Jump to content

Прийом заявок на місце проведення зустрічі "На Точку" 2016

Sanich
 Share

Recommended Posts

2 минуты назад, miro сказал:

основна траса Львів-Київ була збудована до "ЄВРО-2012", а в 2015 році збудована траса Львів-Буковель ( для проведення зустрічі форумчан, даного форуму, влада "вложила" колосальні кошти майже мільярд грн.) дорога супер, від окружної до бази 12 км.

до речі якщо буде невеликий розрив між прибуваючими можна буде організувати маршрутне таксі жд.- база, безоплатно, ну і той хто прибуватиме пізно вечір незважаючи навік буде доставлений на базу.

• Like 4

10 час назад, Гуменюк Володимир сказал:

Цей бізнес підніме Україну на ноги і змінить менталітет українця. Тільки достойні можуть увійти у цей бізнес. Спонсори і грошей дають, якщо треба звичайно, тому Вам вирішувати куди іти і що робити. 

Щось на проповідь похоже !!:hmm:Вибачте за прямоту ! Ви в якійсь релігійній організації знаходитесь ?

• Like 6

22 минуты назад, miro сказал:

навік буде доставлений на базу.

В якому значенні "навік"? :blink:  У людей діти, сім'ї...:umora:

• Like 9

9 часов назад, miro сказал:

приємно, що Вам  сподобалось коли ще не були, але я впевнений,що найкращі враження будуть коли Ви дійсно приїдете

В том, что Ваш вариант понравился заочно, нет ничего удивительного, ведь это встреча именно пасечников, а далеко не каждая база отдыха может похвастаться пасекой на своей территории (я лично вообще о таких не слышала). Это так символично!:ay:И вообще Ваше предложение дельное и конкректное!

• Like 4

5 часов назад, Гуменюк Володимир сказал:

А у бухту Горішника Володимира запросите? Чи він для Вас нічого не вартий?

причому не вартий, я з Володимиром знайомий ще з 90-х, без умовно перезвоню і скажу, що на точку йде обговорення про даний захід, і якщо він ще не є учасником даного форуму є час зареєструватись, жартую, адже звідки ми знаємо хто є учасником даного форуму , може і Л.Веред, а може і пан В.Стретович, давній мій знайомий, я думаю тут так питання не стояло, двері рівно всім відкриті, головне ввійти.

• Like 4

8 часов назад, Гуменюк Володимир сказал:

Щоб оприлюднити сценарій мені потрібно знати:

1. Скільки днів хочете щоб тривав захід (основне).

Мені здається ви не дуже уважно читали перше повідомлення теми. 

5 часов назад, Гуменюк Володимир сказал:

А у бухту Горішника Володимира запросите? Чи він для Вас нічого не вартий?

Призвіще було деякий час на слуху, але, чесно, не пам"ятаю, його як форумчанина. Якщо він зареєстрований на форумі - може і сам приїхати. Зустріч відкрита для всіх. Причини запрошувати його я, на жаль, не знаю. 

5 часов назад, Дронь сказал:

Я на форумі недавно і поки що не знаю хто це такий

Як і процентів 90 інших форумчан. 

36 минуты назад, Алёна сказал:

Надеюсь, вы не против новичков на встрече

Ми лише за! :ay:

8 часов назад, Гуменюк Володимир сказал:

пянки

Що, взагалі? :ak:

• Like 6

ми заговорили за особистості, але що подобається на форумі, що кожен з нас особистість тому запрошую всіх учасників даного форуму, якщо звісно ваш вибір буде Львів, дякую

• Like 6

12 минуты назад, Sanich сказал:
9 часов назад, Гуменюк Володимир сказал:

пянки

Що, взагалі? :ak:

:umora:   :ay:

26 минуты назад, ромео сказал:

В якому значенні "навік"? :blink:  У людей діти, сім'ї...:umora:

я маю на увазі,що після 22:00 громадський транспорт в сторону бази вже не ходить, а таксі дорого виходить, тому дам контактний телефон щоб кожен міг позвонити і його доставлять на базу, бо в заявці я написав, що люди похилого віку будуть доставлені організаторами не зважаючи на час прибуття, ну а діти тим паче.:) (вибачте то помилка, на вік правильно читати).

• Like 5

але благополуччя і спокій отримують одиниці - чому? На ці основні запитання можна буде отримати відповідь. Далі вибір за Вами колеги...  

Саме основне - це кількість форумчан.:ay:

Напевно ось тут ховається багато відповідей.:IMHO: Чоловіку потрібна певна кількість людей з вільними вухами, щоб там, десь, щось "впарити". Я так розумію що пан Гуменюк не зовсім розуміє що таке "Зустріч Форумчан":IMHO:, а якщо і розуміє, то хоче використати її на свою користь:IMHO:. На даний час пропозиція про зустріч в "Бухті вікінгів" є найкраща.:IMHO: 

P.s. Проаналізувавши написане паном Гуменюком на нашому форумі в різних темах, я для себе зробив висновок - мова йде, а вірніше не йде, але обов'язково піде (вибачте за тавтологію) про РЕЛІГІЮ, щось на кшталт свідків Ієгови:IMHO: Можливо я й помиляюсь:hmm:

• Like 9

Підтримую Івана б.вікінгів на даний момент, краща пропозиція.

• Like 3

3 минуты назад, ВАДОС сказал:

Підтримую Івана б.вікінгів на даний момент, краща пропозиція.

Це і так раніше було зрозуміло. Місце поважне, транспортне сполучення забезпечене всіма видами. Єдине зі Сходу і Півдні трохи далеко їхати в часовому діапазоні.

• Like 2

1 минуту назад, P....P сказал:

Да что Вы гадаете 6000 лет Земле.Это Свидетели Иеговы

То Ви трохи в цій галузі знавець...

• Like 4

15 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Це і так раніше було зрозуміло. Місце поважне, транспортне сполучення забезпечене всіма видами. Єдине зі Сходу і Півдні трохи далеко їхати в часовому діапазоні.

Так єдиний мінус це далеко чух-чухать, але мене особисто це не лякає.;)

• Like 7

:IMHO1:Что -то мне подсказывает что если Вы хотите что бы все прошло более-мение нормально :ole_ole:, то тему религии и политики лучше не затрагивать:hi: и на период встречи забыть что такие вообще существуют!!!:wave:

• Like 7

57 минут назад, ВАДОС сказал:

Так єдиний мінус це далеко чух-чухать, але мене особисто це не лякає.;)

Кому чуть-чуть,  а кому  1000 км.

• Like 5

13 минуты назад, Еникиой сказал:

Ну чуть-чуть не так , а км так 800 ;)

А вот от нас до Харькова 1100 км.

• Like 1

Только что, P....P сказал:

Так точно не будет.их задача вовлечь,а потом вы им 50% своего дохода на блюдечке .Народ обеднел,вот эти ребята и ищут новых клиентов.

Я так глубоко не копаю. Просто , сколько людей столько и мнений как в политике так и в религии. Уж больно это  "скользькие " темы. :IMHO1:

9 минут назад, Кривич сказал:

Зато прямий поїзд, купив білет і зранку вже на місці.

• Like 5

31 минуты назад, Еникиой сказал:

треба брату сказати нехай тоже приїзджає він в Іллічівську проживає (но на жаль мисливець, хоча в тирі і автомати і помпи і для таких є задоволення ), вибачте якщо там назва міста змінилась.

19 минуту назад, Кривич сказал:

Килия -Львов  997 км.   Это по автодорогам, а если через Киев  пассажирским транспортом 1207км.

19 минуту назад, Кривич сказал:

наші волонтери минулого року їздили щотижня проїзджаючи великі міста України, коли в мене в гостях був голова обласної ради з дружиною то казали що бібрецькі волонтери лідери в нашій області по відвідуванні АТО , вони (гол.облради і дружина його) також початківці пасічники і вболівають за те щоб ця справа в Україні розвивалась, бо тут не стільки в цій справі йде мова про благородство, як вони казали, як мова про здоровя українців, а бджолопродукти це тей продукт який робить націю здоровою і доброю та красивою, не знаю може вони тут є на форумі адже я їм радив зареєструватись і побачити бджільництво із середини, його успіхи проблеми і задачі.

• Like 2

4 часа назад, Wladimir_K сказал:

Самі ж знаєте відповідь.

Для організації багато не потрібно це велике бажання і час. У багатьох з нас саме з другим в період літа і осені великі проблеми.

Нема проблем - вирішуйте свої проблеми, повирішуєте, а потім поговоримо. ;)

да.. головне що дискусія продуктивна...

"Встань!, Юный поддаван!, Ты многое не понимаешь, Не старайся понять разумом . Используй Силу! Она откроет для тебя свою мощь и знания. Ты познаешь мудрость.  И тогда ты станешь великим джедаем!. А если ты сомневаешься - в тебе говорит тёмная сторона. Опасайся тёмной стороны"

Це так, виходячі зі стилю вищевикладених деяких постів та логіки, хочу і свої п'ять вставити. Ну тіпа шоб казатись модним і загадочним ))

• Like 1

11 минуту назад, P....P сказал:

Да Вы не переживайте,зашли не с той стороны бывает.Кто ж играет в покер с открытыми картами

39 минуты назад, Гуменюк Володимир сказал:

Нема проблем - вирішуйте свої проблеми, повирішуєте, а потім поговоримо. ;)

1. Є секрет - розвивається бізнес по бджільництву, і не тільки, в якому беруть участь мої друзі. Цей бізнес підніме Україну на ноги і змінить менталітет українця. Тільки ті (хто бажає бути професіоналом своєї справи) можуть увійти у цей бізнес. Спонсори і грошей дають, якщо треба звичайно, тому Вам вирішувати куди іти і що робити. А ринок буде розприділятися цікаво.
  2. Володіти інформацією - це одне, а робити правильні рішення - зовсім друге. 

• Sanich locked this topic
  • Sanich unfeatured and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...