datura01 Опубликовано 9 февраля, 2016 Share Опубликовано 9 февраля, 2016 В 07.02.2016в20:57, yochik71 сказал: а взагалі, хотілось з*їздити на південь, на одещину, чи миколаївщину, херсонщину... там у кінці вересня вже не такий напряг з відпочиваючими, моря теплі, бази відпочинку напівпусті... чи нема бажаючих звідти родом виступити організаторами??? Необязательно организатор родом с юга. Можно организовать в любом месте сначала приехать договориться заранее. А потом перед встречей за пару - тройку дней оргкомитету приехать и подготовить. Если громаде интересно могу взяться с кем-нибудь за это дело. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Добровольский РВ Опубликовано 10 февраля, 2016 Share Опубликовано 10 февраля, 2016 Интересные дебаты получились. Предложение Володымыра Гуменюка, по моему, не имеет ничего общего к пчеловодству. Явно переборщил человек с хитроперпендарностью. Хочу познакомится с единомышленниками вживую. Львов будет супер. Попутно могу помочь баллон сорока килограммовый тащить. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
К. А. Е. Опубликовано 10 февраля, 2016 Share Опубликовано 10 февраля, 2016 11 минуту назад, Добровольский РВ сказал: Интересные дебаты получились. Предложение Володымыра Гуменюка, по моему, не имеет ничего общего к пчеловодству. Явно переборщил человек с хитроперпендарностью. Хочу познакомится с единомышленниками вживую. Львов будет супер. Попутно могу помочь баллон сорока килограммовый тащить. Баллон с медовухой?,Лучше со своим,а мы поможим 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Добровольский РВ Опубликовано 10 февраля, 2016 Share Опубликовано 10 февраля, 2016 Если с медовухой то лучше уж бочку, и котить. Думаю с этим по месту разберемся. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 13 февраля, 2016 Share Опубликовано 13 февраля, 2016 Проводив цей тиждень у відрядженні по Західній Україні, тому коли приїзджав міг тільки у вечір хоч трохи зайти на форум, але не прийміть зараз це як неоднозначність, кажу зразу моя заявка-пропозиція залишається в 100% незмінності ,я за неї переживаю щоб вибір впав на мою пропозицію тобто Львів база Бухта Вікінгів, но що мені запропонували в Закарпатті мої друзі то просто було б щось, но нажаль на квітень, за вересень вони сказати ще не можуть, але 350грн. на людину в них входить проживання, трьох разове харчування, всі спа салони (баня, сауна, басейн і інше) спортивні майданчики (більярд,теніс,волейбол,футбол,баскетбол), конференц зали плюс супровід технічний, водичка до бювету 50 метрів, плюс два гіди, плюс найкращі враження с. Поляна. все це до того, що гарних місць в Україні багато, і зустріч можна кожен рік вибирати в різних куточках нашої країни ,сьогодні незручності з півдня до Львова, а наслідуючий рік, із заходу до до півдня чи сходу, але як праця наша достойна похвали, так незручності вражень. 17 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 февраля, 2016 Share Опубликовано 14 февраля, 2016 20 часа назад, miro сказал: Проводив цей тиждень у відрядженні по Західній Україні, тому коли приїзджав міг тільки у вечір хоч трохи зайти на форум, але не прийміть зараз це як неоднозначність, кажу зразу моя заявка-пропозиція залишається в 100% незмінності ,я за неї переживаю щоб вибір впав на мою пропозицію тобто Львів база Бухта Вікінгів, но що мені запропонували в Закарпатті мої друзі то просто було б щось, но нажаль на квітень, за вересень вони сказати ще не можуть, але 350грн. на людину в них входить проживання, трьох разове харчування, всі спа салони (баня, сауна, басейн і інше) спортивні майданчики (більярд,теніс,волейбол,футбол,баскетбол), конференц зали плюс супровід технічний, водичка до бювету 50 метрів, плюс два гіди, плюс найкращі враження с. Поляна. все це до того, що гарних місць в Україні багато, і зустріч можна кожен рік вибирати в різних куточках нашої країни ,сьогодні незручності з півдня до Львова, а наслідуючий рік, із заходу до до півдня чи сходу, але як праця наша достойна похвали, так незручності вражень. Ну, Поляна із харчуванням і спа з басейном сауною за 350 (!)- це вже поза конкуренцією! 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 февраля, 2016 Share Опубликовано 14 февраля, 2016 8 минут назад, ДобровоЛ сказал: Ну, Поляна із харчуванням і спа з басейном сауною за 350 (!)- це вже поза конкуренцією! так,так я б виставив ще одну пропозицію, але на жаль в зазначену дату таких демпінгових пропозицій немає, тож актуальна моя пропозиція-заявка тільки база відпочинку "Бухта Вікінгів". 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 февраля, 2016 Автор Share Опубликовано 29 февраля, 2016 Отже заявка форумчанина @miro виявилася єдиною, але зате - відмінною! Нагадаю, ось тут знаходиться сама пропозиція. Наступний етап - відкрию опитування хто має намір приїхати, щоб організатор мав можливість запланувати хоч приблизно кількість учасників і місць проживання. ЇДЕМО ДО ЛЬВОВА! 11 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 29 февраля, 2016 Share Опубликовано 29 февраля, 2016 Так дякую, тим мені допоможете, бо знаючи кількість можна буде спланувати поселення і всі інші деталі, які стосуються зустрічі форумчан у Львові "БУХТА ВІКІНГІВ", УСІХ ЗАПРОШУЮ!!! Думаю всім приємно буде спілкування на живу. ДО ЗУСТРІЧІ У ЛЬВОВІ !!! 15 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения