Jump to content

Прийом заявок на місце проведення зустрічі "На Точку" 2016

Sanich
 Share

Recommended Posts

За моїми спостереженнями, за останні кілька днів кількість проголосувавших у відповідній темі практично не змінилася. 

Хоча спочатку було заплановано проводити опитування до кінця січня, але пару голосів картини не змінить за 5 днів, що зосталося. :IMHO:

Отже, на сьогодні маємо такі дані: 

Untitled.thumb.png.2aacea770c2b6afc740bb

В загальному, ситуація складається схожою на попередні зустрічі в Черкасах та Умані. По моїм оцінкам приїде на зустріч 30-60 форумчан, плюс місцеві, яким їхати нікуди не потрібно.

Отже, пропоную розпочати реєстрацію заявок від бажаючих прийняти у себе в цьому році нашу делегацію. Пропоную приймати заявки до 20-го лютого, або до моменту, якщо буде чотири заявки. (Раптом і таке трапиться) 

Прийом заявок буде проводитися в даній темі. Всі заявки, я буду відмічати в першому повідомленні теми. Якщо після 20-го лютого буде більше ніж одна заявка - проведемо голосування серед тих, хто готовий взяти участь у зустрічі. Якщо заявка буде одна, то, власне, вибір буде простим. Якщо так станеться, що заявок не буде - будемо щось метикувати. 

Нагадаю, що ми плануємо провести зустріч 10-11 вересня, але організатор може вказати іншу дату, якщо пропонована дата по якимось причинам не підходить. Але це не дуже бажано, так як, нагадаю, що раніше провести буде проблемно через активний сезон, а далі буде накладка з Кругом із всіма витікаючими. 

За прикладом попередніх зустрічей, щоб подати заявку, пропоную потенційним організаторам відповісти на наступні питання: 

1. Місце чи місцевість, де ви пропонуєте провести зустріч;

2. Умови розміщення проживання;

3. Орієнтовна ціна проживання;

4. Наявність місця харчування, яке могло б вмістити усіх учасників та його орієнтовна ціна;

5. Наявність зали для проведення офіційної частини зустрічі, яка вмістила б усіх учасників;

6. Готовність очолити оргкомітет  і взяти на себе організаційні питання при сприянні інших форумчан;

7. Можливість заїзду в п"ятницю після обіду чи увечері і від"їзду у неділю після обіду;

8. Яку максимальну і мінімальну кількість гостей ви готові прийняти? 

9. Як добратися до запропонованого місця події на власному авто, чи громадським транспортом? 

10. Наявність автостоянки для тих, хто буде "на конях";

11. Культурна програма (якщо є пропозиції);

Чекаємо на пропозиції! :az:

• Like 10

• Sanich featured and pinned this topic

Интиресно ,почему вы выбираете  такие места что ехать нужно кудато далеко... Может там медам намазано ?:hmm::blink::dntknw:

7 часов назад, koste сказал:

Интиресно ,почему вы выбираете  такие места что ехать нужно кудато далеко... Может там медам намазано ?:hmm::blink::dntknw:

Пока выбора нет ни далеко, ни близко.

• Like 4

8 часов назад, koste сказал:

Ну по-перше вам ніхто не забороняє подати свою заявку і якщо народ за неї проголосує, то буде вам близько :wave:

А по-друге, при любому розкладі для когось буде близько, а для когось далеко і чому це одним повинно бути постійно близько, а іншим постійно далеко :hmm:

Я взагалі за те, щоб кожного року проводилась в новому місці, щоб крім приємного, невимушеного спілкування, можна було отримати ще й естетичну насолоду від нових, красивих місць, яких дуже багато в нашій Україні :ah:

Ну а на рахунок того що ми пасічники і збираємся не для того щоб "на замки дивитись", то для мене особисто зустріч "точківців" це щось більше ніж просто зустрітись і обговорити проблеми бджільництва :IMHO:

• Like 10

1 час назад, SASHA.OK сказал:

Ну а на рахунок того що ми пасічники і збираємся не для того щоб "на замки дивитись", то для мене особисто зустріч "точківців" це щось більше ніж просто зустрітись і обговорити проблеми бджільництва :IMHO:

Не понимаю тех людей кто так выразился( на замки дивитись), тем более автор выражения был на тех встречах, на которых были организованны отличные доклады, обсуждения .

А "осмотры замков " осуществлялись в разные дни , и был выбор , или на экскурсию или по домам.

• Like 3

Є перша пропозиція! Та ще й яка! 

http://tochok.info/forum/index.php?/profile/1-sanich/&status=96&type=status 

@miro, пропоную продублювати сюди. 

• Like 3

пропозиція, щодо заявки на проведення зустрічі

1.      Місце чи місцевість, де ви пропонуєте провести зустріч

Відпочинкова база «Бухта Вікінгів»

http://viking.com.ua/kontakti

Тел.: +38 (032) 240-34-28
Моб.: +38 (067) 512 55 55

12 км. від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09

GPS 49.691648, 24.225147

е-mail:  
buhtavikingiv@gmail.com 

2.       Умови розміщення проживання; 3. Орієнтовна ціна проживання;

Готель ,ціна за двух місні номера, 300 грн. кінний клуб-готель, 400грн. екон.клас. готель, 600грн. готель, 800грн. напівлюкс готель,  1000грн. люкс. готель, також можна взяти у лісі зруби на даній базі ціна за домовленістью, залежить скільки проживаючих, сніданки безоплатні на вибір, на все буде знижка 20%. На час проживання вхід на базу безоплатний, автомобіль на базі під охороною, стоянка безплатно, є можливість при сприятливій погоді біля пасіки на базі провести захід в тіні лісу(безплатно) можна в альтанці містність 250 людей.

Наявність місця харчування, яке могло б вмістити усіх учасників та його орієнтовна ціна;

4.    Ресторан, альтанки, ресторан на воді, організаторами можуть бути куплені харчі у торговій мережі та приготовлено меню за бажанням, є мангали та альтанки, ціна за альтанку 20 чоловік місткість,300грн.

5. Наявність зали для проведення офіційної частини зустрічі, яка вмістила б усіх учасників;

Зал для проведення зустрічей пропозиція в пункті 3.

6. Готовність очолити оргкомітет  і взяти на себе організаційні питання при сприянні інших форумчан;

Даю згоду.

7. Можливість заїзду в п"ятницю після обіду чи увечері і від"їзду у неділю після обіду;

Заїзд чи від’їзд в зручний для вас час.

8. Яку максимальну і мінімальну кількість гостей ви готові прийняти? 

Від 10 до 300.

9. Як добратися до запропонованого місця події на власному авто, чи громадським транспортом? 

GPS 49.691648, 24.225147
карта громадського маршруту буде додано, людей похилого віку, від головного жд.вокзалу, буде доставлено за кошт організаторів.

10. Наявність автостоянки для тих, хто буде "на конях";

Є

11. Культурна програма (якщо є пропозиції);

За два місяці до моменту заїзду, будуть підготовлені декілька програм з можливістью та уподобанням кожного. 

• Like 10

2 часа назад, miro сказал:

пропозиція, щодо заявки на проведення зустрічі

Круто:ay:

• Like 1

Вітаю!

Я можу взяти на себе відповідальність та проведення з'їзду, по суті може бути в любому обласному місті України крім АТО.

1.  Потрібно виявити з якої області найбільше учасників форуму - так буде справедливо, хоч мені краще в Чернівцях.
  2. Перевіз учасників від ж/д. та автовокзалу до місця проведення буде безкоштовним.
  3. Автостоянка з паркуванням та охороною в наявності.
  4. Оплата проживання буде безкоштовне може приїхати до 2000 учасників ( проживання в умовах де є всі зручності також безкоштовне - головне бути людиною це умова). 
  5. Харчування можливо буде також безкоштовне - зараз не готовий дати точну відповідь.
  6. Зал, екран, пушка, мікрофони, колонки, дошка для писання з виводом на екран - нема проблем, навіть з прямою трансляцією на канал в інтернеті - також без жодних проблем. Також питання та відповіді, які виникнуть під час проведення зустрічі.
  7. Культурна програма - без проблем, на всі теми учасники мають змогу дати заявки і також брати участь.
  8. Запрошення пасічників практиків з України, Європи, Америки. В наявності є перекладачі - з перекладу проблем нема. З оплатою приїзду та від'їзду пасічників із-за кордону, які не захочуть витрачати кошти на з'їзд - гроші повертаються, або купляються квитки до зустрічі.
  9. В останній день зустрічі усі учасники отримають від організаторів подарок, та багато корисних порад.:ay:

з повагою Володимир

• Like 16

Вітаю. Пропозиція  цікава. Підтримую.

5 часов назад, Гуменюк Володимир сказал:

Я можу взяти на себе відповідальність та проведення з'їзду, по суті може бути в любому обласному місті України крім АТО.

Цікава пропозиція! 

Можете, будь-ласка, більш детально розкрити питання місця проведення. І фінансування. Я зрозумів, що у вас є доступ до певних ресурсів, але хотілося б почути деталі. В тому числі і за чий рахунок бенкет. Думаю, це важливо. :) 

• Like 7

7 часов назад, Юрій Григорович сказал:

Вітаю. Пропозиція  цікава. Підтримую.

Дякую друже!

Я зателефоную Вам - суто по системі бджоловедення - в мене є 1 запитання.   

11 час назад, Гуменюк Володимир сказал:

Вітаю!

1.  Потрібно виявити з якої області найбільше учасників форуму - так буде справедливо, хоч мені краще в Чернівцях.
  2. Перевіз учасників від ж/д. та автовокзалу до місця проведення буде безкоштовним.
  4. Оплата проживання буде безкоштовне може приїхати до 2000 учасників ( проживання в умовах де є всі зручності також безкоштовне - головне бути людиною це умова). 
  5. Харчування можливо буде також безкоштовне - зараз не готовий дати точну відповідь.
  6. Зал, екран, пушка, мікрофони, колонки, дошка для писання з виводом на екран - нема проблем, навіть з прямою трансляцією на канал в інтернеті - також без жодних проблем. Також питання та відповіді, які виникнуть під час проведення зустрічі.
  7. Культурна програма - без проблем, на всі теми учасники мають змогу дати заявки і також брати участь.
  8. Запрошення пасічників практиків з України, Європи, Америки. В наявності є перекладачі - з перекладу проблем нема. З оплатою приїзду та від'їзду пасічників із-за кордону, які не захочуть витрачати кошти на з'їзд - гроші повертаються, або купляються квитки до зустрічі.
  9. В останній день зустрічі усі учасники отримають від організаторів подарок, та багато корисних порад.:ay:

з повагою Володимир

А далі, поки це звичайна заготовка без фактів і конкретики.

• Like 2

5 часов назад, Sanich сказал:

Цікава пропозиція! 

Можете, будь-ласка, більш детально розкрити питання місця проведення. І фінансування. Я зрозумів, що у вас є доступ до певних ресурсів, але хотілося б почути деталі. В тому числі і за чий рахунок бенкет. Думаю, це важливо. :) 

Вітаю всіх форумчан!!!:wave:

1. Наприклад: - м. Чернівці - літній театр в парку ім. Тараса Шевченка ( зал для проведення підбирається в залежності від кількості учасників, стадіон - думаю занадто.)
  2.  За чий рахунок бенкет і фінансування це моє питання.  Спонсор тільки за хороший проект, який дасть добрі плоди: тільки з такими проектами і (з пасічниками які готові брати участь у проекті) Україна може легко вийти на 1 місце у світі по збору і продажу екологічного монофлорного меду, і не тільки меду а й усіх продуктів які дає унікальна комаха - бджола. І також важливим є те що кожен отримує благополуччя та задоволення від своєї улюбленої роботи - головне в любій справі.

8 Повні труду всі речі,- людина сказати всього не потрапить! Не насититься баченням око, і не наповниться слуханням ухо...

9 Що було, воно й буде, і що робилося, буде робитись воно, - і немає нічого нового під сонцем!...

10 Буває таке, що про нього говорять: "Дивись, - це нове!" Та воно вже було від віків, що були перед нами!

11 Нема згадки про перше, а також про наступне, що буде, - про них згадки не буде між тими, що будуть потому...

прочитайте з 1 по 2 розділ і зрозумієте                      з повагою Володимир

12 часа назад, Гуменюк Володимир сказал:

Вітаю!

з повагою Володимир

Аж надто добре, щоб бути правдою ...:hmm:

Взагалі за стилем - схоже на те, що у відповідь від форумчан-учасників щось треба (підписатися на якусь авантюру) :IMHO:

• Like 3

Ромео! Готовий дати відповідь на запитання?

В даний інформаційний час відповідь знайдеш легко.:hmm:

9 минут назад, ромео сказал:

Аж надто добре, щоб бути правдою ...:hmm:

Взагалі за стилем - схоже на те, що у відповідь від форумчан-учасників щось треба (підписатися на якусь авантюру) :IMHO:

Це тільки твоя думка, такі речі як вибір проводиться голосуванням, або жеребком. Якщо ж ні: докажи що твій проект кращий...;)

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Ви готові поговорити з спонсором проекту?

1 час назад, Wladimir_K сказал:

На який канал закинути відео із зверненням? Це будуть факти і конкретика, серйозно.

4 минуты назад, Гуменюк Володимир сказал:

Ви готові поговорити з спонсором проекту?

Я взагалі вважаю, що тут спонсор не є необхідністю. Пасічники структура самодостатня, а от від якісної організації ніхто не відмовився б.

• Like 5

5 минут назад, Гуменюк Володимир сказал:

На який канал закинути відео із зверненням?

вам не має де розмістити ? Скидайте мені на почту artemmaster.25@gmail.com , а я перезавантажу на свій канал на ютубі..... якщо треба

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Я взагалі вважаю, що тут спонсор не є необхідністю. Пасічники структура самодостатня, а от від якісної організації ніхто не відмовився б.

1. Організація буде на вищому рівні, (які будуть вирішуватись теми залежить від учасників),  я не збираюся тратити свій час на пусті балачки.
  2. На форумі є люди які компетентні у бджільництві - наприклад: пункт спарення закритого типу. Яким (матеріалом і звідки) краще зафарширувати пункт для хороших продуктивних показників???
5 минут назад, Паланочка сказал:

вам не має де розмістити ? Скидайте мені на почту artemmaster.25@gmail.com , а я перезавантажу на свій канал на ютубі..... якщо треба

Домовились, потрібно щоб більшість форумчан побачили.

3 минуты назад, Гуменюк Володимир сказал:

Домовились, потрібно щоб більшість форумчан побачили.

чекаю

• Like 1

• Sanich locked this topic
  • Sanich unfeatured and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...