Slava1 Опубликовано 9 марта Share Опубликовано 9 марта 15 часов назад, asaltan сказал: Мені здається, Вам треба, передусім, прикупити бджіл з вуликами (Кількість сімей: 6-10). А яких порекомендуєте? Карніка,бакфаст,Укр.степова..? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай77 Опубликовано 9 марта Share Опубликовано 9 марта 7 годин тому, Slava1 сказав: А яких порекомендуєте? Карніка,бакфаст,Укр.степова..? Я б брав би тих що носять мед по ціні не меньше 3 долари за кг.. 3 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 10 марта Share Опубликовано 10 марта В 09.03.2026 в 17:07, Николай77 сказал: Я б брав би тих що носять мед по ціні не меньше 3 долари за кг.. А Ваші по якій ціні Вам оптом скидають? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 11 марта Share Опубликовано 11 марта в останньому відео Баскевича згадувалась ціна 130 гр, Хто що скаже з цього приводу? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Slava1 Опубликовано 12 марта Share Опубликовано 12 марта В 11.03.2026 в 10:13, Винодел сказал: в останньому відео Баскевича згадувалась ціна 130 гр, Хто що скаже з цього приводу? Я так розумію із зміною курсу ціна теж повинна підрости 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 12 марта Share Опубликовано 12 марта 32 хвилини тому, Slava1 сказав: Я так розумію із зміною курсу ціна теж повинна підрости Україна продає мед, в основному за євро, курс якого не зростає, а падає. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 марта Share Опубликовано 12 марта 1 годину тому, asaltan сказав: Україна продає мед, в основному за євро, курс якого не зростає, а падає. В нас валюта довго падати не може - на льоту підхоплюють Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай77 Опубликовано 13 марта Share Опубликовано 13 марта 11.03.2026 в 09:13, Винодел сказав: в останньому відео Баскевича згадувалась ціна 130 гр, Хто що скаже з цього приводу? Наразі є 128грн. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Скалій Опубликовано 13 марта Share Опубликовано 13 марта 2 години тому, Николай77 сказав: Наразі є 128грн. 130 есть налічкой Миколаївка обл 100% 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта провів цю цифру через калькулятор-2,91 долари за кг. Поздоровляю всіх причетних з празником високої ціни на їх товар. Продаю в обл. центрі по 150₴/0.7кг соняшниковий і по 200₴ гречаний, різнотрав'я по 180. Ймовірно в зв'язку з зменшенням пропозицій обсяги продаж -збільшились. Що показово, в "людей немае грошей" але розкупили до стану -"немае" самий дорогий мед-акаціевий. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 8 минут назад, yu1986ra сказал: Це низька ціна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 30 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Це низька ціна. Це ціна, яка в мене є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта Експорт меду за 1-16 березня 2026 р. Ціна не падає. Німеччина підняла ставки - 4.06 $/кг 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 9 часов назад, Троян сказал: Експорт меду за 1-16 березня 2026 р. Ціна не падає. Німеччина підняла ставки - 4.06 $/кг В Німеччину експортувала Україна не звичайний мед, відповідно і на нього вища ціна. А так хто уважно спостерігає за внутрішнім ринком вже є експортери, які повністю зупинили роботу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 2 години тому, Wladimir_K сказав: В Німеччину експортувала Україна не звичайний мед, відповідно і на нього вища ціна. А так хто уважно спостерігає за внутрішнім ринком вже є експортери, які повністю зупинили роботу. Який саме мед? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 5 годин тому, Wladimir_K сказав: В Німеччину експортувала Україна не звичайний мед, відповідно і на нього вища ціна. А так хто уважно спостерігає за внутрішнім ринком вже є експортери, які повністю зупинили роботу. Хто уважно спостерігає за темою, то помітив, що вже і пасічники в більшості своїй перестали продавати 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Хто уважно спостерігає за темою, то помітив, що вже і пасічники в більшості своїй перестали продавати В мене ще такого не було, за 30 років. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
whale Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 2 години тому, Троян сказав: Який саме мед? Мабуть той що, з замінованих полів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 45 минут назад, yu1986ra сказал: Хто уважно спостерігає за темою, то помітив, що вже і пасічники в більшості своїй перестали продавати На сьогодні ще є продажі, бо погодні умови продаж меду затримали. Ну і Україна експортує по 2 тис. т. в місяць далі, що те ж вважаю нормально і очікувано. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 3 години тому, Ворон сказав: В мене ще такого не було, за 30 років. Попрацюйте над рекламою 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 6 годин тому, Wladimir_K сказав: Ну і Україна експортує по 2 тис. т. в місяць далі, що те ж вважаю нормально і очікувано. Все по плану? На питання - 10 годин тому, Троян сказав: Який саме мед? Промовчали? А так все очікувано. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 7 годин тому, Ворон сказав: В мене ще такого не було, за 30 років. 30 років постійно. кожного дня продавали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 27 хвилин тому, gardener сказав: 30 років постійно. кожного дня продавали? По різному було, але без меду небув ніколи. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 11 годин тому, yu1986ra сказав: Хто уважно спостерігає за темою, то помітив, що вже і пасічники в більшості своїй перестали продавати Навіть більше, почали купувати мед для споживання. Вперше таке спостерігаю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.