Лавр Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 1 година тому, КАЕ сказав: Я думаю Вы имели в виду приемы пчеловождения,так как конкуренция сейчас такая,что если перерабатывать сахар(а он кстати тоже не дешевый) или прошлогодний за первый толкать ,то репутацию и рынок быстро потеряете.Имя дороже.И так на рынке наслушаешся от любителей поговорить аж тошнит.У меня терпения долго умников слушать не хватает. Ви напевно з тих що любить сам поговорить. Я то про мед запитував, а не про підробку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
сер Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 кочевая жизнь закончилась в этом году, какая цена на улья (новые, дно -2 корпуса300 - подкрышник - крышка) в этом году? Link to comment Share on other sites More sharing options...
К. А. Е. Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 15 часов назад, Лавр сказал: питання з підтекстом, чи Ви дійсно не знаєте як отримати мед весною? 1 час назад, Лавр сказал: Ви напевно з тих що любить сам поговорить. Я то про мед запитував, а не про підробку. Нет не из тех.Вот разберись что Вы имели ввиду когда пишете "питання з підтекстом,".Тяжело в нашем колхозе.Наверное в самом деле лучше с такими не общаться,не затрагивать .Я уточнил о том что Вы имели ввиду предположив лучший вариант для Вас из возможного,а тут.Диагноз неутешителен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Днепр Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 1 час назад, сер сказал: кочевая жизнь закончилась в этом году, какая цена на улья (новые, дно -2 корпуса300 - подкрышник - крышка) в этом году? 35 мм - 12 рамочный -2 на 300 я брал за 800 гривен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 В 12.09.2018 в 13:11, Сергей Днепр сказал: 35 мм - 12 рамочный -2 на 300 я брал за 800 гривен. Контакт можете дати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Днепр Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 1 час назад, chajka2005 сказал: Контакт можете дати? Нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnat Ігнатенко Олег Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Доброго дня. У нас сонечко тепло, зробив огляд 5 сімей , мають всі по пятаку розплоду зробив першу обробку біпіном після полосок. По кормах все гуд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 13 минут назад, Gnat сказал: Доброго дня. У нас сонечко тепло, зробив огляд 5 сімей , мають всі по пятаку розплоду зробив першу обробку біпіном після полосок. По кормах все гуд. У нас жара, сім'ї скорочувати не возможно,воровки нк дають працювати,буду чекати пониження температури. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Теж спекотно, вчора доставив полоски і кормив. Трутня ще не ганяють але його вже мало. В ті сім'ї та відводки де глянув матки червлять, кормами теж трохи підїли, пилок несуть. Взагалі вчора зайшов на пасіку, а там все бурлить, як літом, обльоти , щось мабуть несуть, робота кипить. Матки облетілися і почали сіяти, де зробили т.з. побачу які будуть ф2. Також хочуть змінити острівна, посадив в ізолятор Хмари, а дочка засіяли, чорненька як мамка. Можливо треба кому? Пропустив десь маточника при заготівлі . вимазана в пилку бджілка поряд з трутнем Кліщі теж ще активний Деякі ще прийдеться докормлювати, більшість вже готові до зими. Дощів немає а решетнячки молоденькі на пасіці вже є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергій-апі Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 57 хвилин тому, СЄРЖ сказав: Теж спекотно, вчора доставив полоски і кормив. Не запізно ставити полоски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 По немногу начинаю готовиться к следующему сезону по ульям. докупил 400 корпусов. приехал забирать а мастера забыли подогнать . пришлось ждать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 2 години тому, Сергій-апі сказав: Не запізно ставити полоски? доставляв в 4-х сім"ях, а так ставив кінець серпня. погода тепла, розплоду багато думаю що не сильно пізно, як кажуть : краще пізно чим ніколи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Облёт молодёжи. всё гудит как тундра в мае.)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss77 Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Что-то скучно стало, все разбежались! Ничего не происходит. Пчёлки носят воду и обножку, я жду выхода расплода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 20 минут назад, ss77 сказал: Что-то скучно стало, все разбежались! Ничего не происходит. Пчёлки носят воду и обножку, я жду выхода расплода. И не говорите, на выходных наверное по сокращаю своих и первый раз бипином пройду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 8 часов назад, ss77 сказал: Что-то скучно стало, все разбежались! Ничего не происходит. Пчёлки носят воду и обножку, я жду выхода расплода. Тут еще ничего. на других форумах связанных с сельхоз. тематикой - всё вымерло. еле еле живут темы под названием куда выехать чтоб заработать.. Польша. Китай отчёты по приезду и т.д. Буквально за год вымерли сайты... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PNS Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 32 минуты назад, Cfif сказал: куда выехать чтоб заработать.. Польша. Китай отчёты по приезду У Китаї зустрічаю переважно дві категорії наших співвітчизників - високоякісні фахівці у відомих фірмах ( з окладами не одна, і не дві тисячі долларів ), та молоді дівчата у різних танцювальних, підводних, та інших шоу. Є щє категорія викладачів англійської - молоде покоління китайців добре володіє англійською, заможні батьки наймають викладачів додому, заробіток як у наших педагогів, тільки перевівши юані на доллари. А щоб наші працювали як у Польщі на грязних роботах - жодного разу не зустрічав. До речі - яка осінь та зима ? У мене через дорогу влітку засохли два здоровенних кущі бузку - під горою, південно- західний схил. Зараз викинули молоді листочки, та зацвіли, як весною. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 11 минут назад, PNS сказал: До речі - яка осінь та зима ? У мене через дорогу влітку засохли два здоровенних кущі бузку - під горою, південно- західний схил. Зараз викинули молоді листочки, та зацвіли, як весною. Зазвичай: якщо літо було таке що все посохло -зима буде така. що все померзне.))) Пора вже опказать де хто... а то понасадили персиків)), італійок попривозили)), чув вже розмови про фісташкові дерева почалися..)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 буду садить іргу, росте попід двором( сільрада колись звідкись привезла сажанці) , спас п*ять кущів від напівп*яних косарів з біржі і однієї красуні яка також в недуже тверезому виді намагалась викорчувать двухметрове деревце щоб дома посадити, в позапрошлому році взагалі нічого не вийшло, намагався поставити в воду черенки щоб вони корінчики пустили навесні, вони листочки пускають а корінчики зась, в прошлому році вже насіння висадили у грунт цієї пори і заразом посадили в баночку і поставили в холодильник на стратифікацію, після холодильника вийшло гарно, багато зійшло, але пікіровки не витримали, всього дві рослинки залишилось, а те що садили в грунт по під двір, селищна рада надумала рябін із зеленхозу насадить, і якраз там де я іргу посадив вони свої рябінки і насадили (знову фіаско) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 11 часов назад, larson сказал: буду садить іргу Она вкусная? Я так понимаю похожа на "райские яблочки"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр С. Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 В мене по місту доволі багато каштанів частково зацвіло. Вже років 2-3 спостерігаю таке явище восени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 6 часов назад, Джаз сказал: Она вкусная? Я так понимаю похожа на "райские яблочки"? на смак як недуже солодке і м*яке яблучко, розмір як у черешні, їх садили для естетики, задум був причудовий, ряд берез бородавчатих а моміж ними ось ця ірга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 2 часа назад, larson сказал: ряд берез бородавчатих а моміж ними ось ця ірга Яка це ірга?? Ну насмішили.)))) Это рябина промежуточная или шведская еще называют.... Ирга)))) Сами придумали? или кто помог?? Ирга действительно северная штука и вкусная... но совсем не такая.ю сам мучаюсь с ней выгорает летом в ноль.... Нужно прохладу и тенёк искать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoru Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Майже місяць не заглядував у вулики. В кінці серпня навіть не закінчив годувати, - прийшлося полишити бджілок, через травму ноги (перелом). На вихідних нарешті переглянув вибірково на костилях, - а вони ще й нічого. Нормально підготувалися до зими. Корму достатньо. Правда, ще по 3-4 рамки є з розплодом на 1-2 долоні, майже весь запечатаний, але трохи було й відкритого. Вчано не прибрав утеплення з вуликів... Через неділю приберу лишні рамки, потім оброблю біпіном, і можна зустрічати зиму. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 28 минут назад, Cfif сказал: Это рябина промежуточная или шведская еще называют.... Ирга) там насінина як у яблука, а в рябіни насінина не така, ми тут всим селом вирішували ,що то, одна бабця і пригадала, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.