Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

Полная версия пословицы звучит так:
Не стреляйте в пианиста, он играет как умеет, а стреляет не хуже вашего.

Я сначала подумал что от компа в глазах рябит...нет , точно позеленел. Жена говорит что цвета - салатовый, хаки и оливковый... 

Полная версия пословицы звучит так:
Не стреляйте в пианиста, он играет как умеет, а стреляет не хуже вашего.

Я сначала подумал что от компа в глазах рябит...нет , точно позеленел. Жена говорит что цвета - салатовый, хаки и оливковый... 

Класс! Мои любимые цвета!Спасибо Саныч!

Вот, всё на месте! Спасибо!

Пока ужинал форум позеленел, даже не понял сразу... :ay:

Це вже все? Чи ще буде кольору? (ще дуже багато білого - я не пам'ятаю -  так було і на старому?)

З синім було набагато ліпше,- він є загальноприйнятим заспокійливим кольором. А зелений - навпаки - збуджує.

Класс! Мои любимые цвета!Спасибо Саныч!

Скільки людей, - стільки й думок. Але синій був все ж набагато привабливіший. Поцікавтесь у кольоропсихологів. Я тут правий.:IMHO:  А українці і наші бджоли найліпше сприймають синій (блакитний) та жовтий.

З синім було набагато ліпше,- 

Поцікавтесь у кольоропсихологів. 

Вони мабуть и ПР консультували 

Вони мабуть и ПР консультували 

Можливо. Ну в цьому плані і в мене є деякий парофесійний досвід. Зелений колір трохи їдкий.  Від нього з часом очі втомлюються ( якщо рос.- раздражаются). Але це не так і важливо. Головне, що минулий колір був взнаваємий. А такий як зараз,  я вже зустрічав десь і не один раз.:IMHO:

З синім було набагато ліпше,- він є загальноприйнятим заспокійливим кольором. А зелений - навпаки - збуджує.

Вплив кольорів на фізичний і душевний стан людини

Зелений  заспокійливий колір . Дає потужний антистресовий ефект, так як заспокоює нерви, усуває стан втоми.

Можливо. Ну в цьому плані і в мене є деякий парофесійний досвід. Зелений колір трохи їдкий.  Від нього з часом очі втомлюються ( якщо рос.- раздражаются). Але це не так і важливо. Головне, що минулий колір був взнаваємий. А такий як зараз,  я вже зустрічав десь і не один раз.:IMHO:

Леонід. Особисто мені форум ніби чужий став з синім кольором. Я прийшов на точок як він був зелений, я до нього звик як і багато інших користувачів саме цей колір є впізнаваним і саме зелений асоціюється з форумом "На точку"

Вплив кольорів на фізичний і душевний стан людини

Зелений  заспокійливий колір . Дає потужний антистресовий ефект, так як заспокоює нерви, усуває стан втоми.

У зеленого є тисячі відтінків. Я це й мав на увазі. Є ж такий як зараз, а є просто - абсолютно  їдкий. Але ми - УКРАЇНЦІ! :UA: І про це треба пам"ятати тим більше сьогодні. :IMHO: І в кольорах теж.

У зеленого є тисячі відтінків. Я це й мав на увазі. Є ж такий як зараз, а є просто - абсолютно  їдкий. Але ми - УКРАЇНЦІ! :UA: І про це треба пам"ятати тим більше сьогодні. :IMHO: І в кольорах теж.

пропоную вам автомобіля перефарбувати в жовтоблакитний. Квартиру теж. 

Це вже все? Чи ще буде кольору? (ще дуже багато білого - я не пам'ятаю -  так було і на старому?)

Я буду радий, якщо хтось зробить з "більше кольору". :az:

Зелений це колір нашого форуму, і ніякі інші кольори тут не потрібні ! :IMHO:

Ну от скрін з старої шкурки. Видно що фон де всі теми прописані ледь зеленим кольором (салатовим) - тут так зробити не можна? Просто мені здається що білий колір переважає зелений.....:IMHO1:

55e60abcac2ba_.JPG.0a2d5426798b2c1b8eeaf

Ну от скрін з старої шкурки. Видно що фон де всі теми прописані ледь зеленим кольором (салатовим) - тут так зробити не можна? Просто мені здається що білий колір переважає зелений.....:IMHO1:

55e60abcac2ba_.JPG.0a2d5426798b2c1b8eeaf

Ви думаєте, що у мене немає копії старого форуму і я робив по пам"яті? 

пропоную вам автомобіля перефарбувати в жовтоблакитний. Квартиру теж. 

У мене весь будинок - понад 250 квартир ( 4 під"їзди на 16 поверхів) так ми самі й відремонтували. Бо Жек так ні на що й не спромігся за 20 років. Якось виставлю фото. А на авто не вистачить пока грошей.:ah: 

Але, Олександре,  я висловив тут свою думку , як гість,- ви господар, вам і вирішувати.:hi:

Зелений це колір нашого форуму, і ніякі інші кольори тут не потрібні ! :IMHO:

Артеме, а буквально перед цим то чій колір був?:ah:

Артеме, а буквально перед цим то чій колір був?:ah:

Тимчасового ремонту. ;)

Тимчасового ремонту. ;)

Я б сказав "грунтовки".

Леонід, я ж написав в новинах, що бажаючі можуть поки повернутися до початкової версії оформлення. :dntknw:

Можливо. Ну в цьому плані і в мене є деякий парофесійний досвід. Зелений колір трохи їдкий.  Від нього з часом очі втомлюються ( якщо рос.- раздражаются). 

З синім було набагато ліпше,- він є загальноприйнятим заспокійливим кольором. А зелений - навпаки - збуджує. Скільки людей, - стільки й думок. Але синій був все ж набагато привабливіший. Поцікавтесь у кольоропсихологів. Я тут правий.:IMHO:  

Пане Леонід, не ображайтесь, але у Вас якесь специфічне сприйняття кольорів. (славнозвісний колір замші всім тут відомий)

Зелений колір  - колір рослинності - переважаючий на планеті і до нього людські очі звикались протягом десятків тисяч років еволюції. Тому все з точністю до навпаки: зелений колір - заспокійливий, синій - агресивний і "раздражающий" для очей 

зелений

синий   СИНИЙ СВЕТ 

Зелёный цвет устраняет спазмы сосудов и понижает кровяное давление, расширяет капилляры, способствует хорошему настроению. Поэтому применяется при сердечно-сосудистых заболеваниях, невралгиях, астме, остеохондрозе, импотенции, бессоннице. Также для лечения глаукомы, близорукости, болезней сетчатки и зрительного нерва.

Синий цвет, наоборот, способствует спазму сосудов и повышает давление. Обладает противомикробным действием. Используют его при дезинфекции помещений, для лечения болезней уха, горла и носа, желудочно-кишечного тракта. Относительно глаз – это заболевания роговицы, начальная катаракта, близорукость.

При длительном воздействии синий цвет может вызвать усталость и депрессию.

Зеленый свидетельствует о гибкости ума, рассудительности, понимании ситуации. Символизирует финансовое благополучие и процветание. Ярко-зеленый молодит. Неприязнь к зеленому указывает на недовольство своим эмоциональным состоянием.

Синий предпочитают пассивные, чувствительные люди, любящие порядок и чистоту. Спокойствие для них превыше всего, они меланхоличны. Поэтому не стоит увлекаться этим цветом.

Я б сказав "грунтовки".

Леонід, я ж написав в новинах, що бажаючі можуть поки повернутися до початкової версії оформлення. :dntknw:

Якось пропустив повідомлення. :dntknw:Але це у мене , видно, зв"язано з професією,- більшість ще "тих" фотокорів по натурі - трохи концервативні  щодо змін, ну, а я не виняток.Та все тече, все міняється.:ay: Наче вже й колір став набагато приємніший.:umora: Видно, у мене не все як у нормальних людей,-  сприйняття кольору - підсвідоме...

Якось пропустив повідомлення. :dntknw:Але це у мене , видно, зв"язано з професією,- більшість ще "тих" фотокорів по натурі - трохи концервативні  щодо змін, ну, а я не виняток.Та все тече, все міняється.:ay: Наче вже й колір став набагато приємніший.:umora:

Отож, не дочитали, а вже й ЦУ навидавали. ;)

Отож, не дочитали, а вже й ЦУ навидавали. ;)

Та ні . Я ж писав, що я - тільки гість, а ви - господар. 

Та ні . Я ж писав, що я - тільки гість, а ви - господар. 

Ми тут разом господарі. :IMHO: Просто із різними обов"язками. 

Sanich

Было б неплохо сделать задний фон, сейчас смотрится пустовато. А так цвет нормал ))

Пане Леонід, не ображайтесь, але у Вас якесь специфічне сприйняття кольорів. (славнозвісний колір замші всім тут відомий)

Зелений колір  - колір рослинності - переважаючий на планеті і до нього людські очі звикались протягом десятків тисяч років еволюції. Тому все з точністю до навпаки: зелений колір - заспокійливий, синій - агресивний і "раздражающий" для очей 

ромео Навпаки, я ніколи не ображаюсь. якщо це по справі. Але про колір я можу сперечатися роками,- це мій коньок. І  про замшу - теж. :umora: Тому не буду на цьому загострювати і свою і вашу увагу. Приміром,- жовтого кольору пустині і синього кольору океану та неба на землі все ж  значно і набагато  більше від зеленого (переконав?).:ah::umora: Але - жаль немає смайлика з піднятими обома долонями,- здаюся. Він тут був би якраз доречним,  бо ця суперечка могла б продовжуватися днями.. Бо люди абсолютно по різному сприймають кольори. Такими ми створені.:az:

Sanich

Было б неплохо сделать задний фон, сейчас смотрится пустовато. А так цвет нормал ))

Із заднім фоном згоден, легше на очі. Зелені кольори доречні в дизайні, а от зелений колір тексту краще змінити на нейтральний чорний, бо зелений текст на білому фоні надто напружує зір.

От в старій версії було дуже органічно:

дизайн.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...