Jump to content

"Джеро" нервово курить!

Ю.М.
 Share

Recommended Posts

Так что, Юрий Михайлович, ждем Украинского "Джерика" весной на Бджолярском круге - и будем испытывать. А уж потом будем "Обс...уждать". :ah:

Главное - не стоять на месте.:hi:

• Like 2

7 минут назад, cveklov сказал:

Так что, Юрий Михайлович, ждем Украинского "Джерика" весной на Бджолярском круге - и будем испытывать. А уж потом будем "Обс...уждать". :ah:

Главное - не стоять на месте.:hi:

:wave: На місці не стоїмо! Але з 11 ярмарок які ми відвідали цього року 100% збиткові! Щось мені не спиться...

• Confused 1

Тоді Ми придбаємо "На пряму", та й спробуємо, випробуємо і порівняємо. А зараз можна тільки :ae: .

Только что, cveklov сказал:

Тоді Ми придбаємо "На пряму", та й спробуємо, випробуємо і порівняємо. А зараз можна тільки :ae: .

:ae: - це якраз те що можу, сидячи дома за компом, а не як мої хлопці зараз під дощем з Херсона з пустими кишенями і відповідним настроєм. 

Після Нового року - Все буде по-новому. Надія завжди повинна бути. А зараз можна готуватись :az::ole_ole:

• Like 2

В 30.11.2018 в 15:42, Ю.М. сказав:

@Ю.М. а щось таке не плануєте робити?

IMG_20181208_174025-600x800.thumb.jpg.fcb772aab967239973bed7227d879dee.jpg

Одна вилка саморобна, друга, тиждень тому, куплена в магазині. Дуже зручно працювати. Розпечатував соняшник саморобною, купленою ще не пробував.

• Like 1

25 минут назад, Solo сказал:

@Ю.М. а щось таке не плануєте робити?

IMG_20181208_174025-600x800.thumb.jpg.fcb772aab967239973bed7227d879dee.jpg

Одна вилка саморобна, друга, тиждень тому, куплена в магазині. Дуже зручно працювати. Розпечатував соняшник саморобною, купленою ще не пробував.

Таке вже рік як робить"Меліса". Завтра виставимо і ми на сайті. 

:IMHO:Якщо раніше зернозбиральні комбайни мали жатку 6 м., то сучасні - 12 і навіть більше. Відповідно кількість "проходів" у вилки в 3-4 рази більша ніж у ножа. Підкреслюю, це :IMHO:

40 минут назад, cveklov сказал:

Після Нового року - Все буде по-новому. Надія завжди повинна бути. А зараз можна готуватись :az::ole_ole:

Зараз можна готуватись! Без запуску у виробництво! Але ми вийшли на складні вироби. Якщо партію ножів можна зробити за місяць - два, то для складніших виробів - це 3-6 місяців. В лютому ми заробимо грошей і приходьте, будь ласка, в серпні! За цей час Лисонь і Турки поставлять мережу магазинів і захеканий пасічник у травні- червні буде, висолопивши язика, купувати і кричати що "дорого"!

• Like 2

Багато хто думають, що коли це Лисонь, то кращого немає. А коли щось станеться, то мовчать, бо не хочуть визнавати свої промашки. За те "своїх" можна гудити по - повному - Ми ж "свої".:IMHO:

• Like 2

2 години тому, Ю.М. сказав:

Таке вже рік як робить"Меліса".

Так це "Меліса", там є їх клеймо.

Але в магазинах і інтернет магазинах появилось тільки зараз, навіть у "Меліси" на сайті їх до цієї пори ще немає.

2 години тому, Ю.М. сказав:

Якщо раніше зернозбиральні комбайни мали жатку 6 м., то сучасні - 12 і навіть більше. Відповідно кількість "проходів" у вилки в 3-4 рази більша ніж у ножа.

І все одно купляють комбайни, навіть з триметровими жатками.

Є вже комбайни з двигунами від мотоблоків і шириною жатки приблизно в 1 метр (китайці роблять) і їх теж купляють.

І навіть ваш "Павік" виробляє декілька видів ножів, і їх купляють.

Так і ця вилка, теж знайдуться покупці.

"Проходів" потрібно в 3-4 рази більше ніж ножем але нею, процес розпечатки йде швидше, в рази більша швидкість самого проходу як у звичайного пасічного ножа. Також вона не портить стільників, хіба що спеціально хтось це захоче зробити.

Але у цієї вилки є і мінуси. Самий основний мінус то те що важко її чистити (вичищати з голок забрус).

Кому як. Хто розпечатує ножами і вилками, а кому лінію подавай.

В мене є ваш свердлильний станочок на чотири отвори. Я ним дуже задоволений. А Степаненко з Ярославля каже що йому дирки в планках рамки краще свердлити на звичайному малогабаритному свердлильному станочку поставивши чотири планки одна на одну.

І не дивлячись на те все як я розхвалив вилку вище, я все одно куплю ваш "Джеро". Чекаю на нього.

А як буде малий, то замовлю і його.

• Like 1

53 минуты назад, Solo сказал:

"Проходів" потрібно в 3-4 рази більше ніж ножем але нею, процес розпечатки йде швидше, в рази більша швидкість самого проходу як у звичайного пасічного ножа. Також вона не портить стільників, хіба що спеціально хтось це захоче зробити.

Не можу погодитись, що  

Цитата

процес розпечатки йде швидше

, тому що зусилля (сила прикладена до інструменту) майже однакова , тому що ніж має ще зворотно-поступальні рухи, а вилка не має. А кількість операцій( затрачений час) різний в 3-4 рази. 

Я, наприклад, кілька разів намагався працювати вилкою, а подібний " культиватор" привіз з Мінська ще 3 роки тому, Не вражає! Давайте організуємо порівняльні випробування, Навіть на ютубі!

• Like 1

17 хвилин тому, Ю.М. сказав:

Двайте організуємо порівняльні випробування, Навіть на ютубі!

На ютубі є багато відео як розпечатують цим "культиватором". Ось декілька:

• Like 1

Ну, от у Миколи Романовича на 145 рамці -  16 сек. У винахідника "культиватора" на 145 рамці - 60 сек! :ay::hi::az:

• Like 1

5 хвилин тому, Ю.М. сказав:

Ну, от у Миколи Романовича на 145 рамці -  16 сек. У винахідника "культиватора" на 145 рамці - 60 сек! :ay::hi::az:

Ми про різне. Я мав на увазі не просту вилку а "культиватор".

Також я не говорю про 145-ту рамку. Коли розпечатую 145-ту, то теж культиватором не користуюся, а розпечатую саморобним, простим пасічним ножем, зробленим з пилки "Дружба-2". Я про 300-ту, там кінчик ножа може пошкодити сот. А особливо важко розпечатувати ножем стандартну українську рамку з роздільниками гофмана. Її там перекручувати потрібно декілька раз, а культиватором тільки один раз, коли перевертаєш на другу сторону.

Я працюю з українською рамкою. Давайте відкладемо суперечку до наступного сезону, зроблю відео.

47 хвилин тому, Ю.М. сказав:

На першому відео розпечатка піврамки більше 25-ти секунд (коли почалося відео то було вже розпечатано 1/4 рамки).

На третьму відео розпечатка 300-ї рамки (перша рамка) зайняла 60 сек. Розпечатування другої рамки зайняло 45 сек і це з маленьким переривом на пояснення.

Але, повторюсь, розпечатувати 145-ту і 300-ту не одне і те ж.

14 хвилини тому, Ю.М. сказав:

Я працюю з українською рамкою. Давайте відкладемо суперечку до наступного сезону, зроблю відео.

Давайте

• Like 1

Ю.М. а почему Вы говорите что не определились с ценой на ваш "джеро", а на вашем сайте он есть, цена стоит 250 грн и вроде как в наличии?

7 часов назад, Solo сказал:

розпечатую саморобним, простим пасічним ножем, зробленим з пилки "Дружба-2". 

у мене є ніж дістався від старого пасічника,якого вже нема років з 20,зроблений з коси він був клепаний,так як коси клепають.Я його тільки бруском трохи підправляю ріже як вогонь.Станки  по точінню відпочивають. 

• Like 2

• 5 months later...

На відкачці меду з акації випробував український "Джеро". Ніж вартий уваги, як альтернатива ножам з електропідігрівом, єдине зауваження, що для трьохсотої рамки малувато жорсткості.

• Like 1
  • Thanks 2

З зубцями ще півбіди, а от простий дуже мякий. Потрібно товстішу сталь, або жорсткішу. Звичайно це потяне ціну вверх, але нам треба якість.

• Like 2
  • Thanks 1

Где можно узнать цены на продукцию и почитать отзывы про ножи и культиваторы?

• 1 year later...

Вчора качали липу. Був випробуваний зубчатий ніж Гуслія - лише позитивні емоції. Шкодую, що не придбав раніше.

47 минут назад, Ivan Ivanovich сказал:

Вчора качали липу. Був випробуваний зубчатий ніж Гуслія - лише позитивні емоції. Шкодую, що не придбав раніше.

нічого собі .... це ви про ось цей ? Спавді краще за джеро? Чи тільки через ціну?   https://pavik.com.ua/nozh-zubchatyj-205-mm

14 часов назад, mascot сказал:

нічого собі .... це ви про ось цей ? Спавді краще за джеро? Чи тільки через ціну?   https://pavik.com.ua/nozh-zubchatyj-205-mm

Сильно гнется, тонкий - поначалу непонравилось. Можно приноровиться, режет неплохо. Скажу даже, что режет не хуже электроножа. 

С оригинальным джеро сходство только внешнее. Толщина металла решает. 

• Like 1

В 07.07.2020 в 23:59, mascot сказал:

Так, про цей. Ціна тут нідочого. Джеро лежить в упаковці і якось його і брать не хочеться.

В 08.07.2020 в 14:29, Mаксим сказал:

С оригинальным джеро сходство только внешнее. Толщина металла решает.

Якраз товщина металу і грає вирішальну роль - тонким ножем легше різать ніж товстим.