Wladimir_K Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 1 час назад, Макс_Скрипник сказал: Рік скорше не медовий По акації, липі, гречці так не медовий. Меду з ріпаку було більше ніж минулого року, а ціну опту визначає мед з соняшника. Саме від збору даного сорту меду і збору даного меду в сусідніх країнах буде і залежати майбутня ціна. Моя бачення багатьом не сподобається, тому не буду його озвучувати. Погоду передбачити неможливо. У мене сьогодні машина показувала +40. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня 7 годин тому, Wladimir_K сказав: По акації, липі, гречці так не медовий. Меду з ріпаку було більше ніж минулого року, а ціну опту визначає мед з соняшника. Саме від збору даного сорту меду і збору даного меду в сусідніх країнах буде і залежати майбутня ціна. Моя бачення багатьом не сподобається, тому не буду його озвучувати. Погоду передбачити неможливо. У мене сьогодні машина показувала +40. У мене в горах на точку +36 різнотравя згоріло за 2 дні, на півдні і то менша жара. Сьогодні був вояж по перевіреним точкам на сонях...если жопа, одна пшениця, а по одному полю в радіусі льоту в 40Га нічого гарного не світить. На днях їдуть на дальній кордон(минулорічні база/стаціонар) дивитися, але там вже фпв літають, я пас такого екстріму. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 29 июня Share Опубликовано 29 июня Мені дзвонили перекупи днями. Хотіли купити ріпак по 110 бо я їм по 128 не продав. Кажу їм - в німців мед вже. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 06:11 Share Опубликовано Вторник в 06:11 8 годин тому, msgarry сказав: Мені дзвонили перекупи днями. Хотіли купити ріпак по 110 бо я їм по 128 не продав. Кажу їм - в німців мед вже. Казали: ''продавай бо подешевшає''? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано Вторник в 06:29 Share Опубликовано Вторник в 06:29 10 минут назад, yu1986ra сказал: Казали: ''продавай бо подешевшає''? Ні такого не казали. Просто вони завжди дають меньше всіх. Надоїло з ними торгуватися за 50 коп. Один казав що не здавай по 130 бо подорожчає, бо меду нема (він не міг тоді забрати ). Інший давав 130 і казав що скоро впаде до 110. Десь так воно і сталось. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано Вторник в 18:41 Share Опубликовано Вторник в 18:41 Поспілкувався сьогодні трохи з ШІ про перспективи на 10-20 найближчих років. Каже без кондиціонера жити буде неможливо/небезпечно в Миколаївській області. Спитав про мед, ось суть відповіді: 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано Вторник в 18:43 Share Опубликовано Вторник в 18:43 Про Миколаївську область правильно написав. Цікаво, чи правду каже про інші регіони? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Среда в 04:16 Share Опубликовано Среда в 04:16 9 годин тому, I dream of having honey сказав: Про Миколаївську область правильно написав. Цікаво, чи правду каже про інші регіони? Видно в мене теж Миколаївська 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сірий Кіт Опубликовано Среда в 13:39 Share Опубликовано Среда в 13:39 27.06.2026 в 12:00, asaltan сказав: Ми виставляємо оголошення у відповідному розділі форуму: ТОВ "Меганом-АП" продовжує купувати на складі в м.Кривий Ріг: - різнотрав'я за ціною від 108 грн/кг, - мед акації та усіх її сумішей за ціною до 202 грн/кг . Зразки 50-100 г для безкоштовної перевірки меду просимо надсилати НП за адресою: Кривий Ріг, склад 4, ЄДРПОУ 33179011, тел. 067 5683379. Довідка: 067 5683379 - Салтан Анатолій Миколайович, директор. Підкажіть будьласка мед з гірчиці це буде різнотравя чи просто як ріпак. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано Среда в 13:43 Share Опубликовано Среда в 13:43 2 хвилини тому, Сірий Кіт сказав: Підкажіть будьласка мед з гірчиці це буде різнотравя чи просто як ріпак. Треба зразок, щоб сказати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.