Андрей-2019 Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 1 час назад, Мико сказал: И попроси что бы сделал лапы опоры как у меня На поддонах очень удобно работать Спасибо за совет, у него и буду заказывать...Основное что мне надо что бы были вилы типа как на погрузчике и зажим..Основное это перевозка ульев по 60-70 кило и поднять улей на машину..Потому как в этом году не успели откачать все а надо было срочно переезжать. Таскали полные ульи это был жах.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 11 година тому, Андрей Баскевич сказав: Основное что мне надо что бы были вилы типа как на погрузчике и зажим.. Замовляти потрібно повний комплект. Захвати за ручки-раковини взагалі річ прекрасна і головне, що 100% надійність. Мені не вистачає болтів-барашок, пучками якось крутити маленькі болтики не удобно. Треба буде замінити. В колесах люфт великуватий, щось мені здається підшипники там стоять теж китайського виробництва. Думаю якби стояла резина на зажимах не так фарба знімалася б з корпусів. А взагалі річ потрібна, виручає добре і спина не тріщить, що саме головне. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрей-2019 Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 1 минуту назад, pchel сказал: Замовляти потрібно повний комплект. Захвати за ручки-раковини взагалі річ прекрасна і головне, що 100% надійність. Мені не вистачає болтів-барашок, пучками якось крутити маленькі болтики не удобно. Треба буде замінити. В колесах люфт великуватий, щось мені здається підшипники там стоять теж китайського виробництва. Думаю якби стояла резина на зажимах не так фарба знімалася б з корпусів. А взагалі річ потрібна, виручає добре і спина не тріщить, що саме головне. Сегодня общался с владельцем такой телеги от Лысенка, то говорит для перевозки лучше трап сделать, и телегу на колёсах от мопеда.В апилифте центр тяжести смещён,он больше предназначен для поднимания корпусов.А поднимать я смогу и руками. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 18 годин тому, Андрей Баскевич сказав: Сегодня общался с владельцем такой телеги от Лысенка, то говорит для перевозки лучше трап сделать, и телегу на колёсах от мопеда.В апилифте центр тяжести смещён,он больше предназначен для поднимания корпусов.А поднимать я смогу и руками. Я останнім часом перевожу вулики звичайним причіпом до легкової машини, тому для мене апіліфт краще. Телега на колесах від мопеда і по трапу хіба, що перший ряд там поставить. А так апіліфтом підняв поставив на приціп, а далі вулик "їде" по рейкам або просто по причіпу. Я перевожу і лежаки. Тому апіліфтом ставлю і другий ряд, чого не зробить телега. А на рахунок піднімать руками, так ми свого часу піднімали на ЗІЛа в три яруси і ручки від вуликів відривали. А що таке апіліфт не чули взагалі. А з часом стає чомусь все тяжче і тяжче. Апіліфт і лежак ще тяжкувато. А ось корпусні вулики апіліфтом возити одне задоволення. Головне не вскочити в ямку Це по плитці у дворі воно гарно дивитись. А по пересіченій місцевості, та вночі потрібно бути уважним. Зі мною тепер помічник іде рядом і страхує на випадок чого. Але ж іде, не тягне в руках нічого. А центр тяжесті я регулюю по щоках. Як понадувались вулика опустив або підняв і поїхав далі. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEVAK Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 В 14.06.2017 в 23:57, pchel сказал: Сьогодні я вдруге пересів із Славути на Шкоду. Правда не вийшло примудрувати дану деталь. Думаю це для того щоб апіліфт міг стояти рівно. А хто виробник? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 5 годин тому, GEVAK сказав: А хто виробник? Віталій Лисенко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Апіліфт від Лисенка но він лиш для підйому корпусів по платформі ще можна перевозити по землі він неустойчивий люфт в крлесах теж великий буду зимою переробляти ставити підшибники і розширювати ось Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 48 хвилин тому, targal сказав: люфт в крлесах теж великий буду зимою переробляти ставити підшибники і розширювати ось Да, чомусь і мені подумалось, що за такі кошти можна було б підшипники і поставити. Сезон відходили, побачимо, що буде далі. 49 хвилин тому, targal сказав: Апіліфт від Лисенка но він лиш для підйому корпусів по платформі Чому? 70 вуликів туди і назад. Перевозка легковим причіпом. Лежаки ставили в 2 яруса, корпусні в один. Все це тільки апіліфтом. Спини не тріщали. Ну подумаєш один разок корпусний вулик разом з апіліфтом покотився з гори (колеща в ямку попало). Ту я з Вами згідний 56 хвилин тому, targal сказав: по землі він неустойчивий ... і розширювати ось Але коли помічник є, тоді все нормально, підстрахує коли що. А взагалі до хорошого швидко звикаєш. Без апіліфта на пасіку наче ото без мобілки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 5 минут назад, pchel сказал: Да, чомусь і мені подумалось, що за такі кошти можна було б підшипники і поставити. Сезон відходили, побачимо, що буде далі. Чому? 70 вуликів туди і назад. Перевозка легковим причіпом. Лежаки ставили в 2 яруса, корпусні в один. Все це тільки апіліфтом. Спини не тріщали. Ну подумаєш один разок корпусний вулик разом з апіліфтом покотився з гори (колеща в ямку попало). Ту я з Вами згідний Але коли помічник є, тоді все нормально, підстрахує коли що. А взагалі до хорошого швидко звикаєш. Без апіліфта на пасіку наче ото без мобілки. він у мене тільки для підйому корпусів. Я сторонник раз загрузив і збув 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Колись зробив на швидку руку . зверніть увагу на зручний механізм фіксації ручки при підйомі крутим ручку, при опусканні нажимаєм важіль (тобто непотрібно крутити при опусканні -в два рази менше роботи) 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Цікавить чи вистачає велосипедних коліс для перевезення повних вуликів, чи краще всеж взяти з мопеда, такого як альфа, дельта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 5 минут назад, СЄРЖ сказал: Цікавить чи вистачає велосипедних коліс для перевезення повних вуликів, чи краще всеж взяти з мопеда, такого як альфа, дельта? Бачив як дядько в 140 кг на велосипедi в магазин iздить вже 3 роки Не думаю що вулик важчий 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 5 часов назад, СЄРЖ сказал: Цікавить чи вистачає велосипедних коліс для перевезення повних вуликів, чи краще всеж взяти з мопеда, такого як альфа, дельта? Від мопеда на багато крепші , але І цих вистачає з запасом 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 5 годин тому, Мико сказав: Не думаю що вулик важчий Але спиці в колесах все ж таки треба замінити, або купляти колеса зразу з міцними спицями. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 7 часов назад, СЄРЖ сказал: Цікавить чи вистачає велосипедних коліс для перевезення повних вуликів, чи краще всеж взяти з мопеда, такого як альфа, дельта? В мене тачка для перевозки рамок на велосипедних колесах(спиці звичайні), робив ще дід. Використовується дана тачка для обслуговування лежаків більше 40 років. Для неї зроблені ящики на 24 рамки. Ящик з рамками ніколи не важили, але я не думаю, що він буде легший за вулика, бо у вулику рідко буває більше 24 рамок меду. Їздимо даною тачкою і по рівному і не дуже, і лише один раз "випрягло" одне колесо - допомагав один не зовсім тверезий чоловік. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontroler Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Лет 5 как эксплуатирую сделанную собственноручно, а колеса с инвалидной коляски. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka.zp Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 В конце лета построил себе такой: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdf Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 4 часа назад, luka.zp сказал: В конце лета построил себе такой: Зроблено по типу Лисенка Віталія . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gennadiy Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Не втримався і вирішив відповісти. Трішки історії: я перші свої апіліфти на продаж зробив ще задовго до того як почав виробляти вищезгаданий Лисенко і всі інші. Тоді ще була конструкція дещо "сирувата" і я визнаю що якість перших апіліфтів була мяко кажучи не дуже. З часом якість весь час покращувалась завдяки придбаному інструменту і вдосконаленню конструкції. Але коли порівнюють деякі пасічники мої апіліфти зроблені на декілька років раніше з тими що зроблені пізніше тим же Лисенком це не зовсім погодьтесь справедливо. За останні два роки я зробив близько 2000 апіліфтів і не тільки для України, і за весь цей час небуло жодної істотної скарги стосовно якості. Повірте це зробить не так вже й легко з такою кількістю. Я припускаю що могло статись на такій кількості декілька скарг, але про це мені ніхто не повідомляв. Якби з моїми апіліфтами було б щось не так то я б зараз покинув виробництво а займався тільки їх ремонтом. Важко конкурувати з тим хто виробляє декілька штук в місяць створивши таким чином чергу на пів року вперед набиваючи цим собі ціну. В мене ніколи не було черг і ніколи сподіваюсь не буде і не тому що мої апіліфти ніхто не купує а тому що я швидко працюю. Я намагаюсь зазвичай менше говорити про інших виробників навіть коли запитують, але цього разу не втримався. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slogger Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 В 14.02.2018 в 08:17, gennadiy сказал: Не втримався і вирішив відповісти. Трішки історії: я перші свої апіліфти на продаж зробив ще задовго до того як почав виробляти вищезгаданий Лисенко і всі інші. Тоді ще була конструкція дещо "сирувата" і я визнаю що якість перших апіліфтів була мяко кажучи не дуже. З часом якість весь час покращувалась завдяки придбаному інструменту і вдосконаленню конструкції. Але коли порівнюють деякі пасічники мої апіліфти зроблені на декілька років раніше з тими що зроблені пізніше тим же Лисенком це не зовсім погодьтесь справедливо. За останні два роки я зробив близько 2000 апіліфтів і не тільки для України, і за весь цей час небуло жодної істотної скарги стосовно якості. Повірте це зробить не так вже й легко з такою кількістю. Я припускаю що могло статись на такій кількості декілька скарг, але про це мені ніхто не повідомляв. Якби з моїми апіліфтами було б щось не так то я б зараз покинув виробництво а займався тільки їх ремонтом. Важко конкурувати з тим хто виробляє декілька штук в місяць створивши таким чином чергу на пів року вперед набиваючи цим собі ціну. В мене ніколи не було черг і ніколи сподіваюсь не буде і не тому що мої апіліфти ніхто не купує а тому що я швидко працюю. Я намагаюсь зазвичай менше говорити про інших виробників навіть коли запитують, але цього разу не втримався. Доброе время суток. Можно Ваш прайс или где можно посмотреть изделия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gennadiy Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 9 часов назад, Slogger сказал: Доброе время суток. Можно Ваш прайс или где можно посмотреть изделия ? Можно посмотреть по ссылке. Самое детальное видео-отзыв здесь. А лучше всего завтра в Харькове на выставке своими глазами. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantin_77 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 26 минут назад, gennadiy сказал: А лучше всего завтра в Харькове на выставке своими глазами. Геннадий, а в Днепр на выставку 17 марта приедете? Я бы приобрел Ваш апилифт сразу на выставке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Еникиой Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 38 минут назад, gennadiy сказал: Можно посмотреть по ссылке. Самое детальное видео-отзыв здесь. А лучше всего завтра в Харькове на выставке своими глазами. Акция действует на все заказы ?https://pcheloved.prom.ua/ Меня интересует попадает ли мой заказ под акцию. После доукомлектования жду покраску ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gennadiy Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 2 часа назад, Konstantin_77 сказал: Геннадий, а в Днепр на выставку 17 марта приедете? Я бы приобрел Ваш апилифт сразу на выставке. Думаю да, если доживём. 2 часа назад, Еникиой сказал: Акция действует на все заказы ?https://pcheloved.prom.ua/ Меня интересует попадает ли мой заказ под акцию. После доукомлектования жду покраску ? Если есть желание принять участие то да. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Еникиой Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 В 16.02.2018 в 22:03, gennadiy сказал: Думаю да, если доживём. Если есть желание принять участие то да. Не получиться,хотя желание есть. Для того что бы участвовать надо тачку иметь, а я только заказал. Что бы оценить тачку с ней надо поработать . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts