суміш акації з ріпаком по ціні ріпаку? Маю на увазі оптові закупівлі 

В 03.06.2026 в 12:40, asaltan сказал:

Якщо Ви хочете продати нам мед, то ми ми просто перевіряємо і називаємо закупівельну ціну

Який мінімальний розмір партії?

4 хвилини тому, I dream of having honey сказав:

Виникло таке запитання: Чи всі купляють суміш акації з ріпаком по ціні ріпаку? Маю на увазі оптові закупівлі 

Ціна залежить від співвідношення ф/г= 1,26-1,55 і більше. Ціна може бути від 145 до 220 грн/кг.:hi:

7 хвилин тому, I dream of having honey сказав:

Який мінімальний розмір партії?

Від 50 кг для чистої акації до 300 кг для різнотрав'я з ф/г=1,25.:hi:

Кам'янець-Подільський ріпак по 110 за 1т, щось дуже слабо....

8 минут назад, Zinkevych19 сказал:

Кам'янець-Подільський ріпак по 110 за 1т, щось дуже слабо....

Це Вам підказка просто. Користуйтесь моментом і продайте дорожче.

На сьогодні реально продати в районі 130 поки.

36 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Це Вам підказка просто. Користуйтесь моментом і продайте дорожче.

Можуть понизити?

1 час назад, Конструктор сказал:

Можуть понизити?

І навпаки теж можуть. Потрібно мати контакти не одного заготовача, це іноді впливає на торг. 

06.06.2026 в 22:51, asaltan сказав:

Ціна залежить від співвідношення ф/г= 1,26-1,55 і більше. Ціна може бути від 145 до 220 грн/кг.:hi:

Від 50 кг для чистої акації до 300 кг для різнотрав'я з ф/г=1,25.:hi:

Тобто все що нижче 1,26 не акація. А вище можна вважати акацією? Чи де межа коли мед можна вважати більш менш акацієвим? Роз'ясніть будь ласка.

4 години тому, Пан Сашко сказав:

Тобто все що нижче 1,26 не акація. А вище можна вважати акацією? Чи де межа коли мед можна вважати більш менш акацієвим? Роз'ясніть будь ласка.

Всесвітньовідома німецька лабораторія QSI орієнтується на такі вимоги до акацієвого меду:

Специфікація сировини
Загальні Правила
Збір та доставка зрілого, гомогенізованого меду без будь-яких добавок
та без зменшення натуральних компонентів меду, видобутого із закритих стільників. Мед виробляється та зберігається відповідно до чинних норм ЄС та Німеччини щодо харчових продуктів, зокрема щодо відстеження та гігієни.
Аналітичні значення
Тип меду: Монофлорний акація
Походження: ЄВРОПА
Пилок% Діапазон Діапазон допусків
                  >20      >10, якщо F/G > 1,55
Електропровідність [mS/cm] < 0,20
Вміст води макс. 18,0%
Колір Діапазон Діапазон допусків
          < 15 мм    < 20 мм
Діапазон F/G Діапазон допусків
        > 1,55      1,50
БЕЗ ГМО
БЕЗ АНТИБІОТИКІВ
Характеристики якості
Колір від водянисто-жовтого до світло-жовтого
Запах м'який, слабоароматичний
Смак солодкий, приємний, злегка квітковий, слабоароматичний
Інше: Залишається рідким протягом тривалого часу через високий вміст фруктози; може бути дефіцитним до ферментів, низький вміст проліну (180–240), сахароза макс. 10%.:hi:

В 08.06.2026 в 19:11, Zinkevych19 сказал:

Кам'янець-Подільський ріпак по 110 за 1т, щось дуже слабо

По 127грн менше 500кг

8 часов назад, I dream of having honey сказал:

По 127грн менше 500кг

Це де? 

Миколаївська область. Наприклад Золотий нектар. І інші так само пропонують.

Юрко, що добував мед в канівському р- ні, мріе продавати по 800₴/ л, на мій комент що задорогувато, відповів- "Я власник, так, оцінив", аргументів чому дорожче роздрібного ринку України не навів, а хотів би почути( прочитати), може і мені згодяться. Моя ціна по верху ринка і побоювання що продавати буду не один рік - присутні. Судячи по видео меду АК. , травневого накачали немало. Продають і по 250₴/ л з залізними аргументами чого так.

1 годину тому, Винодел сказав:

Юрко, що добував мед в канівському р- ні, мріе продавати по 800₴/ л, на мій комент що задорогувато, відповів- "Я власник, так, оцінив", аргументів чому дорожче роздрібного ринку України не навів, а хотів би почути( прочитати), може і мені згодяться. Моя ціна по верху ринка і побоювання що продавати буду не один рік - присутні. Судячи по видео меду АК. , травневого накачали немало. Продають і по 250₴/ л з залізними аргументами чого так.

По верху ринку, то по скільки?

Зараз за тиждень той ''травневий'' по 250 кристалізується і він втратить свою актуальність до осені.

В мене в селі акацію торгують по 500 грн за 1 л, з домішками -400 грн. Оптовитки пропонують від 150 до 200 грн. НА сімейній раді вирішили оптом не здавати, продавати тільки вроздріб, інше хай стоїть в бочках. Тим паче акація не кожен ріу буває.

Мені один закупівельник казав що треба почекати до соняху. Там ріпак буде по 150. Інший дає 130 за тонну.

Мабуть продам мед та куплю крутий угорський субліматор, бо вже бачу кліща. А сонях буде пізній, і полоски небуде кому ставити.

Ряд заготівельників знизив оптову ціну на ріпак із 129 до 114-115.Хтось може пояснити реальну причину зниження,при тому,що меду насправді не так то і багато.І не зрозуміла перспектива на різнотрав'я та липу.Погода як би не балує.

1 година тому, Alex 84 сказав:

Ряд заготівельників знизив оптову ціну на ріпак із 129 до 114-115.Хтось може пояснити реальну причину зниження,при тому,що меду насправді не так то і багато.І не зрозуміла перспектива на різнотрав'я та липу.Погода як би не балує.

Якщо ваш мед з ріпаку зрілий, то чекайте ціни на соняшникова, здасте все разом. Якщо є на то можливості. Бо процедуу обідати пасічника запустили.

Я сьогодні ріпак по 130 здав і забув.:wave::umora:

130 мене влаштовує. Тим більш що накачав нормально як для моїх умов. (Ріпак за 2.8 км)

Тепер качнути б стільки різнотрав'я, а сонях як дасть. (Ближчий за 2.5 км.):)

• 2 weeks later...

Що з ціною на мед оптом щось взагалі тиша. Ні обговорень цін ні оголошень певно всі чекають на сонях)))

Що з ціною на мед оптом щось взагалі тиша. Ні обговорень цін ні оголошень певно всі чекають на сонях)))

2 години тому, iira100 сказав:

Що з ціною на мед оптом щось взагалі тиша. Ні обговорень цін ні оголошень певно всі чекають на сонях

Ми виставляємо оголошення у відповідному розділі форуму:

ТОВ "Меганом-АП" продовжує купувати на складі в м.Кривий Ріг:

- різнотрав'я за ціною від 108 грн/кг,

- мед акації та усіх її сумішей за ціною до 202 грн/кг .

Зразки 50-100 г для безкоштовної перевірки меду просимо надсилати НП за адресою: Кривий Ріг, склад 4, ЄДРПОУ 33179011, тел. 067 5683379.

Довідка: 067 5683379 - Салтан Анатолій Миколайович, директор.:hi:

В 27.06.2026 в 09:39, iira100 сказал:

нема меду, нема що обговорювати. З такою погодою, як зараз в Європі, то і соняшникового меду може не бути. 

27.06.2026 в 09:39, iira100 сказав:

Меду нема на гурт, тому і тиші. У кого трохи було той здав мовчки або чекає.

Лісовий продаю по 350 грн/л. Своїм дрібно гуртовикам планую озвучити ціну 200 грн/кг. Навіть якщо не куплять, то не біда, бо накачав мізер.

2 часа назад, Макс_Скрипник сказал:

Меду нема на гурт, тому і тиші. У кого трохи було той здав мовчки або чекає.

Оптом ціна на мед з ріпаку з 130-135 грн. за кг. в 2 половині травня опустилася до рівня на сьогодні  115-120 грн. за кг. є пропозиції і по 110 грн. за кг. також не виключаю 125 грн. за кг. з доставкою на склад.

4 години тому, Wladimir_K сказав:

Оптом ціна на мед з ріпаку з 130-135 грн. за кг. в 2 половині травня опустилася до рівня на сьогодні  115-120 грн. за кг. є пропозиції і по 110 грн. за кг. також не виключаю 125 грн. за кг. з доставкою на склад.

Рік скорше не медовий

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...