Брониславович Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Полная версия пословицы звучит так:Не стреляйте в пианиста, он играет как умеет, а стреляет не хуже вашего. Я сначала подумал что от компа в глазах рябит...нет , точно позеленел. Жена говорит что цвета - салатовый, хаки и оливковый... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кагарлик Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Полная версия пословицы звучит так:Не стреляйте в пианиста, он играет как умеет, а стреляет не хуже вашего. Я сначала подумал что от компа в глазах рябит...нет , точно позеленел. Жена говорит что цвета - салатовый, хаки и оливковый... Класс! Мои любимые цвета!Спасибо Саныч! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Вот, всё на месте! Спасибо! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Пока ужинал форум позеленел, даже не понял сразу... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Це вже все? Чи ще буде кольору? (ще дуже багато білого - я не пам'ятаю - так було і на старому?) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 З синім було набагато ліпше,- він є загальноприйнятим заспокійливим кольором. А зелений - навпаки - збуджує.Класс! Мои любимые цвета!Спасибо Саныч!Скільки людей, - стільки й думок. Але синій був все ж набагато привабливіший. Поцікавтесь у кольоропсихологів. Я тут правий. А українці і наші бджоли найліпше сприймають синій (блакитний) та жовтий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 З синім було набагато ліпше,- Поцікавтесь у кольоропсихологів. Вони мабуть и ПР консультували 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Вони мабуть и ПР консультували Можливо. Ну в цьому плані і в мене є деякий парофесійний досвід. Зелений колір трохи їдкий. Від нього з часом очі втомлюються ( якщо рос.- раздражаются). Але це не так і важливо. Головне, що минулий колір був взнаваємий. А такий як зараз, я вже зустрічав десь і не один раз. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 З синім було набагато ліпше,- він є загальноприйнятим заспокійливим кольором. А зелений - навпаки - збуджує. Вплив кольорів на фізичний і душевний стан людиниЗелений – заспокійливий колір . Дає потужний антистресовий ефект, так як заспокоює нерви, усуває стан втоми.Можливо. Ну в цьому плані і в мене є деякий парофесійний досвід. Зелений колір трохи їдкий. Від нього з часом очі втомлюються ( якщо рос.- раздражаются). Але це не так і важливо. Головне, що минулий колір був взнаваємий. А такий як зараз, я вже зустрічав десь і не один раз.Леонід. Особисто мені форум ніби чужий став з синім кольором. Я прийшов на точок як він був зелений, я до нього звик як і багато інших користувачів саме цей колір є впізнаваним і саме зелений асоціюється з форумом "На точку" 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Вплив кольорів на фізичний і душевний стан людиниЗелений – заспокійливий колір . Дає потужний антистресовий ефект, так як заспокоює нерви, усуває стан втоми.У зеленого є тисячі відтінків. Я це й мав на увазі. Є ж такий як зараз, а є просто - абсолютно їдкий. Але ми - УКРАЇНЦІ! І про це треба пам"ятати тим більше сьогодні. І в кольорах теж. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 У зеленого є тисячі відтінків. Я це й мав на увазі. Є ж такий як зараз, а є просто - абсолютно їдкий. Але ми - УКРАЇНЦІ! І про це треба пам"ятати тим більше сьогодні. І в кольорах теж.пропоную вам автомобіля перефарбувати в жовтоблакитний. Квартиру теж. Це вже все? Чи ще буде кольору? (ще дуже багато білого - я не пам'ятаю - так було і на старому?)Я буду радий, якщо хтось зробить з "більше кольору". 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Зелений це колір нашого форуму, і ніякі інші кольори тут не потрібні ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Я буду радий, якщо хтось зробить з "більше кольору". Ну от скрін з старої шкурки. Видно що фон де всі теми прописані ледь зеленим кольором (салатовим) - тут так зробити не можна? Просто мені здається що білий колір переважає зелений..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Ну от скрін з старої шкурки. Видно що фон де всі теми прописані ледь зеленим кольором (салатовим) - тут так зробити не можна? Просто мені здається що білий колір переважає зелений.....Ви думаєте, що у мене немає копії старого форуму і я робив по пам"яті? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 пропоную вам автомобіля перефарбувати в жовтоблакитний. Квартиру теж. Я буду радий, якщо хтось зробить з "більше кольору". У мене весь будинок - понад 250 квартир ( 4 під"їзди на 16 поверхів) так ми самі й відремонтували. Бо Жек так ні на що й не спромігся за 20 років. Якось виставлю фото. А на авто не вистачить пока грошей. Але, Олександре, я висловив тут свою думку , як гість,- ви господар, вам і вирішувати. Зелений це колір нашого форуму, і ніякі інші кольори тут не потрібні ! Артеме, а буквально перед цим то чій колір був? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Артеме, а буквально перед цим то чій колір був?Тимчасового ремонту. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Тимчасового ремонту. Я б сказав "грунтовки".Леонід, я ж написав в новинах, що бажаючі можуть поки повернутися до початкової версії оформлення. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Можливо. Ну в цьому плані і в мене є деякий парофесійний досвід. Зелений колір трохи їдкий. Від нього з часом очі втомлюються ( якщо рос.- раздражаются). З синім було набагато ліпше,- він є загальноприйнятим заспокійливим кольором. А зелений - навпаки - збуджує. Скільки людей, - стільки й думок. Але синій був все ж набагато привабливіший. Поцікавтесь у кольоропсихологів. Я тут правий. Пане Леонід, не ображайтесь, але у Вас якесь специфічне сприйняття кольорів. (славнозвісний колір замші всім тут відомий) Зелений колір - колір рослинності - переважаючий на планеті і до нього людські очі звикались протягом десятків тисяч років еволюції. Тому все з точністю до навпаки: зелений колір - заспокійливий, синій - агресивний і "раздражающий" для очей зеленийсиний СИНИЙ СВЕТ Зелёный цвет устраняет спазмы сосудов и понижает кровяное давление, расширяет капилляры, способствует хорошему настроению. Поэтому применяется при сердечно-сосудистых заболеваниях, невралгиях, астме, остеохондрозе, импотенции, бессоннице. Также для лечения глаукомы, близорукости, болезней сетчатки и зрительного нерва.Синий цвет, наоборот, способствует спазму сосудов и повышает давление. Обладает противомикробным действием. Используют его при дезинфекции помещений, для лечения болезней уха, горла и носа, желудочно-кишечного тракта. Относительно глаз – это заболевания роговицы, начальная катаракта, близорукость.При длительном воздействии синий цвет может вызвать усталость и депрессию.Зеленый свидетельствует о гибкости ума, рассудительности, понимании ситуации. Символизирует финансовое благополучие и процветание. Ярко-зеленый молодит. Неприязнь к зеленому указывает на недовольство своим эмоциональным состоянием.Синий предпочитают пассивные, чувствительные люди, любящие порядок и чистоту. Спокойствие для них превыше всего, они меланхоличны. Поэтому не стоит увлекаться этим цветом. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Я б сказав "грунтовки".Леонід, я ж написав в новинах, що бажаючі можуть поки повернутися до початкової версії оформлення. Якось пропустив повідомлення. Але це у мене , видно, зв"язано з професією,- більшість ще "тих" фотокорів по натурі - трохи концервативні щодо змін, ну, а я не виняток.Та все тече, все міняється. Наче вже й колір став набагато приємніший. Видно, у мене не все як у нормальних людей,- сприйняття кольору - підсвідоме... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Якось пропустив повідомлення. Але це у мене , видно, зв"язано з професією,- більшість ще "тих" фотокорів по натурі - трохи концервативні щодо змін, ну, а я не виняток.Та все тече, все міняється. Наче вже й колір став набагато приємніший.Отож, не дочитали, а вже й ЦУ навидавали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Отож, не дочитали, а вже й ЦУ навидавали. Та ні . Я ж писав, що я - тільки гість, а ви - господар. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Та ні . Я ж писав, що я - тільки гість, а ви - господар. Ми тут разом господарі. Просто із різними обов"язками. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрей-2019 Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 SanichБыло б неплохо сделать задний фон, сейчас смотрится пустовато. А так цвет нормал )) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 Пане Леонід, не ображайтесь, але у Вас якесь специфічне сприйняття кольорів. (славнозвісний колір замші всім тут відомий) Зелений колір - колір рослинності - переважаючий на планеті і до нього людські очі звикались протягом десятків тисяч років еволюції. Тому все з точністю до навпаки: зелений колір - заспокійливий, синій - агресивний і "раздражающий" для очей ромео, Навпаки, я ніколи не ображаюсь. якщо це по справі. Але про колір я можу сперечатися роками,- це мій коньок. І про замшу - теж. Тому не буду на цьому загострювати і свою і вашу увагу. Приміром,- жовтого кольору пустині і синього кольору океану та неба на землі все ж значно і набагато більше від зеленого (переконав?). Але - жаль немає смайлика з піднятими обома долонями,- здаюся. Він тут був би якраз доречним, бо ця суперечка могла б продовжуватися днями.. Бо люди абсолютно по різному сприймають кольори. Такими ми створені. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 ноября, 2015 Share Опубликовано 7 ноября, 2015 SanichБыло б неплохо сделать задний фон, сейчас смотрится пустовато. А так цвет нормал ))Із заднім фоном згоден, легше на очі. Зелені кольори доречні в дизайні, а от зелений колір тексту краще змінити на нейтральний чорний, бо зелений текст на білому фоні надто напружує зір.От в старій версії було дуже органічно: 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.