Перейти к содержанию

Викрадена пасіка 64 вулики Рута!

mascot

Рекомендуемые сообщения

5 минут назад, Андрей Баскевич сказал:

Що ж я Вам так всім допік? Попросимо адміна не закривать тему ., щоб було де поговорить))))) 

Та не допік нікого.Все добре.

Мої думки тезісно.

1)Далеко їх не завезли.Не літо коли везуть багато у всіх напрямках і ввечері і з ранку і вночі.Або людина зовсім без мастила у голові.

2)Без добре знаючих що,де,коли і як не обійшлося.Хтось з зальотних по-любому винен мати інформатора-наводчика.Значить треба шукати поруч.

3)Швидко у буса 64 не завантажити.Тут або швидко і як стане,або ретельно і все утискаючи.

Розміри 64 вуликів прикидкою розмістяться у один поверх на 12 кв.м.Якщо у два то на 6-ти і заввишки більше 0,5 метра.

Як Андрій і повідомив, пасіка знайдена. Деталі опишу після суду. Нажаль злочинці похабно ставились до бджіл і всі дні були закриті льотки, такі сім'ї зиму не переживуть.

Велике дякую усім хто відгукнувся.

• Подобається 23
  • Дякую 5
  • Здивований 3

1 минуту назад, mascot сказал:

Як Андрій і повідомив, пасіка знайдена. Деталі опишу після суду. Нажаль злочинці похабно ставились до бджіл і всі дні були закриті льотки, такі сім'ї зиму не переживуть.

Хто допоміг, якщо можна?

Льотки при таких температурах це не критично.:IMHO:

26 минут назад, mascot сказал:

Очень хотелось бы знать как и благодаря кому нашлись улья.  :hi:
А когда примерно будет суд?

41 минуту назад, mascot сказал:

Думаю що при таких температурах якщо льотки були закриті то не є критично. Суду Вам не треба чекати. В наших судах справедливості немає. Бажаю Вам пережити цей стрес, якщо потрібна яка допомога телефонуйте, або пишіть

51 минуту назад, mascot сказал:

Деталі опишу після суду. 

як кажуть: "то вже інша історія"

Хотілося б подробиці коротко по першій як знайшли: хто? де? коли?

практика одного, може пригодитися іншим, хоча з такою практикою краще не зтикатися.

В 10.11.2017 в 11:22, sarmat сказал:

Все вірно. Потрібно звертатись до поліції. Вони дають таку інформацію, а ще можуть дати інфу де зараз знаходиться той абонент. А за 20 тис винагороди самі привезуть в багажнику "винних осіб". Звичайно, якщо крали не дилетанти, то телефонів в них з собою не було.....

Не рассказывайте сказок,вы сами стыкались с ментами?!

2 часа назад, Пчеломучитель_ua сказал:

А когда примерно будет суд?

Думаю, не скоро.:IMHO:

Ну  если  летки  даже не  открыли....:blink:   или  пчелы  были рядом  и воры  боялись что пчёлы  полетят  домой  или  я  ничего не   :dntknw:.

Летки  не  критично  когда  в  улье  есть  свободное  пространство.  + не  большие  щели.   а  здесь  пчелы  поджаты  в  корпусе  на   10  рам  на  230..   при  погрузке и перевозке  получили  стресс...ситуация  очень  критична  но  есть  одно  но  вроди  как  донья  с  сеткой   если  сетку  случайно  не  перекрыли  ставив  улья друг на друга  то  в принципе должно всё  быть нормально.

Суда может и не быть,у меня гараж обнесли,я их словил с поличным и ментами ,так на следующей день они уже гуляли," суда ждали"!!

По ипальнику бить нада....

31 минуту назад, Сергей Тюркин сказал:

Ну  если  летки  даже не  открыли....:blink:   или  пчелы  были рядом  и воры  боялись что пчёлы  полетят  домой  или  я  ничего не   :dntknw:.

Летки  не  критично  когда  в  улье  есть  свободное  пространство.  + не  большие  щели.   а  здесь  пчелы  поджаты  в  корпусе  на   10  рам  на  230..   при  погрузке и перевозке  получили  стресс...ситуация  очень  критична  но  есть  одно  но  вроди  как  донья  с  сеткой   если  сетку  случайно  не  перекрыли  ставив  улья друг на друга  то  в принципе должно всё  быть нормально.

Бджоли мали зимувати в зимівнику, то не думаю, що так серйозно були упаковані, але остаточний "діагноз" може поставити лише власник.

18 минут назад, ромео сказал:

Думаю, не скоро.:IMHO:

і  покарання  буде  мінімальним-  штраф. Ментам заплатять за бус.

12 минут назад, Stol сказал:

якщо там було декілька крадіїв, то штрафом навряд чи відбудуться.....

2 часа назад, Wladimir_K сказал:

Бджоли мали зимувати в зимівл кут, то не думаю, що так серйозно були упаковані, але остаточний "діагноз" може поставити лише власник.

Так  хозяин  и  ставил  диагноз.  Недавно  в какой то  теме  он  писал  что  семьи  упакованы  в  один  корпус  а  теперь  ему  нужно  их  перевезти  и  он  боится  за  вентиляцию..  там  правда  я  так  понял  что он  хотел  купить  те  пчелы  может  это  и они  .  может  пчелы и не  те  но  корпус  один  и  хозяин  тот  же....

28 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав:

Так  хозяин  и  ставил  диагноз.  Недавно  в какой то  теме  он  писал  что  семьи  упакованы  в  один  корпус  а  теперь  ему  нужно  их  перевезти  и  он  боится  за  вентиляцию..  там  правда  я  так  понял  что он  хотел  купить  те  пчелы  может  это  и они  .  может  пчелы и не  те  но  корпус  один  и  хозяин  тот  же....

о-ооооо, детективна історія прдовжується,і хто знайде тему сповістіть яка саме, і весь табір, ой форум перекочує туди, ми то все тут на чисту воду повиводимо:umora:

Если пчелы не перезимуют, то возместит ущерб вор...Но не дай бы бог это было у меня, то годовалый курс апитерапии пройти вору надо.. если нет, то физическое наказание..Руки переломать, не обьязательно самому...Наказать надо 100%

И плюс сюда на форум выкинуть фото героев...Будет им пиар по полной програме

1 година тому, Stol сказав:

Який штраф? Взагалі від постраждалого залежати буде. Умвний мають дати. Якщо до суду дійде.

3 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

Так  хозяин  и  ставил  диагноз.  Недавно  в какой то  теме  он  писал  что  семьи  упакованы  в  один  корпус  а  теперь  ему  нужно  их  перевезти  и  он  боится  за  вентиляцию..  ...

2 часа назад, miro сказал:

о-ооооо, детективна історія прдовжується,і хто знайде тему сповістіть яка саме, і весь табір, ой форум перекочує туди, ми то все тут на чисту воду повиводимо:umora:

было дело совсем недавно    я ещё обратил внимание на кол-во семей в профиле ....

2 хвилини тому, Николай S сказав:

было дело совсем недавно    я ещё обратил внимание на кол-во семей в профиле ....

а в якій темі?

Только что, miro сказал:

а в якій темі?

пробую знайти, там мова шла що не в усіх вуликах є сітка в дні .....то саме тих що без сітки господар боявся везти.

2 минуты назад, Николай S сказал:

пробую знайти, там мова шла що не в усіх вуликах є сітка в дні .....то саме тих що без сітки господар боявся везти.

Думаю кінців не знайти, їм мабуть потрібні бджолосімї на руті і вони вам не по зубам. Ми живем в Україні, де права є у тих хто гроші величезні має і вас має за бидло. Ви хочете правди. то почитайте Шевченка.

39 хвилин тому, Николай S сказав:

Та навряд чи таке бидло тут публікувалося б...:IMHO:Це ж лишній раз засвітитися...:ah:

32 хвилини тому, Uran сказав:

Думаю кінців не знайти, їм мабуть потрібні бджолосімї на руті і вони вам не по зубам. Ми живем в Україні, де права є у тих хто гроші величезні має і вас має за бидло. Ви хочете правди. то почитайте Шевченка.

Якщо вулики не перевезли за бугор - є надія, що десь та засвітяться.:IMHO:

4 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

Та навряд чи таке бидло тут публікувалося б...:IMHO:Це ж лишній раз засвітитися...:ah:

Пане Добровол, так хазяїн вкрадених бджіл і просив поради щодо перевезення. А Ви про що? :dntknw: 

• Алёнка changed the title to Викрадена пасіка 64 вулики Рута!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...