bercik alex /liliya Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 жажда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasha_Gorin Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 фото мого сина 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 фото мого сина Конечно я не критик Первый снимок хорошо подмечено , а второй чёткости нет , а так ,так держать Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 фото мого сина Вашого сина звати Antonio Wins? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papacrazy Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Підкажіть, що це може бути, люди добрі: На горищі з’явилось таке чудо. Розміром десь як пів футбольного м’яча. Заздалегідь вдячний. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Підкажіть, що це може бути, люди добрі: На горищі з’явилось таке чудо. Розміром десь як пів футбольного м’яча. Заздалегідь вдячний. Швидше за все - гніздо ос. Якщо комірки маленькі, то оси, якщо комірки великі, то можуть бути шершні В любому випадку краще знищити поки там не розвелась сімейка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papacrazy Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Дякую, власне так і думав, але побоювався, що це можуть бути джмелі (на свій сором не знаю, як їх гніздо виглядає - жодного разу не бачив). А джмелів кривдити не хотів. Ну, якщо це не вони - то будемо нищити. Ще раз дякую. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapivan Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Це точно оси або шершні. Можна почекати коли в гніздо зайде хазяїн і тоді давити бо просто зняти не допоможе тому що оса зробить гніздо в іншому місці. І в залежності від виду гніздо може до осені бути як відро 10 л. І вони лізуть в бджолині гнізда при досить низькій температурі забираючи мед. А джмелі живуть в землі і гнізда роблять з моху і трави чи може заселяють мишачі гнізда бо дуже на них схожі. Сот горизонтальний разом і медові і розплідні комірки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 фото мого сина Вашого сина звати Antonio Wins? А може син на фотках? Sasha, браво! Давайте ще!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandeko Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 А хто це такий ? Досить великий чорний джміль , крила з синім відливом. Залетів в машину . Це не джміль, це різновид бджоли - дроворуб. Якщо я правильно розгледів.., ракурс поганий. Правильно то вона, пчела-плотник російською. До речі, рідкісний вид одиночних бджіл - як не помиляюсь, в Червоній книзі Це також вона ? Кінчик черевця червоного кольору . Повзала по підлозі (Коломийський р-н) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandeko Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Хоча мабуть ні, це скоріш за все різновид джмелів Bombus lapidarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Хоча мабуть ні, це скоріш за все різновид джмелів ? Vandeko, Так і є! Я переконаний, що це джміль. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergey M Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Піон деревовидний, своїм сильним і приємним ароматом приваблює багато бджіл хоч кущик один і невеликого розміру Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Сегодня собирал смородину на меня свалилась такая парочка: , возможно и матки с трутнями так падают на кого-то? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Вот еще одно фото, самка свободно бегает а самец на ней: . Самка крупнее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Вот еще одно фото, самка свободно бегает а самец на ней: . Самка крупнее. Всё как у людей... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Очень много кузнечиков в этом году по точку скачет ,мелкие какие- то. Фото сделать не удаётся ,разбегаются Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
лінивий пасічник Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Сегодня собирал смородину на меня свалилась такая парочка: , ? третім бути не пропонували? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 третім бути не пропонували? ? Попросили только запечатлеть этот счастливый для пары момент... а потом молодые отправились в ЗАГС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 А у меня в этом году куча ящериц зеленых и прытких. Да к тому же ежиха стала своих четырех отпрысков приводить каждый вечер жирок халявный нагуливать.Совсем несмышлёные, не прячутся. Как только орехи станут поспевать - белки добавятся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninmf Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Ну вот и закончили собирать урожай 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Васильєв Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Растет охранник, уже сейчас охраняет мою раскладушку пока я работаю : 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Растет охранник, уже сейчас охраняет мою раскладушку пока я работаю : КРАСАВА!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Це також вона ? Кінчик черевця червоного кольору . Повзала по підлозі (Коломийський р-н)Это не она. пчела плотник с блеском. без пуха.У меня живут такие, пару десятков в разных норках.)) Очень любят шалфей.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svan Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Мені знайомий скинув фото вулика з острова Сарк (це один з Норманських островів, недалечко від Великої Британії). Здивувало, що корпуси не прямокутні. Там що, і рамки такі? Але як їх тоді виймати - вбік?! Може, хтось знає? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts