Перейти к содержанию

Викрадена пасіка 64 вулики Рута!

mascot

Рекомендуемые сообщения

ПЕРЕЗВОНИЛ ТОЛЬКО ЧТО ХОЗЯИНУ ПАСЕКИ, ХОТЕЛ ПРЕДЛОЖИТЬ ПОМОЩЬ!!!ОН ГОВОРИТ ПАСЕКУ НАШЛИ...УРА...СЕЙЧАС ГРУЗЯТ УЛЬЯ ДОМОЙ... Вечером хозяин на форуме ответит..Я Очень рад за него..:az::ay:
Урааа..
Ждем от хозяина более детальный отчёт

Отправлено с моего HUAWEI TIT-U02 через Tapatalk

Еще одна История по краже ульев.

У моего товарища (60 лет ему) года 10 назад сперли целую платформу ульев с пчелами, искали не могли найти. И вот через 2 недели приходит к нему соседка в гости, говорят всякое разное, и тут эта соседка говорит ему- Вот мой сын таких пчел притащил хороших, латают хорошо! Мой знакомый спрашивает: А где же он взял этих пчел? Она ему - я и не знаю! Короче поехал мой знакомый смотреть тех пчел)) А там его платформа стоит))) Короче  говоря мать сдала сына))) Просто жесть и такое бывает! Это все случилось с моим наставником и товарищем ))Жесть.:umora:

Радісна звістка?:ole_ole:, будемо чекати на розповідь власника з подробицями та емоціями. 

13 години тому, seim сказав:

До "покращень" такого розгулу криміналу і бандитизму я не спостерігав. Поступово повертаються 90- ті роки

Не буду ро?водити флуд...

58 минут назад, Андрей Баскевич сказал:

ПЕРЕЗВОНИЛ ТОЛЬКО ЧТО ХОЗЯИНУ ПАСЕКИ, ХОТЕЛ ПРЕДЛОЖИТЬ ПОМОЩЬ!!!ОН ГОВОРИТ ПАСЕКУ НАШЛИ...УРА...СЕЙЧАС ГРУЗЯТ УЛЬЯ ДОМОЙ... Вечером хозяин на форуме ответит..Я Очень рад за него..:az::ay:

Слава Богу що знайшли тепер ворам ручки і ніжки лишилось поламити

6 минут назад, targal сказал:

Краще курс апітерапії.

зараз буде не той єфект треба тепла чекати

Только что, targal сказал:

Зараз буде той єфект))А би ще й Італьянку))

Ожидания наказания хуже самого наказания!!!

Отправлено с моего HUAWEI TIT-U02 через Tapatalk

Только что, Андрей Баскевич сказал:

Зараз буде той єфект))А би ще й Італьянку))

італійка зробить свій єфєкт це точно

9 минут назад, Андрей Баскевич сказал:

Краще курс апітерапії.

До "хазяiна " вiдправити роки на три 

сума крадiжки дозволяе попасти за грати 

16 минут назад, targal сказал:

Не допоможе .Тех хто до мене залiз в примiщення люпцювали добре ,

поки ноги не втомилися бити .Але це у мiсцевих телефон поцупив i мiсцевому ж продав 

Не допомогло . Знов у другого вкрав ,знов били ,аж синiй ходив ,Знову не допомогло

Тiльки за грати 

1 минуту назад, Мико сказал:

До "хазяiна " вiдправити роки на три 

сума крадiжки дозволяе попасти за грати 

Не допоможе .Тех хто до мене залiз в примiщення люпцювали добре ,

поки ноги не втомилися бити .Але це у мiсцевих телефон поцупив i мiсцевому ж продав 

Не допомогло . Знов у другого вкрав ,знов били ,аж синшй ходив ,Знову не допомогло

Тiльки за грати 

так поламати щоб йому ніодин лікар їх несклав 

Только что, targal сказал:

так поламати щоб йому ніодин лікар їх несклав 

тодi тому хто поламав , за грати 

Только что, Мико сказал:

тодi тому хто поламав , за грати 

це вже бабка надвої гадала. 

12 години тому, Сергей Тюркин сказав:

Я     сам  меньше  чем  за  30 минут   не  закрывая летков  и не стягивая ремнями  забросаю в бус  64 улья..

Один... Один! Добігти від буса до вулика, схопити на руки, добігти з вуликом до буса, поставити вулик в бус, заскочити в бус, затягти вулик на місце, вискочити з буса. Все це за 28 секунд. І так 64 раза. Пуп не розв'яжеться?

Урааа! Нашли украденную пасеку!

2 часа назад, yurko сказал:

Один... Один! Добігти від буса до вулика, схопити на руки, добігти з вуликом до буса, поставити вулик в бус, заскочити в бус, затягти вулик на місце, вискочити з буса. Все це за 28 секунд. І так 64 раза. Пуп не розв'яжеться?

Если  улья  стоят  плотнинько  то  что там  бегать?.   зачем его тянуть  если его берёшь в руки и с ним  забегаешь в бус. тем более  адриналин  и  пчёлы с открытых  летков  делают  своё  дело.   Я  образно  написал  30 минут  а там  может  и  20 мин  может  и  40.   но  на  двоих  это  пустяковое  дело  забросать  64 улья в бус..

2 часа назад, Вадим Марковски сказал:

Урааа! Нашли украденную пасеку!

:ay:....

ЖДЁМ   ПОДРОБНОСТИ,,,

ЧТО  ТАМ С  ВОЗНАГРАЖДЕНИЕМ,, ПОМОГЛО,, ИЛИ  И  ТАК  НАШЛИ ?...

Сначала  ответил  на последний пост.  а  там  смотрю  уже  и улья  давно  нашлись.  ну вот и слава  богу..  ждём  вечера..

ми ще не знаємо фіналу ,а вже під суд і тд. в практиці різне бува, знаю один випадок ,як обікрали одного знайомого і він сказав у селі щоб всіх оповістити,той хто признається в злочині матиме гарантію конфедеційності навіть при тому якщо частина краденого вже не буде повернена, мова йде про  певні вироби,тобто його праці, просто на диво злодій зізнався,і дійсно він йому простив і не розповсюдив хто це зробив ,точніше сам злодій в радості,чи під алкоголем зізнався яка то людина слова.

а з бджолами,значить 1991р.,неділя, весна,ранок ще спимо, прибігає із хутора одна жінка в якої тримали бджоли і дзвонить до господаря пасіки яка була в павільйоні, про те ,що вкрали бджоли,ну і в міліцію подзвонила, приїхала міліція,днів зо два були, поки на хуторі не закінчилась горілка ,і поставили на тому крапку.Згодом через якийсь час рік,чи три в газеті обява продається павільйон з бджолами, общем людина продавала бджоли бо терміново треба було гроші,на щось.Покупець знайшовся  той в кого вкрали бджоли і на свій подив він приїхав купляти власний павільйон....     Скажете ось і злодій знайшовся,так ні це не злодій був це жертва номер 2 однієї і тієї ж жінки, та жінка продала павільйон іншій людині жертві афери номер 2, видаючи цей павільйон за власний,мол каже чоловік помер{вона чоловіка офіційного немала ніколи,но троє дітей було},а вона біля бджіл ходити не вміє,але за певні гроші продала б,зійшлись в ціні, а дальше от така історія.

деталі і тонкощі цієї авантюри був повідав її внук,який розказав стільки епізодів із афер своєї бабці,що це б могло стати настоящим шедевром для сьогоднішніх детективів, я ж лишній раз дивувався креативності бабці,внук який розказував буквально детективи пригодницького характеру.Хоча в ближніх селах по прізвищу лише тієї бабці знали,що це авантюристка і аферистка.

отлично!!! Поздравляю хозяина ! Ждем подробностей 

2 години тому, Андрей Баскевич сказав:

:ay:Новина чудова ,як і очікування результату,адже всі саме цього і очікували:ole_ole:

но так, як тема йшла в розгар, і многі могли відірватись на вихідні по повній, і не одного вже б чекали попередження, і практичні поради по оснащеню пасіки від угону з найпрогресивнішими технологіями набирали тут неабиякого реклямного ходу,а більшість закупила по ящику пива і вже була на пошуках злодіїв, і в цей час на взльоті такої кампанії Андрей Баскевич поставив крапку, сповістивши все знайдено, значить рекомендую адміну забанити Андрея  Баскевича за надто ранню інформацію:umora:

48 минут назад, miro сказал:

...рекомендую адміну забанити Андр ея  Баскевича за надто ранню інформацію:umora:

100% згоден з даною пропозицією бо я не встиг написати свої думки з цього приводу:umora:

33 минуты назад, Егор Юрьев сказал:

100% згоден з даною пропозицією бо я не встиг написати свої думки з цього приводу:umora:

Що ж я Вам так всім до пік? Попросимо адміна не закривать тему, щоб було де поговорить))))) 

Очень рад, что пчелы нашлись!

Какое закрывать, хотелось бы узнать как нашлись, кто помог  и т.д.

• Алёнка changed the title to Викрадена пасіка 64 вулики Рута!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...