Перейти к содержанию

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, Макс_Скрипник сказал:

Рік скорше не медовий

По акації, липі, гречці так не медовий. Меду з ріпаку було більше ніж минулого року, а ціну опту визначає мед з соняшника. Саме від збору даного сорту меду і збору даного меду в сусідніх країнах буде і залежати майбутня ціна. 

Моя бачення багатьом не сподобається, тому не буду його озвучувати. Погоду передбачити неможливо. У мене сьогодні машина показувала +40.

7 годин тому, Wladimir_K сказав:

По акації, липі, гречці так не медовий. Меду з ріпаку було більше ніж минулого року, а ціну опту визначає мед з соняшника. Саме від збору даного сорту меду і збору даного меду в сусідніх країнах буде і залежати майбутня ціна. 

Моя бачення багатьом не сподобається, тому не буду його озвучувати. Погоду передбачити неможливо. У мене сьогодні машина показувала +40.

У мене в горах на точку +36 різнотравя згоріло за 2 дні, на півдні і то менша жара.

Сьогодні був вояж по перевіреним точкам на сонях...если жопа, одна пшениця, а по одному полю в радіусі льоту в 40Га нічого гарного не світить. На днях їдуть на дальній кордон(минулорічні база/стаціонар) дивитися, але там вже фпв літають, я пас такого екстріму.

Мені дзвонили перекупи днями. Хотіли купити ріпак по 110 бо я їм по 128 не продав.

Кажу їм - в німців мед вже. :wave: :umora:

8 годин тому, msgarry сказав:

Мені дзвонили перекупи днями. Хотіли купити ріпак по 110 бо я їм по 128 не продав.

Кажу їм - в німців мед вже. :wave: :umora:

Казали: ''продавай бо подешевшає''?

10 минут назад, yu1986ra сказал:

Казали: ''продавай бо подешевшає''?

Ні такого не казали. Просто вони завжди дають меньше всіх. Надоїло з ними торгуватися за 50 коп.

Один казав що не здавай по 130 бо подорожчає, бо меду нема (він не міг тоді забрати :umora:). Інший давав 130 і казав що скоро впаде до 110. Десь так воно і сталось.

Поспілкувався сьогодні трохи з ШІ про перспективи на 10-20 найближчих років. Каже без кондиціонера жити буде неможливо/небезпечно в Миколаївській області.

Спитав про мед, ось суть відповіді:

Screenshot_2026-06-30-21-23-36-847.jpeg

Про Миколаївську область правильно написав. Цікаво, чи правду каже про інші регіони?

9 годин тому, I dream of having honey сказав:

Про Миколаївську область правильно написав. Цікаво, чи правду каже про інші регіони?

Видно в мене теж Миколаївська:rofl:

27.06.2026 в 12:00, asaltan сказав:

Ми виставляємо оголошення у відповідному розділі форуму:

ТОВ "Меганом-АП" продовжує купувати на складі в м.Кривий Ріг:

- різнотрав'я за ціною від 108 грн/кг,

- мед акації та усіх її сумішей за ціною до 202 грн/кг .

Зразки 50-100 г для безкоштовної перевірки меду просимо надсилати НП за адресою: Кривий Ріг, склад 4, ЄДРПОУ 33179011, тел. 067 5683379.

Довідка: 067 5683379 - Салтан Анатолій Миколайович, директор.:hi:

Підкажіть будьласка мед з гірчиці це буде різнотравя чи просто як ріпак.

2 хвилини тому, Сірий Кіт сказав:

Підкажіть будьласка мед з гірчиці це буде різнотравя чи просто як ріпак.

Треба зразок, щоб сказати.:hmm:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...