Jump to content

"Джеро" нервово курить!


Ю.М.
 Share

Recommended Posts

Широко розрекламований ніж "Джеро" недосконалий! Саме ми 8 років тому запросили цей ніж до України,

тому наше завдання в непростому протистоянні зробити кращий! 

20181123_135833.jpg

Link to comment
Share on other sites

12 хвилини тому, Ю.М. сказав:

Широко розрекламований ніж "Джеро" недосконалий! Саме ми 8 років тому запросили цей ніж до України,

тому наше завдання в непростому протистоянні зробити кращий!

Це тільки я не бачу фото?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Це тільки я не бачу фото?
Я теж не бачу

Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

27 минут назад, Ю.М. сказал:

Широко розрекламований ніж "Джеро" недосконалий! Саме ми 8 років тому запросили цей ніж до України,

тому наше завдання в непростому протистоянні зробити кращий! 

20181123_135833.jpg

Фото перезалийте не видно

Link to comment
Share on other sites

38 минут назад, Ю.М. сказал:

Широко розрекламований ніж "Джеро" недосконалий! Саме ми 8 років тому запросили цей ніж до України,

тому наше завдання в непростому протистоянні зробити кращий! 

20181123_135833.jpg

І що ,вдалося?:blink:

Як казала моя бабуся:"Дай, Боже, нашему теляті вовка з"їсти".

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

37 хвилин тому, Solo сказав:

Це тільки я не бачу фото?

Ніхто не баче, так як лінк із пошти ukr.net. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Я собираюсь купить или вернее куплю нож "Джеро" .Покупаю для сравнения,пользуюсь электрическим.

Напишите цену,может куплю и Ваш,чисто из любопытства.

Link to comment
Share on other sites

Визуально, заточка интереснее чем у португальца. Юрий Михайлович огласите цену, буду заказывать! 

Link to comment
Share on other sites

38 минут назад, Yuriu сказал:

Визуально, заточка интереснее чем у португальца. Юрий Михайлович огласите цену, буду заказывать! 

Ціну ще рано, спочатку ТХ:      Вага-  Джеро - 160г(довгий - 350г) Наш - 75г

                   Довжина ріжучої частини - Джеро - 170мм,                         наш - 190мм

                                      Ширина леза                        40 мм                                        30мм

                              Незаточена довжина                   25 мм                                         0 мм

                                      Товщина леза                         1.5 мм                                       0,9 мм

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Цікаво буде порівняти . Минулий сезон відпрацював з "Джеро" - мені сподобався ніж.

Якщо Ваш буде набагато кращий - це буде дуже добре. 

Чекаю щоб придбати для порівняння.:hi:

Link to comment
Share on other sites

46 минут назад, Ю.М. сказал:

Ціну ще рано,

може є результати польових випробувань, відео?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

51 минуту назад, Ю.М. сказал:

Ціну ще рано,

А трапецию с такой заточной планируете? 

Link to comment
Share on other sites

20 минут назад, Yuriu сказал:

А трапецию с такой заточной планируете? 

Не проблема, велику чи маленьку?

29 минут назад, ромео сказал:

може є результати польових випробувань, відео?

Ні, працював сам, але відео не робив.

Link to comment
Share on other sites

чем заточка будет проводится ?

Link to comment
Share on other sites

И какая марка стали ?

Link to comment
Share on other sites

1 година тому, Ю.М. сказав:

Не проблема, велику чи маленьку?

Маю трапеції маленьку та велику  -ножі гарні.Не погано булоб з такою заточкою також малий та великий.

Link to comment
Share on other sites

14 часов назад, Jabar сказал:

чем заточка будет проводится ?

Попередня заточка - нарізання зубів проводиться дисковими фрезами, потім закалка і шліфовка, далі заточка кромки ножа і поліровка. На жаль нема хорошого обладнання і багато операцій проводяться вручну.

14 часов назад, Jabar сказал:

И какая марка стали ?

AISI 420 аналог радянської 40Х13.

Link to comment
Share on other sites

В 23.11.2018 в 19:25, Ю.М. сказал:

Широко розрекламований ніж "Джеро" недосконалий! Саме ми 8 років тому запросили цей ніж до України,

тому наше завдання в непростому протистоянні зробити кращий! 

Досконалого немеє нічого. Я працював ножем Джеро і мені сподобалося. У руці лежить досить добре не зважаючи на його немаленькі розміри. Надійно закрілена ріжуча частина до рукоятки, у Ваших екземплярах мені не сподобалося якщо чесно це кріплення.

В 24.11.2018 в 14:15, Ю.М. сказал:

Попередня заточка - нарізання зубів проводиться дисковими фрезами, потім закалка і шліфовка, далі заточка кромки ножа і поліровка. На жаль нема хорошого обладнання і багато операцій проводяться вручну.

Я думаю що ось це і буде основною відмінністю Ваших ножів віж Джеровських, в яких заточка ідеальна.

П.С. Моя думка (якщо вона для Вас цікава) така. Не такий вже на сьогодні і дорогий той Джеро зважаючи на те, що його вистачає не на один сезон. Може краще робити те що дійсно виходить краще і якісніше.:hi:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

@Ю.М., проведу випробовування вашого ножа за свої кошти. Маю джеро, ваш електроніж. Зможу порівняти, що краще на любительській пасіці. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

49 минут назад, Sanich сказал:

@Ю.М., проведу випробовування вашого ножа за свої кошти. Маю джеро, ваш електроніж. Зможу порівняти, що краще на любительській пасіці. 

Интересно а правильно ли сравнить электронож с обычным? Мне кажется это разные категории и характеристики) ИМХО

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 час назад, Херсонец сказал:

Досконалого немеє нічого. Я працював ножем Джеро і мені сподобалося. У руці лежить досить добре не зважаючи на його немаленькі розміри. Надійно закрілена ріжуча частина до рукоятки, у Ваших екземплярах мені не сподобалося якщо чесно це кріплення.

Я думаю що ось це і буде основною відмінністю Ваших ножів віж Джеровських, в яких заточка ідеальна.

П.С. Моя думка (якщо вона для Вас цікава) така. Не такий вже на сьогодні і дорогий той Джеро зважаючи на те, що його вистачає не на один сезон. Може краще робити те що дійсно виходить краще і якісніше.:hi:

Відмінність обов"язково буде! Але справа в іншому. На сьогодні ми ( виробники інструменту) отримали ще один потужний удар нижче поясу. Продаж нема, люди тікають, зараз перекрили експорт( ми не експортуєм вагонами). Тому буде конкретна війна за кожного пасічника і кожну одиницю товару до повного нашого знищення. Для пасічника що продав мед по 27 (30...35) також буде не все одно купити ніж за 200 чи за 700грн.  Тому маючи 90 відсотків вірогідності програшу маємо зачепитись хоча б за дешевий товар і протриматись як альтернатива Лисоню і т.п.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

1 час назад, pumba сказал:

Интересно а правильно ли сравнить электронож с обычным? Мне кажется это разные категории и характеристики) ИМХО

Правильно! На мою думку завдання ножа в першу чергу не плавити , а різати! Тому покращуючи ріжучі характеристики, а також є напрацювання по зменшенню залипання ножа, можна добитися непоганих результатів.

До речі, сам мало користуюсь електроножем, бо важкий! Минулого сезону різав коротким 130мм і зубчатим ( 3 тони меду за сезон)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 година тому, Ю.М. сказав:

Правильно! На мою думку завдання ножа в першу чергу не плавити , а різати! Тому покращуючи ріжучі характеристики, а також є напрацювання по зменшенню залипання ножа, можна добитися непоганих результатів.

До речі, сам мало користуюсь електроножем, бо важкий! Минулого сезону різав коротким 130мм і зубчатим ( 3 тони меду за сезон)

Маю електроножа Вашого виробництва з сталі 65г, то можу зауважити, що поки ніж гострий, він дійсно ріже, як трошки притупиться, то ріже лиш за рахунок нагріву. Незнаю, може то тільки міені попав екземпляр такий, але ріжуча кромка притуплюється досить швидко, якби не нагрів, довелося б його точити досить часто. Ножа з нерж.сталі непробував, але 40х13 по характеристиках буде уступати 65г:IMHO:.

Чому Ви так тримаєтеся за 40х13, адже є значно кращі і цікавіші сталі для ножів,  гляньте в сторону 95х18, або ще краще х12мф, при добре підібраних режимах термообробки можна добитися твердості, еластичності і шикарних ріжучих властивостей одночасно, при цьому ріжуча кромка буде стійка до затуплення.

Стандартна термічка незавжди найкраща, у випадку з ножами можна і навіть портібно з термічкою поексперементувати...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Декілька років користування "Павіком" хочу тільки подякувати Юрію Михайловичу.Буду чекати аналоги Джеро.Якщо інструмент дійсно хороший, то не шкода гарно заплатити ( незалежно від ціни на продукцію бджільництва ).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...